نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: گوگل هم به انقلابیون پیوست:تغییر نام میدان خضراء طرابلس به میدان شهدا

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گوگل هم به انقلابیون پیوست:تغییر نام میدان خضراء طرابلس به میدان شهدا

گوگل هم به انقلابیون پیوست:تغییر نام میدان خضراء طرابلس به میدان شهدا

طرابلس، بزرگترین شهر و پایتخت لیبی است كه یكی از مشهورترین میادین این شهر "میدان خضراء نام داشت. این میدان زمانی كه لیبی در استعمار ایتالیا بود ساخته شد و سپس از استقلال این كشور با عنوان "میدان استقلال" نامگذاری شد.
    مهر نوشت : سرویس "گوگل مپس" در كنار انقلابیون لیبی نام "میدان خضراء" شهر طرابلس را رسماً بر روی نقشه های خود به "میدان شهدا" تغییر داد.
    به گزارش خبرگزاری مهر، انقلابیون لیبی پس از حدود 42 سال كه از ریاست قذافی بر لیبی می گذرد توانستند كنترل شهر طرابلس را در دست بگیرند.

طرابلس، بزرگترین شهر و پایتخت لیبی است كه یكی از مشهورترین میادین این شهر "میدان خضراء نام داشت. این میدان زمانی كه لیبی در استعمار ایتالیا بود ساخته شد و سپس از استقلال این كشور با عنوان "میدان استقلال" نامگذاری شد.

مدتی پس از استقلال لیبی، قذافی قدرت را در 1969 در دست گرفت و این میدان را میدان خضراء نامگذاری كرد به طوریكه این میدان از حدود 42 سال پیش تا به امروز با همین نام شناخته می شد.

براساس گزارش لارپوبلیكا، در روزهای اخیر، انقلابیون لیبی توانستند پس از ماهها مبارزه سرانجام كنترل طرابلس را در دست بگیرند و در اولین اقدام خود نام میدان خضراء را به "میدان شهدا" تغییر دادند.

اكنون سرویس "گوگل مپس" در راستای حمایت از انقلابیون بر روی نقشه های خود نام این میدان را رسماً با عنوان "میدان شهدا" نشان داده است.
    683613 orig
    683610 orig28129

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)