فیلم “تایتانیک” سال آینده همزمان با صدمین سالگرد غرق شدن این کشتی افسانه ای و مشهور ، اکران خواهد شد.
به گزارش واحد خبر آفتاب به نقل از اسکای نیوز ، این فیلم که توسط جیمز کامرون ساخته شده است و لئوناردو دیکاپریو و کیت وینسلت در آن نقش دو عاشق دلباخته را بازی کرده اند ، به یک فیلم سه بعدی تبدیل خواهد شد و در تاریخ ۶ آوریل ۲۰۱۲ به نمایش درخواهد آمد.
جیمز کامرون ، نویسنده و کارگردان این پروژه درباره اکران این فیلم گفت:”این فرصت بسیار خوبی برای افراد جوانتر است تا بتوانند این فیلم برنده جایزه اسکار را ببینند.”….
او گفت:”نسل جدید جوانان ما هرگز فرصت نداشته اند که این فیلم را روی پرده سینما تماشا کنند. اینبار فیلم تایتانیک به شکل سه بعدی در سینماها اکران خواهد شد .”
” در فیلم سه بعدی “تایتانیک” ، تصاویر قدرتمند تر از قبل و صحنه های عاطفی تاثیرگذارتر خواهد بود و به این ترتیب طرفداران این فیلم با تماشای آن به شکل سه بعدی ، احساس جدیدی را تجربه خواهند کرد.”
“تایتانیک”، اولین فیلم مشترک لئوناردو دی کاپریو و کیت وینسلت بود .این دو بازیگر ده سال بعد دوباره در فیلم “جاده انقلابی” با هم همکاری کردند.
این بازیگر زیبای ۳۵ ساله درباره همکارش با دی کاپریو گفت:”او مرا بهتر از هرکس دیگری در این دنیا می شناسد و همیشه تکیه گاه من است.”
” من واقعا” نمی دانم اگر او در زندگی من حضور نداشت، چه می کردم؟”
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)