Multimedia pics 1381 7 Social 781312927834دانشمندان، مدل‌هاي شبيه‌سازي شده‌اي را براي پيش‌بيني اثرات تصميمات مديريتي آينده در مقياس‌هاي زماني مختلف به منظور اطمينان از تعادل درازمدت ميان سيستم‌هاي توليد چوب و ديگر كاركردهاي جنگل ارائه كردند.


در هر جنگل، تعدادي از گونه‌هاي درختي ، اعم از سخت چوب و مخروطيان، جوان و پير، با هم در تمام مراحل اندازه، رشد و غيره، به طور طبيعي رشد مي‌كنند.

به عنوان مثال در مناطق كوهستاني، اين تفاوتها، پوشش گياهي پيوسته در طول زمان را به عنوان يك عامل ضروري در برقراري حفاظت مستمر در برابر مخاطرات طبيعي تضمين مي‌كند.

اين مدل شبيه‌سازي شده توسط دانشمندان مي‌تواند پويايي يك جنگل كوهستاني را در پاسخ به برنامه‌هاي مديريتي مختلف پيش‌بيني كند.

اين امر به مديران جنگل در تعيين فراواني قطع درختان، حجم چوب استخراج شده، مؤثرترين قطر تنه درخت و غيره به منظور حفظ بهترين تعادل ميان خدمات مختلف ارائه شده توسط اكوسيستم جنگلي مانند حفاظت، توليد و ذخاير تنوع زيستي كمك مي‌كند.

يكي از اهداف اصلي مدل‌هاي آينده اطمينان از مقادير كافي چوب بدون تغيير توازن اكوسيستم است.

عامل مورد نظر ديگر در اين مدل ها، تغيير جهاني آب و هوا است. محققان متغيرهاي درجه حرارت فصلي و ميزان بارش در اين مدل ها را ادغام كرده و سپس آنها را با پيش بيني آب و هوا براي 50 سال آينده پيوند مي‌دهند.

اين تحقيق بر روي اثرات بالقوه تغييرات آب و هوا بر آرايش و بهره‌وري از جنگل، وسيله‌اي براي اندازه گيري ميزان آسيب‌پذيري آنها در برابر خطرات آب و هوايي است.

به واسطه شبيه‌سازي جنگل‌هاي آينده، اين مدل‌ها نشان مي‌دهند كه كدام يك از شيوه‌هاي مديريتي، مقاومت جنگل در برابر خشكسالي و باد شديد را تضمين مي‌كند.