صفحه 9 از 33 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

زارع: خوشحالم دوباره پيراهن تيم ملي را مي‌پوشم

محمد نصرتي در گفت و گويي با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در خصوص خط خوردنش از تيم ملي اظهار داشت: به هر حال نفرات تيم ملي معرفي شده‌اند و من هم در فهرست كارلوس كي‌روش نيستم، شايد به خاطر نتايج‌ پرسپوليس بوده كهمن خط خورده‌ام. شك نكنيد با تلاش و كوشش بيشتر مي‌توانم دوباره به تيم ملي برسم. خوشبختانه اكنون شرايط در پرسپوليس خوب است و به دنبال اين هستيم تا با شكست نفت آبادان به شرايط ايده آل برگرديم.
    همچنين مازيار زارع كه فهرست 24 نفره كارلوس كي‌روش حضور دارد، درباره حضورش در تيم ملي گفت: خوشحالم دوباره به تيم ملي دعوت شدم و اميدوارم بتوانم جوابگوي اعتماد كادر فني باشم. من تلاش خواهم كرد تا خودم را ثابت كنم؛ البته با توجه به شرايط موجود كار سختي پيش رو دارم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استيلي: به نظر كي‌روش احترام مي‌گذارم، اما جاي نصرتي و نوري در تيم ملي خالي است

حميد استيلي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، درباره اعلام فهرست تيم ملي اظهار داشت: من معتقدم كه بايد به نظر كي‌روش احترام گذاشت، اما عقيده من اين است كه نام 2 بازيكن پرسپوليس در اين فهرست جا افتاده است. به نظرم محمد نصرتي و نوري حقشان حضور در ليست تيم ملي بود. بدون شك نصرتي در اين شرايط يكي از بهترين‌ مدافعان ايران است و محمد نوري نيز در خط هافبك بسيار خلاق و خوش‌فكر است.
    وي افزود:شك نداشتم اين 2 بازيكن ما مي‌توانستند به تيم ملي كمك كنند و جايشان در تيم ملي خالي است، اما معتقدم بايد به عقايد كي‌روش احترام گذاشت؛ بايد ببينيم ايشان مقابل بازي با اندونزي دنبال چه اهدافي است. شايد ايشان در اين بازي از مهره‌هاي هجومي‌تر دوست دارد استفاده كند.
    استيلي تاكيد كرد: البته من براي تيم ملي كشورم در بازي مقابل اندونزي از صميم قلب آرزوي موفقيت مي‌كنم اما بايد اين را دانست كه بازي در پرسپوليس كمتر از تيم ملي نيست. 70 هزار نفر به خاطر اين تيم به ورزشگاه مي‌آيند.
    وي در پاسخ به سؤالي كه با انتخاب 4 نفر از پرسپوليس در تيم ملي، كار شما در تعطيلات براي تمرينات تاكتيكي آسان‌تر شد، گفت: بالاخره حضور 4 بازيكن هم در تيم ملي كم نيست. من براي اين 4 بازيكن آرزوي موفقيت مي‌كنم. سعي خواهيم كرد در غياب اين بازيكنان به خواسته خود در تمرينات برسيم.
    سرمربي پرسپوليس عنوان كرد: مطمئن باشيد در اردوهاي آماده صددرصد تعداد نفرا‌ت‌مان در تيم ملي بيشتر خواهد شد. بازيكنان ما تلاش خواهند كرد با درخشش در پيراهن پرسپوليس خود را تيم ملي نزديك كنند. بازيكنان ما سراپا انگيزه هستند و مطمئن باشيد حرف‌هاي زيادي براي گفتن دارند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اولادي و نوروزي خط خوردند، هاشميان در فهرست 18 نفره جاي گرفت

تيم فوتبال پرسپوليس تهران در تعطيلاتي كه به خاطر بازي ايران مقابل اندونزي برگزار خواهد شد اردوي 4 روزه‌اي را در تهران تشكيل مي‌دهد.
    * با اجازه حميد استيلي ممد دوتال، مدافع بوركينافاسويي پرسپوليس پس از بازي مقابل نفت آبادان به مدت 2 روز به مرخصي خارج از كشور خواهد رفت و سپس به ايران باز خواهد گشت.
    * حميد استيلي پس از تمرين امروز(سه شنبه) ليست 18 نفره خود را براي بازي مقابل صنعت نفت آبادان اعلام كرد.
    از همين رو وي نام محمد دوتال، اولادي، نوروزي را از تيم خود خط زد، اما وحيد هاشميان و سيف اللهي بازيكن جوان پرسپوليس در ليست 18 نفر اين تيم قرار گرفتند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پرسپوليسي‌ها براي عقد قرارداد تا روز دوشنبه فرصت دارند

فصل نقل‌وانتقالات ليگ 90 روز گذشته به پايان رسيد و با وجود اعلام كميته فوتسال مبني بر اينكه سرخپوشان تا ساعت 24 شب گذشته (سه‌شنبه) مي‌توانند مدارك‌شان را به فدراسيون تحويل دهند، اين اتفاق رخ نداد تا پرسپوليس روانه ليگ يك شده و براي تعيين تيم چهاردهم، روز جمعه مسابقه‌اي بين 2 تيم فرش‌آراي مشهد و بنيادمسكن فارس كه جزو چهار تيم راه‌يافته به مرحله پلي‌آف ليگ يك بودند و با قبول شكست برابر ميثاق تهران و شهرداري ساوه نتوانستند جواز حضور در ليگ برتر را دريافت كنند، برگزار شود.
    در اين شرايط كميته فوتسال فرجه‌اي براي بازيكناني كه با پرسپوليس قرارداد داشتند قائل شد تا بتوانند به ديگر تيم‌ها بپيوندند.
    سرخپوشان تا روز دوشنبه هفته آينده براي انتخاب تيم جديدشان فرصت دارند.
    ليگ 90 نيز از روز سه‌شنبه هشت شهريور آغاز خواهد شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كرماني مقدم: مايلي‌كهن مي‌خواست پرسپوليس را تمرين دهد و در كار فني دخالت كند

مرتضی کرمانی مقدم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس درباره شرایط پرسپولیس اظهار داشت: بازیکنان و حاشیه های اطراف تیم بيش از هر چيز ديگري در مشكلات پرسپوليس نقش دارد. من کادر فنی پرسپولیس را مقصر نمی دانم چون شرایط برای آنها مهیا نبوده است. چه زمانی این اتفاق افتاده که در تیم بزرگ پرسپولیس هواداران در اولین بازی عليه تیم خود شعار دهند؟
    وي ادامه داد: شعار دادن در دقیقه 40، باعث مي شود ابتدا کادر فنی و بعد بازیکنان دچار افت شوند. انگیزه ها کم می شود و اشتباهات بیشتر خواهد شد چون استرس وارد تیم شده است. اگر هواداران صبر بیشتری داشته باشند قطعا پرسپولیس درست می شود. من کار حمید استيلي را در شاهین و استیل آذین دیده ام و معتقدم او کارش را بلد است.
    كرماني مقدم در ادامه درباره حضور و قطع همكاري مايلي كهن با پرسپوليس عنوان كرد: آقای مایلی کهن پیشکسوت فوتبال ايران است اما اصلا از کار ایشان خوشم نیامد، مخصوصا وقتی که این آقا لباس آورده بود تا در تمرینات پرسپولیس لخت شود و تیم را تمرین دهد و در کارهای کادر فنی دخالت كند. اگر خود ایشان در کادر فنی پرسپولیس بود و یک نفر همین کارها را انجام می داد چه كار مي كرد؟
    وی افزود: مایلی کهن آمده بود تا سرمربی پرسپولیس شود. ايشان بايد با استفاده از تجاربش به استیلی کمک می کرد نه اینکه به تیم ضربه بزند و یا دنبال این باشد که تیم را به هم بریزد متاسفانه ایشان کمکي به پرسپولیس نكرد.
    کرمانی مقدم در پایان خطاب به هواداران پرسپولیس گفت: من فقط از هواداران می خواهم صبر داشته باشند. این تیم برای استیلی، کاشانی و دایی نیست این تیم برای مردم است.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت آبادان

با توجه به قحطي در كشور سومالي در حاشيه ديدار پرسپوليس و نفت آبادان، بيرون از ورزشگاه آزادي صندوق‌هايي براي كمك به مردم سومالي قرار دارد.
    *گزارشگر برنامه خارج از گود بخش خبري 20:30 قصد داشت در كنار زمين گزارش تهيه كند كه مسئولان برگزاري مسابقه و ماموران انتظامي مانع از اين كار شدند.
    *حدود 40 تماشاگر آباداني با پيراهن برزيل در ورزشگاه آزادي حضور دارند.
    *ميثاق معمارزاده براي اولين بار در تركيب اصلي تيم پرسپوليس قرار گرفته است. او بدون عليرضا حقيقي براي گرم كردن به ميدان آمد اين در حالي است كه معمولا دو دروازه‌بان با يكديگر براي گرم كردن به ميدان مي‌آيند.
    *بازيكنان نفت آبادان با پيراهن آبي به ميدان آمدند و طرفداران پرسپوليس نسبت به آنها واكنش نشان دادند.
    *علي كريمي كاپيتان پرسپوليس كه در ديدار هفته گذشته با دريافت كارت قرمز از ميدان اخراج شده بود پيش از آغاز از سوي تماشاگران تشويق شد. او اعلام كرده در ورزشگاه حضور خواهد يافت.
    * احمدرضا عابدزاده با پيراهن قرمز در ورزشگاه حاضر شد و تماشاگران او را تشويق كردند.
    * تماشاگران پرسپوليس شعار مي‌دادند " كي‌روش يادت باشه، نصرتي بايد باشه" و به اين ترتيب از سرمربي تيم ملي درخواست مي‌كردند مدافع اين تيم را دعوت كند.
    ديدار اين دو تيم از ساعت 22:30 در ورزشگاه آزادي آغاز مي‌شود.
    حميد استيلي در پايان نيمه اول به داور مسابقه اعتراض كرد زيرا محسن تركي اجازه نداد بازيكنان پرسپوليس به دليل پايان وقت ضربه كرنر خود بزنند. عزيزيان مربي دروازه‌بان پرسپوليس نيز به همين دليل به نماينده داوري اعتراض كرد.
    * تماشاگران پرسپوليس بعد از آن كه تيمشان گل اول را به نفت آبادان زد غلامحسين پيرواني سرمربي اين تيم را تشويق كردند.
    * علي كريمي نظم جايگاه ويژه را به هم ريخته است زيرا همه مي‌خواهند با او عكس يادگاري بگيرند.
    * سامان آقازماني بين دو نيمه خود را گرم كرد.
    * پارو سرپرست تيم نفت آبادان نيز به دليل اخطاري كه داور به هادي رمضاني اين تيم داد به داور معترض شد.
    * نيمه اول با نتيجه يك بر صفر به سود تيم پرسپوليس به پايان رسيد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كاظميان: گل‌زدن با پيراهن پرسپوليس لذت‌بخش‌ترين لحظه عمر است

جواد كاظميان پس از پيروزي سه بر يك تيمش مقابل نفت آبادان گفت: هفته پيش كه يك گل به مس زدم و لباسم را در آوردم همه گفتند كه گويي به برزيل گل زده اما گل‌زدن با پيراهن پرسپوليس لذت‌بخش‌ترين لحظه عمر است. من اگر به بچه محل‌هايم با پيراهن پرسپوليس گل بزنم باز هم از خوشحالي اين كار را انجام مي‌دهم.
    وي ادامه داد: خيلي‌ها گفتند خريد كاظميان بدترين خريد فصل بوده اما خدا جاي حق نشسته است و كمكم كرد تا امسال به پرسپوليس كمك كنم. برخي‌ها دست به دست هم داده بودند تا امسال در ليگ نباشم اما به هدفشان نرسيدند.
    كاظميان تأكيد كرد: به تماشاگران اين پيروزي را تبريك مي‌گويم. كار زياد داريم اما قهرماني امسال براي پرسپوليس است.
    مهاجم پرسپوليس افزود: در بازي‌هاي قبل هم شايسته پيروزي بوديم اما فشار زياد است. با اين حال مهم قدم اول بود كه با پيروزي برداريم كه اين اتفاق افتاد و در بازي‌هاي بعدي هم ابتدا ذوب‌آهن و سپس استقلال را هم مي‌بريم.
    اين 50 درصد پرسپوليس بود. در ادامه با تمرين ‌كردن موفق‌تر هم خواهيم شد.
    كاظميان با بيان اين كه فكر مي‌كردم اين مسابقه 2 گل بزنم افزود: آخرين باري كه هت تريك كردم در مسابقات جوانان تهران بود و خوشحالم كه پس از 12 سال دوباره اين اتفاق افتاد. استيلي به فوتبالم اعتقاد داشت. با اينكه برخي‌ها تلاش كردند نظر او را عوض كنند اما شب آخر به من اعتماد كرد و اين هم جواب اعتماد اوست.
    وي در مورد تشويق علي دايي گفت: نظر خاصي ندارم اما خوشحالم تماشاگران با رضايت ورزشگاه را ترك كردند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نوري: مي‌توانستيم با 6 گل نفت را شكست دهيم

محمد نوري پس از پيروزي 3 بر يك تيمش مقابل نفت با آبادان گفت: خدا را شكر 3 امتياز را كسب كرديم تا دل هواداران شاد شود. هدف كسب سه امتياز بود كه حاصل شد.
    وي ادامه داد: خوب بازي كرديم و مي‌توانستيم با 6 گل حريف را شكست دهيم اما متأسفانه در برخي‌ صحنه توپ درون گل نرفت.
    نوري تأكيد كرد: اميدوارم با بازي‌هاي كه انجام مي‌دهيم امسال قهرمان شويم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پيرواني: از هر لحاظ روز پرسپوليس بود

غلامحسين پيرواني پس از شكست 3 بر يك تيمش مقابل پرسپوليس گفت:‌ فوتبال بدي نبود و چون پرسپوليس بازي مرگ و زندگي‌اش بود محكوم به پيروزي بود. روزي به آنها خورديم كه مي‌خواستند از بحران خارج شوند و از موقعيت هايشان استفاده كردند. البته ما هم فرصت‌هايي داشتيم.
    وي ادامه داد:‌ از همه لحاظ روز پرسپوليس بود. پرسپوليس و استقلال تيم‌هاي بزرگي هستند و دليلي ندارند چون در قعر جدول است آنها را كوچك فرض كنيم.
    پيرواني تأكيد كرد: به بازيكنان گفته بودم به پرسپوليسي‌ها ضربات شروع مجدد ندهند. با اين حال اين برد را به پرسپوليس تبريك مي‌گويم هرچند كه ما هم دو سه فرصت خوب داشتيم.
    وي در مورد انتقاداتي كه هفته گذشته در آبادان به او شد و شايعه استعفايش گفت: اين را مسئول رسانه‌اي بايد جوابگو باشد. من استعفا ندادم اما آن روز واقعاً روز بدي بود. هرجا مرا بخواهند مي‌مانم و هرجا نخواهند مي‌روم. همانطور كه افشارزاده گفته بود مربي خارجي آورديم، شبانه رفتم. اميرالمؤمنين گفته است هرجا تو را خواستند بمان و هرجا تو را نخواستند برو.
    وي با بيان اينكه مديرهاي نفت آدم‌هاي خداشناسي هستند، افزود: آنهايي كه شعار مي‌دادند جزو همه نيستند. باز هم معتقدم روز بدي بود و اميدوارم ديگر برايم پيش نيايد.
    وي در مورد اعتراض شريفي‌نسب به داور گفت: دو مورد خط نگه‌دار جا ماند و همين موضوع شايد باعث اعتراض شريفي‌نسب شده است. داوري در اين نتيجه تأثيري نداشت و گله‌اي از وي ندارم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كريمي: شايد مشكل پرسپوليس من بودم

علي كريمي پس از برتري سه بر يك برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: من در اين بازي محروم و از روي سكو نظاره‌گر مسابقه بودم. شايد مشكل پرسپوليس من بودم اما هر چه بود اين پيروزي براي ما بسيار خوب و روحيه بخش است و با اين پيروزي بازيكنان ما اعتماد به نفس پيدا كردند.
    وي گفت: هر بازي شرايط خاص خودش را دارد اما اين سه امتياز به ما كمك زيادي كرد و بايد به هواداران نيز كه در ورزشگاه حاضر شدند تبريك بگويم و از زحمات آنها تشكر مي‌كنم.
    كريمي در مورد ديدار با استقلال در هفته هفتم و اينكه پرسپوليس به دليل ضعيف بودن شكست مي‌خورد گفت: چه كسي گفته ما به استقلال مي‌بازيم؟ هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. يك ديدار ديگر در پيش داريم و ما ابتدا به بازي با ذوب‌آهن فكر مي‌كنيم و سپس به استقلال توجه مي‌كنيم و بايد در تعطيلات نقاط ضعف خود را جبران كنيم.
    كريمي با اشاره به هواداران پرسپوليس عنوان كرد: هواداران هميشه حق دارند اما امروز 90 دقيقه تيم خود را حمايت كردند و نتيجه آن را ديدند. اگر در هر بازي اين گونه رفتار كنند پرسپوليس هم بهتر نتيجه مي‌گيرد.
    بازيكن تيم ملي در مورد ديدار با اندونزي اظهار داشت: از اندونزي هيچ شناختي ندارم و كادر فني تيم ملي قطعا اين تيم را آناليز كرده و شناخت كافي را به ما مي‌دهد. اميدوارم در اين دو بازي رفت و برگشت با اندونزي موفق باشيم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 9 از 33 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین