یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد...
cordon bleu 01

(غذای ملل دیگر)
مواد لازم برای 4 نفر:
گوشت راسته گوساله 8 تکه (400 گرم)
سینه مرغ 4 تکه (200 گرم)
پنیر ورقه ای 4 ورق
آرد سفید گندم 4 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر یک چهارم پیمانه
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
cordon bleu 2


طرز تهیه:

- ابتدا تکه های گوشت و مرغ را با بیفتک کوب، کوبیده تا نرم و کمی نازک شود.
- سپس آنها را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
- یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و یک ورقه پنیر و مجددا یک تکه گوشت را روی هم قرار داده و با دست کمی فشار دهید تا به هم بچسبد.
- سپس آنها را در آرد بغلطانید و در تخم مرغ و شیر که از قبل با هم مخلوط کرده اید، بزنید و در آخر در پودر سوخاری بغلطانید.
- روغن را داغ کنید و دو طرف آنها را در روغن سرخ کنید.
نکته:
به جای سینه مرغ می توانید از یک ورق ژامبون گوشت یا ژامبون مرغ استفاده کنید.
منبع: دنیای تغذیه-72


cordon bleu 3