ایسنا نوشت: زنی در دادگاه خانواده گفت: همسرم آن‌قدر عصبی است که تحت هیچ شرایطی نمی‌شود با او صحبت کرد زیرا سر کوچک‌ترین مساله فریاد می‌زند. برای رهایی از 27 سال رنج، خواهان طلاق هستم.
زنی با حضور در دادگاه خانواده با ارائه درخواست طلاق خود به قاضی جلسه، اظهارکرد: در منزل ما 27 سال است که به طور مداوم به جای محبت، دعوا و خشونت حاکم است و فرزندان من در این سال‌ها آرامش را تجربه نکرده‌اند.
وی در ادامه گفت: همسرم فردی بسیار عصبی است و حتی او را برای مدت کوتاهی در تیمارستان بستری کردیم،‌ او به قدری عصبی است که من و فرزندان تحت هیچ شرایطی نمی‌توانیم با او صحبت کنیم، زیرا بر سر مساله‌ای کوچک آن‌قدر فریاد می‌زند که ما مجبور به سکوت می‌شویم، حتی اگر حرف‌های خودش را تایید کنیم باز هم با بهانه تراشی، دعوا به راه می‌اندازد.
این زن میانسال در حالی که از بیماری قلبی‌اش رنج می‌برد، خاطر نشان کرد: ‌شوهرم با فرزندانم، سر کوچکترین و بی ارزش‌ترین مسائل قهر می‌کند و این قهر او ممکن است به سال کشیده شود و فرزندان من همیشه در حسرت صحبت کردن با پدر خود هستند، زیرا او هیچ‌گاه با دخترانش صحبت نمی‌کند.
همسرم علاوه بر اینکه بسیار عصبی است، فرد شکاکی نیز هست، من تاکنون به دلیل فرزندانم تن به این زندگی داده‌ام ولی اکنون آنها از من خواستند که از پدرشان جدا شویم. به دلیل فضای متشنجی که در خانه حاکم است، فرزند کوچکم نیز دچار حملات قلبی شده است.
این زن میانسال تصریح کرد: من خواهان طلاق هستم و تمامی مهریه‌ام را به جهت اینکه بتوانم برای خود و فرزندانم مکانی برای زندگی پیدا کنم، می‌خواهم و همسرم آن میزان پولی را که مهریه من است را می‌تواند پرداخت کند.
دو دختر بزرگ این زوج میانسال که 25 و 19 سال سن داشتند نیز در محضر دادگاه اظهارکردند: ‌ما نیز خواهان طلاق هستیم زیرا دیگر نمی‌توانیم با این وضعیت به زندگی ادامه دهیم. در خانه مرتب دعوا است به طوری که هر روز آرزوی داشتن یک لحظه زندگی آرام را داریم.
‌قاضی جلسه بعد از شنیدن اظهارات زوجه و دخترانش، حکم طلاق را صادر کرد.