تیتراژ ابتدایی و انتهایی ساختمان پزشکان که هر روز از تلویزیون پخش میشود، تازه ترین کاری است که از «سیروان خسروی» میشنویم. تقریبا اولین باری است که تیتراژی با این حال و هوا و سبک موسیقی از تلویزیون پخش میشود و تا امروز هم بازخوردهای متفاوتی داشته است.
حال و هوایش این روزها تقریبا روبه راه است و به قول خودش بیش از حد مشغولیت ذهنی دارد. در دوره ای از زندگیش قرار دارد که تقریبا تمام پسرها باید آن را بگذرانند و مطمئنا چیزی جز دوران سربازی نمیتواند باشد. کسانی هم که میخواهند بدانند زندگی یک شخصیت معروف در دوران سربازی چگونه خواهد بود، منتظر باشند تا در یک مصاحبه جداگانه از تمام زیر و بم آن مطلع شوند.
تیتراژ ابتدایی و انتهایی ساختمان پزشکان که هر روز از تلویزیون پخش میشود، تازه ترین کاری است که از سیروان خسروی میشنویم. تقریبا اولین باری است که تیتراژی با این حال و هوا و سبک موسیقی از تلویزیون پخش میشود و تا امروز هم بازخوردهای متفاوتی داشته. این تیتراژ که این روزها به بیلبوردی برای کارهایش تبدیل شده، دردسرهای کمی هم نداشته. دو هفته بعد از پخش سریال دستور دادند که قسمتی از شعر را عوض کنند تا بتوانند آن را کامل پخش کنند و از طرفی نام زانیار خسروی که شاعر تیتراژ ابتدایی سریال است، باز هم بعد از دو هفته حذف شده است. نظر خود سیروان این است که کار درستی انجام داده و نتیجه کلی کار مثبت بوده. به نظرش سینمای ایران قابلیت این را ندارد که از طریق آن فعالیتی انجام دهد و نمیتواند او را از اینی که هست شناخته تر کند. «خواندن در سینما در صورتی خوب است که آدم معروف نباشد، وگرنه برای یک خواننده شناخته شده نمیتواند سکوی پرتاب باشد.»
گذشته ام را دوست ندارم
- بزرگترین ترس زندگیات چه بوده؟
این که یک روز احساس کنم نمیتوانم موسیقی باب میلم را بسازم و چیز جدیدی برای ارائه نداشته باشم. درجا زدن اگر خوب باشد، باز قابل قبول است؛ ولی کابوسم این است که نتوانم کارهایم را به قدرت گذشته انجام دهم.
- اولین خاطرهای که به ذهنت میرسد؟
نمیدانم. حافظه خیلی خوبی ندارم.
- کدام شخصیتی که در حال حاضر در قید حیات است، بیشترین تاثیر را رویت گذاشته است؟
کوروش و کاوه یغمایی و التون جان.
- کدام خصیصه اخلاقی تو خودت را بیشتر از همه ناراحت میکند؟
احساساتی بودن.
- بعد از اموالت ارزشمندترین دارایی که داری چیست؟
خب معلوم است، هنر موسیقی ام.
- اگر قرار باشد کارگردان فیلم زندگیت شوی، فکر میکنی چه کسی بتواند بهتر از همه نقش خودت را بازی کند؟
خیلی سخت است. بازیگرش را نمیدانم، اما دوست دارم وودی آلن کارگردانش باشد!
- اگر قرار بود محل زندگیت را انتخاب کنی، کجا را انتخاب میکردی؟
دوست ندارم جای ثابتی باشد. دلم میخواهد همه جا را امتحان کنم.
- بزرگترین نقطه قوتت چیست؟
پشتکار داشتن برای عوض کردن چیزهایی که برایم مهم هستند.
- چیزی که خیلی ناامیدت میکند؟
این که نود درصد زندگی شانس است!
- به خاطر چه چیزهایی به والدینات مدیون هستی؟
طوری تربیت شدهام که فکرم بسته نبوده و این اجازه را داشته ام که هر طور میخواهم فکر کنم.
- از کدام شخصیت معاصر بیشتر از همه بدت میآید؟
تعدادشان بیشتر از آن است که نام ببرم.
- کاری که به خاطر انجام دادنش خودت را سرزنش میکنی؟
به خاطر هیچ کدام از کارهایم خودم را سرزنش نمیکنم.
- بزرگترین سرخوردگی زندگیات؟
(خنده) تست افسردگیه؟
- اگر قرار باشد چیزی را تغییر بدهی، چه چیزی را انتخاب میکنی؟
شخصی است. نمی توانم بگویم.
- اگر بگویند قرار است ماشین زمان به عقب برگردد، دوست داری در کدام مقطع از گذشته متوقف شوی؟
دهه هفتاد میلادی در آمریکا یا انگلیس. اگر در مورد زندگی خودم باشد که هیچ کدام از دوره ها. اصلا گذشته را دوست ندارم.
- عطری که بیشتر از همه دوست داری؟
شنل.
درگیر تمرین برای کنسرتم هستم که قرار است 5 و 6 مرداد برگزار شود. روی آلبوم جدیدم هم کار میکنم.
- آلبوم در چه مرحلهای قرار دارد؟
روی آلبوم زیاد کار کردهام، اما نمیدانم کی تمام میشود. در دو سال گذشته تقریبا 50-60 درصدش کامل شده.
- قرار بود امسال آلبومت منتشر شود. با این اوصاف به امسال میرسد؟
امسال باید منتشر شود. نمیخواهم فاصله تولید دو آلبوم به سه سال بکشد.
هم حسی است و هم تکنیکی. اما نسبت به آلبوم قبلی ام یکدستتر شده و حال و هوای آهنگها به هم میخورد. آلبوم قبلی حدودا چهار سال زمان برد.
در این مدت هم صد بار روحیه آدم عوض میشود، اما اینبار چون دو سال زمان برده، کمتر این اتفاق افتاده و حس آهنگها بیشتر در یک فضا قرار دارد.
- در آلبوم جدیدت به غیر از تنظیم چه کار دیگری کردهای؟
آهنگ ساخته ام و مثل همیشه تنظیم و میکس و مسترینگ.
- قرار بود خودت هم ترانه بنویسی
نه دیگه، نشد. ترانه هایش را زانیار، امیر ارجینی و یکی دو نفر دیگر سرودهاند.
- در آلبومهایت معمولا موسیقی، سطح بالاتری از ترانه دارد، چرا فکری به حال ترانهها نمیکنی؟
در آلبوم جدیدم ترانه ها عالی هستند و از آنها راضیام.
- راستی چه شد که نظرت در مورد کنسرت گذاشتن عوض شد؟ قرار بود به این زودیها سیروان را روی استیج نبینیم.
بله. قرار نبود تا قبل از بیرون آمدن آلبوم کنسرت داشته باشم. اما چون در این مدت سه آهنگ جدید از من منتشر شد و از آخرین کنسرتم هم هفت ماه گذشته، طرفداران از من میخواهند که کنسرت داشته باشم.
آلبوم جدیدم هم معلوم نیست کی منتشر شود؛ به همین دلیل احساس کردم که این وقفه خیلی طولانی شده و باید کنسرت بدهم.
منبع:برترینها
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)