جورج مرات مهاجم دو ملیتی تیم ملی سوریه اکنون در باشگاه مس کرمان بازی می کند اما فیفا تیم سوریه را به دلیل اینکه مراد شرایط حضور در تیم ملی اين كشور را نداشته از ادامه حضور در رقابتهای مقدماتی جام جهانی 2014 محروم کرد.
فدراسیون سوریه به این تصمیم اعتراض کرده و آن را یک تصمیم سیاسی از سوی فیفا نامیده است.
جورج مرات که هم اکنون با همسر ایرانی اش در کرمان زندگی می کند با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفتوگویی انجام داد. این گفتوگو با همت و تلاش و ترجمه مدیر روابط عمومی باشگاه مس کرمان انجام شد.
گفت و گوي فارس با مرات را در زير مي خوانيد:
فارس: فدراسیون فوتبال سوریه حذف خود از مسابقات مقدماتی جام جهانی را سیاسی می داند. نظر شما در این مورد چیست؟
من تمام مدارکم را تحویل فدراسیون سوریه دادم و مسئولان فدراسیون سوریه باید قبل از بازی این مسائل را با فیفا هماهنگ می کردند. اگر تاخیری در کار ایجاد شده و مشکلی به وجود آمده من از آن اطلاعی ندارم. این مشکل مربوط به من بازیکن نمی شود و مشکل متوجه فدراسیون سوریه است آنها باید پیگیری و مکاتبات لازم را انجام می دادند. از نظر حقوقی اطلاعی از کیفیت حکم فیفا ندارم.
فارس: ملیت اصلی شما سوریهای یا سوئدی؟
من دو بازی در تیم زیر 21 سال سوئد انجام دادهام و این مسئله را به همراه مدارک لازم در اختیار فدراسیون سوریه قرار دادهام. من در بيروت از پدر و مادری سوریهای متولد شدهام اما از کودکی به همراه پدر و مادرم به سوئد رفتم و فوتبال و تحصیلم را در سوئد انجام دادم. همان جا نیز با همسر ایرانی الاصل خود آشنا شدم. همسرم نیز ایرانی - سوئدی است که اکنون همراه من در کرمان زندگی می کند.
فارس: چه شد كه تصميم گرفتي براي تيم ملي سوريه بازي كني؟
يك سال پيش با پيگيريهايي كه برخي دوستان مشتركم با فدراسيون فوتبال سوريه داشتند درخواستي به دستم رسيد. فدراسيون فوتبال سوريه از من خواست براي تيم ملي اين كشور بازي كنم. آنچه از نظر قانوني به من مربوط ميشد اين بود كه به عنوان يك بازيكن بگويم تمايل به چنين كاري دارم يا نه كه من به خاطر اصالتم و پدر و مادر سوريهاي كه داشتم با اين درخواست موافقت كردم. در حالي كه ميتوانستم فوتبالم را براي تيم ملي سوئد ادامه دهم به خاطر والدينم به تيم سوريه آمدم.
فارس: كدام تيم در ليگ برتر ايران را تيم قدرتمندي ميداني؟
من هنوز بازيهاي زيادي از ليگ ايران را نديدم و شناخت كافي از تيمهاي ايراني ندارم اما طبعيي است كه بگويم مس كرمان تيم مورد علاقه من است چون بازيكن اين تيم هستم.
فارس: زندگي در ايران و كرمان چگونه است؟
زندگي در ايران بسيار آرام و راضي كننده است و من و همسرم در كرمان زندگي خوبي دارم. دوستان ايراني به من خيلي كمك كردند.
فارس: به كدام تيم باشگاهي در دنيا علاقهمندي؟
بارسلونا بهترين تيم فوتبال دنياست و من اين تيم را دوست دارم.
فارس: كارلوس كيروش را چطور مربي اي ميداني؟
كيروش مربي فني بزرگي است. او در تيمهايي مربيگري كرده كه نشان ميدهد يكي از مربيان باتجربه و بزرگ دنيا است و اميدوارم بتواند در تيم ملي شما موفق شود.
فارس: فيزيك و ظاهرت خيلي شبيه زلاتان ابراهيموويچ است؟
در سوئد كه زندگي ميكردم خيليها اين مسئله را به من ميگفتند اما بايد بگويم زلاتان شبيه من است ضمن اينكه من با زلاتان دوست هستم و چند بازي در كنارش بازي كردم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)