صفحه 8 از 33 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مهاجم فولاد خوزستان در تمرین پرسپولیس حضور پیدا کرد

تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت 18 بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد. در این تمرین بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن بدن‌های خود به کارهای سرعتی و بدنی زیر نظر گمالوویچ به مدت 30 دقیقه پرداختند و سپس مرور کارهای تاکتیکی را در دستور کاری خود قرار دادند.
    * در تمرین امروز مهرداد اولادی و هادی نوروزی غایب بودند.
    *جاکیته مهاجم سابق تیم فوتبال فولاد خوزستان در تمرین امروز پرسپولیس حضور پیدا کرد و پس از گفت‌وگو با استیلی به تمرین پرداخت.
    *روانشناس پرسپولیس در تمرین حضور پیدا کرد و دقایقی با بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت.
    * 100 هوادار در تمرین امروز حضور داشتند.
    * محمد نصرتی پس از یک ساعت با اجازه استیلی تمرین را ترک کرد.
    *مجتبی شیری در حاشیه تمرین دچار مصدومیتی جزئی شد.
    *هواداران پرسپولیس بر علیه استقلال و جاسم کرار شعارهایی دادند و از استیلی خواستند تا استقلال را در دربی آینده به هر نحوی که شده است شکست دهد.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جریمه 200 میلیونی نصرتی از درآمدهای باشگاه پرسپولیس پرداخت می شود

محمد نصرتی در فصل نقل و انتقالات با استقلال قرارداد داخلی امضا کرد اما به این قرار داد پایبند نبود و در نهایت قراردادش را با پرسپولیس در هیئت فوتبال تهران ثبت کرد.
    به دنبال این موضوع باشگاه استقلال از این بازیکن به کمیته انضباطی شکایت کرد و کمیته انضباطی هم طبق قانون نصرتی را به پرداخت 50 درصد از قراردادش یعنی 200 میلیون تومان به عنوان غرامت به باشگاه استقلال محکوم کرد.
    فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال در این باره به فارس گفت: طبق نامه رسمی که سازمان لیگ به باشگاه استقلال ارسال کرده این پول از منبع درآمد باشگاه پرسپولیس در سازمان لیگ به باشگاه استقلال داده می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کوتاه از باشگاه

در پی اظهارات محمد مایلی‌کهن علیه حمید استیلی در رسانه‌های ورزشی، مديران باشگاه پرسپولیس از سرمربی تیم خود خواسته‌اند تا وي درباره اظهارات مدیر فنی سابق پرسپولیس پاسخي ندهد تا آرامش در تيم حاكم شود.
    استيلي در اين زمينه به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: با توجه به اتفاق هاي رخ داده و توافقي كه بين من و باشگاه انجام شده، براي آرامش پرسپوليس من پاسخي به اظهارات مايلي‌كهن نمي دهم. علاوه بر مديران باشگاه نيز بر اين موضوع تاكيد كرده‌اند.
    * با دعوت مسئولان کاخ سعدآباد و موافقت مديران باشگاه پرسپولیس؛ بازیکنان و کادر فنی این تیم فردا به کاخ سعدآباد می‌روند و در مراسم افطار حضور پیدا مي كنند.
    * سه فیلم بازی های تیم فوتبال نفت آبادان به دست کادر فنی پرسپولیس رسید و قرار است امشب در جلسه کادر فنی و آنالیزور تیم مورد ارزیابی قرار گیرد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

آخرین وضعیت مصدومان

دکتر چشمه سری در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی فارس در خصوص آخرین شرایط مصدومان پرسپولیس گفت: با توجه به معاینه‌ای که از دست وحید هاشمیان شد تصمیم گرفتیم عکسبرداری از این بازیکن را به تعویق بیندازیم. به همین دلیل عکسبرداری از دست هاشمیان به انتهای هفته موکول شد اما در صورتی که کادر فنی صلاح بداند با توجه به اینکه وي در تمرینات پرفشار بوده می‌تواند از او استفاده کند.
    وی درباره عکسبرداری از پای نوروزی گفت: او را وارد فیزیوتراپی کرده‌ایم و سعی می‌کنیم او را بعد از بازی با ذوب‌آهن آماده کنیم. البته همه چیز بستگی به خودش دارد.
    چشمه‌سری در خصوص وضعیت مهرداد اولادی گفت: شرايط او خیلی بهتر از آن چیزی است که تصور می‌شد. اولادي روزانه دو جلسه فیزيوتراپی انجام می‌دهد و باید حدود یک هفته دیگر مجددا معاینه شود تا شرایط او کاملا مشخص شود. قطعا نوروزی و اولادی در بازی بعدی ما حضور نخواهند داشت.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

استیلی: اميدوارم با غلبه بر نفت با خيالي آسوده به تعطيلات برويم

حمید استیلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در خصوص بازی مقابل نفت آبادان اظهار داشت: همان‌طور که بارها گفتم متاسفانه در چند بازی گذشته خودمان بنا بر دلایلی به 3 امتیاز بازی ها نرسیده ایم تا باعث شود هواداران ما ناراحت شوند.
    وی افزود: به همین دلیل با کمک هواداران‌مان و بازیکنان با غیرت به دنبال 3 امتیاز بازی با نفت در خانه هستیم. البته در این بازی هم چند بازیکن خوب خودمان را در اختیار نداریم اما باید با همين شرايط بسازيم و برابر حريف به ميدان برويم.
    استیلی خاطرنشان کرد: نفت تیم قابل احترامی است و قطعا آنها در مقابل ما انگیزه‌های زیادی دارند. هر تیمی و یا هر بازیکنی مقابل پرسپولیس قرار مي گيرد؛ انگیزه‌اش چند برابر می شود تا خودش را نشان دهد، امیدوارم با یک بازی زیبا به خواسته خودمان برسیم.
    وی درباره ترکیب پرسپولیس نیز گفت: مطمئن باشید بهترین‌های یک هفته قبل را به زمین می فرستم. من همیشه گفته‌ام و باز هم اعلام می کنم عدالت را در ترکیب اصلی پرسپولیس رعایت خواهم کرد و دستمزد بازیکنان را سعی خواهم کرد طوری بدهم که آنها لذت ببرند.
    وی افزود: خوشبختانه ما در حال حاضر بازیکنانی داریم که سرتا پا انگیزه هستند و می خواهند خودشان را به ما به هواداران ثابت کنند. امیدوارم همه دست به دست هم به 3 امتیاز بازی با نفت برسیم و با خیالی آسوده راهی تعطیلات شویم تا بازسازی اصلی خودمان را که بیشتر کارهای تاکتیکی است در تعطیلات به کار گیریم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

بيانيه باشگاه پرسپوليس خطاب به هواداران

به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، با توجه به نتایج به دست آمده در دیدارهای چهار هفته نخست لیگ یازدهم و التهابات ناشی از آن، مدیریت و کادر فنی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس) بیانیه­ای خطاب به هواداران منتشر کرد.
    متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
    "بی تردید بزرگترین سرمایه و اندوخته این باشگاه، همانا حضور پرنشاط و مسئولانه خیل میلیونی هواداران در عرصه های مختلف در حمایت از تیم محبوب خود و نظارت دلسوزانه بر عملکرد این تیم می باشد. قطعاً همین دغدغه ها، حساسیت ها و چشم های نگران و تیزبین این عزیزان است که مسئولیت سنگین این رسالت را بر دوش تک تک بازیکنان، کادرفنی و مدیران این تیم یادآور می گردد.
    انتظار، امید و دلگرمی تیم فوتبال پرسپولیس، همواره حمایت و تشویق و دمیدن روح مبارزه و پیروزی از سوی تماشاچیان در کالبد تیم بوده و هست و بایستی از این ظرفیت بالای هواداران در جهت تقویت تیم و افزایش روحیه بازیکنان و کادرفنی استفاده شود و نه در جهت تضعیف تیم.
    همگان در گذشته شاهد بوده ایم در چگونه تشویق ها و حمایت های خالصانه تماشاچیان، یک تیم بازنده را در پایان تبدیل به یک تیم پیروز نموده است.
    از روی دیگر بسیار ساده اندیشی است اگر گمان نبریم که بدخواهان پرسپولیس در کمین ایجاد التهابات تصنعی و حاکمیت روحیه ضعف و سستی و ناامیدی در ارکان مختلف تیم و خصوصاً در میان هواداران نشسته اند. نگاهی اجمالی به خاستگاه برخی اقدامات و تحرکات در سکوها پس از کسب نتیجه مساوی در اولین دیدار پرسپولیس با ملوان، این واقعیت را به خوبی هویدا می کند که ایجاد التهاب در پرسپولیس رویای بدخواهانی است که با هوشیاری هواداران به کابوسی برای آنان تبدیل خواهد شد.
    دلسوزان آگاه باشند که مدیریت باشگاه پرسپولیس با چشمانی باز و همتی مضاعف در جهت هدایت این تیم به سوی موفقیت و پیروزی همه شرایط را رصد می کند و هیچ نتیجه ای جز قهرمانی را هدف گذاری ننموده است.
    از محضر تک تک دوستداران فوتبال و علاقمندان به تیم پرسپولیس انتظار دارد با هوشیاری، صبر و حسن اعتماد به کادرفنی و مدیریت تیم اسطوره ای تیم پرسپولیس امکان و فرصت هرگونه سوء استفاده را از بدخواهان بگیرند.
    پیشینه کسب سه جام قهرمانی در طول سه سال مدیریت به این مجموعه با گذر از بحران ها، سختی ها و فشارها و فراز و فرودهایی به دست آمده است که یادآوری آن مقاطع قلب هواداران را در کسب قهرمانی چهارم امیدوارتر خواهد نمود.
    صبور باشید و هوشیار، به هیچ نتیجه ای جز قهرمانی راضی نخواهیم بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كاشاني تا شب گذشته رضايت نداد، منحل شديم

حسين شمس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس گفت: شب گذشته با سرپرست باشگاه پرسپوليس صحبت كردم و او رضايت نداد كه در مسابقات شركت كنيم. كاشاني مي‌گفت نمي‌شود به همين راحتي با احساسات 30 ميليون هوادار بازي كرد. فكر مي‌كنم ديگر منحل شده‌ايم. من هم روز گذشته با پرسپوليس و حبيب كاشاني خداحافظي كردم.
    وي ادامه داد: 2 ماه براي اين تيم زحمت كشيده بوديم و تيم خوبي هم داشتيم. در اين مدت تبليغات خوبي روي تيم شد و با بازي‌هايي كه انجام داديم بار ديگر نام تيم فوتسال پرسپوليس زنده شد. اميدوارم شرايطي به وجود آيد كه دوباره تيم به ليگ برگردد و يا حداقل سال آينده شاهد حضور اين تيم در مسابقات باشيم.
    سرمربي پيشين تيم ملي با اشاره به جدايي وحيد شمسايي از اين تيم كه منشا شكل گيري بحث انحلال پرسپوليس بود، تصريح كرد: اين اتفاق باعث شد همه متوجه شوند كه قوانين حاكم بر فوتسال مشكل دارد. نمي‌شود به همين راحتي با آبروي تيم‌ها بازي كرد و اين باعث شود يك باشگاه از خير تيم‌داري بگذرد. ما به كميته انضباطي در اين مورد نامه داديم اما ديگر فايده‌اي ندارد. آنها هر تصميمي بگيرند به حال ما فرقي نمي‌كند. اميدوارم حداقل بعد از اين قوانين آنقدر شفاف باشد كه كسي نتواند از آن تخطي كند.
    شمس در مورد برنامه آينده‌اش گفت: امروز (سه‌شنبه) عازم كويت خواهم شد تا روزهاي پاياني جام رمضان را مشاهده كنم. بعد هم از روز 13 شهريور در اردوي تيم ملي ناشنوايان حضور پيدا خواهم كرد و در خدمت اين تيم خواهم بود. غير از اين فعلا برنامه‌اي ندارم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

كريمي: حضورم در تركيب تضميني براي پيروزي نيست

علی کریمی در گفت و گو با وب سایت شخصی اش در خصوص غيبتش در بازي با نفت آبادان به دليل اخراج در بازي گذشته گفت: بابت کارت قرمزی که در بازی با مس سرچشمه گرفتم از هواداران واقعی و فهیم پرسپولیس عذرخواهی می کنم. خیلی دوست داشتم که در این بازی حساس در خدمت تیمم بودم.
    وی افزود: در چهار بازی قبلی هم که بودم متاسفانه پیروز نشدیم. پس بر خلاف آنچه که برخي ها مطرح می کنند بودنم در این بازی تضمینی برای پیروز شدن تیم نخواهد بود، الان هم به عنوان یک هوادار واقعی به استادیوم می روم تا تیمم را برای رسیدن به اولین پیروزی نود دقیقه تشویق کنم.
    کریمی در مورد بازی فردا با نفت آبادان تصريح كرد: نفت آبادان در سالیان اخیر ارائه گر فوتبال زیبا بوده و مطمئنم بازی سختی را در پیش داریم، اما با احترام به این تیم باید بگویم که محکوم به پیروزی هستیم و امیدوارم قبل از تعطیلات موقت لیگ اين پيروزي را به هواداران هديه دهيم.
    وي در پايان گفت: بازيكنان همه تلاش خود را برای شادی دل هواداران انجام می دهند، اما وقتی از حریف خود عقب بیفتیم بیشتر به حمایت آنها احتیاج داریم، به همین دلیل انتظار دارم در طول نود دقیقه تیم محبوبشان را تشویق کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

16. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پرسپوليسي‌ها 2 روز استراحت مي‌كنند

به گزارش برگزاري فارس، پرسپوليس فردا شب ساعت 22:30 در چارچوب مسابقات ليگ برتر و از هفته پنجم در ورزشگاه آزادي ميزان نفت آبادان است.
    بازيكنان اين تيم پس از بازي فردا شب، صبح پنجشنبه ريكاوري خواهند كرد و روزهاي جمعه و شنبه با تشخيص كادر فني به استراحت خواهند پرداخت.
    تمرينات پرسپوليس از روز يكشنبه هفته آينده دنبال خواهد شد.
    قرار است در تعطيلات چند بازيكن خارجي در تمرينات اين تيم حضور پيدا كنند تا يك مهاجم به خدمت اين تيم درآيد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تذکرات کریمی و تمرینات پر نشاط قرمزپوشان

آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس قبل از دیدار مقابل نفت آبادان از ساعت 18 بعدازظهر امروز در ورزشگاه درفشی فر برگزار شد.
    بازیکنان پرسپولیس ابتدا بدن‌های خود را زیر نظر عاشوری گرم کردند و سپس به کار با توپ پرداختند. در مرحله بعدی فوتبال دستگرمی را در دستور کار خود قراردادند. در این فوتبال هر 3 بازیکن در یک گروه باید دست یکدیگر را می گرفتند و سپس به گلزنی می پرداختند.
    در مرحله پایانی نیز بازیکنان در دو قسمت به فوتبال دروازه هندبالی پرداختند.
    · استیلی در ابتدای تمرین دقایقی درباره بازی با نفت با بازیکنان به گفت‌وگو پرداخت.
    · حركات سومديك با توپ در میانه زمین در نوع خود جالب بود.
    · ابتدا قرار بود تمرین امروز پشت درب‌های بسته برگزار شود اما با دستور استیلی حدود 50 هوادار وارد ورزشگاه شدند.
    · دروازه‌بانان زیر نظر استیلی به مهار توپ‌های بلند در محوطه 18 قدم پرداختند.
    · تیم فوتسال پرسپولیس نیز تمرین امروز پرسپولیسی ها را زیر نظر داشت.
    · کریمی به بازیکنان تذکر می داد که حق ندارند به تصمیمات داور بازی اعتراضی داشته باشند.
    · کریمی در فوتبال دسته‌گرمی با زدن 5 گل جزء بهترین‌ها بود.
    · در پایان تمرین علی کریمی زیر نظر سومديك به زدن ضربات ایستگاهی پشت محوطه 18 قدم پرداخت.
    · هواداران حاضر در تمرین تنها علی کریمی را مورد تشویق خود قرار دادند.
    · پرسپولیسی ها ساعت 20‌:30 امشب باید در هتل اوین خود را معرفی کنند.
    · در پایان تمرین بازیکنان زیر نظر گمالوویچ به زدن استارت‌های کوتاه و بلند پرداختند.
    · یک دکتر تغذیه در تمرین امروز به جمع قرمزپوشان اضافه شده بود.
    · وحید هاشمیان همچنان با دست بسته شده در تمرینات شرکت می کند.
    · اولادی و نوروزی غایب بودند.
    · شادابی و طراوت در تمرین امروز دیده می شد.
    تركيب احتمالي پرسپوليس در بازي فردا: ميثاق معمار زاده، ابراهيم شكوري، نور محمدي، محمد نوري، علي عسگر، غلامرضا رضايي، مازيار زارع، جواد كاظميان محمد نصرتي، حسين بادامكي و عليرضا محمد.
    پرسپوليس ساعت 22:30 فردا در ورزشگاه آزادي ميزبان نفت آبادان خواهد بود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 8 از 33 نخستنخست ... 45678910111218 ... آخرینآخرین