همونطور كه ميدونيد ، يكي از مشكلات موبايل ها ، فراموش كردن Lock Code يا همون كد رمز گوشي هستش كه متاسفانه مشكلاتي را براي ما ايجاد ميكنه
در اينجا ميخواهم يك روش تست شده و با استفاده از نرم افزار NSS یا همون Nemesis Service Suit را براي پيدا كردن اين Lock Code فراموش شده خدمتتون ارائه بدم که بر روی 5800 خودم تست کرده ام
حالا كمربندهاتون ببنديد ...
آماده ايد؟
بستید ؟
پس...
بزن بريم ...
قبل از هرچیز خدمتتون عرض کنم که قصد داریم با آموزشهای این تاپیک Lock Code را به همون كد رمز ، پيش فرض نوكيا كه 12345 هستش ، برگردونیم ....
پس با من همراه باشيد ....
قبل از هرچیز موبایلتون را شارژ کنید و از شارژر جدا کنید و یادتون باشه که تا زمانی بهتون نگفتم گوشیتون رو به کامپیوتر وصل نکنید ، البته بهتره که از قبل آخرین ورژن PC Suite را هم بر روی کامپیوترتون نصب شده داشته باشید
خوب...
برای دانلود آخرین ورژن نرم افزار NSS به لینک زیر بروید
Nemesis Service Suit
فقط يادتون باشه كه بعد از رفتن به اون سايت ، روي شكل زير كليك كنيد
حالا در صفحه باز شده زیر ، بريد پائين و فايل فشرده ای كه براتون با فلش نشون دادم رو دانلود كنيد
خوب ...
حالا نرم افزار NSS را در اختیار دارید ابتدا باید برنامه NSS را نصبش كنيد و با نصب اون آیکونی به شکل زیر بر روی صفحه نمایش کامپیوترتون ظاهر میشه
حالا آیکون نرم افزار را کلیک کرده و برنامه را بر روي كامپيوترتون اجرا كنيد
حالا وقتشه که ، كليد بالائي سمت راست برنامه كه عكس يك ذره بين هست را كليك كنيد البته اسم اين كليد scan for new device هستش
حالا بايد دگمه phone Info را كليك كنيد
اینجارو لطفاً دقت کنید : تا اینجا بهتون نگفته بودم که موبایلتون رو به کامپیوتر وصل کنید و حالا وقتشه که موبایلتون رو به کامپیوتر وصل کنید و بدون هیچ کار دیگری سریع دکمه Scan را که در تصویر پایین براتون مشخص کردم را بزنید ( تا چند سال پیش که میخواستم این آموزش رو بدم ، از همون اولش میگفتم که گوشیتون رو وصل کنید به کامپیوتر و بعدش نرم افزار NSS را اجرا کنید اما با توجه به ارتقاء ورژن نرم افزار NSS و همچنین PC Suite باید در این مرحله که خدمتتون گفتم گوشیتون رو وصل کنید به کامپیوتر و همین یه نکته عامل اصلی زدن این تاپیک بود از طرف من ..باور کنید !!!)
اگر این کاری را که گفتم به درستی انجام داده باشید تصویری مثل تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد
ببینید
1 - در اینجا شماره سریال 15 رقمی گوشیتون رو خواهید دید یا همون شماره IMEI گوشیتون
2 - وقتی در جلوی Scan for product هم حتماً پیغام Done را خواهید دید
این علائم به ما نشون میده که تا اینجای کار نحوه کار را به درستی انجام دادیم و بهتره بریم سراغ بقیه عملیات تغییر پروداکت کد گوشیمون
حالا بايد دکمه Tools را كليك كنيد...اينطوري :
با كليك دکمه Tools صفحه برنامه به اين صورت ، در مياد ...ببينيد :
حالا بايد بريد و ابتدا كادر Factory Settings را کلیک کنید ( فلش قرمز شماره 1) و قسمت Full Factory را تيك بزنيد ( فلش قرمز شماره 2 )بعدش بريد و دگمه Reset را كليك كنيد ....( فلش قرمز شماره 3 )
حالا بايد منتظر باشيد تا نرم افزار NSS كارشو انجام بده .....و مثل شكل پائين عبارت اتمام ، انجام عمليات تحت عناون Reset Factory...Done را ببينيد....
حالا اگه دقت كنيد به گوشيتون كد رمز گوشي يا همون Lock Code گوشيتون به كد رمز ، پيش فرض نوكيا كه " 12345 " هستش ....برميگرده
نویسنده ramikohاز سایت mobile4persian
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)