در وعدههای سحری و افطاری از پرخوری، مصرف غذاهای چرب و سرخ كردنی و غذاهای حاوی مقادیر زیاد قندهای ساده مثل قند و شكر خودداری شود.
روزه باید با چای، آب جوش یا شیرگرم و خرما یا كشمش باز شود و سپس یكی از غذاهای نان، پنیر و سبزی، شامی، انواع كوكو، فرنی یا شیر برنج میل شود.
با فاصله دو ساعت بعد از افطار باید یكی از غذاهای سوپ، آش، حلیم، خوراك لوبیا، عدسی، خوراك سبزیجات با كمی نان به همراه ماست و خیار و یا دوغ و سبزی خوردن یا سالاد به مصرف برسد.
بلافاصله بعد از شام از مصرف چای خودداری شود چون جذب آهن را كاهش میدهد و بهترست به عنوان دسر بعد از شام از میوهها مخصوصا مركبات حاوی مقادیر بالایی ویتامین ث هستند استفاده كنند زیرا جذب آهن در بدن را افزایش میدهد و در متابولیسم طبیعی بدن و تولید برخی از هورمونها نقش ویژهای دارد، تا پایان شب و هنگام خواب از میوهها، چای كم رنگ، و سایر مایعات به ویژه آب استفاده شود.
وعده سحری بهتر است مثل وعده ناهار باشد و غذای اصلی در این وعده صرف شود انواع چلوخورشتها و پلوهای مخلوط با حبوبات و سبزیجات به همراه مرغ، ماهی یا گوشت و سبزیهای تازه مثل سبزی خوردن یا سالاد و ماست برای این وعده مناسب است، بلافاصله بعد از اتمام سحری از نوشیدن چای اجتناب شود زیرا باعث كاهش جذب آنها میشود .
همچنین چای باعث افزایش ادرار و دفع مواد معدنی مورد نیاز بدن و بروز تشنگی در طول روز میشود.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)