يسيج در نشست خبري پيش از ديدار فردا با پرسپوليس گفت: ميدانيم فردا بايد مقابل چه تيمي بازي كنيم؛ يكي از بزرگترين تيمهاي ايران كه محبوب و پر تماشاگر است و بازيكنان با كيفيتي دارد. پرسپوليس ليگ را با نتايج خوبي شروع نكرده و اين كار ما را سخت ميكند. ما فردا ميآييم كه بازي خوب و با كيفيتي ارائه دهيم. همانطور كه ميدانيد فوتبال را براي تماشاگران بازي ميكنند و ما اميدواريم بتوانيم بازي خوبي انجام دهيم و با يك بازي خوب به نتيجه دلخواه برسيم.
وي افزود: من تيم را براي برد به ميدان مي فرستم اما اينكه بتوانيم يا نتوانيم مسئله ديگري است. ما مي خواهيم يك فوتبال خوب بازي كنيم. هيچ چيز صد در صد مشخص نيست و سعي و تلاش مي كنيم كه بازي خوبي انجام دهيم.
سرمربي شهرداري تبريز در مورد مصدومان و محرومان تيمش گفت: هيچ بازيكن مصدومي نداريم و اميدوارم در تمرين امشب نيز هيچ بازيكن مصدوم نشود ولي نبي الله باقري ها به دليل اينكه در بازي گذشته برابر سايپا از زمين اخراج شد در اختيار نداريم.
يسيج درباره اينكه بعد از تجربه ناموفق پگاه و شيرين فراز چرا دوباره به فوتبال ايران بازگشته است گفت: اين صحبت را من هميشه مي شنوم اينكه من با پگاه تجربه ناموفقي داشتم و نتايج خوبي نگرفتم. اين در حالي است كه زماني كه من پگاه را تحويل گرفتم در رده يازدهم جدول بود و هنگامي كه آن را ترك كردم در رتبه ششم يا هفتم قرار داشت و اين مسئله براي پگاه در آن زمان از موفقيت بالاتر بود. در شيرين فراز هم تيم را در رتبه هفتم ترك كردم زيرا متوجه شدم آن چيزي كه انتظار دارم مهيا نمي شود. من يك مربي حرفه اي هستم و باشگاه هم بايد حرفه اي باشد. اميدوارم بار سوم در شهرداري به نتايج دلخواه برسم. باشگاه شهرداري آن چه را كه نياز است دارد و ما مي توانيم به آنچه ميخواهيم برسيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)