گزینه های پیش فرض :
پس از نصب نرم افزار ، برنامه ی ادوب پریمیر پرو 2 رو اجرا می کنیم .
پنجره ای باز می شود که دارای 4 گزینه می باشد :
1 ــ New Project :
برای مواقعی که ما بخواهیم یک محیط کار جدید از نرم افزار جهت ادیت و ویرایش کردن داشته باشیم ، از این دستور استفاده می کنیم . با اجرای این دستور پنجره ای که باز می شود ، صرفا برای نامگذاری و انتخاب درایو جهت سیو کردن برنامه است .
2 ــ Open Project :
برای مواقعی که بخواهیم روی پروژه ای که از قبل ویرایش و سیو کرده ایم تغییراتی انجام دهیم ، استفاده می شود .
3 ــ Help :
جهت کمک نوشتاری گرفتن برای رفع برخی از مشکلات اعم از خروجی ویدئو ، افکتهای ویدئویی ، صدا و ... می باشد .
4 ــ Recent Project :
همان Open Project می باشد با این تفاوت که در Recent Project آخرین پروژه های سیو شده در دسترس قرار می گیرند .
_____________
سفارشی کردن محیط کاری نرم افزار (Custom Setting-Project Setting) :
در نرم افزار ادوب پریمیر هنگامی که نرم افزار را سیو می کنیم ، تنظیماتی وجود دارد که رعایت کردن این تنظیمات در پریمیر امری ضروریست . New Project را انتخاب کرده ، پنجره ای باز می شود که متشکل از دو قسمت جداگانه Custom Setting و Load Preset می باشد . توضیحات مفصل راجع به این دو قسمت بعدا داده خواهد شد .
فعلا سربرگ Load Preset را انتخاب می کنیم . سپس پوشه ی DV-NTSC را با کیک بر روی علامت t کنار آن باز می نماییم . از میان گزینه های باز شده Standard 48 Hz را انتخاب می نماییم .
در قسمت پائین پنجره ی New Project ما می توانیم محل سیو پروژ و اسم را تعریف کنیم . در قسمت Location ما می توانیم با فشردن کلیک Browse محل سیو پروژه را انتخاب کرده و دکمه ی اوکی را بزنیم .
_____________محیط کار (Work Space) :
برای کار کردن در محیط کار نیاز به ابزارها و پنجره هایی از قبیل : Monitor, Effect Control, Time line و ... داریم .
تعریف : منظور از واژه ی کلیپ در این آموزش ، عبارت است از هر قسمت از یک فایل تصویری یا صوتی که درون شیارهای تصویری یا صوتی پنجره ی Time line قرار گرفته اند .
پنجره ی Project :
وظیفه ی اصلی این پنجره وارد کردن فایل های صوتی و تصویری دلخواه به منظور انجام ویرایش بر روی آنها و همچنین گرفتن خروجی از پروژه های ویرایش شده و کامل شده است . علاوه بر این ، این پنجره دارای قابلیتهای متعدد دیگری است که بعدا تشریح خواهم کرد .
در ابتدا برای آشنایی اولیه با این پنجره سعی کنید یک فایل تصویری دلخواه را به این پنجره وارد نمایید . برای این کار در سربرگ فایل روی گزینه ی ایمپرت کلیک می کنیم . سپس مسیر فایل موردنظر را انتخاب کرده و گزینه ی Open را فشار می دهیم . فایل انتخاب شده درون پنجره ی Project ظاهر می شود . پس از آن برای اطمینان از درستی انتخاب فایل می توانیم روی دکمه ی مثلث کوچک در پنجره ی کوچک نمایش فیلم واقع در بالای پنجره ی Project ، کلیک کرده و فایل تصویری مورد نظر را مشاهده کنیم یا صدای فایل صوتی انتخاب شده را بشنویم .
Time line :
Time line در واقع کارگاه کار روی کلیپ های صوتی و تصویری است و ساختار فیلمی که در نهایت ساخته می شود ، در این قسمت تعیین و تنظیم می شود . اولین قدم برای کار با این پنجره وارد کردن یک فایل صوتی یا تصویری به آن است . برای آشنایی با این کار یک راه ساده پیشنهاد می گردد . روی فایلی که قبلا در پنجره ی Project وارد کرده اید کلیک نموده و در حالی که دکمه ی ماوس را پائین نگه داشته اید آن را بکشید و درون یکی از شیارهای Time line رها کنید . فایل موردنظر به صورت مستطیل شکل در شیار مربوطه نشان داده می شود . توجه داشته باشید که اگر فایل اولیه ، صوتی یا تصویری باشد ، فقط در شیارهای مربوط به خود ، در پنجره ی Time line قرار می گیرد . دلیل وجود شیارهای متعدد تصویری و صوتی در پنجره ی تایم لاین ، امکان روی هم انداختن فیلم ها یا صداها در این پنجره است که در آینده با آن بیشتر آشنا خواهید شد .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)