نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 130

موضوع: رمان گندم / م . مودب پور

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    مدير باز نشسته
    تشکر تشکر کرده 
    3,716
    تشکر تشکر شده 
    6,742
    تشکر شده در
    2,981 پست
    حالت من : Khoshhal
    قدرت امتیاز دهی
    3164
    Array

" دوباره عباس آقا خندید و گفت "
    _ چشم آقا . عرضم به حضورتون که خانم گوشی ش رو از تو کیفش در آورد و یه تیلیفون کرد . منم آروم آروم خودمو کشیم طرفش و گوشامو تیز کردم ! فقط اینو شنیدم که حرف حرف بارون و مرغ و قفس و شستن و این چیزا س ! حالا چی بود جریان ، من نفهمیدم !
    کامیار _ اونا رو خودمون میدونیم . داشت با سامان صحبت میکرد .
    عباس آقا _ سامان خان چیز شستنی دارین بدین ما بشوریم براتون ! به خانم چیکار دارین ؟! طفلک خیلی ناراحت بود ! آخه دختر شهری که جون شست و شو و رفت و روب رو نداره ! اینا کار دختر دهاتی یه !
    " من و کامیار خندیدیم و بهش نگاه کردیم که گفت "
    _ عرضم به خدمت تون که بعدش خانم از تو کیفش یه چیزی در آورد که مثل چاقو بود ! یه خرده بهش نیگاه کرد و بعد برگشت به من نیگاه کرد ! منم شروع کردم تند تند چیز زدن !
    کامیار _ تند تند چی زدن ؟!!
    عباس آقا _ همون چیز دیگه !
    کامیار _ چی ؟!
    عباس آقا _ همونکه شما گفتین اسمشو نبرم .
    کامیار _ آهان ، بیل !؟
    عباس آقا _ آقا ، شما خودتون اسمشو بردین !
    کامیار _ آخه من اسمشو بدون تعصب و عرق ملی می برم . اما تو همچین از بیل ت یاد میکنی که انگار تا حالا سه تا اسکار گرفته !
    عباس آقا _ آقا اسکار گرفتن با این بیل که کاری نداره ! مثل آب خوردنه ! اما تا حالا با این بیل چهل پنج تا مار کشتیم که این اسکارا پیش شون مثل بچه مارمولک میمونن !
    کامیار _ عباس آقا مگه تو این باغ ، اسکارم رفت و آمد داره ؟!
    عباس آقا _ اره آقا ولی کم ! زبون بسته ها بی آزارم هستن . از تو سوراخ راه آب میآن تو باغ .
    " من و کامیار زدیم زیر خنده که کامیار گفت "
    _عباس آقا اسکارای اینجا چه رنگی هستن ؟
    عباس آقا _ حنایی آقا ، یعنی پشت شون حنایی و زیر شکمشون خال خال قهوه ای ! خیلی هوشیارن پدر سگا ! اما آزار به درختا نمیرسونن .
    کامیار _ برو این بیلت رو بیار ما یه نظر دیگه ببینیمش ! یعنی با این چیزایی که گفتی ، نظرم در موردش عوض شد ! برو بیارش شاید بتونیم سال دیگه با این تیز هوشان بفرستیمش المپیک ریاضی ! حالا چند متری هس ؟
    عباس آقا _ نزدیک دو متری میشه .
    کامیار _ قد و قامتش که خوبه ، استقامتش چطوره ؟
    _ بابا کامیار کار داریم انگار ! ببین گندم چی شد بالاخره .
    کامیار _ گندم رو ولش کن ! فعلا سرنوشت این بیل واجب تره ! یادم باشه برگشتیم تهران در مورد این بیل استثنایی با آقا بزرگ صحبت کنم ! نباید اینقدر راحت ازش بگذاریم !
    _ واقعا که لوسی کامیار !
    کامیار _ مگه نمیبینی عباس آقا در موردش چه چیزایی تعریف میکنه ؟! ببینم عباس آقا ! تا حالا تو جشنواره انتخاب ملکه زیبایی شرکتش دادی ؟
    " عباس آقا گیج و مات ، کامیار رو نگاه میکرد !"
    کامیار _ یه جشنواره دیگه هم هس که همزمان با انتخاب دختر شایسته برگزار میشه . اسمش انتخاب بیل شایسته در دستای پر قدرت و هنرمند ایرانیه ! میگم ببر اسمشو بنویس به امید خدا که اول میشه و یه بورسیه بهش میدن و می فرستنش خارج واسه ادامه تحصیل ! چشم به هم بزنی ، مدرکش رو گرفته و برگشته ایران و میشه عصای روزگار پیری ت !
    _ کامیار ول میکنی یا نه ؟!!
    کامیار _ خب ، خب .
    _ عباس آقا اون چیزی که گندم خانم از تو کیفش در آورد چی بود ؟
    عباس آقا _ والله انگار سنجاق سر بود ، اما نه ! قلم تراش بود ! ولی نه خدایا ! انگار پیچ گوشتی بود !
    کامیار _ نه خدایا ، نه خدایا ! انگار گزلیک بود ! اما نه ! انگار اره برقی بود !
    _ کامیار بذار حرفش رو بزنه آخه !
    کامیار _ بالاخره چی بود عباس آقا ؟
    عباس آقا _ نمیدونم، والله چی بگم !
    کامیار _ خب حالا هر چی بود ! باهاش چیکار کرد ؟
    عباس آقا _ هیچی گذاشت تو کیفش .
    " کامیار یه نگاه به عباس آقا کرد و گفت "
    _ عباس آقا شوخی ت گرفته ؟ نیم ساعته تمام وسایل جعبه ابزار رو اسم بردی و بعدش میگی گذاشت تو کیفش ؟!
    عباس آقا _ آخه یه خرده بعد دوباره از تو کیف درش آورد !
    کامیار _ خب !
    عباس آقا _ بعدش رفت طرف ته باغ و شروع کرد تنه طع درخت رو زخمی کردن !
    " من و کامیار یه نگاهی به همدیگه کردیم و بعد کامیار در حالی که دست عباس آقا رو می گرفت و دنبال خودش کشید ، بهش گفت "
    _زود اون درخت رو نشون بده که بستگی مستقیم با ادامه حیات بیل هوشمندت داره !
    " دو تایی با عباس آقا که حسابی گیج شده بود ، رفتیم تو باغ و عباس آقا بردمون دم یه درخت و یه جاشو بهمون نشون داد . راست می گفت ! گندم سعی کرده بود یه قلب تیر خورده رو تنه درخت بکّنه !"
    عباس آقا _ آقا این چیه ؟ گندم خانم چه ش شده ؟!
    کامیار _ چیزی نیس عباس آقا . داره واسه دانشگاه ش تحقیق می کنه .
    " بعدش بهش گفت "
    _ عباس آقا چاییت تیاره ؟
    عباس آقا _ الان حاضرش میکنم آقا ! کاری نداره که !
    " اینو گفت و رفت طرف خونه ش . وقتی دو تایی تنها شدیم به کامیار گفتم "
    _ یعنی این همه راه رو اومده که این قلب رو رو درخت بکّنه ؟!
    کامیار _ داره دنبال خاطراتش می گرده .
    _ یعنی چی ؟
    کامیار _ یعنی از زمانی که فهمیده ، عمه اینا پدر و مادر واقعیی ش نیستن ، دلش نمیخواد زمان براش جلو بره ! میخواد تو گذشته بمونه . برای همین دنبال خاطراتش می گرده . شایدم به پیدا کردنش چیزی نمونده باشه .
    _ چطور مگه ؟!!
    کامیار _ آخه تو اکثر خاطراتش ماهام شرکت داشتیم . مثل همون روزی که اینجا بودیم و پرندهه رو پیدا کردیم ! فعلا بیا بریم تا ببینیم خدا چی میخواد .
    " دو تایی رفتیم طرف در باغ که عباس آقا رسید بهمون و گفت "
    _ کجا آقا ؟! چایی گذاشتم !
    " کامیار از تو جیبش چند تا اسکناس هزار تومانی در آورد و گذاشت تو دست عباس آقا و گفت "
    _ عجله داریم عباس آقا ، باشه برای دفعه دیگه . جون تو و جون اون بیل هوشمند ! دفعه دیگه که اومدیم یه عکس یادگاری باهاش می اندازیم ! فقط تورو خدا زیاد ازش کار نکش !
    " رفتیم سوار ماشین بشیم که عباس آقا اومد جلوتر و گفت "
    _ آقا کامیار ، اگه میشه به آقا نگین اینجا از سوراخ راه آب از این اسکارا میآن تو باغ . ما خودمون میکشیم شون !
    " کامیار خندید و در حالی که ماشین رو روشن میکرد گفت "
    _ عباس آقا ، اونایی که میگی ، موش هستن ، اسکار یه جایزه س !
    " اینو گفت و پاشو گذاشت رو گاز و حرکت کردیم ."

[SIGPIC][/SIGPIC]
    آرزو هایم را به باد میدهم ... مثل قاصدک ... شاید از کنارت عبور کنند ... عطرت را بگیرند و مثل یک جادو تبدیل به یک رویا شوند...

2. کاربر مقابل از tina عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)