بوریتو با مرغ و برنج مکزیکی

این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای كودكان به خصوص كودكان كم وزن ، مناسب است، زیرا: به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند. به علت داشتن پنیر چدار دارای كالری بالایی است...



img 2271 2 400


مواد لازم:
برنج 90گرم
روغن 1قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 1عدد
میخك پودر شده نصف قاشق چایخوری
پودر اورگانو 1قاشق چایخوری
گوجه فرنگی رنده شده 200گرم
سینه ی مرغ بدون استخوان و پوست 2قطعه
پنیر چدار رنده شده 150گرم
تورتیلا با آرد سفید 8عدد
نمك به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج را در آب جوشان یكی دو جوش می دهیم و آبكش می كنیم.
روغن را در ماهیتابه گرم كرده و پیاز را تفت می دهیم تا كمی طلایی شود. سپس پودر میخك و پودر اورگانو( یك نوع سبزی برای معطر كردن غذا) را به آن اضافه كرده و كمی تفت می دهیم. پس از آن برنج و گوجه فرنگی را ریخته، صبر می كنیم تا برنج خوب بپزد و آب گوجه فرنگی تبخیر شود.
مرغ را می پزیم. سپس آن را خرد كرده و همراه پنیر چدار با برنج مخلوط می كنیم.
فر را از قبل در حرارت 160 درجه ی سانتیگراد گرم می كنیم.
نان ها را در داخل فویل مخصوص آشپزی می پیچیم و داخل بشقابی روی بخار می گذاریم تا نرم شوند.
از مواد مخلوط شده ی مرغ و برنج، داخل تورتیلا گذاشته و به صورت بقچه می بندیم. طرز تهیه تورتیلا در قسمت پایین آمده است.. در صورت تهیه نكردن تورتیلا ، می توانید از نان لواش برای پیچیدن مواد مخلوط شده ی این غذا استفاده كنید.
هر كدام از بوریتوها را كه درست كردیم در ظرف فر گذاشته، رویش را با فویل می بندیم و داخل فر می گذاریم تا گرم بماند. آنگاه بعد از درست كردن همه ی بوریتوها، سرو می كنیم.
بوریتو تقریباً یك نوع ساندویچ سنتی مكزیكی است كه مردم بیشتر در خارج از منزل می خورند.
تورتیلا یك نوع نان مكزیكی شبیه لواش است

مواد لازم برای 12 عدد تورتیلا به اندازه ی 25 سانتیمتر :
آرد سفید 500گرم
بیكینگ پودر 2/1قاشق مرباخوری
نمك كمی
روغن جامد (یا مارگارین) 100گرم
آب گرم 2/1لیوان
طرز تهیه :
آرد، بیكینگ پودر و نمك را در كاسه ای مخلوط كرده و با روغن جامد آمیخته، سپس كم كم آب را اضافه می كنیم تا جایی كه خمیر به دست نچسبد.
خمیر را ورز داده و حدود 10 تا 15 دقیقه در كیسه ی نایلون می گذاریم تا بماند.
خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم می كنیم و روی خمیرها را با نایلون می پوشانیم.
هر قسمت را با وردنه نازك و گرد باز می كنیم. هر دایره حدوداً به قطر 25 تا 30 سانتیمتر باشد.
یك ماهی تابه ی چدنی یا ماهی تابه ای كه تفلون نباشد را با حرارت زیاد خوب گرم می كنیم و بدون روغن هر نان را حدود یك دقیقه می پزیم تا هر دو طرفش خوب پخته شود و كنار می گذاریم.
نان ها را بعد از پخت، در دستمال پارچه ای می پیچیم تا خشك نشود.
برای جذاب شدن شكل غذا می توانید آن را با انواع سبزی ها و سس گوجه تزیین كنید

نکات تغذیه ای :
این غذا علاوه بر بزرگسالان، برای كودكان به خصوص كودكان كم وزن ، مناسب است، زیرا:
1- به راحتی می توانند آن را در دست بگیرند.
2- به علت داشتن پنیر چدار دارای كالری بالایی است.