شرق: ارسال پيامكي با مضمون برنده شدن جايزه، ترفندي است كه تبهكاري ناشناس از آن براي دستبرد ميليوني به حساب بانكي شهروندان استفاده ميكند.
تحقيقات پليس در اينباره زماني آغاز شد كه زني به دادسراي رسيدگي به جرايم اينترنتي رفت و مدعي شد فرد ناشناسي به بهانه برنده شدن او در قرعهكشي به رمز دوم و شماره حسابش دست يافته و حساب بانكياش را خالي كرده است.
اين زن در تشريح ماجرا به بازپرس شعبه دوم گفت: «چند روز قبل پيام كوتاهي برايم ارسال شد كه در آن نوشته شده بود در قرعهكشي شركت تلفن همراه، مبلغ 600هزارتومان شارژ برنده شدهام. در اين پيامك اعلام شده بود اگر بخواهم اعتبار تلفنم شارژ ميشود و در غير اين صورت، اين پول را به حسابم واريز ميكنند. من هم كه به پول نياز داشتم درخواست كردم پول نقد به حسابم واريز شود.
ساعتي بعد پيام ديگري به من رسيد كه شمارهاي به من اعلام و خواسته شده بود شماره رمز دوم و حسابم را به آن ارسال كنم. من هم كه از برنده شدنم خيلي خوشحال بودم بدون در نظر گرفتن عواقب اين كار، شماره حساب و رمز دومم را به شماره اعلامشده فرستادم و منتظر شدم تا جايزه 600هزارتوماني به حسابم واريز شود.
در اين مدت ماجرا را براي بيشتر دوستانم تعريف كردم و همه فكر ميكردند من واقعا فرد خوششانسي هستم اما هرچه انتظار كشيدم خبري از جايزه نشد، تا اينكه چند روز قبل وقتي ميخواستم از حساب بانكيام پول برداشت كنم، متوجه شدم موجودي حسابم صفر است.
اين در حالي بود كه من حدود سهميليون تومان پول در حسابم داشتم. وقتي صورتحساب گرفتم و آن را كنترل كردم متوجه شدم چند روز قبل از طريق رمز دوم و به صورت اينترنتي همه موجودي حسابم برداشت شده است. وقتي اين موضوع را با يكي از دوستانم كه از برنده شدنم در قرعهكشي باخبر بود، در ميان گذاشتم، او گفت به احتمال زياد ماجراي برنده شدن جايزه ترفندي براي دستبرد به حساب بانكيام بوده است.»
به دنبال طرح اين شكايت به افسران پليس فتا دستور داده شد در اينباره تحقيق و عامل اين سرقت را شناسايي كنند. بر اساس اين گزارش، هماكنون تجسسها در اينباره بدون دستگيري متهم ادامه دارد و اين در حالي است كه تحقيقات نشان ميدهد به احتمال زياد افراد ديگري نيز طعمه كلاهبردار پيامكي شدهاند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)