صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 130

موضوع: رمان گندم / م . مودب پور

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

" زدیم زیر خنده که میترا گفت "
    _ اداره برزن چیه ؟!
    کامیار _ سابق به شهرداری می گفتن اداره برزن !
    نصرت _ شهر داری هم یه همچین موجودی رو قبول نمیکنه !
    _ حالا چرا یه همچین قیافه ای رو برای خودشون درست می کنن ؟
    نصرت _ غیر از این باشه سامان جون ، اینجا غریبه میشیٔ ! مثل شماها ! الان همه محل میدونن که دو تا جوون غریبه اومدن تو خونه من ! همه م دلشون میخواد بفهمن شماها کی هستین و واسه چی اوامدین اینجا !
    _ این چند نفری که بیرون دیدیم ، یه همچین شکل و شمایلی نداشتن !
    نصرت _ اونا رو هنوز نزده زمین ! هنوز خاک شون نکردن ! فعلا باهاشون کار دارن !
    _ چه کاری ؟!
    نصرت _ همه جور کارا ! اینا سگ پاسبانن ! همه جور کار م میکنن ! مواظب بچه هان که موقع جنس فروختن گیر نیفتن یا جنس رو هاپولی نکنن ! مواظبن سرشونو کلاه نذارن ! مواظبن کسی بالایی سرشون نیاره !
    _مثلا بادی کاردن !
    نصرت_ یه همچین چیزی ! مثل آب خوردنم آدم میکشن ! عین همون الاغه که دیدی ! اگه با شاماها کاری ندارن ، واسه اینه که با من اومدین اینجا ! وگرنه تا الان لختتون کرده بودن !
    کامیار _ تو چرا اینطوری نیستی ؟
    نصرت _ چه جوری ؟
    کامیار _ با همین مشخصات که گفتی ؟
    نصرت _ آخه کار من چیز دیگه س ! باید تر و تمیز باشم !
    " تا کامیار اومد یه چیزی بگه که دوباره از تو حیاط سر و صدا بلند شد ! صدای چند تا دختر بود ! میترا زود به نصرت گفت "
    _ برم بگم مهمون داری ؟
    نصرت _ نه بابا ! بذار بیان تو ! خودم که میخوام همه چی رو بهشون بگم ! بذار خودشونم ببینن .
    " دست کرد یه سیگار ورداشت و تا روشنش کرد در واشد و سه تا دختر جوون ، حدود بیست سال اومدن تو و تا چشم شون به من و کامیار افتاد همون جلوی در خشک شون زد !"
    نصرت _ بیاین تو ، غریبه نداریم .
    " سه تایی سلام کردنن و کفشاشونو در آوردن و اومدن تو و یه گوش نشستن و شروع کردن به من و کامیار نگاه کردن و در گوش همدیگه پیچ پیچ کردن و سر تکون دادن ! سرشونو با حالت تأسف تکون میدادن ! طوری م اینکار رو می کردن که ماها متوجه بشیم که نصرت گفت "
    _ خودتونو خسته نکنی ! اولا من اهل اینکارا نیستم ، خودتونم میدونین !دوّماً که اینا اونایی که شماها فکر می کنین نیستن ! آدم حسابی آن !
    " بعد برگشت طرف کامیار و گفت "
    _ اینا مسافرن . مسافر اونور آب !
    " کامیار برگشت طرف شونو و در حالی که می خندید گفت "
    _ اقر بخیر خانمای عزیز ! سفر به سلامت ! کجا به سلامتی عازمین ؟
    " یکی از دخترا گفت "
    _ فعلا دوبی . تا بعدش چی پیش بیاد و کجا بریم .
    کامیار _ به به ! چه حسن تصادفی ؟! منم عازم دوبی م ! فقط نمیدونم چرا به دلم افتاده بود و هی دست دست می کردم ! نگو قسمت این بوده که با شما خانمای محترم آشنا بشم و چهار تایی بشیم همسفر همدیگه ! اصلاً از قدیم گفتن سفر میخوای بری با جمع برو ! حالا بلیط شما واسه کی هس ؟!
    " یکی دیگه از دخترا که میخندید گفت "
    _ فردا عصر ! میتونین شمام بلیط پیدا کنین ؟!
    " کامیار همونجور که داشت اینا رو نگاه می کرد و می خندید ، موبایلش رو از جیبش در آورد و گفت "
    _ کار از این آسون تر تو زندگیم نکردم ! ۵ دقیقه به من وقت بدین تا تو همون هواپیمای شما و تو همون ردیف و همون صندلی بغلی تون ، یه بلیط جور کنم ! اتفاقا چند وقتی بود که هر دفعه کفشامو از پام در میآوردم ، میدیدم یه لنگه ش سوار شده رو یه لنگه دیگه ش ! مونده بودم فکری که این جریان چه صورتی داره ؟! رفتم پیش یه درویشی که صاحب کمالاته ! مساله رو براش گفتم که یه تفال زد و تعللی کرد و گفت یه سفر تو طالعت افتاده ! ازش پرسیدم درویش این سفر به چه ترتیبه ؟ گفت از جایی که انتظارش رو نداری ! گفتم همسفرم کیه ؟! گفت چند تا صاحب جمال فرشته روی ! راستش من باور نکردم و این جریان یادم رفت رفت رفت تا الان ! الان که این اتفاق افتاد تنم لرزید ! به جون شما به جون خودم عرق شرم نشست رو این ستون مهره هام ! چرا ؟ بخاطر اینکه به گفته های این درویش صاحب نفس شک کردم ! بریم و برگردیم میرم پا بوسش و ازش عذرخواهی می کنم که چرا دل به حرفاش ندادم !
    " بعد برگشت طرف من و گفت "
    _ واقعا عجیب نیس سامان ! تو تعجب نکردی ؟!
    " یه نگاه بهش کردم و گفتم "
    _ چرا والله ! منم خیلی تعجب کردم ! میشه آدرس این درویش رو که اینقدر پیشگویی ش دقیقه به منم بدی ؟
    " همونجور که داشت شماره رو میگرفت و به دخترا نگاه میکرد گفت "
    _ اگه عمری به دنیا بود و از این سفر به سلامت برگشتیم ، دست تورو هم می گیرم می برم پیشش که یه دعای چیزی برات بده شاید اون بیماریت به مدد نفس این درویش علاج بشه ! اما شرطش اینه که شک تو کارش نکنی !
    " یکی از دخترا که چشم از کامیار ورنمی داشت گفت "
    _ ماها رو هم پیش این درویش می برین ؟
    کامیار _ چرا نمی برم ؟! می برم ! فقط بریم سفر و برگردیم بعدأ ! دوبی ، این کف دست من !

[SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

" کف دستش رو نشون دخترا داد و گفت "
    _ وجب به وجب این خاک رو می شناسم ! عرب و عجم ! کارمند و کاسب ! همه شون باهام سلام علیک دارن ! اون فروشگاه " دی تو دی " که با صاحابش سر از هم سوائیم ! اصلاً بذارین پامون برسه اونجا ، خودتون میفهمین چی میگم ! یه هتل میبرم تون ، مفت مفت ! هشت ستاره ! یه طرف آب ! یه طرف سبزه ! یه طرف تمدن ! یه طرف طبیعت ! ببینین فقط دعا کنین این تلفن واموندهٔ جواب بده ! همین ! دیگه همه چی تمومه ! اصلاً شماها چرا خودتن همین طوری سر خود راه افتادین برین سفر ؟! تور و کاروان به این خوبی در اختیار تونه اون وقت خودتون بلند شودین تلک و تلک برین سفر ؟!! من سالها حمله دار بودم تو این کاروانا و تورا ! یعنی شماها گناه ندارین ! گناه از من و امثال منه که نمیاییم یه شعبه اینجاها بزنیم ! اصلاً آقا نصرت همین اتاق بغلی رو بگیر واسه ما ! میخوام یه دفتر بزنم اینجا !!....! اه .... این واموندهٔ چرا جواب نمیده !
    " بعدش تلفن رو گرفت طرف منو گفت "
    _ بگیر سامان ! تا من با این خانما برنامه سفر رو جور می کنم تو این شماره رو هی بگیر تا جواب بده !
    " یه چپ چپ بهش نگاه کردم که روش رو کرد طرف دخترا و گفت "
    _ وسایل چی ورداشتین ؟ زیاد چمدونا رو سنگین نکنین اا ! اونجا اینقدر چیز میز هس بخریم که نگو ! خدا کنه فقط یکی از این کنسرتای خواننده هام مصادف باشه با این سفر مقدّر ! میگن قسمت کسی رو کس دیگه نمیتونه بخوره ها ! ببین باید بچرخه بچرخه و ما بیایم اینجا و شما هام بیاین اینجا و همگی با هم مشرف بشیم دوبی !
    " این دخترا و میترا و نصرت دیگه مرده بودن از خنده که کامیار به من گفت "
    _ چرا شماره رو نمی گیری ؟!
    " نصرت دستش رو گذاشت رو پای کامیار و گفت `
    _ اینا از دوبی دیگه بر نمیگردن ایران .
    کامیار _ چه اشکالی داره ؟! اینا رو میذارم اونجا خودم سالی یکی دوبار بهشون سر میزنم ! فقط خیالم از بابت شون راحت باشه که جاماشون خوبه و مرتبه و کم و کسری ندارن ، خودم سه چهار روزه بر می گردم ! دیگه امروز روز ، این سفرا که سفر نیس ! دوبی رفتن و اومدن شده مثل از اینجا بری تجریش و برگردی ! تازه از اینم آسون تره ! بگیر اون شماره رو دیگه !
    " نصرت باخنده یه اشاره به دخترا کرد که اونام با دلخوری و ناچاری از جاشون بلند شدن و نصرت بهشون گفت "
    _ فردا تو فرودگاه بلیط و پاسپورتاتون رو بهتون میدن ! اونجام که رسیدیم میدونین که سراغ کی برین ؟
    کامیار _ یعنی چی ؟! وقتی من اینجا هستم ، تو چرا این طفل معصوما رو می سپری دست یه آدم غریبه ؟!
    _ کامیار یه دقیقه آروم میشنی یا نه ؟!
    کامیار _ بذار ببینم چه خاکی دارم رو سرم می کنم !
    " بعد برگشت طرف نصرت و گفت "
    _ ببین نصرت جون ! اگه ما نخوایم در مورد تو تحقیق کنیم و جاش یه سفر بریم دوبی ، باید کی رو ببینیم ؟!
    نصرت _ حالا تو یه خرده صبر کن تا بهت بگم !
    کامیار _ برادر من ، این سفر برای من مقدّر شده ! با تقدیر که نمیشه جنگ کرد .
    " بعد برگشت طرف دخترا و گفت "
    _ خنما شما یه دقیقه بشینین تا من بگم چیکار باید بکنیم !
    " دخترا همه ش مخندیدن تا یه آن اومدن بشینان که نصرت به میترا اشاره کرد و میترام بلند شد و دخترا رو ورداشت و رفت بیرون ! کامیار که اینو دید یه نگاه به نصرت کرد و گفت "
    _ این بود حرمت نون و نمک ؟
    نصرت _ آخه تو گوش کن ببین چی میگم بعد ! اینا رو فروختیم به دوبی !
    کامیار _ چند فروختی شون ؟! خب میفروختی شون به من !
    " بعد یه نگاه به نصرت کرد و گفت "
    _ مگه آدمم میفروشن ؟!
    " بعد یه لحظه مکث کرد و گفت "
    _ای دل غافل ! پس کار رو همین بود که می گفتی ؟!
    " نصرت ساکت شد و هیچی نگفت "
    کامیار _ نصرت دخترامونو می بری می فروشی به این عربا ؟! این همه ازمون زن و دختر به اسارت بردن بس نبود که الانم باید ببرن ؟!! خاک تو سر ما کنن که اینقدر خاک تو سر شدیم !
    " نصرت یه سیگار روشن کرد و گفت "
    _ من نکنم ، یا خودشون میرن و بیشتر بیچاره میشن یا یکی دیگه اینکار رو می کنه ! بعدشم ، خودشون دل شون میخواد !
    کامیر _ یعنی خودشون با پای خودشون میان اینجا و میگن ما رو بفروش به عربا ؟!!
    نصرت _ نه ! اینجوری نه ! ببین همه چیز رو که نمیشه یه مرتبه فهمید !
    کامیار _ تا حالا نفت و گاز و پسته و خرما و هندوانه و خشکبار و سنگ و عتیقه جات و فرش و سنای دستی و پرتقال و بیسکوییت و صد تا چیز دیگه مونو بار میزدن و به اسم صادرات می بردن از مملکت بیرون ، حالا نوبت دخترامون شده ؟!! میگم یه پیشنهاد بدیم که تو کتابای جغرافی ، زن و دخترم به صادراتمون اضافه کنن که بچه ها بفهمن چقدر درامد حاصل از صادرات زیاد شده !
    " اینو که گفت و یه سیگار ورداشت و روشن کرد ، تا حالا اینقدر کامیار رو ناراحت ندیده بودم ! نصرت یه نگاهی به کامیار کرد و گفت "
    _ حالا تو چرا اینقدر ناراحت شدی ؟!
    کامیار _ میدونی اینکار یعنی چی ؟ یعنی فروختن ناموس ! این کار با فروختن خاک وطن فرقی نداره ! اونم ناموس فروشی یه ، اینم ناموس فروشی یه !
    " نصرت سرشو انداخت پایین که کامیار سیگارش رو خاموش کرد و از جاش بلند شد ."
    نصرت _ کجا ؟!!
    کامیار _ حالم بد شد . آقا نصرت ! والله ما این چند وقته خیلی چیزا دیدیم و گریه کردیم ! همه شم می گفتیم که از این بدتر دیگه نمیشه ، اما روز به روز چیزای بدتر و بدتر داریم می بینیم !
    " اینو گفت و رفت طرف کاپشنش و ورش داشت و به منم یه اشاره کرد که منم بلند شدم و کاپشنم رو ورداشتم و رفتم طرف کفشم که میترا اومد تو و تا دید ماها داریم میریم با تعجب گفت "
    _ کجا ؟!
    کامیار _ فعلا دیگه زحمت رو کم می کنیم ، با اجازه .
    " اینو گفت و رفت بیرون که میترا به من گفت "
    _ چه جوری باهاتون تماس بگیرم ، یعنی بگیریم ؟!
    " رو یه تیک کاغذ ، شماره موبایلم رو نوشتم و دادم بهش و برگشتم که از نصرت خداحافظی کنم که دیدم داره با دستش اشکها شو پاک میکنه !
    بی خداحافظی از اتاق اومدم بیرون و میترام دنبالم اومد .
    تو حیاط دیگه از الاغ خبری نبود ! یعنی دیگه چیزی ازش نمونده بود ! این دفعه بدون اون شوکه اولیه به حیاط و این خونه نگاه کردم ! شاید بیست تا اتاق دور حیاط بود ! یکی دو تا پله میخورد میرفت بالا و یکی سه تا پله میخورد و میرفت پایین ! بعضیها شون که اصلاً در نداشتن و جلوشون پرده زده بودن . جلو هر کدوم یه نفر یا دو نفر نشسته بودن و هر کدوم یه چراغ فتیله ای یا یه گاز پیکنیکی جلو شون بود و یه چیزی مثل قابلمه اما سیاه و سوخته جلو شون بود ! بوی گند تریاک تموم فضا رو ورداشته بود ! پرزن ، پیرمرد ، جوون ، بچه ! هر کدوم مشغول بودن و یه چیزی تو این قابلمهها ریخته بودن و داشتن گرمش میکردن !
    داشتم به این چیزا نگاه می کردم که میترا گفت "
    _ چی شده سامان خان ؟

[SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

" برگشتم و تو صورتش نگاه کردم ، تو نور مهتاب صورتش خیلی قشنگ بود . چشماش با اون مژه های بلند ، یه حالت قشنگی به صورتش میداد ! موهای کوتاهش که همینجوری شونه شده بود ، پر از چین و تاب قشنگ و طبیعی بود . دماغ کوچک و ظریفی داشت . قدشم چند سانتیمتر از من کوتاهتر بود که می شد گفت بین دخترا بلند قده . برعکس لحظه اول که تو روپوش دیده بودمش ، چاق که نبود ، هیچی خیلی اندام متناسبی هم داشت !
    میترا _ حواست به من نیس ؟!
    _ چرا ، چرا ! یه خرده کامران ناراحت شد .
    میترا _ چرا ؟
    _ وقتی فهمید اون دخترا رو فروختین به عربا ، ناراحت شد .
    " تا اینو گفتم ، سرشو انداخت پایین و یه لحظه بعد گفت "
    _ قراره منم همین کار رو بکنم .
    " فقط نگاهش کردم که کامیار از اون ور حیاط صدام کرد و منم راه افتادم طرفش که میترا گفت "
    _ چه جوری میخواین برین ؟
    _ نمیدونام ، یه کاریش می کنیم دیگه !
    " تا رسیدیم به کامیار ، میترا گفت "
    _ کامیار خان ، این وقت شب صلاح نیس همینجوری پیاده برین !
    کامیار _ یعنی چی ؟ یعنی میدزدن مون و میفروشن مون به عربا؟!!
    میترا _ اجازه بدین این همسایه روبرویی مونو صدا کنم ! تاکسی داره .
    " کامیار هیچی نگفت و سه تایی از خونه رفتیم تو کوچه و میترا رفت اون ور کوچه و در یه خونه رو زد و منتظر شد تا یکی در رو واکنه که من به کامیار گفتم "
    _ دختر قشنگی یه ها !
    کامیار _ کی؟ میترا ؟ ببینم !
    " یه نگاهی به میترا کرد و بعد برگشت طرف من و گفت "
    _ زیادم قشنگ نیس !
    _ چرا بد نیس !
    کامیار _ اا....!؟ ببینم !
    " دوباره برگشت طرف میترا و یه نگاه دیگه بهش کرد و گفت "
    _ همچین خوشگل خوشگلم نیس !
    _ چرا ، خوشگله ! حواست بهش نبوده !
    کامیار _ اآ....!؟ ببینم !
    " دوباره یه نگاه به میترا که جلو در واستاده بود کرد و گفت "
    _ خوشگله اما خوشگل معمولی !
    _آخه به خودش نرسیده ! ساده ساده س !
    کامیار _ آاا ....؟! ببینم !
    " دوباره یه نگاه کرد و گفت "
    _ خب آره ، اما خوش تیپ نیس !
    _ خب با این لباس معلومه که یه دختر خوش تیپ نمیشه ! اگه یه لباس حسابی و شیک تنش کنه ، خوش تیپم میشه !
    کامیار _ اآ ... ! ببینم !
    "دوباره یه نگاه کرد و گفت "
    _ خب راست میگی اما کلا یه جوریه !
    _ برای اینه که اینجا و اینطوری دیدیش ! اگه مثلا تو جردن دیده بودیش این حرفو نمیزدی !
    کامیار _ اآ ....؟! ببینم !
    " دوباره یه نگاه به میترا کرد و گفت "

راست میگی آ ! چه دید باز و وسیعی تو پیدا کردی !
    _ من تو صورتش نگاه کردم ! دختر قشنگیه !
    کامیار _ ....! ببینم !
    _اه ......!زهرمار و ببینم ! مگه کوری ؟!
    کامیار _ نه بابا ، حالم سر جاش نیس !
    _ گفت قراره که اونم بفروشن به اون ور آب !
    کامیار _ اه ...! نمیشه هی یادم نندازی ؟!
    " تو همین موقع یه مرد اومد دم در و میترا باهاش حرف زد و یارو از خونه اومد بیرون و رفت سوار یه تاکسی که اون طرف تر بود شد و روشنش کرد و دنده عقب اومد طرف ما ، میترام اومد طرف ما و گفت "
    _ با یدالله خان برین مطمئنه !
    "کامیار یه نگاه بهش کرد و سوار ماشین شد و نشست بغل راننده و منم یه نگاه بهش کردم و گفتم "
    _ ممنون .
    میترا _ کاری نکردم !
    _ همین که به فکر ما بودی ، خیلی یه ! لطف کردی !
    میترا _ بازم میآین تئاتر یا اینجا ؟
    _ نمیدونم ، شاید ، فعلا خداحافظ .
    " تا اومدم سوار ماشین بشم ، بازوم رو گرفت و گفت "
    _ بهت زنگ بزنم ؟
    " دوباره تو صورتش نگاه کردم . تنها عیبی که تو صورتش بود ، پوست تیره ش بود ! هم پوست صورتش و هم لبش !"
    _ بزن .
    " وقتی اینو بهش گفتم یه مرتبه یه برق نشست تو چشماش !
    " در ماشین رو واکردم و سوار شدم که سرشوز پنجره کامیار کمی آورد تو و به راننده گفت "
    _ید الله خان این دو تا رو دست شما سپردم اآ ! سالم برسونین شون !
    " ید الله خان یه سری تکون داد و حرکت کرد . وقتی رسید سر کوچه ، برگشتم و عقب رو نگاه کردم . هنوز میترا همونجا واستاده بود و ما رو نگاه می کرد !
    وقتی یه خرده از اونجا دور شدیم به کامیار گفتم "
    _ اینجا دیگه چه جور جایی یه ؟!
    کامیار _ دیگه حرفشم نزن ! دیدنیا رو دیدیم ! شنیدنی ها رو شنیدیم و گفتنی آ رو هم گفتیم ! دیگه هیچی نگو !
    " خیلی ناراحت بود ! منم هیچی نگفتم که یدالله خان یه خنده ای کرد و گفت "
    _ بچه های بالای شهرین ؟ هان ؟
    کامیار _ نخیر یدالله خان ! بچه سوسول های بالای شهریم ! حواستو بده داداش به رانندگیت !
    " خنده از رو لب ید الله خان رفت و دیگه چیزی نگفت تا رسیدیم جلو باغ و پیاده شدیم و کامیارخواست پول تاکسی رو حساب کنه که ید الله خان گفت "
    _ قبلا حساب شده !
    کامیار _ ببینم ، ما حواسمون پرت بود ، جیب مونو زدی و خودت کرایه رو حساب کردی ؟
    ید الله خان _ دست شما درد نکنه !
    کامیار _ آخه ما که حساب نکردیم کرایه رو که !
    ید الله خان _ میترا خانم خودش حساب می کنه !
    کامیار _ ما از این حسابا با کسی نداریم برادر ! در ثانی اون بدبخت از کجا آورده که پول کرایه ما رو هم بده !؟
    ید الله خان _ نقد نمیده ، خورده خورده بهم میده ! خیلی لوطیه !
    " کامیار برگشت یه نگاهی به من کرد و بعد دست کرد جیبش و سه هزار تومان دراورد گذاشت رو داشبرد ماشین و گفت "
    _ بفرمایین ید الله خان ، اگرم تو راه بدخلاقی کردم حلال کن که عصبانی بودم !
    ید الله خان _ آخه میترا خانم از ما دلخور میشه.
    کامیار _ دیدمش بهش میگم که ما به زور به شما پول دادیم ! به سلامت !
    " اینو گفت و در ماشین رو بست و یدالله خان م گاز داد و رفت . وقتی تنها شدیم بهش گفتم "
    _ عجب دختر عجیبی یه ها !
    کامیار _ بریم تو .
    _ صبر کن ببینم ! بذار یه زنگ بزنم به گندم .
    کامیار _ اگه اسمشو الان بیاری ، یه چیزی دری وری م به تو میگم آ ! ول کن بابا پدر مونو دراورد !
    _ما تموم این کارا رو برای برگرداندن گندم کردیم ، حالا ولش کنم ؟ ! تو چرا اینطوری شدی ؟
    _ خودمم نمیدونم ! بزن ! یه زنگ بهش بزن اما جریان نصرت رو بهش نگی آ !
    _ فکر نمیکنی بگم بهتر باشه ؟
    کامیار _ چی میخوای بهش بگی ؟ بگی داداشش رو پیدا کردی ؟ بعد با شوق ازت می پرسه " خب برادر عزیزم کجاس ؟" اونوقت چی بهش میگی ؟ میگی برادر عزیزت یه اتاق تو دروازه .... داره ؟! بعدش اگه پرسید داداش جونم حالش چطور بود چی میگی ؟ حتما میگی اگه جنس خوب بهش به موقع برسه ، سر حال و قبراقه الٔحمدالله ! بعدش اگه گفت داداشم به چه شغلی اشتغال داره ؟ حتما میگی تو امر صادرات ! از این ور دخترای مثل پنجه آفتاب مونو صادر می کنه از اون ور یه مشت عرب شیپیشو وارد می کنه !
    " یه نگاه بهم کرد و گفت "
    _ اصلاً بیا بریم تو ، فردا بهش زنگ بزن ! ساعت یک و نیم بعد از نصفه شبه آخه ! بیا بریم کپه مرگ مونو بذاریم ، شاید این شب خاطره انگیز تموم بشه دیگه !
    " اینو گفت و دست گذاشت رو همون بازوی زخمی م که فریادم رفت هوا ! یه نگاه به من کرد و گفت "
    _ ببینم ! این بزوی تو فقط به دست من حساسیت داره ؟! دخترا بگیرنش درد نداره ؟!
    _اه ...! اونا این یکی رو میگیرن .
    کامیار _ منکه هر کدومو میگریم تو داد میزنی !
    _ بیا بریم تو جلو همسایه ها زشته !
    " دو تایی در باغ رو آروم وا کردیم و رفتیم تو و تا در رو پشت سرمون بستیم که مش صفر از تو خونه ش ، در حالی که پیژامه پاش بود و جای پیرهن ، یه ملافه انداخته بود رو دوشش و پیچیده بود دور تنش ، به حالت دوئیدن اومد بیرون و تا رسید به ما گفت "
    _ کجایین اخه شماها ؟! تلفن تونو چرا خاموش می کنین ؟! بیچاره شدیم ما اخه !
    " کامیار یه نگاهی به مش صفر کرد و گفت "
    _ مش صفر چطور روز به روز خوش تیپ تر میشیٔ و ساعت به ساعت شکل و قیافه یکی از بزرگان هالیوود رو به خودت میگیری ؟!! الان با این پیژامه و ملافه درست شدی عین چارلتون هستون تو فیلم ال سید البته اونجایی که کشته شده بود و بسته بودنش به اسب !
    " من زدم زیر خنده "
    مش صفر _ حالا وقت شوخی یه آقا کامیار ؟! آقا عین مرغ سر کنده داره بال بال میزنه ! کجا بودیم تا حالا ؟!
    " کامیار همونجور که حرکت کرد گفت "
    _ رفته بودیم تئاتر سه سانسم نشستیم و نمایش رو نگاه کردیم !
    " مش صفر دوید دنبال مونو گفت "
    _ حالا دارین کجا میرین ؟
    کامیار _ بیش آقا بزرگ !
    مس صفر _ آقا بزرگ خونه نیس که !
    کامیار _ پس کجاس ؟
    مش صفر _ نمیدونین چه خبره اینجا ؟! محشر کبری ! خانم کوچیک فهمیده که گندم خانم از خونه آقا بزرگه گذاشته و رفته ! اگه بدونین چه کرد ! بیاین ! بیاین بریم اونجا !
    کامیار _ کجا ؟!
    مش صفر _ خونه خانم کوچیک دیگه !
    کامیار _ باشه اما شما با همین اسموکینگ تشریف میآرین ؟
    " مش صفر که بیچاره تو حال خودش نبود ، یه نگاهی به خودش کرد و گفت "
    _ای وای ! حواس واسه آدم نمیذارین که !
    " اینو گفت و دوید طرف خونه ش ! من و کامیارم راه افتادیم طرف خونه عمه اینا که کامیار گفت "
    _ بیا برگردیم !
    _ کجا ؟

[SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

کامیار _ میریم خونه یکی از بچه ها ! هم بهمون خوش میگذره با هم از کانون فتنه دور میشیم ! الان بریم اونجا پدرمونو در میارن !
    _ بالاخره ش چی ؟ بیا بریم !
    " باغ رو میون برد زدیم و چند دقیقه بعد رسیدیم جلو خونه عمه اینا ، از تو خونه صدای گریه و ناله با حرف ، به صورت درهم می اومد بیرون ! کامیار یه سری تکون داد و گفت "
    _ من تو بیا نیستم ! این شری یه که تو به پا کردی ، خودتم برو جواب بده !
    _من شر به پا کردم ؟!!
    کامیار _ آره دیگه !
    _ به من چه مربوطه ؟!!
    کامیار _ تو اگه خبر مرگت دزدکی نم یاومدی اینجا و گندم رو نمیدیدی ، الان این افتضاح به پا نشده بود !
    _ تو رفتی به آفرین گفتی که من عاشق گندم شدم ، به من چه مربوطه !! اگه تو زبونت رو نگاه میداشتی اینطوری نمی شد !
    کامیار _ حالا تو نمی شد جای این خونه ، میرفتی دم پنجره اون یکی خونه ؟!! چه فرقی واسه تو داشت ؟! دختر عمه ، دختر عمه س دیگه !
    _ بیا بریم تو خودتو لوس نکن !
    کامیار _ من بیام یه کلمه م حرف نمیزنم آ !خودت باید جواب همه رو بدی آ !
    _باشه من جواب میدم .
    کامیار _ فقط هر چی میگی بگو اما در مورد نصرت اینا یه کلمه م حرف نزن ! فهمیدی ؟!
    _آره بابا ! اره !
    کامیار _ به هوای من نباشی آ ! من یه کلمه م حرف نمیزنم ! اصلاً انگار نه انگار که من هستم !
    _باشه ! بیا بریم !
    " رفتیم جلو و در زدیم که یه مرتبه همه تو خونه ساکت شدن ! یه خرده بعد کتایون در رو واکرد و تا چشمش به ماها افتاد ، سلام کرد و گفت "
    _داداش کجا بودیم شما ؟!! دلم اینقدر شور زد !
    " کامیار نشست جلوشو بغلش کرد وگفت "
    _الهی قربون اون دل کوچیکت برم که واسه من شور زده !
    کتایون _ داداش نمیدونی اینجا چه خبره !
    کامیار _ چرا یه چیزایی میدونم .
    " تو همین موقع کاملیام اومد تو راهرو و تا ما رو دید سلام کرد و زود به کامیار گفت "
    _داداش بابا خیلی از دستت عصبانیه ! حواست باشه !
    "کامیار یه نگاه به کاملیا کرد و از جاش بلند شد . بعد آروم راه افتاد طرف سالن خونه اما یه مرتبه برگشت و صورت کاملیا رو ماچ کرد و زود رفت طرف سالن ! کاملیا و کتایون مات مونده بودن ! اما من میدونستم چرا کامیار اینکار رو کرد !
    خلاصه منم دنبال کامیار رفتم تو سالن . یعنی تا کامیار در سالن رو واکرد همگی با هم شروع کردن به حرف زدن ! هر کی یه چیزی بهمون می گفت ! یکی می گفت کجا بودین تا حالا ؟ یکی می گفت واقعا که ! یکی می گفت جدأ آدمای بیخیالی هستین ! یکی می گفت حالام تو این موقعیت وقت تفریح و خوشگذرونی یه ؟!
    کامیار هیچی نمی گفت و فقط نگاه می کرد ! من اومدم خودمو آماده کنم که جواب شونو بدم اما نمیدونستم چی باید بگم که کامیار گفت "
    _ اول جواب قوم عاد رو بدیم یا قوم ثمود رو ؟! بابا چه خبره تونه ؟! جای اینکه بلند شین دو تا شربت هل و گلاب واسه مون بیارین ، دعوامون می کنین ؟! من و این بچه از سر شب تا حالا ، یه لنگه پا دنبال کار این دختره ایم ! این طفل معصوم با این بازوش تا حالا سه مرتبه ضعف کرده تا رسوندیم خودمونو با اینجا ! گشنه تشنهٔ ، عین سگ پا سوخته ، له له زدیم که یه خبری از این دختره بگیریم ! ایناها ! این زبون من آ !....!
    " اینو گفت و دهنش رو واکرد و زبونش رو در آورد بیرون و نشون همه داد !
    " بابای کامیار که یه خرده آرومتر شده بود گفت "
    _ اخه نباید یه خبری چیزی به ما بدین ؟! یه تلفن زدن و دو کلمه حرفم کاری داره ؟!
    کامیار _ میگم این زبون من آا...!
    " دوباره زبونش رو در آورد و به همه نشون داد ! مادرش آروم گفت "
    _اخه عزیزم دل ما هزار راه رفت ! یه زنگ می زدی و یه کلمه می گفتی کجایی ! سالمی ! خوبی !
    کامیار _ میگم نرسیدیم یه چیکه آب بخوریم بابا ! این زبون من آا....!
    " دوباره زبونش رو در آورد و نشون همه داد ! بابای کامیار یه نگاه به من کرد و گفت "
    _ عمو جون ، اینکه تکلیفش معلومه ! حداقل شما یه خبری به ما می دادی !
    " تا اومدم حرف بزنم که کامیار گفت "
    _ بابا جون اینم مثل من ! یه لنگه پا ! چوب خشک !
    " بعد به من گفت "
    _ زبونت رو در بیار براشون !
    " من داشتم از خنده میمردم اما خودمو نگاه داشتم که مادر کامیار گفت "
    _ حالا بالاخره چی شد ؟ شام خوردین یا نه ؟
    کامیار_ شام ؟ کوفت کاری م نخوردیم ! میگم دریغ از یه چیکه آب ! این زبون من آا.....!
    " دوباره زبونش رو در آورد و نشون داد که باباش گفت "
    _ ببر تو اون واموندهٔ رو دیگه !
    " یه مرتبه آفرین و دلارام و کتایون و کاملیا زدن زیر خنده ! به هوای اونا بقیه م شروع کردن به خندیدن که یه مرتبه آقا بزرگه که بالای سالن رو یه مبل نشسته بود و عصاش تو دستش بود ، چند تا سرفه کرد و همه ساکت شدن !
    کامیار زود رفت طرف آقا بزرگه و تا رسید دولا شد و دست آقا بزرگه رو ماچ کرد و گفت "
    _سلام آقا بزرگ .
    " منم زود رفتم جلو ومثل کامیار ، خیلی با احترام به آقا بزرگه سلام کردم و یه گوش واستادم که آقا بزرگه با سر بهمون جواب داد و بعد به کامیار گفت "
    چی شد ؟! کجا بودین ؟!
    کامیار _ دنبال دوستای این سختره گندم بودیم آقا بزرگ ! با هزار و یک بدبختی آدرس یکی یکی شونو پیدا کردیم و رفتیم در خونه شون !
    آقا بزرگه _ خب !
    " کامیار آروم گفت "
    _ جسارته آقا بزرگ اما قدیما شما یه شربت نذری درست می کردین و می ریختین تو منبع و می دادین به مردم ! ترک کردین این عادت رو ؟!
    " آقا بزرگه یه اشاره به بابای کامیار کرد وگفت "
    _ بگو یه شربت براشون بیارن .
    " بابای کامیارم زود سرشو برگردوند که دو سه نفر از جا شون بلند شدن واسه شربت آوردن که کامیار گفت "
    _ واسه این بچه با نبات بیارین ! لینت مزاج پیدا کرده ! از بلا و پایین نم پس میده !
    " همه زدن زیر خنده ! برگشتم چپ چپ بهش نگاه کردم که گفت "
    _ دروغ نمیگم به جان شما ! حالش بهم خورده !
    " تا اینو گفت دیگه مادرم نتونست خودشو نگاه داره و اومد طرف من و گفت "
    _ چته شده ؟! از بازوت بوده ؟! قرصاتو نخوردی ؟! بزن بالا آستینت رو ببینم !
    کامیار _ زن عمو جون از بازوش نبوده ! از جای دیگه ش بوده ! اگه بخواین ببینین باید بکشه پایین نه بالا ! الانم که نمیشه اینکار رو کرد !
    " دوباره همه زدن زیر خنده ! آقا بزرگه م خندش گرفته بود اما خودشو نگاه میداشت ! مادرم یه نگاه به من کرد و گفت "
    _ شدین عین دو تا پسر بچه ! همه ش باید مواظب تون بود و از دست تون حرص خورد !
    " صورتش رو ماچ کردم که اشک تو چشماش جمع شد و رفت سر جاش نشست . من و کامیارم رفتیم رو دو تا مبل بغل دست آقا بزگه نشستیم که برامون شربت آوردن و دادن بهمون . کامیار شربتش رو گرفت و شروع کرد به هم زدن ! یه دو دقیقه ای همینجوری هم میزد که صدای باباش در اومد و گفت "
    _ چقدر هم میزنی ؟! بهم خورد دیگه !
    " کامیارم با حالت معصوم گفت "
    _ خب شربت رو باید هم زد دیگه بابا جون !
    " پدرش در حالیکه معلوم بود که پشت این صورت آماده خنده س گفت "
    _ خب بابا جون یه قلپ بخور ، یه کلام حرف بزن !
    " کامیارم یه قلپ خورد و پشتش گفت "
    _ چشم .
    " یه قلپ دیگه خورد و پشتش گفت "
    _ بابا جون .
    " دوباره همه زدن زیر خنده . از همه بیشتر مش صفر که یه خرده پیش اومده بود تو خونه میخندید !
    بابای کامیار که از ترس آقا بزرگه خودشو هی نگه میداشت گفت "
    _ خب ، گلوت تازه شد ؟
    کامیار _ بله بابا جون .
    بابای کامیار _ خب حالا بگو ببینم چی میگی !
    کامیار _ بابا جون ، میذاری من برم هنرپیشه بشم ؟ امشب رفته بودیم تست تئاتر ! فکر کنم قبول شدیم !
    " دوباره همه زدن زیر خنده ! همچین حرف میزد که همه شک کرده بودن که داره راست میگه یا چاخان ! خودشم اصلاً نمیخندید !"
    آقا بزرگه _ خب ، بگو چی شد ؟ خبری ازش پیدا کردین ؟
    " کامیار شربتش رو گذاشت رو میز و گفت "
    _ اول رفتیم خونه اون شقایق ، دوستش ! ازش پرسیدیم که از گندم خبری داره یا نه ! اما دریغ از یه کلمه جواب ! هیچی بروز نمی داد ! همه شون اینطوری بودن چسونه ها !!
    " دوباره همه زدن زیر خنده ! اصلاً جو مجلس عوض شده بود ! مجلسی که تا یه خرده پیش ، همه توش ماتم گرفته بودن ، شده بود عین همون تئاتر سر شبی ! فقط عمه بیچاره م به کامیار نگاه می کرد و سرشو تکون ، تکون می داد !"
    کامیار _ خلاصه این شقایق خانم رو اینقدر قسم دادیم که تازه اجازه داد باهاش حرف بزنیم !
    آقا بزرگه _ خب چی گفت ؟
    کامیار _ هیچی ! اوفتادیم رو دست و پاش ! افتادیم رو ....
    " با پام زدم، به پاش که دیگه هیچ کس نتونست خودشو نگاه داره ! دیگه آقا بزرگه هم داشت می خندید !"
    کامیار _ یعنی میگم اینقدر التماس کردیم تا بالاخره گفت !
    بابای کامیار _ خب چی گفت ؟!
    کامیار _ گفت از گندم خبر ندارم !
    " یه دفعه صدای همه به حالت اعتراض درآمد که کامیار گفت "
    _ حالا گوش کنی ! اونو ول کردیم و رفتیم سراغ یه دوست دیگه ش ! اونم اولش لب وا نمی کرد ! حالا دست شو ماچ کن ! پاشو ماچ کن ! صورتشو ماچ کن ! نمیدونم دیگه کجا شو ماچ کن تا بالاخره چی ؟
    " همه باهم گفتن چی ؟!"
    کامیار _ هیچی ، قرّش زدم واسه خودم !
    بابای کامیار_ تو خجالت نمیکشی جلو این همه بزرگتر از این حرفا میزنی ؟!!
    کامیار _ اخه خیلی خوشگله بابا !
    " دوباره همه زدن زیر خنده که یه مرتبه عمه م شروع کرد به گریه کردن ! همه ساکت شدن که عمه م گفت "
    _ پس بالاخره معلوم نشد این طفل معصوم کجاس ؟!!
    کامیار _ عمه جون ! درست درست معلوم نشد اما یه چیزایی فهمیدیم !
    " یه مرتبه عمه م و شوهر عمه م از جاشون پریدن و هجوم آوردن طرف کامیار ! بیچاره ها از خوشحالی اینکار رو کردن اما کامیار جونور از جاش پرید و پاشو گذاشت رو این مبل و اون مبل و از رو سر و کله آفرین و دلارام ، در رفت و رفت دم در واستاد ! عمه و شوهر عمه م همون جا خشک شون زد ! بقیه م همین طور ! من دیگه نتونستم جلو خودم رو بگیرم و بلند بلند شروع کردم به خندیدن که پشت سر من همه زدن زیر خنده ! حرکت کامیار به قدری قشنگ و هم آهنگ با حرکت عمه اینا بود که انگار از قبل برنامه ریزی کرده بودن ! پدرم که از خنده از چشماش اشک می اومد گفت "
    _ عمو چرا همچین کردی ؟!
    کامیار _ عمو اینا میخوان منو بزنن !
    آقا منوچهری _ نه عمو جون ! از خوشحالی مون از جامون پریدیم ! بیا جلو عمو جون نترس !
    " حالا ما می خندیم اما این کور شده خنده به لبش نمی اومد ! آروم آروم برگشت سر جاش که آقای منوچهری با خنده ماچش کرد و گفت "
    _ کجاس عمو جون گندم !
    عمه م _ بگو عمه ! فقط جون عمه شوخی نکن ! اول بگو کجاس ، بعد هر چقدر دلت خواست شوخی کن و بخند ! بذار این دل واموندهٔ ما به سامون بیاد بعد !
    " کامیار که ناراحت شده بود ، عمه م رو بغل کرد و ماچش کرد و گفت "
    _ به خدا ! حالش خوبه خوبه ! خونه یکی از دوستاشم هس ! فقط به ماها نگفتن کدوم یکی شون ! ولی سر بسته بهمون گفتن جاش خوبه !
    عمه م _ پس چرا بر نمیگرده خونه ؟!
    کامیار _ عمه جون بهش یه خرده وقت بدین ! حتما بر میگرده !
    عمه م _ تو مطمئنی حالش خوبه ؟!
    کامیار _ آره عمه جون ، خوبه خوبه !
    " عمه م باز شروع کرد به گریه کردن که کامیار به آقای منوچهری اشاره کرد که ببره بخوابونتش. آقای منوچهری م ورش داشت و با خودش بردش طبقه بالا . همه ساکت نگاه شون می کردیم . وقتی رفتن کامیار یه سری تکون داد و اومد سر جاش نشست و گفت "
    _ مادر و پدر واقعی آدمم اینقدر بچه شون رو دوست ندارن !

[SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

" بعد به من گفت "
    _ بیا یه زنگ بزن بهش ببین جواب میداه ؟
    _ دیر وقت نیس ؟!
    کامیار _ بزن ! فوقش جواب نمیداه دیگه .
    " همه ساکت شدن ، منم موبایلم رو در آوردم و شماره موبایل کامیار رو گرفتم . دو تا زنگ زد و یکی روشنش کرد اما حرف نمیزد !"
    _ الو ! گندم ؟!
    " یه لحظه بعد جواب داد "
    گندم _ توام بیخوابی زده به سرت ؟
    _ از لطف شما بله !
    گندم _ چرا از لطف من ؟
    _ بعدأ بهت میگم ! الان کجایی ؟
    گندم _ از این سوال ها نکن ! میدونی که بهت نمیگم ! پس چرا می پرسی ؟
    _ نمیخوای برگردی خونه ؟
    گندم _ جام خیلی اونجا خالیه ؟!
    _ هم اینجا و هم ....
    گندم _ هم چی ؟
    " هیچی نگفتم که گفت "
    _ بازم دیر کردی !
    _شاهکارت رو دیدم ! رو دیوار اتاق سمیه خانم !
    " یه مرتبه جا خورد و یه خرده بعد گفت "
    _ خودشم دیدی ؟
    _اره .
    گندم _ با یه برخورد بد ؟
    _ اتفاقا یه برخورد خیلی خوب !
    گندم _ کثافت هزار رو !
    _ منو میگی ؟!
    گندم _ نه ، اون دختره هرزه رو میگم !
    _ چرا اینکار رو کردی ؟
    گندم _ از کجا فهمیدی که میرم اونجا ؟ فکر نمی کردم بفهمی !
    _ دیگه بهتر نیس تمومش کنی ؟
    گندم _ تازه شروعش کردم !
    " اومدم گوشی رو بدم به اون دستم که متوجه شدم همه جمع شدن دور من و سرهاشونو آوردن نزدیک گوشی !
    یه اشاره به کامیار کردم که یه خرده کشیدشون عقب ، به گندم گفتم "
    _ این جریان عاقبت خوبی نداره ها !
    گندم _ این حرف از تو دیوونهُ ترسوی عاقبت اندیش بعید و عجیب نیس ! تو تا حالا تو تموم عمرت یه بارم دست از پا خطا نکردی !
    _ کار بدی کردم ؟
    " خندید و گفت "
    _ اخه خبر نداری بعضی از این خطاها چه کیفی داره !
    _ تو چرا اینطوری شدی گندم ؟! اصلاً به تو نمیاد که .....
    گندم _ چی به من نمیاد ؟!
    _ همین حرفی که زدی !
    گندم _ مگه من اینو خواستم ؟! برو به اون کثافتا بگو که یه بچه رو دزدیدن !
    " هیچی نگفتم که یه خرده بعد آرومتر شد و گفت "
    _ ببینم بازم میتونی کاری بکنی که باورت کنم ؟
    _ تو اگه جای من بودی ، همین اندازه م نمیتونستی !
    گندم _ شاید !
    _پس باورم کن !
    " یه خرده صبر کرد و بعد گفت "

_ بر آن فانوس که ش دستی نیفروخت
    بر آن دوکی که بر رف بی صدا ماند
    بر آن آیینه زنگار بسته
    بر آن گهواره که ش دستی نجنباند
    بر آن حلقه که کس در بر نکوبید
    بر آن در که ش کسی نگشود دیگر
    بر آن پله که برجا مانده خاموش
    بهار منتظر بی مصرف افتاد !

" یه مرتبه عصبانی شدم و سرش داد زدم و گفتم "
    _ این لوس بازیا چیه در میاری ؟! بس کن دیگه ! هر چیزی حدی داره !
    گندم _اگه یه بار دیگه سرم داد بزنی ، تلفن رو قطع می کنم و پرتش می کنم تو خیابون !
    " دیدم جدی داره حرف میزنه ! هیچی نگفتم که کامیار آروم ازم پرسید "
    _ چی شده ؟! چی میگه ؟!
    _ هیچی داره شعر واسه من میخونه !
    کامیار _ آا ....! ببین از گوگوشم بلده بخونه ؟!
    _لوس نشو کامیار !
    گندم _ کامیاره ؟
    _آره .
    گندم _ بده گوشی رو بهش .
    " گوشی رو دادم به کامیار که شروع کرد "
    کامیار _ای گندم ذلیل مرده ! الهی تموم اون دونه هاتو کلاغ تک بزنه و بخوره ! الهی آفت بهت بزنه ! از دست تو خونه خراب شدم !
    " یه دفعه شروع کرد به داد زدن و گفت "
    _ دختره ورپریده وردار اون موبایل صاحب مرده منو بیار ! تموم مشتریامو از دست دادم اخه !
    " یه خرده صبر کرد و گفت "
    _ حق داری بخندی !
    " بعد نمیدونم گندم چی گفت که کامیار هول شد و تند تند شروع کرد به حرف زدن "
    کامیار _ کی ؟ من ؟! به جون تو ، به جون سامان ، به جون بابام اگه یه همچین منظوری داشته باشم ! برن گم شن اون دوستای یُبس بی ریختت ! فقط بلدن عین ماست واستن و به آدم نگاه کنن ! اولاً چشم ندارم هیچ کدومشونو ببینم ! دخترم اینقدر بی حال ؟! صد رحمت به هوای شهر تهران ! حداقل آدم توش دو تا نفس میکشه . چهار تا سرفه می کنه ! اینا که باهاشون حرف میزنی فقط میخندن ! بابا یه تحرکی ! عکس العملی بجایی ! واکنش مثبتی !
    " نمیدونم گندم چی بهش گفت که یه مرتبه گل از گلش شکفت و گفت "
    _ جون من ؟!! کدومشون ؟!
    " بازم گوش کرد و گفت "
    _ خدا هر سه تاشونو ببخشه به من ! یعنی به پدر مادر شون ببخشه ! شماره شونو بده ببینم !
    " تا اینو گفت تلفن رو از دستش گرفتم که دیدم گندم غش کرده از خنده ! بهش گفتم "
    _ میخوای با من حرف بزنی ؟
    گندم _آره .
    _ تو از کجا فهمیدی رفتیم پیش دوستات ؟
    گندم _ خب بهشون زنگ زدن !
    _ نمی خوای یه خرده منطقی تر فکر کنی ؟
    گندم _ من منطقی م ! صد در صد !
    _ خب !
    گندم _ خب که چی ؟
    _که یعنی برگرد خونه .
    " شروع کرد به خندیدن و گفت "

شب که جوی نقره مهتاب
    بیکران داشت تا دریاچه می سازد
    من شراع زورق اندیشه ام را می گشایم در مسیر باد !
    شب که آوایی نمی آید
    از درون خاموش نیزارهای آبگیر ژرف
    من امید روشنیام را همچو تیغ آفتابی می سرایم شاد !
    شب که می خواند کسی نوید
    من ز راه دور دارم چشم
    با لب سوزان خورشیدی

_معنی اینا چیه گندم ؟!!
    گندم _ یعنی دوباره باید بود ! دوباره باید شد ! دوباره باید دید ! دوباره باید گفت !
    _ حالا تو دوباره همه اینا میخوای بشی ؟
    گندم _ آره ! مگه دوباره نشدم ؟! دوباره ، یه کس دیگه ! دوباره یه آدم دیگه ! دوباره یه پدر و مادر دیگه ! شایدم برادر و خواهر دیگه ! دوباره یه تولد دیگه !
    _ تو تولد دیگه ای نداری !
    گندم_ چرا دارم !می خوام یه دفعه دیگه حتی لحظه ها رو هم از دست نادم ! من یه بار دیگه زندگی کردم ! پاک ، سربزیر! محجوب ! ساکت ! بعدش چی شد ؟! همه چی یه دفعه بهم ریخت !
    باختم سامان ! باختم !
    _ تو هیچی رو نباختی !
    گندم _ چرا ! باختم . من دیگه تو قالب اون گندم جایی ندارم سامان ، بفهم ! من دیگه تو اون باغ جایی ندارم سامان ، بفهم ! من دیگه تو اون فامیل جایی ندارم سامان ، بفهم ! من نمیتونم هر لحظه یه نگاه تحقیر آمیز یا ترحم آمیز کسی رو تحمل کنم ! تا حالا اگه خوب بودم به خاطر امید بود اما حالا دیگه اون امید و آرزو مرده ! من یه سر راهی م ! میفهمی ؟
    _ نه ! اینطوری نیس !
    گندم _ چرا هس .
    _ تو با داد زدن و پشت تلفن این چیزا رو گفتن نمیتونی به من بقبولونی که بیست و خرده ای سال خاطره ، همه باطل شده !
    گندم _ توام با این داد زدن نمیتونی به من بقبولونی که باطل نشده !
    " یه مرتبه کامیار دستش رو گذاشت رو شونه م و بهم اشاره کرد که آروم باشم ! یه نفس عمیق کشیدم و گفتم "
    _ باشه ، گندم . من آروم حرف میزنم ! فقط بگو من چیکار باید بکنم که توام آروم باشی و بیای یه جا با همدیگه بشینیم و حرف بزنیم ؟
    گندم _ چه حرفی بزنیم ؟ میخوای رو در رو نصیحتم کنی ؟ میخوای جلوی دستت باشم که اگه با منطق پیروز نشدی از زور استفاده کنی ؟
    _ نه ، اصلا !
    گندم _ پس همین پشت تلفن بگو .
    _ یعنی بعد از بیست سال که پسر دائیت بودم یه خواهشم رو قبول نمی کنی ؟!
    گندم _ نه ! اگه چیزی داری بهم بگی ، یا خودت پیدام کن یا از پشت تلفن بهم بگو !
    _اگه بخوام ازت خواستگاری کنم ، قبول می کنی ؟
    " یه لحظه ساکت شد و بعد گفت "
    _ نگاه ترحم آمیز !
    _ نه اینطور نیس !
    گندم _ چرا هس سامان !
    _ خب پس من هر چی بگم تو میذاری به حساب ترحم !
    گندم _ این حقیقته سامان !
    _ پس من باید چیکار کنم که تو باور کنی ؟
    گندم _ پیدام کن !
    _ کجا ؟! اخه کجا ؟!
    گندم _

کوچه ها
    باریکن
    دکنا بستن !
    خونه ها
    تاریکن
    طاقا شکسته س !
    از صدا
    افتاده
    تار و کمونچه !
    مرده میبرن
    کوچه
    به کوچه !

من نمیخوام کوچه باریک و دوکون بسته و خونه تاریک و طاق شکسته باشم سامان ! دیگه نمیخوام !
    من نمی خوام یه تار و کمونچه از صدا افتاده باشم !
    من نمیخوام مثل یه مرده باشم که رو دوش کسای دیگه ، هر جایی که میخوان ببرنش ، برم ! من میخوام زنده باشم و زندگی کنم ! میخوام زنده باشم و خودم راه برم ! میخوام تموم اون کارایی رو که یه عمر ازش منعم می کردن ، بکنم ! من میخوام برم طرف اون چیزایی که همیشه ازش م یترسوندنم !
    من دیگه از حرف نزدن خسته شدم سامان ! میخوام دیگه حرف بزنم ، اونم با صدای بلند که مرد غریبه صدامو بشنوه ! دیگه از سیاه و قهوه ای و دودی بودن خسته شدم ! میخوام یه رنگ تازه باشم ! قرمز ، آبی ، صورتی ! میخوام برم ! میخوم برم و زمین ممنوع رو ببینم ! میفهمی چی میگم ؟!
    _ خب بیا با هم میریم می بینیم !
    گندم _ با تو ؟!! با تو آدم ترسو ؟! با تویی که جرأت و شهامت رو توت کشتن ! با تویی که سالها طول می کشه تا حرف از تو دلت بیاد رو زبونت ؟! چند سال باید صبر کنم تا تو چیزی رو که دلت میخواد ، با زبونت بگی ؟!
    _ حالا که گفتم !
    گندم _ اینطوری دیگه برام قشنگ نیس !
    _ پس من باید چیکار کنم ؟!
    گندم _ یه وقتی دنیای من همون باغ بود و آدماش همون آدمای تو باغ ! یه وقتی از میون این همه مرد ، تنها تورو دیدم و تو مرد من بودی ! یه وقتی فکر می کردم فقط تویی که میتونی منو خوشبخت کنی ! یه وقتی خوشبختی رو تنها همین میدونستم اما حالا نه ! حالا فهمیدم که خوشبختی ، یه جور دیگه شم هس !
    _ تو مطمئنی که اون خوشبختی یه ؟!
    گندم _ نه ! اما امتحانش میکنم ! این همه سال اون چیزایی رو که بهم گفتن چشم بسته قبول کردم ، حالا میخوام با چشم باز چیزای دیگه رو هم امتحان کنم ! دنیا همون باغ نیس سامان ! تو خودت حتما میدونی ! چون دنیای بیرون از باغم دیدی !
    _ هیچ جا امنیت این باغ رو نداره !
    گندم _ اینم باید خودم امتحان کنم !
    _و منم اصلاً مهم نیستم !
    گندم _ تو باید نشون بدی که مهمی ! باید یه کار سخت بکنی تا معلوم بشه مهمی ! من دیگه نمیخوام میون یه مشت مرده زندگی کنم ! بین شما تنها کسی که زنده س کامیاره ! نمیترسه ! وحشت نمی کنه ! مثل آب رودخونه س ، نه مثل آب تو آب انبار !
    سامان ! ماها میتونیم غیر از دزدکی نگاه کردن همدیگه ، کار دیگه ای هم بکنیم ! زندگی فقط دزدکی همدیگه رو دیدن نیس ! زندگی اصلاً دزدی نیس که ازش شرم داشته باشیم ! زندگی اسارت نیس سامان ! زندگی به آزادی رسیدنه !
    _ چه آزادی ای ؟!
    _الو ! گندم ! الو !

[SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

" تلفن رو قطع کرده بود ! یه لحظه همونجور سرجام موندم ! یادم رفته بود که تنها نیستم ! خجالت کشیدم که تلفن رو از دم گوشم بیارم پایین ! شاید گندم راست می گفت ! زندگی دزدی نیس که ازش شرم داشته باشیم ! دوست داشتنم دزدی نیس که ازش خجالت بکشیم ! اگرم به کسی گفتیم که دوستش داریم ، دزدی نکردیم که جرأت نکنیم بعدش سرمونو بلند کنیم ! پس چرا الان جرأت اینکهتلفن رو از گوشم جدا کنم و دستمو بیارم پایین ندارم ؟!
    دستم رو آوردم پایین و سرمو بلند کردم ! تموم نگاه ها به من بود ! شاید همون نگاه هایی که نصرت ازش حرف می زد !
    تنها نگاه کامیار محکم و تایید کننده بود ! پس یعنی فقط این کامیار بود که زنده بود ؟!
    آروم از جام بلند شدم . کامیارم بلند شد . رفتم طرف در سالن . کامیارم دنبالم اومد . در رو واکردم و رفتم بیرون که شنیدم یکی گفت " واقعا شرم آوره !"
    خنده ام گرفت ! شرم به خاطر چی ؟ داشتم دوباره حرفای گندم رو می آوردم تو ذهنم که کامیار برگشت طرف بقیه و گفت "
    _ من از طرف این آدم هرزه و وقیح بی آبرو از تموم شماها آدمای نجیب آبرودار و با حیا عذرخواهی می کنم ! اما اگه هر کسی یه کلمه دیگه حرف بزنه ، همه پرونده ها تونو همین الان و همین جا رو می کنم ! شب بخیر خانم ها و آقایون پارسا و پاکدامن !
    "اینو گفت و در رو بست و اومد بیرون "
    _ کی بود ؟
    کامیار _ یکی یه گًه زیادی خورد پولشم زود داد ! بیا بریم ! بده به من اون بازوی سالمت رو !
    " بزوی منو گرفت و با همدیگه رفتیم طرف ته باغ نزدیک خونه کامیار اینا . تو راه هیچی نگفتم ، اونم هیچی نگفت . وقتی رسیدیم ته باغ ، رو یه نیمکت تو یه جای تاریک نشستیم و کامیار دو تا سیگار روشن کرد و یکی ش رو داد به من و گفت "
    _ چی می گفت ؟
    _شعر میخوند ، از شاملو .
    کامیار _ حرفایی که میزد چی بود ؟
    " یه پک به سیگار زدم و آروم آروم براش اونایی رو که یادم بود گفتم ، یه خرده فکر کرد و گفت "
    _ راستی راستی کدوم درسته ؟ این زندگی یا اون زندگی ؟ اصلاً کدوم شون اسمش زندگیه ؟
    اگه ما یه سری محدودیت ها رو ایجاد میکنیم آیا نباید براش جایگزین هم پیدا کنیم ؟! همه ش که نبایدها نیس ! هر نبایدی یه بایدم داره !
    _ شاید گندم راست میگه !
    کامیار _ چی رو ؟
    _اینکه من ترسوام !
    کامیار _ غلط کرده گندم ! اون الان عصبانیه ، یه چیزی میگه ! خبر نداره که تو چه دل گنده ای داری !
    _دلداریم میدی ؟
    کامیار _ نه ! راست شو میگم ! من بودم امشب تو تئاتر جلو آدما که یقه نصرت رو گرفته بودن واستادم ؟ من بودم که وقتی الاغه رو داشتن می کشتن میخواستم برم جلوشونو بگیرم ؟!
    _ اینا یعنی شجاعت ؟!
    کامیار_ شجاعت یعنی اینکه آدم همونکه هس نشون بده !
    " دوتایی ، بدون حرف سیگار مون رو کشیدیم که کامیار گفت "
    _ میدونی ساعت چنده ؟
    _ بازم بریم سراغ نصرت ؟
    کامیار _ دوست داری بریم ؟
    _آره .
    کامیار _ پس میریم . دیدی حالا چقدر شجاعی ؟! اگه تو دنبال کار گندم نباشی ، منم ول می کنم !
    _یعنی میگی گندم میخواد چیکار کنه ؟
    کامیار _ دوباره یه بارکی ش کنه دیگه !
    _این یعنی چی ؟
    کامیار _ زیاد این حرفا رو جدی نگیر ! دختر تو این سنّ و سال و با شرایط گندم زیاد از این تهدیدها می کنه اما انجامش نمیده ! حالا پاشو بریم بخوابیم که حداقل فردا جون بلند شدن رو داشته باشیم ! بیا بریم شب خونه ما !
    _ نه میرم خونه خودمون .
    " دو تایی از جامون بلند شدیم که دیدیم یه سایه از وسط درختا داره میاد طرف ما ! کاملیا بود . صبر کردیم تا بیاد جلو . وقتی رسید یه خنده ای به من کرد و گفت "
    _ خیلی خوشم اومد که حرف دلت رو بهش زدی !
    " بهش خندیدم که گفت "
    _ آدم باید حرف دلش رو بزنه ! حداقل براش عقده نمیشه !
    کامیار _آدم غلط می کنه ! شما انگار خوابت گرفته که هذیون میگی !
    کاملیا _ داداش ، جدا باید حرف زد یا ساکت بود ؟
    کامیار _ بعضی چیزا رو آدم با حرف زدن میگه و بعضی چیزا رو با سکوت !
    کاملیا _ فرقشون چیه ؟ از کجا باید فرق شونو فهمید ؟
    کامیار _ اینو دیگه خود آدم باید بفهمه ! چیزی نیس که کسی به آدم یاد بده !
    کاملیا _ اگه من یه روزی حرف بزنم شما ناراحت میشیٔ ؟
    کامیار_ برو بخواب دیر وقته !
    " کاملیا خندید و رفت طرف خونه شون که کامیار گفت "
    _ آدمیزاد زنده س که حرف بزنه دیگه ! اگه قرار بود آدما حرف نزنن که خدا لال می افریدشون !
    " کاملیا برگشت و خندید ."

[SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

فصل ششم

" فردا صبحش تا ساعت ۱۰ خواب بودم . ساعت دهم به زور از خواب بلند شدم . رفتم تو آشپزخونه و همراه غر غر مادرم ، یه لیوان شیر خوردم و یه تلفن به کامیار زدم که گفت کار داره و خودش میاد سراغم .
    یه نوار گذاشتم و دراز کشیدم رو تختم و رفتم تو فکر . کجا باید دنبال گندم می گشتم ؟! یعنی کجا رفته بود و با کی بود ؟! گندم یه همچین خلق و خوئی نداشت که ! اگه یه وقت به راه های بد کشیده میشد چی ؟! اصلاً چرا باید عمه اینا یه همچین کاری بکنن ؟! حالام که اینکار رو کردن ، جاش بود که تو همون بچگی ، وقتی مثلا هفت هشت سالش بود ، آروم آروم ، یه جوری بهش می گفتن که تو این سه ، یه همچین شوخی بهش وارد نشه!
    تو همین فکرا بودم که موبایلم زنگ زد . فکر کردم گندمه ! زود جواب دادم که صدای یه دختر غریبه بود ! اصلاً تو ذهنم نبود که ممکنه میترا باشه !"
    _ الو ! سامان خان .
    _ بفرمایین !
    میترا _ منم ، میترا !
    _ حال شما چطوره ؟ با زحمتای ما !؟
    میترا _ این حرفا چیه ؟! چه زحمتی ؟! بعدشم دیگه اون اتاق و اون خونه و اون پذیرایی دیگه این حرفا رو نداره که !
    _ در هر صورت ممنون .
    میترا_ کامیار خان چطورن ؟ دیشب خیلی ناراحت شدن !
    _اونم خوبه .
    میترا_ مزاحمتون که نشدم ؟
    _ نه اصلاً اتفاقا خیلی دلم می خواست به یکی صحبت کنم ! یعنی با یه دختر خانم صحبت کنم .
    " یه خنده ای کرد و گفت "
    _ اگه منو به اون چیزی که گفتین قبول داشته باشین ، سراپا گوشم و خوشحال میشم !
    _ اختیار دارین !
    " یه لحظه ساکت شدم که گفت "
    _ خب ؟!
    _راستش نمیدونم چه جوری شروع کنم . میخوام روحیه دخترا رو بیشتر و بهتر بشناسم !
    میترا_ عاشق شدین ؟
    " موندم چی جوابشو بدم !"
    میترا_ اگه شدین ، خجالت نکشین ! بگین !
    " یاد حرف گندم افتادم !"
    _ نمیدونم ، شاید شده باشم .
    " خندید !"
    _ شما عاشق شدین ؟
    میترا_ عاشق شدم که این زندگیمه دیگه !
    _ یعنی عشق اینه ؟ یعنی هر کی عاشق شد باید تباه بشه ؟
    میترا_ بستگی داره که آدم چه شناختی از عشق داشته باشه !
    _ شما چه شناختی داشتید ؟
    میترا_ شناخت اشتباه !
    _ متوجه نمیشم !
    میترا_ عشق یه چیز کور نیس ! عشق باید روشن باشه ! عشق اصلاً تو روشنایی جوونه میزنه ! عشق از سر ناچاری نیس ! عشق باید خودش یه چاره باشه ! عشق میدون عمل وسعی رو لازم داره ! عشق زمان لازم داره !
    اونی که تو یه جای کوچیک و یه زمان کوتاه به وجود میاد عشق نیست ! اون کسی که میره تا عاشق بشه ، به عشق نمیرسه ! عشق باید خودش بیاد ! اون پسر یا دختری که منتظره تا مثلا عصری از خونه بره بیرون تا یکی رو ببینه یا یکی بیاد طرفش و عاشق بشه و بعدش بشینه تو اتاقش و نوار بذاره و گریه کنه ، دنبال عشق نمی گرده ! میخواد بازی کنه ! میخواد بگه که من مثلا بزرگ شدم !
    _ فکر می کردم ساده تر از اینا باشه !
    میترا_ نه اینطوری نیس ! باید خیلی چیزا آماده بشه تا یه عشق پا بگیره !
    _ اینایی که گفتین ، معنیش چیه ؟
    میترا_ کدوما ؟
    _ همین که عشق میدون وسیعی رو لازم داره و این چیزا .
    میترا_ ببینین ، شما وقتی مثلا یه مهمونی دعوت شودین و لباس مناسبی ندارین چیکار می کنین ؟
    _ خب میرم می خوارم !
    میترا_ همین مهمه ! شما میرین و چند تا مغازه رو می بینین و از بین چند دست لباس ، یکی رو انتخاب می کنین و می خرین ! چرا ؟ چون در هر صورت باید بخرین ! چون بهش احتیاج دارین تا بپوشینش و برین مهمونی ! اما یه وقتی هس که شما هیچ مهمونیای دعوت نشدین و به لباس هم احتیاجی ندارین ، اون وقت مثلا یه روز که دارین تو خیابون راه میرین ، چشم تون تو یه ویترین مغازه ، می افته به یه لباس که ازش خیلی خوش تون میاد !
    مثلم همون موقع نمیرین بخرینش . راه تون رو میگیرین و میرین اما این لباس قشنگ تو ذهن شما نشسته و مرتب بهش فکر می کنین !
    حتما بازم میرین سراغش ! دوباره نگاهش می کنین ! دلیلی برای خریدنش ندارین ! یعنی جایی نمیخواین برین که بهش احتیاج داشته باشین اما نمیتونین م از فکرش بیاین بیرون ! این موقع س که دنبال محسناتش میگردین ! قیمت مناسب ش ! جنس خوبش ! دوخت خوبش ! و خیلی چیزای دیگه !

[SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

بالاخره تو همین مدت ، یه روز میرین و میپوشینش ! اگه اندازه تونم باشه دیگه تمومه ! حتما میخرینش ! چرا ؟ چون شاید بعد از شما یکی دیگه اونو دیده باشه و مثل شما نظرش رو گرفته باشه و بیاد سراغش و بخردش ! اون وقت دیگه نمیتونه مال شما باشه !
    اینایی رو که گفتم فقط از یه بعده ! از بعد دید شما بین شما و یه جسم بی جان !
    همین تجربه ساده میتونه بین شما و نفر دیگه باشه ! متقابلا اونم تو شما جستجوش رو شروع میکنه ! اگه دلایلی رو که شما بهش رسیدین ،، اونم بهش برسه ، یه عشق شروع شده ! برای همین هم میگم که عشق از سر ناچاری نیس ! یعنی شما نباید به چیزی احتیاج داشته باشین و به دستش بیارین ! یعنی ناچاراً عاشق چیزی نشین ! میدان عمل باید وسیع باشه تا شما بتونین چند بار برین و بیاین و اون لباس یا شخص یا هر چیز دیگه رو ببینین و ارزیابی کنین ! یعنی باید فرصت دیدن و اندیشیدن ، برخورد کردن ، ارزیابی کردن رو داشته باشین ! در غیر این صورت احتمال اینکه به عشق برسین کمه !
    شما باید بدونین چیکار دارین می کنین ! بدون آگاهی نمیشه !
    _ و شما این میدان عمل رو نداشتین .
    " خندید و گفت "
    _ سامان خان ، پدر من چند سال پیش یه روز یه ضبط صوت خیلی خیلی گرون قیمت خرید و آورد خونه ! اون زمان که هنوز cd رو کمتر کسی میشناخت ، این ثبت صوت سه تا cd توش میخورد !
    اون موقع که شاید تو تهران فقط چند نفر vcd میدونستن چیه ، این ضبط داشت ! پنج هزار وات قدرتش بود ! یعنی اینطوری روش نوشته شده بود ! دو تا مرد به کول شون گرفتنش تا آوردنش تو خونه ! یه چیز عجیبی بود !
    اون وقت پدرم فقط روزای جمعه باهاش صبح جمعه با شما رو گوش می کرد ! فقط از رادیوش استفاده میکرد ! خیلی خیلی که همّت کرد یه شب یه نوار افتخاری رو گرفت و گذاشت توش ! کاشکی میذاشت همونم درست گوش کنیم ! اینقدر صدا شو کم کرده بود که باید میرفتیم جلوش و گوش مونو میچسبوندیم به باندش تا یه زمزمه بشنویم ! تازه شم می گفت کمش کنین صدا نره بیرون !
    خب اینکارو میتونستیم با یه رادیو ضبط دستی م انجام بدیم ! دیگه یه همچین ضبط صوت خریدن نداشت که !
    _پدرتون چیکاره بودن ؟
    میترا _ یه خشکه بازار یه پولدار !
    تو خونه مون یه تلوزیون sony داشتیم یه متر در یه متر ! صفحه تخت و استریو و چی و چی و چی ! دو تا ویدیو داشتیم ! عوضش چهار تا نوار ویدیو داشتیم که میتونستیم نگاه شون کنیم ! پلنگ صورتی ، تام و جری ، سیندرلا و زیبای خفته !
    حالا خودتون میدان عمل منو تو خونه محاسبه کنین !
    _ تنها فرزند خونواده بودین ؟
    میترا _ نه ، آخریش بودم . غیر از من دو تا پسر و دو تا دخترم بودن ! برادر بزرگمو ۱۸ سالگی زن دادن و برادر کوچیکترم رو ۱۹ سالگی !
    خواهر بزرگمو ۱۶ سالگی شوهر دادن و وسطی رو ۱۷ سالگی و به من که رسید ، جدول زمانی پدرم بهم خورد !
    _یعنی چی ؟!
    میترا _ یعنی من از خونه فرار کردم !
    _اگه میموندین بهتر نبود ؟
    میترا _ نمیدونم !
    _اونای دیگه خوشبختن ؟
    میترا _ نه بابا بدبختا ! خواهرام که یه چشم شون اشکه و یه چشم شون خون ! هر کدوم یکی دو تا هوو دارن ! تو خونواده و فامیل ما رسم اینه که دختر با لباس سفید بره خونه شوهر و با کفن سفید بیاد بیرون ! طلاق بی طلاق ! اسم شم باعث می شه که گوینده اش به شدیدترین تنبیهات دچار بشه ! خوهرای بدبختم باید میسوختن و میساختن ! اگه طلاق می گرفتن پدرم می کشت شون ، اگه زندگی م بکنن که آخرش همون کفن سفیده !
    _ یعنی طلاق چیز خوبیه ؟
    میترا _ اولاً اگه بد بود که نمیذاشتنش ! اما چیز خوبی م نیس ! مساله سر طلاق نیس که ! مساله سر ازدواجه ! این ازدواج ها از بنیان غلط بوده !
    _ برادراتون چی ؟
    میترا_ اونام شاید همونجور اما چون مرد بودن ، آزادی عمل داشتن ! زن دوم و صیغه و این چیزا !
    حالا اینا رو ول کنین ! شما چی میخواستین در مورد دخترا بدونین ؟
    _ میخواستم بیشتر روحیات شونو بشناسم !
    میترا _ از چه نظر ؟
    _ میخواستم بدونم یه دختر وقتی از خونه گذاشت و رفت ، کجاها می ره و چیکارا میکنه.
    " یه لحظه ساکت شد و بعد گفت "
    _ کسی از خونه شما فرار کرده ؟
    " ساکت شدم که گفت "
    _ اگه فرار کرده بگین شاید بتونم کمی بکنم !
    _ دختر عمه م ، یعنی به اون صورت فرار نکرده !
    میترا _ پس به چه صورت فرار کرده ؟
    _ اونش مهم نیس ! مهم اینه که باید هر چه زودتر پیداش کنیم !
    " یه فکری کرد و گفت "
    _ من چند جا رو میشناسم که معمولاً دخترای فراری اونجاها پاتوق می کنن ! چند سالشه ؟
    _هم سنّ و سال شماس ، دانشجوئه !
    میترا _ کسی رو دوست داشته ؟ یعنی اگه کسی رو دوست داشته باشه ، حتما میره پیش اون !
    _ نه این دلیل رفتنش نبوده .

میترا _ به خاطر محدودیت زیاد فرار کرده ؟
    _ نه .
    میترا _ ببین سامان خان ، اینا که می پرسم مهمه ! میخوام بدونم که کجا باید دنبالش گشت !
    _متوجه م !
    میترا _ پول با خودش داره ؟
    _زیاد !
    میترا _ خب . پس تو فشار مادّی نیس ! این خیلی خوبه !
    _ یعنی چی ؟
    میترا _ یعنی اینکه مجبور نیس برای پول ناهار و شامش ، دست به هر کاری بزنه ! میفهمین که چی میگم !؟
    _ بله متوجه م .
    میترا _ اگه بخواین میتونیم عصری ، چند جا رو سر بزنیم شاید اونجاها پیداش کردیم .
    _ مگه شما تئاتر نمیرین ؟
    میترا _ تئاتر تعطیله . امروز و فردا و پس فردا تعطیله ، مگه شما تقویم رو نگاه نمی کنین ؟ تو عزا داریا ، تئاتر تعطیله .
    _ حواسم نبود .
    میترا _ پس میخواین جایی با هم قرار بذاریم ؟
    _ باعث زحمت شما نمیشه؟
    میترا _اصلا ! خیلی م خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم .
    _ممنون .
    میترا_کجا قرار بذاریم ؟
    _ هر جا که شما بگین .
    " آدرس یه جا رو بهم داد و قرار شد ساعت شش بعد از ظهر اونجا باشم ، یه کافی شاپ بالای شهر بود .
    ازش خداحافظی کردم و موبایل رو قطع کردم . تا دوباره رو تختم دراز کشیدم که کامیار اومد پشت پنجره اتاقم ."
    کامیار _ خوابیدی ؟
    " بلند شدم و رفتم جلو پنجره ."
    _ نه ، کجا بودی ؟
    کامیار _ بپر اینور تا بهت بگم .
    " از پنجره پریدم تو باغ و با همدیگه رفتیم یه خرده جلوتر و رو یه نیمکت نشستیم که گفت "
    _ میدونی چی شده ؟
    _ نه !
    کامیار _ میگم اما پیش خودت بمونه ! کاملیا یه پسره رو دوست داره ، قرار شده بیاد خواستگاری اما بابا مامانم مخالفن !
    _ چرا ؟
    کامیار _ بابا بهت گفتم که ! پسره دستش خالیه ! گویا تازه مدرکش رو گرفته ! خونواده شم وضع آنچنانی ندارن !
    _ چه جور بچه ای هس ؟
    کامیر _ کاملیا ازش خیلی تعریف می کنه !
    _ خب اگه پسر خوبیه ، چه اشکالی داره ؟ شماها که به پول و این چیزا احتیاجی ندارین !
    کامیار _ چه میدونم و الله !
    _عمو چی میگه آخه ؟ یعنی دنبال چه جور شوهری برای کاملیا میگرده ؟
    کامیار _ چه جورش رو نمیدونم اما انگار میخواد طرف حداقل یه شغل آبرومند داشته باشه !
    _ خب مگه این پسره چیکاره س؟
    کامیار _ گویا دبیره ! یعنی قراره دبیر بشه .
    _ خب اینکه خوبه !
    کامیار _ نه ، بابام میخواد دامادش رئیس بانک جهانی پول باشه که هر وقت دلش خواست سکه ضرب کنه ! حالا پاشو یه سر بریم پیش آقا بزرگه که برام پیغام فرستاده .
    " دو تایی بلند شدیم و راه افتادیم طرف خونه آقا بزرگه و تا رسیدیم ، کامیار خیلی با ادب و نزاکت در زد ! مونده بودم که چقدر با تربیت شده که صدای آقا بزرگه از تو خونه اومد ."
    _ کیه ؟
    کامیار _ منم حاج ممصادق خان ! اذن دخول داریم ؟
    " اینو گفت و در رو واکرد و رفتیم تو که آقا بزرگه یه نگاهی بهش کرد و گفت "
    _ تو امروز چه با تربیت شدی ؟!!
    " کامیار همونجور که چکمه ها شو در می آورد گفت "
    _ ادب مرد به ز دولت اوست ! سلام آقا بزرگ جون جون جونم !
    " آقا بزرگه خندید و جواب سلام مونو داد و دو تایی رفتیم بغلش نشستیم و کامیار زود سه تا چایی ریخت که آقا بزرگه گفت "
    _ اندوخته ت تموم شده ، هان ؟
    کامیار _ پس فکر کردین برای چی دیشب جلو اون همه آدم دست تونو ماچ کردم ؟ پولم تموم شده دیگه ! این گندم ورپریده ، کارت عابر بانکمو ورداشته و زده به چاک !
    " یه خرده از چایی ش خورد و گفت "
    _ کفگیر به ته دیگ خورده و برای ادامه جستجو و تفحص احتیاج به نقدینگی هس !
    " آقا بزرگه خندید و به من گفت "
    _ چی می گفت بهت دیشب ؟
    " حرفای دیشب گندم رو براش گفتم که رفت تو فکر و گفت "
    _ نکنه یه خریتی بکنه این دختره ؟!
    کامیار _ میخواین به پلیس خبر بدیم ؟
    آقا بزرگه _ نه ، درست نیس ! آبروریزی میشه تو فامیل و در و همسایه ! دوستاش هیچ خبری ازش نداشتن ؟
    کامیار _ حتما دارن اما نمیگن !
    آقا بزرگه _ از کجا میدونی ؟
    کامیار _ تا ما رفتیم در خونه شون و گندم با خبر شد !
    آقا بزرگه _ پس چیکار کنیم ؟
    کامیار _ من یه برنامه جور کردم که از زیر زبون یکی از دوستاش حرف بکشم !
    _ منم قرار شده امروز عصری با یه نفر برم چند جا سراغش ! شاید پیداش کنم !
    آقا بزرگه _ پس پاشین راه بیفتین و فکر چاره کنین ! هر روز که بگذره بدتر میشه !
    " اینو گفت و از زیر تشکی که روش نشسته بود یه دسته چک در آورد و یه مبلغی توش نوشت و امضا کرد و داد دست کامیار و گفت "
    _ این مال جفتت تونه ، برین .
    کامیار _ این خیلی زیاده ، حاج ممصادق خان !
    آقا بزرگه _ برین ، برین !
    کامیار _ دست شما درد نکنه ، الهی همین الان که از خونه پا مونو میذاریم بیرون ، یه دختر خوب و خوشگل به پست من بخوره و عقدش کنم واسه شما !
    آقا بزرگه _ لا الاه الی الله ! برو به کارت برس پسر !
    کامیار _ آخه هنوز کارتون دارم !
    آقا بزرگه _ چی شده دیگه ؟!
    " کامیار جریان خواستگار کاملیا رو گفت و آقا بزرگه یه خرده فکر کرد و گفت "
    _ نشونی و مشخصاتش رو بنویس بده به من ، بفرستم در موردش تحقیق کنن . خودتم یه قراری باهاش بذار و یه محکش بزن ببین چه جور جوونی یه ! شاید قسمت همین بود ! خبرشو بیار بده به من !
    " کامیار یه چشمی گفت و بلند شد و منم بلند شدم و از آقا بزرگه خداحافظی کردیم و اومدیم بیرون و راه افتادیم طرف خونه کامیار اینا که تو راه بهم گفت "
    _ تو با کی قراره عصری بری چند جا رو سر بزنی؟
    _ با میترا . قبل از اینکه تو بیای ، بهم زنگ زد .
    کامیار _ خب ؟!!
    _ ساعت ۶ جلو کافی شاپ...... قرار گذاشتیم .
    کامیار _ رفتم اونجا ! راست میگه ! اونج پاتوق یه همچین دخترایی یه !
    _ گندم از اوناش نیس !
    کامیار _ پس برای چی داری میری اونجا ؟
    _ خودمم نمیدونم ! شاید برای اینکه یه کاری کرده باشم !
    کامیار _ میخوای تنها بری ؟
    _ توام بیا دیگه !
    کامیار _ بذار اول برنامه کاملیا رو براش جور کنم ، بعد .
    " رسیدیم دم خونه شون و از همونجا کاملیا رو صدا کرد و یه خرده بعد اومد بیرون چشماش گریه ای بود ! تا منو دید سلام کرد و سرشو انداخت پایین که کامیار گفت "
    _ باز گریه کردی ؟!! گریه ت دیگه واسه چیه ؟
    " یه مرتبه خودشو انداخت تو بغل کامیار و دوباره زد زیر گریه !"
    کامیار _ اه ....! ول کن دیگه ! مگه کار رو نسپردی دست من ؟!
    " بعد از تو جیبش یه دستمال در آورد و اشکها شو پاک کرد و بعد دستمال رو گرفت جلو دماغش و گفت "
    _ یه فین کن ببینم !
    " من و کاملیا زدیم زیر خنده که کامیار گفت "
    _ بچه م که بود همینجوری بود ! تا یه خرده مشقش زیاد میشد زر زرش هوا بود !
    " موبایلش رو در آورد داد که کاملیا و گفت "
    _ یه زنگ بزن به این پسره و بگو زود بیاد اینجا میخوام باهاش حرف بزنم .
    کاملیا _ اینجا داداش ؟!
    کامیار _ اینجای اینجا که نه ! ته باغ .
    کاملیا _ ته باغ برای چی ؟!!
    کامیار _ خب اگه بخوایم تا میخوره بزنیمش ، باید یه جایی ببریمش که سر و صداشو کسی نشنفه دیگه ! همونجا شل و پلش می کنیم که دیگه فکر زن گرفتن از کله ش بره بیرون !
    " کاملیا خندید و گفت "
    _ اون با این چیزا از ازدواج با من منصرف نمیشه !
    کامیار _ یعنی میگی اینقدر خره ؟!!
    " من و کاملیا زدیم زیر خنده "
    کامیار _ خب تو این دنیا همه جور الاغی پیدا میشه ! نمونه ش همین سامان جون خودمون ! یا عاشق دخترای فراری میشه یا شیدای دخترای فریب خورده !
    _دیوونه ! ازدواج یه امر مقدسه !
    کامیار _ ازدواج همون خریته که اسمشو عوض کردن ! یه واژه عربی شیک معادل براش انتخاب کردن که به پسرا برنخوره ! حالا یه زنگ بهش بزن که زودتر بیاد و بعدشم برسم به حماقت سامان جون ! خودتم تلفن زدی ، بپر دو تا چایی لیوانی برامون بیار که جون داشته باشیم قالبت کنیم به این پسره طفل معصوم الاغ !
    " کاملیا شروع کرد به خندیدن و کامیارم بازوی منو گرفت که یه خرده رفتیم اون طرف تر که کاملیا راحت بتونه حرف بزنه . یه ده متری که از کاملیا دور شدیم گفتم "
    _ تو چقدر روشن شدی ؟!!
    کامیار _ وقتی دو تا جوون به همدیگه علاقه پیدا کردن که نباید جلو شونو گرفت ! اگه پسره مشکل نداشته باشه ، چه ایرادی داره که با همدیگه ازدواج کنن ؟! فقط باید یه خرده آزاد باشن که خلق و خوی همدیگه دستشون بیاد ! حداقل پسره بتونه بیاد کاملیا رو ببینه که با همدیگه حرف بزنن یا نه ؟!!
    _ خب معلومه !
    کامیار _اگه پسره یه کله بیاد خواستگاری و بشینه پای سفته عقد که درست نیس ! پس فردا با دو تا بچه ، تازه هر کدوم میفهمن طرف هزار تا ایراد داره !
    _ میدان عمل وسیع!
    کامیار _ چی چی ؟!!
    _ یعنی آزادی عمل ! یعنی میدان عمل وسیع !
    کامیار _ گًه خورده آزادی عمل داشته باشه ! آزادی رفت و آمد و نشست و برخاست ! همین ! واسه همین یه کوچه باریک کافیه ! دیگه میدون و بزرگراه و این چیزا بمونه واسه بعد از عقد و عروسی ! از الانم تو دهن اینا میدون پیدون ننداز که پررو میشن !
    _ انگار تلفن شم تموم شد !
    " کامیار برگشت یه نگاهی به کاملیا که داشت می رفت تو خونه کرد و گفت "
    _ ببین ! یعنی ما حق داریم به دختر مون ، به خواهر مون بگیم کی رو دوست داشته باشه ، کی رو دوست نداشته باشه ؟
    _ همه ش به خاطر خودشونه ! خوشبختی شونو میخوایم دیگه !
    کامیار _ خوشبختی یعنی چی ؟
    _ یعنی اینکه آدم به اون چیزایی که دوستش داره برسه !
    کامیار _ یعنی اگه مثلا تو به گندم برسی ، خوشبختی ؟
    _ نمیدونم !
    کامیار _ من چی ؟ من به هیچی دلم نمیخواد برسم ! چون الان تموم اون چیزایی رو که میخوام دارم ! یعنی من الان خوشبختم ؟
    _ حتما هستی که همیشه شاد و شنگولی دیگه !
    کامیار _ نه ، اینا خوشبختی نیس !
    _ پس اینا چیه ؟
    کامیار _ اینا یه اسم دیگه داره .
    " از دور کاملیا با دو لیوان چایی و سینی و قندون پیداش شد "
    کامیار _ خوشبختی اینه که بغل گوشت آدمایی مثل نصرت و میترا ، یه همچین زندگیای نداشته باشن ! خوشبختی وقتی اسمش خوشبختی که بین همه تقسیم بشه !
    کیملیا _ بفرمایین ! اینم دو تا چایی لیوانی .
    کامیار _ دستت درد نکنه . چی شد ؟ باهاش حرف زدی ؟
    " سر شو انداخت پایین "
    کامیار _ بگو دیگه خفه مون کردی !
    کاملیا _آره داداش ، حرکت کرد ! فکر کنم تا یه نیم ساعت دیگه برسه .
    کامیار _ مگه سر کوچه واستاده بود ؟ چه خواستگار چابکی ؟!!
    " کاملیا خندید و گفت "
    _ نه داداش ، این طرفا شاگر خصوصی داره .
    کامیار _ آفرین ! آفرین ! ببینم سیگار میگاری که نیس ؟!
    کاملیا _ نه داداش ! اتفاقا ورزشکاره !
    کامیار _ راست میگی ؟! از این هیکلی میکلی هاس ؟
    کاملیا _ای . همچین !
    کامیار _ سامان بپر پس مش صفر رو صدا کن ! بگو بیل شم بیاره با خودش ! طرف ورزشکاره !
    " من و کاملیا خندیدیم و دوباره کاملیا کامیار رو بغل کرد و زد زیر گریه ! کامیار نازش کرد و با دستاش اشک هاشو پاک کرد که کاملیا گفت "
    _ داداش ، هر چی که بشه ازت ممنونم !
    " اینو گفت و دوید طرف خونه که کامیار یه نگاه به اون کرد و یه نگاه به من و گفت "
    _ خاک بر سرت کنن سامان ! هیچ وقت به حرف من گوش نکردی !
    _ یعنی چی ؟!!
    کامیار _ اگه اون روز جمعه به من گفته بودی ، دستت رو می گرفتم و می بردم دم خونه مون و جای گندم میذاشتم دزدکی این کاملیا رو نگاه کنی ! تازه خودمم وامیستادم کشیک و یا یکی پیداش می شد برأت سوت می زدم ! واقعا حیف نیس !؟ دختر به این خوبی و خوشگلی و خانمی رو ول کردی رفتی سراغ گندم پر مکافات ! اصلاً سر همین گندم بابا بزرگ مون رو از بهشت انداختن بیرون ! پدرم روضه رضوان به دو گندم بفروخت !
    _عوضش توام که از نوادگانشی خوب جبران کردی !
    ناخلف باشم اگه من به جویی نفروشم !
    کامیار _ خوب منکه نمیذارم دیگه سر بابا بزرگم کلاه بره !
    _اولاً که از بس من خونه شما بودم ، کاملیا مثل خواهر خودم شده ! بعدشم گیرم من از کاملیا خوشم می اومد ! یه طرفه که نمی شه ! باید اونم خوشش بیاد یا نه ؟!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

کامیار _اگه جلوش همیشه عین مرده قبرستون ظاهر نمی شدی و یه قر و قنبیله و عشوه ای چیزی می اومدی ، الان دست تونو میذاشتم تو دست همدیگه و خیالم از بابت این دختره راحت می شد و مجبور نبودم برم تحقیق و تفحص !
    _ چه حوصله ای داری تو !! چایی ت رو بخور !
    کامیار _ پاشو بریم دم در که الان سر و کله آقای دبیر پیدا میشه ! راستی تو ایرادی چیزی تو درس و مشقات نداری ؟ تا یارو اومد و دو تا تمرینم باهاش حل کنیم !
    _اسمش چی هس ؟
    کامیار _ به جون تو اگه من بدونم ! منکه همش با نام های مستعار ، این پسره بدبخت و این پسره الاغ و این چیزا خطابش کردم .
    " رسیدیم دم در باغ و رفتیم تو کوچه و همونجا واستادیم به چایی خوردن با حرف زدن که یه خرده بعد یه موتور رسید و جلو در باغ واستاد و یه جوون از روش اومد پایین و موتور رو زد رو جک و به ماها سلام کرد .
    یه جوون هم سنّ و سال خودمون بود که چند تا کاغذ و پاکت و این چیزا دستش بود . من و کامیار جوابشو دادیم که گفت "
    _ ببخشین ، اینجا پلاک نوزده س ؟
    کامیار _ آره جونم ، نامه دارین ؟
    _ نخیر ، یه کاری با خودشون داشتم .
    کامیار _ پیک موتوری هستین ؟
    " پسره سرخ شد و گفت "
    _ نخیر ! من قرار بود بیام اینجا ! یعنی کاملیا خانم زنگ زدن که بیام !
    " پسره سرشو انداخت پایین که کامیار گفت "
    _ پس چرا با موتور اومدین ؟!
    پسره _ شرمنده ام ! میخواستم سریعتر خدمت برسم !
    " بعدش دستش رو جلو آورد و گفت "
    _ من سالم هستم .
    کامیار _ خب الٔحمد الله !
    پسره _ ببخشین شما ؟
    کامیار _ ماهام سالمیم شکر خدا ، یه نفسی می کشیم ! خدا سلامتی رو از هیچ کس نگیره !
    " پسره خندید و گفت "
    _ ببخشین ! سوُ تفاهم شده ! من به مفهوم کلمه سالم نیستم ! اسم من سالمه .
    کامیار _ اسم شما سالمه ؟!
    پسره _ بله ! فرزاد سالم .
    کامیار _ آهان ! که اینطور ! پس شد تا حالا دو تا سوتی !
    " من و پسره زدیم زیر خنده که کامیار گفت "
    _ خب حالا که شما با این سرعت و به این زودی ، سالم رسیدین اینجا ، زودتر بیاین تو و این کادیلاک تونم بیارین تو تا اتفاقی نیفتاده !
    " تا پسره رفت که موتورش رو بیاره تو ، کامیار آروم به من گفت "
    _ پس بگو این کاملیا ورپریده چرا اسم اینو به من نمی گفت "
    _ یواش ! میشنوه !
    " پسره اون نامه ها و کاغذ هاش رو گذاشت رو موتور و تا اومد جک موتور رو بخوابونه ، موتور یه وری شد و کاغذا ش افتاد پایین ! اومد کاغذا رو بگیره که موتور چپ شد زمین ! اومد موتور رو بگیره که موتور از این طرف چپ شد و افتاد رو پاش ! من و کامیار دویدیم جلو و تو لحظه آخر موتور رو گرفتیم و کمک کردیم که پسره از جاش بلند بشه و تا بلند شد کامیار گفت "
    _ واقعا آفرین ! به این عکس العمل سریع !
    هم کاغذا افتاد ، هم خودت ، هم موتور !
    " پسره خجالت کشی د و گفت "
    _ ببخشین ، یه خرده هول شدم .
    کامیار _ شما بفرمایین تو ، ما موتور رو میاریم .
    " کامیار و پسره در رو واکردن که برن تو باغ . منم موتور رو ورداشتم که بیارم . تا پسره اومد بره تو که پاش گرفت به لبه در و سکندری با سر رفت رو زمین ! کامیار زود زیر بغلش رو گرفت و همونجور که نگه ش داشته بود گفت "
    _ آقا سالم ، شما وضعیتت اصلاً خوب نیس ! آروم باش !
    سالم _ ببخشین ، حواسم پرت شد !
    " بیچاره خیلی هول شده بود !

خلاصه کامیار بهش اشاره کرد که بره طرف یه نیمکت و خودش راه افتاد و همزمان باهاش سالمم حرکت کرد که پاش گرفت پشت پای کامیار و نزدیک بود این دفعه کامیار بخوره زمین ! من داشتم اون عقب از خنده میمردم که کامیار گفت "
    _ شوخی داریم ؟!!
    سالم _ اختیار دارین !
    کامیار _ پس چرا پشت پا میزنی ؟
    سالم _ شرمنده م والله ! اصلاً نمیدونم چرا اینطوری شدم !
    کامیار _سامان ! اون موتور رو ول کن بیا کمک ، آقا سالم رو برسونیم به یه نیمکت ! من تنهایی نمیتونم !
    " از خنده نمیتونستم موتور رو از جاش تکون بدم ! خود سالم واستاده بود و می خندید ! بیچاره هم خجالت می کشید و هم می خندید ! تا اومد حرکت کنه که کامیار بهش گفت "
    _ یه دقیقه واستا آقا سالم ، الان سامانم میاد ، سه تایی با هم میریم ! خطرش کمتره !
    " با زور موتور رو بردم تو و جکش رو زدم و رفتم پیش شون و سه تایی رفتیم طرف یه نیمکت و من و سالم نشستیم . کامیار همونجور که واستاده بود ، بسته سیگارش رو در آورد و به سالم تعارف کرد که نکشید و کامیار دو تا روشن کرد و یکی ش رو داد و من و به سالم گفت "
    _آفرین ! سیگار چیز بدیه !
    سالم _ خیلی ممنون.
    کامیار _ اول باید بگم که شما بهتره هر روز یه خرده اسفند بریزی تو جیبت و هر جا میرسی ، اندازه چهار تا دونه دود کنی که سالم به مقصد رسیدی ! بعدشم ، برادر من این چه اسممی یه که رو تو گذاشتن ؟! خب آدم یا سالمه یا مریضه ! اگه علیله که یا کنج خونه افتاده یا گوشهٔ بیمارستان ! اگرم که تو کوچه و خیابون داره راه میره و به کار و زندگیش میرسه که خب سالمه دیگه ! دیگه گفتن و تاکید کردن نداره که !
    " من و سالم همدیگه رو نگاه می کردیم و می خندیدیم که کامیار دوباره گفت "
    _ خب ، شما خواستگار این کاملیا خانم ما هستین ؟
    " سالم دوباره سرخ شد ، ورقه ها و نامه هایی رو که دستش بود ، لوله کرده بود و هی تو مشتش می پیچوند و تکون می داد ! کامیار یه نگاه به کاغذای لوله شده کرد و گفت "
    _ اینا رو بده به من که راحت تر باشی !
    سالم _ خیلی ممنون ، دستم باشه راحت ترم !
    کامیار _ میدونم اما اگه اینا دست شما باشه ما ناراحت تریم ! یه دفعه میکنی شون تو چشم و چار ما ! اصلاً چی هس اینا ؟
    "سالم زد زیر خنده و گفت "
    _ ورقه امتحان بچه هاس !
    " بعد ورقه ها رو گرفت طرف کامیار و گفت "
    _ازشون امتحان گرفتم امروز .
    "کامیار همونجور که ورقه ها رو واکرد و نگاه می کرد گفت "
    _ دبیر ریاضی هستین شما ؟
    سالم _ با اجازه تون .
    کامیار _ موفق باشین انشاالله . خب شما خبر دارین که همسر آینده تون چه خونواده ای داره ؟
    سالم _ کم و بیش یه چیزایی میدونم .
    " کامیار سرش تو ورقه ها بود و داشت یکی یکی نگاه شون می کرد و حرف می زد ."
    کامیار _ یعنی مشکلی با این مساله ندارین ؟
    سالم _ و الله چی بگم ؟!
    کامیار _ برادر یه خرده به وضع درسی و تحصیلی این بچه ها برس ! هشت ، هفت ، چهار ، نه ! شاگرد زرنگ تون تا حالا چهارده بیشتر نشده !
    سالم _ بچه ها این روزا انگیزه آنچنانی برای درس خوندن ندارن !
    "کامیار که داشت تو جیبش دنبال یه چیزی میگشت گفت "
    _ حق دارن و الله ! خب شما بفرمایین درامد تون چقدره ؟
    سالم _ بد نیس ! هم از آموزش و پرورش حقوق می گیرم و هم یه مدرسه غیر انتفاعی درس میدم و هم شاگر خصوصی دارم .
    کامیار _ خب شکر خدا ! مسکن چی ؟ خونه ای ، آپارتمانی چیزی دارین ؟

" سالم سرشو انداخت پایین ، دستاشو قفل کرده بود تو هم و فشارشون می داد . داشت فکر می کرد که یه جواب درست بده ! برگشتم طرف کامیار که دیدم داره با یه خودکار ، ورقه امتحانی بچه ها رو درست می کنه !"
    سالم _ راستش الان ، در واقع شروع فعالیت منه ! باید بگم که متأسفانه در حال حاضر خیر ! فعلا با پدر و مادرم زندگی می کنم !
    کامیار _ اینم که غلطه !
    سالم _ با پدر و مادرم زندگی می کنم غلطه ؟!!
    کامیار _ نخیر ! این جذری که این پسره اینجا گرفته غلطه !
    سالم _ رشته تحصیلی شما م ریاضی بوده ؟! چه جالب !
    کامیار _ حواسم رو پرت نکن بذار جذر شو درست کنم !
    " سالم خندید و هیچی نگفت "
    کامیار _ شما کجا با کاملیا خانم آشنا شدین ؟
    سالم _ و الله وقتی من سال آخر بودم ، ایشون سال اول تشریف داشتن . بنده از رفتار و کردار ایشون خیلی خوشم اومد ! ایشون واقعا سنگین و متین و باوقار تشریف دارن . این بود که خیلی تمایل داشتم خدمت برسم و عرض ادب کنم و جسارتا خواستگاری !
    "کامیار که یه نگاه به سالم می کرد و یه نگاه به ورقه ها ، گفت "
    _ اینم به نظر من با هم جور در نمیاد !
    سالم _ خواستگاری بنده ؟!
    کامیار _ نخیر ! این اتحاد مزدوج ! اتحاد نوع دوم رو با مزدوج اشتباه گرفته !
    " شروع کرد به خط زدن و درست کردم ! بعدش گفت "
    _ سالم خان ، شما به تمام جوانب این خواستگاری فکر کردین ؟
    سالم _ فکر می کنم که اینکار رو کردم !
    کامیار _ فکر نمیکنین این اشتباه باشه ؟
    سالم _ جواب سوال امتحان ؟
    کامیار _ نخیر ! خواستگاری شما !
    "سالم خودشو همه و جور کرد و گفت "
    _ ببخشین ! جسارتا عرض می کنم ! از چه نظر ممکنه اشتباه باشه ؟
    کامیار _ اختلاف طبقاتی بین شما و کاملیا خانم !
    " سالم یه خرده فکر کرد و بعد گفت "
    _ به نظر من خیر ! من ایشون رو یه دختر خانم فهمیده ، متین و درس خون دیدم ! برای من مهم نیس که پدر ایشون چیکاره هستن ! بالاخره اینم برای خودش شغلی یه دیگه !
    " کامیر ورقه ها رو دوباره لوله کرد و یه نگاهی به سالم کرد و یه نگاهی به من و دوباره به سالم گفت "
    _ ببخشین ، کاملیا خانم در مورد شغل پدرشون به شما چی گفتن ؟
    "سالم خیلی محکم گفت "
    _ من میدونم که پدر ایشون یه مرد شریف و زحمت کش هستن و....
    کامیار _آره ، ولی شغل شونو به شما چی گفتن ؟
    سالم _ اون زیاد مهم نیس قربان !
    کامیار _ چرا ! خیلی مهمه ! میشه بفرمایین شغل پدر ایشون چیه ؟
    سالم _ با افتخار باید بگم پدر ایشون سرایدار این باغ هستن و در ضمن به امر باغبابی م اشتغال دارن !
    " کامیار یه نگاه به سالم کرد و برگشت طرف من ! من داشتم می خندیدم ! بعد ته سیگارش رو انداخت و به سالم گفت "
    _ اتفاقا پدر ایشون تنها کاری که نمی کنن باغبونی یه ! اصلاً تا حالا تو عمرش یه آبپاش آب پای این درختا نریخته که دل مون خوش باشه !ای ذلیل بشه این دختره !
    " زدم زیر خنده و گفتم "
    _ خواهر تویه دیگه !
    کامیار _ای بی خواهر بشم من ! چه آتیش بجون گرفته هایی هستن این دو تا ؟!
    " سالم بیچاره مات به کامیار نگاه میکرد که کامیار گفت "
    _ ببین سالم خان ، من یه چیزی بهت میگم اما دلم میخواد خیلی روشن و منطقی با قضیه برخورد کنی ! قول میدی ؟
    " سالم یه خرده مکث.
    کرد و بعد گفت "
    _ چشم قول میدم .
    کامیار_ ببین برادر من ، این کاملیا که اینشاالله داغشو ببینم خواهر منه ! باباشم بین ارکیده و شنبلیله هیچ فرقی نمیذاره ! باغبون این باغ ، مش صفر که الانم وسط باغ داره هنرنمایی می کنه !
    " دیگه از سالم صدا در نمی اومد ! بیچاره فقط به من و کامیار نگاه می کرد . کامیار که دید حال و روزش خرابه ، بهش گفت "
    _ سیگار میکشی یه دونه بهت بدم ؟
    سالم _ نه ! خیلی ممنون .
    کامیار _ آب بیارم برأت ؟
    سالم _ نه ، نه ! ممنون !
    " یه خرده رفت تو فکر و بعد گفت "
    _ یعنی آقای مش سفر پدر کاملیا خانم نیستن ؟!
    کامیار _ مش سفر حکم پدری به گردن همه ما داره ، اما بابامون نیس و الله !
    " بیچاره سرخ و سفید می شد و عرق می کرد که کامیار گفت "
    _ این باغ و دم و دستگاه و تشکیلاتی رو هم که میبینی ، مال بابا بزرگمونه ! یعنی بابا بزرگ کاملیا !
    " سالم یه خرده سرشو انداخت پایین و یه مرتبه از جاش بلند شد و گفت "
    _ من با اجازه تون از حضورتون مرخص میشم ، در حقیقت یه اشتباهی پیش اومده وگرنه من یه همچین جسارتی نمی کردم و خدمت نمی رسیدم ! یعنی میخوام شما بدونین که من آدمی نیستم که حد و مرز خودم رو نشناسم !
    " برگشت یه نگاهی به باغ کرد و یه پوزخندی زد و گفت "
    _ واقع نمیدونم چرا کاملیا خانم به من این چیزا رو گفته بودن ! سر در نمیارم ! در هر صورت با اجازه تون ! خواهش می کنم عذرخواهی منو قبول کنین .
    کامیار _ بشین بابا کارت دارم !
    " دست شو گذاشت رو شونه سالم و به زور نشوندش رو نیمکت و گفت "

اولاً که من چند تا از این مساله ها رو درست کردم ! نمره شونو بهشون بده ! دوّماً که انتظار داشتی چی ؟ انتظار داشتی کاملیا تا رسید بهت بگه بابام فلانه و بابا بزرگم فلان ؟ تو خودت اگه موقعیت کاملیا رو داشتی و می خواستی یه دختری رو برای ازدواج انتخاب کنی ، می اومدی این چیزا رو بهش بگی ؟ اون وقت بعد از اینکه بهش گفتی ، همیشه یه گوشهٔ دلت چرکین نبود که شاید دختره تورو برای پول و ثروتت بخواد ؟
    " سالم یه خرده فکر کرد و بعد گفت "
    _ شاید !
    " دوباره یه فکری کرد و گفت "
    _ چرا ! منم همین کار رو می کردم !
    کامیار _ بیا ! اینم ورقه هات ! حالا میخوای بری ، برو ! با این بچه هام بیشتر کار کن ! تو اتحاد همه شون ضعیفن !
    " سالم از جاش بلند شد که دوباره کامیار گفت "
    _ بقیه مشکل تم با خود کاملیا حل کن !
    " بیچاره یه نگاهی به ماها کرد و رفت موتورش ، وقتی بهش رسید ، برگشت و گفت "
    _ چرا ایشون خواست که من امروز بیام اینجا ؟
    کامیار _ من بهش گفتم . می خواستم یه نظر شما رو ببینم .
    " بعد رفت جلوش و گفت "
    _ کاملیا دنبال پول و ثروت نیس ! به اندازه کافی ، شایدم خیلی بیشتر داره ! برای اون ، شخصیت و عاطفه و مهر و محبت و عشق مطرحه !
    سالم _ برای شما چی ؟
    امیار _ اگه منظورت من و بابا بزرگمیم ، همینا برامون مهمه !
    سالم _ میخوام حرف دلم رو براتون بگم چون احساس می کنم یعنی میبینم شما خیلی فهمیده این ! راستش اولش که اومدم اینجا احساس غرور می کردم اما حالا نه ! حالا احساس کوچکی می کنم !
    کامیار _ اشتباه می کنی برادر ! کسی که تو این روز و روزگار بتونه مدرکش رو از دانشگاه سراسری بگیره و سه جا کار کنه ، آدم کوچکی نمیتونه باشه !
    " بعد دستش رو دراز کرد طرف سالم و گفت "
    _ خوشحالم از اینکه با شما آشنا شدم آقای فرزاد سالم !
    " سالم یه لبخند زد و با کامیار دست داد و خندید که کامیار گفت "
    _ببخشین از اینکه پذیرایی ازتون نکردیم . یه دیدار دوستانه و غیر رسمی بود . انشاالله تو یه مراسم رسمی از خجالت تون در بیام !
    " دوباره سالم خندید و جک موتورش رو خوابوند و با همدیگه کمک کردیم و بردیمش بیرون ، وقتی سوار شد با خنده گفت "
    _اگه خواستم اسممو عوض کنم ، به نظر شما بهتره چی بذارم ؟
    کامیار _ سالم رو وردار جاش بذار سلامت !
    " سه تایی خندیدیم و سالم خداحافظی کرد و رفت . تا برگشتیم تو کامیار گفت "
    _ آبروم جلوش رفت به خدا ! اگه دستم به این ورپریده برسه !
    " من کاملیا رو دیده بودم که پشت درختا واستاده و از دور ماها رو نگاه می کنه ! چشمم بهش بود و خندیدم ! کامیار برگشت و اونم دیدش ! دولا شد و یه سنگ ورداشت و دنبالش کرد ! اونم در رفت رفت طرف خونه !"

[SIGPIC][/SIGPIC]

مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    قدرت امتیاز دهی
    3163
    Array

" تازه رسیده بودم خونه که موبایلم زنگ زد ، به هوای اینکه گندمه ، زود جواب دادم "
    _الو! بفرمایین !
    _سلام رفیق !
    _شما ؟!
    _یه رفیق مدیون شما !
    _ ببخشین ! بجا نمی آرم !
    _نصرتم بابا !
    _اه ....! سلام آقا نصرت ! حال شما چطوره ؟
    نصرت _ شکر خدا کم بد نیستم !
    _اختیار دارین !
    نصرت _ مزاحم شدم ؟
    _ نه ، نه ! اصلاً !
    نصرت _ آقا کامیار چطوره ؟
    _ اونم خوبه ، ممنون .
    نصرت _ دم دسته یه صحبتی باهاش بکنم ؟
    _آره ! اگه پنج دقیقه دیگه زنگ بزنی . میرم پیشش .
    نصرت _ پس من دوباره مزاحم میشم ، فعلا خداحافظ شما .
    "ازش خداحافظی کردم و راه افتادم طرف خونه کاملیا اینا که صدای مادر در اومد ! از خونه اومدم بیرون و باغ رو میون برد زدم طرف خونه شون و تا رسیدم در خونه ، کامیار در رو واکرد و اومد بیرون و تا چشمش به من افتاد گفت "
    _اه ....! داشتم می اومدم اونجا ! ناهار که نخوردی ؟
    _ نه ، میدونی الان کی زنگ زد ؟
    _آره ! این دل بی صاحاب مونده من ! یه جا شدیم مددکار اجتمایی ! یه جا شدیم کارگاه خانوادگی !
    _ نصرت بود !
    کامیار _ شد یه بار بیای خون ما و بگی مثلا جنیفر لوپز زنگ زد ؟ حالا چیکار داشت ؟
    _الان دوباره زنگ میزنه . می خواست با تو صحبت کنه .
    کامیار _ یعنی با من چیکار داره ؟
    _ میخوای بهش بگم پیدات نکردم ؟
    کامیار _ نه بابا ! این نصرت رو نباید از دست داد ! تو کار واردات صادراته ! هزار و یک گره کور به دستش وامی شه ! اصلاً خودم خیال داشتم یه هوا عمق دوستی م رو باهاش زیاد کنم !
    " تو همین موقع دوباره موبایلم زنگ زد . منم دادمش به کامیار که جواب داد."
    _ الو ! به به ! همین الان ذکر خیرت بود !
    _ نه جون تو ! دیشب یه خرده جا خورده بودم !
    _اره !
    _اره !
    _ باشه ! کجا ؟
    _ همین الان ؟!
    _ باشه ، اومدیم .
    " اینا رو گفت و تلفن رو قطع کرد و گفت "
    _ بیا ! جور شد !
    _ چی ؟!
    کامیار _ ببین ! من اگه بیست و چهار ساعت یه بار روحم رو ورندارم و ببرمش گردش و تفریح ، افسردگی پیدا میکنه !
    _ میخواد ببردت گردش ؟
    کامیار _ و الاه یه جای خوبی باهام قرار گذاشت !
    _کی ؟
    کامیار _ همین الساعه ! راه بیفت بریم !
    _ من ساعت ۶ با میترا قرار گذاشتم !
    کامیار _ خب سر شیش میریم سر قرار ! دیر نمیشه که ! حالا کو تا شیش عصر !

" دو تایی رفتیم طرف گاراژ و در رو واکردیم و سوار ماشین کامیار شدیم و حرکت کردیم . جایی که قرار گذاشته بودیم ، طرفای دانشگاه ... بود . کمی مونده به اونجا کامیار یه جا ماشین رو پارک کرد و پیاده شدیم . نمیخواستیم بفهمه که وضع مون خوبه !
    ماشین رو پارک کردیم و یه خرده پیاده رفتیم و از دور نصرت رو دیدیم . یه لباس شیک و تر و تمیز پوشیده بود و داشت جلو یه دکّه روزنامه فروشی قدم میزد . تا ماها رو از دور دید ، خندید و اومد جلو و سلام علیک کردیم ."
    کامیار _ دیر که نکردیم ؟
    نصرت _ دیر که نکردین هیچ ، خیلی م زود اومدین .
    کامیار _ خب ! ما در خدمتیم .
    نصرت _ و الاه چه جوری بگم بهتون ! حقیقتش یه خرده می ترسم !
    کامیار _ از چی می ترسی ؟
    نصرت _ این نزدیکی آا یه کافی شاپ خلوته ! بریم اونجا ، هم یه چایی بخوریم و هم حرفامونو بزنیم .
    " سه تایی با همدیگه راه افتادیم و یه ده دقیقه ای حرفای معمولی زدیم تا رسیدیم جلو یه کافی شاپ و رفتیم تو . یه جای نسبتا بزرگ بود با حدود بیست تا میز ، اکثر میزها خالی بود و فقط پشت چند تاش ، دخترا و پسرا با همدیگه نشسته بودن و حرف میزدن . سه تایی یه جا نشستیم و سفارش چایی دادیم . یه خورده که گذشت ، نصرت از تو پاکت سیگارش ، سه تا سیگار در آورد و روشن شون کرد و دو تا شو داد به ما وگفت "
    _ من یه نوبت بشتر شماها رو ندیدم ! یعنی این دومین روزه که شماها رو شناختم اما نمیدونم چرا ته دلم بهتون اعتماد دارم ! برای خودمم عجیبه ! مخصوصا با شغل با محیطی که من توش هستم ! معمولاً به کسی اعتماد نمی کنم ! حتی به نزدیکترین دوستم اما در مورد شماها اینطوری نیس ! اینا رو اول گفتم که بدونین !
    " یه پک به سیگارش زد و چایی مونو آوردن . شروع کرد با چاییش ور رفتن و بعدش یه خرده ازش خورد و گفت "
    _ اینایی رو که میخوام بهتون بگم ، تا حالا به هیچ کس نگفتم ! میدونین که من یه خواهر دارم ! بهتون گفتم .!
    " دوباره یه پک به سیگارش زد و گفت "
    _ خواهرم دانشجوئه . دانشجوی پزشکی ! همین دانشگاه ..... درس میخونه . من هفته ای یه بار دوبار میام بهش سر می زنم و اگه کاری داشته باشه ، براش می کنم و یه پولی بهش میدم و میرم . امروزم اومدم اینجا که بهش سر بزنم . راستش چند وقته بهم شک کرده ! هی میخواد از کارم و رفقام و جایی که زندگی می کنم سر در بیاره ! منم که رفیق آدم حسابی ندارم !جا و مکان درست و حسابی م ندارم ! میخواستم یه لطف دیگه م به من بکنین !
    کامیار _ پول مول میخوای ؟
    نصرت_ نه ، نه ! راستش میخوام یه نیم ساعت سه ربع با من بیاین جلو دانشگاهش . میخوام منو با دو تا آدم حسابی ببینه ! میدونین ، به هر کسی که نمیشه اعتماد کرد ! این روزا همه نامرد شدن !
    " بعد یه پک به سیگارش زد و گفت "
    _ قیافه منم که روز به روز داره تابلو تر میشه ! میدونم که از اعتیاد من خبر دارین .
    _چرا ترک نمیکنی ؟
    نصرت _ تورو خدا سامان جون ول کن ! بهت بر نخوره ها ! الا اصلاً حال و حوصله این حرفا رو ندارم ! اینقدر خودم تو دلم دارم که به این چیزا نمیرسم !
    کامیار _ اسم خواهرت چیه ؟
    نصرت _ حکمت .
    " بعد یه نگاه به جفتمون کرد و گفت "
    _ این از اوناش نیس ! یه تیکه جواهره ! خانمه ! نجیبه ! در خونه ! تموم این بدبختیا رو کشیدم و به جون خریدم که این زندگیش درست بشه ! این همه سال خودمو به آب و آتیش زدم که این سالم بمونه !
    " بعد اشک تو چشماش جمع شد و روش رو کرد یه طرف دیگه و یه پک دیگه به سیگارش زد .
    من و کامیار فقط نگاهش می کردیم . یه خرده دیگه از چایی ش خورد و بغض تو گلوش رو پایین داد و گفت "
    _ اگه این یه زحمت دیگه رو هم برام بکشین ، دیگه تا ابد مدیون تونم !
    "کامیار سرشو تکون داد که یه لبخند زد و گفت "
    _ خیلی اقایین !
    کامیار _ الان باید بریم ؟
    نصرت _ اره تا بیست دقیقه دیگه تعطیل میشه . فقط دیگه بهت نمیگم جلوش چی بگی چون میدونم خودت یه پا هنرپیشه ای !
    "سه تایی خندیدیم که کامیار گفت "
    _ بهش گفتی کارت چیه ؟
    نصرت _ دلالی ! خیلی م بدش میاد !
    کامیار _ دلالی چی ؟
    " یه مرتبه خنده از رو لبش رفت و گفت "
    _ دلالیش رو بهش راست گفتم ! اما نگفتم چی رو دلالی می کنم ! گفتم تو کار خرید و فروش ماشین و این چیزام !
    " بعد گارسون رو صدا کرد و پول میز رو حساب کرد و سه تایی بلند شدیم و رفتیم بیرون . یه خرده که راه رفتیم گفت "
    _ میخوام جلوش قیافه بگیرم ! میفهمین که ؟!
    کامیار _ پس بذار جلوش حسابی قیافه بگیریم ! بریم اینطرف !
    " فهمیدم چی میگه ! سه تایی رفتیم طرف ماشین و یه خرده بعد رسیدیم بهش و کامیار با ریموت در ماشین رو واکرد که نصرت در جا خشکش زد ! شاید ده پانزده ثانیه همونجور واستاده بود و به ماشین نگاه می کرد !
    کامیار _ مگه نمیخوای جلوش قیافه بگیری ؟ سوار شو دیگه !
    نصرت _ ماشین تویه ؟!
    کامیار _آره .

نصرت _ بابا ایول ! راست میگی جون من ؟!
    کامیار _آره ، سوار شو دیر نشه!
    نصرت _ نکنه شماهام خلاف ملافین ؟!!
    _ نه نصرت خان ، ماشین خود کامیاره !
    نصرت _ آخه این ماشین خدا میلیون قیمتشه ! خیلی مایه دارین ؟!
    کامیار _ همچین ! سوار شین !
    " سه تایی سوار شدیم و کامیار حرکت کرد که نصرت گفت "
    _ قربون اون خدا برم ! کاشکی امروز یه چیز دیگه ازش خواسته بودم آ !
    _ مگه از خدا چی خواستی ؟
    نصرت _ امروز ، یعنی دیشب همه ش تو فکر این جریان بودم ! میخواستم شماها رو وردارم برم جلو حکمت قیافه بگیرم ،فقط می ترسیدم با این برنامه ای که دیشب تو خونه م دیدین ، دیگه تحویلم نگیرین ! حالا هم شماها اینجایین و هم این ماشین ! شکرت خدا جون ! ممنونم ازت !
    " اینو که گفت کامیار زد رو ترمز و بهش گفت "
    _رانندگی بلدی ؟
    نصرت _ آره ، چطور مگه ؟
    " کامیار ترمز دستی رو کشید و پیاده شد و گفت "
    _ بشین پشت فرمون .
    " خودشم رفت و اون یکی در رو واکرد . نصرت همونجا نشسته بود و مات به کامیار نگاه می کرد !"
    کامیار _ بیا پایین دیگه !
    نصرت _ آخه میترسم یه طوری بشه !
    کامیار _ نترس طوری نمیشه ! شدم فدای سرت ! بپر پایین !
    " نصرت یه ذوقی کرد که نگو ! تا حالا یه همچین احساس شادی ای تو کسی ندیده بودم ! زود پیاده شد و نشست پشت فرمون و گفت "
    _دنده هاش چه جوریه ؟
    کامیار _ همونکه روش زده .
    " درها رو بستن و نصرت ترمز دستی رو خوابوند و آروم حرکت کرد و یه خرده که رفت . قلق ماشین دستش اومد و گفت "
    _ کشتی یه لامسب ! ماشین نیس که !
    " من و کامیر خندیدیم ! انقدر نصرت خوشحال بود که انگار داشت پرواز می کرد !
    چند تا خیابون رو که ردّ کردیم و جلو دانشگاه نگاه داشت و پیاده شد و گفت "
    _الان میام بچه ها !
    " حرکت کرد که بره اما انگار پشیمون شد و برگشت و گفت "
    _ نذارین برین آا !!
    کامیار _ برو مرد حسابی ! کجا بذاریم بریم !؟ برو خیالت راحت باشه .
    " یه خنده ای از ته دلش کرد و رفت . از دور داشتیم نگاهش می کردیم . کنار در دانشگاه واستاده بود و یه قیافه ای گرفته بود که نگو !
    کامیار _ چرا اینجوریه ؟
    _ کی ؟ نصرت !
    کامیار _ این روزگار ! یکی مثل ما میشه ، یکی مثل اون ! یکی اینقدر ثروت داره ، یکی اینقدر بیچاره س ! اینا که مرتب گندش در میاد که میلیارد میلیارد دزدی کردن ، باید یه روز دست شونو گرفت و برد پیش امثال نصرت ! باید بفهمن این پول با ثروت رو به چه قیمتی به دست آوردن ! چند تا مثل نصرت باید نابود بشن تا اونا پول رو پول شون بیاد ؟!
    _ اونا اینقدر بی شرفن که این چیزا براشون مهم نیس ! فکر می کنی خودشون خبر ندارن !
    کامیار _ چرا ! خبر دارن ! از خیلی چیزا خبر دارن !فقط تا گردنشون رفته تو لجه ! دارن دست و پا میزنن تا بقیه شم بره ! اومدن !
    " برگشتم طرف خیابون. نصرت دست یه دختر رو گرفته بود و داشت با خودش می آورد طرف ماشین . یه دختره هم قید خودش بود . ظریف و ترکهای . یه مانتوی قشنگ کوتاه با یه شلوار جین پوشیده بود و یه مقنعه سرش بود . از دور نمیتونستم صورتش رو ببینم . اما هر چی نزدیکتر می شد ، صورتش واضحتر می شد. کم کم جا خوردم ! چقدر صورتش به نظرم آشنا بود ! یه صورت خوش فرم و قشنگ با چشمای کشیده و ابروهای پر !
    کامیار زود از پیاده شد و مام پشت سرش و تا رسیدن بهمون کامیار از این ور ماشین رفت اون طرف و گفت "
    _ خانم سلام عرض کردم . خسته نباشین . حال شما چطوره ؟
    حکمت _ سلام ، خیلی ممنون .
    نصرت _ ایشون کامیار خان هستن . از دوستان و شرکأ .
    حکمت _ از آشنایی تون خوشحالم .
    " بعد برگشت طرف من و سر تکون داد . اصلاً حواسم بهش نبود و تو افکار خودم بودم ! راسته باور نمی کردم که نصرت یه همچن خواهر قشنگ و خانم و با وقاری داشته باشه ! اونم دانشجوی پزشکی دانشگاه .....!
    نصرت _ ایشونم سامان خان هستن . سامان جون چرا اونجا واستادی ؟
    کمیار _ مواظب جوب آبه !
    " زدیم زیر خنده و تازه حواسم جمع شد و اومدم این طرف ماشین و سلام کردم . حکمتم با خنده سلام کرد که کامیار گفت "
    _ خام بفرمایین خواهش می کنم .
    " بعد در جلو رو براش واکرد و حکمت م با خنده رفت سوار شد . من و کامیارم رفتیم عقب ماشین و نصرتم نشست پشت فرمون و ماشین رو روشن کرد که دو تا از دوستای حکمت اومدن جلو و یکی شون در حالی که سوت می زد گفت "
    _ به به ! فکر کنم برادرت گنج پیدا کرده حکمت !
    حکمت _ کجا میرین شما ؟
    [SIGPIC][/SIGPIC]

صفحه 8 از 13 نخستنخست ... 456789101112 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)