مجتبی رمضانبیگی در مورد وضعیت صبا و صدرنشینی این تیم اظهار داشت: برخی مدعی بودند که تیم صبا به طور نامتعارف بسته شده و ستارهها ازاین تیم جدا شدهاند شاید حق با آنها باشد زیرا صبای قم از شش سهمیه لیگ برتری فقط از یک سهمیه استفاده کرد. در حالی که برخی باشگاهها از هر شش سهمیه استفاده کردند و اگر به آنها اجازه داده میشد باز هم بازیکنان لیگ برتری جذب میکردند.
وی ادامه داد: باشگاه صبا با نظر عبدالله ویسی بازیکنان جوان، باانگیزه و جویای نام جذب کرد و تفکرات او با تفکرات مدیران باشگاه و مدیران ورزشی استان همخوانی داشت. او بهترین و موثرترین بازیکنان را جذب کرد و نتایج خوبی هم تا اینجای کار گرفته است. با این حال لیگ برتر هنوز در ابتدای راه است و 34 هفته دیگر باقی مانده است.
مدیرعامل صبا تاکید کرد: بازیکنان صبا جوان هستند و تمرینات منظم کادر فنی را به خوبی اجرا میکنند و رابطه عاطفی و قلبی خوبی بین بازیکنان و کادر فنی صبا برقرار است. باشگاه صبا فصل گذشته سرلشگر زیاد داشت و تعداد سربازانش کم بود اما در این فصل سربازان باشگاه صبا بیش از سرلشگرانش است.
رمضانبیگی با اشاره به صرفهجویی در هزینههای باشگاه در این فصل عنوان کرد: با توجه به نوع تیمی که بستیم دو میلیارد تومان در هزینههای باشگاه در این فصل صرفه جویی داشتیم که میخواهیم با این پول در رشته فوتسال تیمداری کنیم.
رئیس هیئت فوتبال استان قم در مورد ایراد سازمان لیگ به مدیریت قانونی او در باشگاه صبا به فارس گفت: حکمی از سوی هیئت مدیره باشگاه صبا برای من صادر شد که رونوشت حکم را هم به سازمان لیگ ارسال کردیم. در مقابل نیز نامهای از دبیرخانه سازمان لیگ برای ما ارسال شد که خواستار معرفی نمونه امضا شده بودند. مسئولیت اصلی من اداره هیئت فوتبال استان است. با توجه به اینکه باشگاه صبا مدتی بدون مدیرعامل بود و مدتی هم مدیرکل محترم تربیت بدنی استان امور باشگاه را اداره میکرد این حکم برای من صادر شد تا دوران گذار باشگاه صبا طی شود.
وی افزود: باشگاه صبا در آینده ای نزدیک به بخش خصوصی واگذار خواهد شد زیرا طبق قانون دولت حق هزینه در ورزش حرفهای را ندارد و من هم مدیرعامل دوران گذار باشگاه صبا هستم تا این باشگاه به بخش خصوصی واگذار شود.
رمضانبیگی در مورد اینکه چه زمانی باشگاه صبا به بخش خصوصی واگذار خواهد شد و آیا قرار است حسین هدایتی این باشگاه را بخرد یا نه گفت: زمان واگذاری مشخص نیست، شاید یک ماه دیگر، شاید فردا و شاید 20 روز دیگر اما آنچه مسلم است اینکه باشگاه صبا به بخش خصوصی واگذار خواهد شد. حسین هدایتی نیز تنها یکی از گزینههای مورد نظر است.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)