سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گوجه فرنگی را هم بریزید و تفت بدهید . اسفناج را اضافه کنید و زیرو رو کنید تا گرم بشود ...
مواد لازم:
اسفناج ساطوری و پخته شده 1کیلو
پیاز ساطوری شده 1عدد
گوجه فرنگی خورد شده 4عدد
فلفل سبز یا قرمز خورد شده 1تا 2 عدد
سیر کوبیده 2حبه
لیمو 1عدد
روغن سالاد 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
روغن را در تابه داغ کنید و پیاز و فلفل سبز یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بیندازید و یک چرخ بدهید . گوجه فرنگی را هم بریزید و تفت بدهید . اسفناج را اضافه کنید و زیرو رو کنید تا گرم بشود . لیمو را آب بگیرید و با پوست ریز ریز شده نیمی از لیمو در سالاد بریزید . نمک و فلفل بزنید و زیرو رو کنید و بردارید .
اگر به این سالاد گرم 2-3 دانه سیب زمینی پخته یا سرخ کرده اضافه کنید غذای سیر کننده ای می شود .
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)