نمایش نتایج: از شماره 1 تا 1 , از مجموع 1

موضوع: با حیوانات گران‌ قیمت‌ جهان آشنا شوید +عکس

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

با حیوانات گران‌ قیمت‌ جهان آشنا شوید +عکس

با حیوانات گران‌ قیمت‌ جهان آشنا شوید +عکس آخرین نیوز: صرف هزینه های هنگفت برای خرید حیوانات امروزه به پدیده جدیدی در بین مردم بویژه ثروتمندان مبدل شده است.

به گزارش برنا به نقل از سایت سی ان بی سی، گربه آشرا از نژاد پلنگ وحشی بدلیل داشتن چهره ای جذاب، هوش سرشار و خونگرمی بشدت مورد توجه مردم جهان قرار گرفته است. قیمت این حیوان 23 هزار دلار اعلام شده است.

CNBC expensive animals

طوطی کاکل دار مشکی و طوطی ماکائو که از جمله پرندگان کمیاب منطقه آمازون هستند، با رنگ های خیره کننده خود از بازار فروش خوبی برخوردارند و قیمت آنها از 15 تا 20 هزار دلار در نوسان است.

CNBC expensive anis4

گرانترین گوسفند جهان که سال 2009 میلادی در یک حراجی در انگلیس به قیمت 378 هزار دلار فروخته شد. نژاد خاص این حیوان از دلایل گرانقیمت بودن آن عنوان می شود.

CNBC expensive an2

بولداگ قرمز تبتی که در نظر مردم چین نماد ثروت محسوب می شود، یکی از گرانترین حیوانات جهان است. یک نمونه از این حیوان با نام Big Splash در یک حراجی در چین به قیمت نجومی 1.5 میلیون دلار فروخته شد.

CNBC expensive anal3
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)