صفحه 6 از 32 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 316

موضوع: تاپیک هواداران استقلال

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شيرزاد: دقت مي‌كرديم سپاهان را در اصفهان مي‌برديم

جواد شيرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي يك بر يك استقلال برابر سپاهان گفت: بازي بسيار خوبي انجام داديم و اگر از موقعيت‌هايمان استفاده مي‌كرديم سپاهان در خانه‌اش شكست مي‌خورد.
    وي با تاكيد بر اينكه استقلال در هر دو نيمه از حريف سرتر بود، گفت: در دو نيمه چند موقعيت گل به دست آورديم و مي‌توانستيم هر 3 امتياز را بگيريم اما قسمت نبود برنده از زمين خارج شويم.
    شيرزاد تاكيد كرد: در اين فصل همه تيم‌ها انگيزه دارند ولي امسال مدعي اصلي قهرماني بدون شك استقلال است.
    وي در پايان در خصوص ديدار روز دوشنبه آبي‌پوشان مقابل داماش گفت: تمام بازي‌ها سخت است و حكم فينال را دارد اما بايد تمام تلاشمان را انجام دهيم تا اولين 3 امتياز را مقابل هواداران كسب كنيم.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

2. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

شريفات: گريه كردم چون مستحق اخراج نبودم

اسماعيل شريفات در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي يك بر يك استقلال و سپاهان اظهار داشت: براي بازي اول فوتبال خوبي ارائه كرديم و تيم ما كاملا سرتر از حريف بود. در نيمه اول بايد 3 يا 4 توپ را وارد دروازه مي‌كرديم و در اوايل نيمه دوم فرصت‌هاي خوبي را از دست داديم. شايد كمي سپاهان در نيمه دوم صاحب توپ بود ولي در كل بايد بازي را 4 بر يك مي‌برديم.
    اين بازيكن با تاكيد بر اينكه اگر مهاجمان از موقعيت‌ها استفاده مي‌كردند استقلال راحت‌تر برنده مي‌شد، گفت: در اين مسابقه با بدشانسي مواجه شديم. هر زمان استقلال در اصفهان بازي مي‌كرد شايد كمي دچار مشكل مي‌شد اما اين بازي يكي از بهترين‌بازي‌هاي چند سال اخير استقلال مقابل سپاهان بود.
    شريفات در خصوص صحنه‌اي كه با كارت قرمزي داور روبه‌رو شد، تصريح كرد: اشتباهات داوري جزيي از فوتبال است و داور در آن صحنه دچار اشتباه شد. توپ در آن صحنه ارتفاع زيادي داشت و شايد در آن زاويه‌اي كه من قرار گرفته بودم ديد محسن قهرماني بد بود. در آن صحنه اصلا مستحق اخراج نبودم و توپ كاملا با سرم برخورد كرد.
    وي ادامه داد: متاسفانه براي بازي آينده محروم شدم و خيلي ناراحتم. تمام گريه‌هايي كه كردم به خاطر اين بود كه در اولين بازي ليگ چنين اتفاقي براي من افتاد. در اوج دوران آمادگي هستم و نبايد از يك بازي اين چنين محروم مي‌شدم.
    شريفات در خصوص اينكه آيا استقلال مي‌تواند با اين نفرات قهرمان شود، تاكيد كرد: فكر مي‌كنم در هر پستي بهترين بازيكنان را در اختيار داريم و لقب كهكشاني كه به ما دادند، برازنده استقلال است. با اين بازيكنان و كادرفني مطمئن باشيد كه شانس اول قهرماني در ليگ يازدهم هستيم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

4. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

برهاني: اميدوارم هميشه استقلالي باشيم كه در اصفهان بوديم

آرش برهاني در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص ديدار استقلال مقابل سپاهان و شرايط اين تيم صحبت‌هايي را انجام داد كه در زير مي‌خوانيد:
    فارس: باز هم مثل فصل گذشته با سپاهان مساوي كرديد.
    بازي خوبي انجام داديم و مي‌توانستيم 3 امتياز را بگيريم ولي اعتقاد دارم گل مفتي دريافت كرديم و موقعيت‌هاي زيادي را هم از دست داديم. قبل از اينكه گل بخوريم مي‌توانستيم چند گل بزنيم كه متاسفانه اين اتفاق نيفتاد.
    فارس: در جريان بازي چند بار تغيير پست دادي، درست است؟
    هنگامي كه مجيدي وارد زمين شد، به جناح چپ رفتم اما وقتي كه گل را دريافت كرديم دو مهاجمه شديم و ديديد كه در نهايت گل هم زدم.
    فارس: گل را در كدام پست به ثمر رساندي؟
    هنگامي كه چپ بازي مي‌كردم گل زدم. قبل از آن هم خوب بازي كرده بودم و خودم را در موقعيت قرار مي‌دادم. در چندين نوبت هم بازيكنان را در موقعيت گل قرار دادم. خودم اعتقاد دارم به عنوان مهاجم نوك راحت‌‌تر كار مي‌كنم ولي باز هم به نظر مربيان احترام مي‌گذارم و هرجا بگويند بازي مي‌كنم.
    فارس: چقدر براي خودت شانس آقاي گلي قائل هستي؟
    امسال در خط هافبك نفرات بسيار خوبي داريم و خيلي بهتر مي‌توانند مهاجمان را در موقعيت گلزني قرار دهند. بيشتر از هر سالي به آقاي گلي اميدوار هستم ولي به شرط آنكه در نوك حمله بازي كنم.
    فارس: قبول داري استقلال در آستانه يك شكست بود و از آن فرار كرد؟
    اگر از لحاظ اتفاقات فوتبال بگوئيد درست است ولي ما خيلي زودتر از دقيقه 86 مي‌توانستيم گل بزنيم و خوشحال هستم كه توانستيم يك امتياز از اصفهان بگيريم.
    فارس: بازي روز دوشنبه با داماش را چطور مي‌بيني؟
    بازي بسيار سختي پيش‌رو داريم. اميدوار هستم هميشه همين استقلالي باشيم كه در اصفهان بوديم و فكر مي‌كنم همه بهترين بازي هفته را تماشا كردند. اميدوارم استقبال خوبي از بازي با داماش شود و تماشاگران انگيزه بيشتري به بازيكنان استقلال بدهند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

6. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نظري‌جويباري: تاكنون سپاهان را اين طور تحت سيطره استقلال نديده بودم

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه استقلال، علي نظري جويباري در مورد اولين بازي مقابل سپاهان و تساوي يك بر يك گفت: براي اولين مسابقه و با عنايت به فصل بدنسازي و غيبت چندين مهره كليدي يكي از بهترين بازي هاي چند سال اخير استقلال در فولادشهر را ديديم. در تاريخ ليگ برتر جداي از كسب نتيجه هرگز به ياد نمي آورم سپاهان تا اين حد تحت سيطره استقلال قرار گرفته باشد.
    وي ادامه داد: جداي از بحث داوري كه فكر مي كنم از آن ضرر كرديم حريف تا هنگام به ثمر رسيدن گل سپاهان حتي يك توپ را هم روي دروازه استقلال نياورد و اگر بدشانس نبوديم در همان يك ساعت اول بازي بايد چند گل به حريف مي زديم.
    معاون باشگاه استقلال افزود: اين گوشه اي از قدرت استقلال بود و با گذشت زمان و اضافه شدن نيروهاي نخبه اي مثل زندي، حيدري، جاسم كرار، وليد علي، تيم با قدرتي بيشتر ظاهر خواهد شد. استقلال امسال مدعي جدي قهرماني است و نام حريف و اينكه در كجا بازي مي كند نبايد برايش تفاوت داشته باشد.
    وي در انتها گفت: نبايد فراموش كنيم تيمي كه در برابر استقلال اين چنين از شكست گريخت تيمي است كه دو سال است قهرمان ليگ شده و در ليگ قهرمانان آسيا بهترين تيم منطقه غرب بوده و با شكست تيمهاي بزرگي همچون الهلال، الغرافه و بنيادكار به جمع 8 تيم برتر آسيا راه يافته است و عليرغم از دست دادن چند مهره در سال جاري نيروهاي خوبي را گرفته تا جائيكه روي نيمكت اين تيم در روز مسابقه شاهد حضور بازيكنان بزرگي بوديم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

8. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

عمران‌زاده: اين‌گونه بازي كنيم هيچ تيمي حريف‌مان نخواهد شد

حنيف عمران‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، در خصوص تساوي يك بر يك مقابل سپاهان اظهار داشت: همه ديدند كه چه بازي خوبي انجام داديم. با اينكه ملي‌پوشان ما دير اضافه شدند و همه مي‌گفتند هماهنگ نيستيم اما در مجموع يك بازي روان را ارائه كرديم.
    وي ادامه داد: در نيمه اول توپي روي دروازه رحمتي نيامد و حتي مي‌توانستيم بازي را 4 بر يك به نفع خود تمام كنيم. درست است كه در نيمه دوم 10 دقيقه از بازي در اختيار آنها بود، اما با تعويض‌هاي خوبي كه داشتيم ورق برگشت و بازي را در دست گرفتيم.
    مدافع استقلال با تاكيد بر اينكه در اين چند ساله حربه سپاهان پرتاب‌هاي بلند بوده، تصريح كرد: در صحنه گل روي رفت و برگشت دروازه‌مان باز شد. رحمتي فشار زيادي را تحمل مي‌كرد چون تماشاگران جواب او را طوري دادند كه ما هم شرمنده شديم. او دو بار با اين قهرمان شده بود اما آنها در حقش بي‌انصافي كردند و شعارهايي سر دادند. با اين وجود سپاهان همان يك موقعيت را داشت كه تبديل به گل شد.
    عمران‌زاده در خصوص بازي با داماش و روند اين تيم براي ادامه راه گفت:‌ در بين دو نيمه با يكديگر صحبت كرديم و گفتيم كه اگر به همين شكل بازي كنيم هيچ تيمي حريف‌مان نخواهد شد. اميدوارم در بازي دوشنبه با نفرات كامل‌تر به ميدان برويم و از هواداران توقع داريم كه به ورزشگاه بيايند و به بازيكنان روحيه دهند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

10. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

وليد علي: بازيكنان كويتي مي‌دانند شبكه سه بازي‌هاي زيادي را نشان مي‌دهد

وليد علي بازيكن تيم ملي كويت كه در اين فصل به جمع آبي‌پوشان اضافه شده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.
    فارس: سابقه حضور در چه تيم‌هايي را داري؟
    در سال 2004 به باشگاه الكويت آمدم و 9 قهرماني با اين باشگاه به دست آوردم. از سال 2002 در تيم ملي كويت حضور پيدا كردم و در مسابقات غرب آسيا عنوان قهرماني را به دست آورديم. يكي از بازيكناني هستم كه بيش از 100 بازي ملي در كارنامه‌ام است و 8 گل براي تيمم به ثمر رساندم.
    فارس: در حالي كه بيشتر بازيكنان ايراني به كشورهاي حوزه خليج فارس مي‌روند چطور شد كه به ليگ ايران آمدي؟
    مي‌دانم كه ليگ ايران حرفه‌اي است و قرارداد حرفه‌اي در آن بسته مي‌شود. در كويت باشگاه‌ها مالك بازيكنان هستند و نمي‌توانند قرارداد حرفه‌اي ببندند. در اين يكي دو سال اخير چند بازيكن از كويت به كشورهاي ديگر رفتند و موفق شدند و باشگاه‌هاي كويتي متوجه شدند كه بازيكنان اين كشور مي‌توانند در ليگ‌هاي ديگر موفق شوند.
    فارس: چطور شد به استقلال آمدي؟
    هنگامي كه پيشنهاد به من رسيد، آن را بررسي كردم. مي‌دانم كه فوتباليست‌هاي ايراني فيزيكي هستند و از لحاظ فني باعث پيشرفتم خواهند شد. بازي‌هاي ليگ ايران را در اين چند ساله تماشا كردم و اين مسابقات بازتاب زيادي در كشورهاي آسيايي دارد. به همين خاطر ترجيح دادم امسال را در ايران و استقلال بازي كنم.
    فارس: مشكل itc شما حل شد؟
    هنوز حل نشده و به همين خاطر نتوانستم در بازي اول به ميدان بروم.
    فارس: شنيده‌اي كه استقلال بازيكنان بزرگي دارد و اين تيم براي قهرماني بسته شده است؟
    مي‌دانم كه استقلال باشگاه بزرگي است و بازيكنان بزرگي دارد. به همين خاطر است كه به اين تيم آمدم و تجربه جديدي را امتحان مي‌كنم.
    فارس: فكر مي‌كني بازيكن ديگري از كويت به ايران بيايد؟
    مطمئن باشيد بازيكنان كويتي ديگري به ليگ ايران خواهند آمد. حتي آنها مي‌دانند كه شبكه سه ايران مسابقات فوتبال را پخش مي‌كند. آنها از من مي‌پرسند كه ليگ ايران چگونه است و من هم اطلاعات خوبي در اختيار آنها قرار دادم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

12. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

حمودي: حضور من و خسرو حيدري به نفع استقلال است

علي حمودي در خصوص ديدار هفته اول استقلال مقابل سپاهان و تساوي يك بر يك در اين بازي اظهار داشت: برخلاف تصور آنهايي كه فكر مي‌كردند بازي سردي را مي‌بينند يك بازي روان ارائه كرديم و حتي مي‌توانستيم برنده از زمين خارج شويم. استقلال اولين تيمي بود كه در فصل بدنسازي استارت زد و معمولا تيم‌هايي كه تمريناتشان را زود شروع مي‌كنند، زودتر هم هماهنگ مي‌شوند.
    مدافع استقلال در خصوص اينكه از عملكردش در اين مسابقه راضي است يا خير، گفت: كارشناسان بايد در اين باره نظر بدهند اما حس مي‌كنم بايد بهتر از اين بازي كنم. در تيم استقلال هميشه بايد بهترين باشيم و من هم سعي مي‌كنم بهترين بازي‌هايم را ارائه دهم.
    حمودي درباره اينكه آيا استقلال با اين نفرات مي‌تواند قهرمان شود، گفت: اگر حساب كنيد 60 درصد تيم ما در اين مسابقه حضور نداشت كه اگر آنها به جمع ما اضافه شوند مدعي اصلي قهرماني خواهيم بود.
    وي كه امسال به جمع آبي‌پوشان اضافه شده در خصوص رقابتش با خسرو حيدري در استقلال گفت: حيدري يك بازيكن ملي است و هر دو در يك جناح بازي مي‌كنيم اما مطمئن باشيد كه حضور حيدري و من مي‌تواند براي استقلال مفيد و مؤثر باشد. حال اينكه كادر فني چه تشخيصي مي‌دهد در حيطه وظايف من نيست و به عنوان يك بازيكن تمام تلاشم را براي حفظ آمادگي‌ام انجام خواهم داد.
    حمودي در پايان در خصوص بازي روز دوشنبه مقابل داماش گفت: اميدوار هستم مثل ديدار با سپاهان يك بازي خوب ارائه كنيم و اگر مي‌خواهيم قهرمان شويم بايد 3 امتيازها را جمع كنيم. مطمئن هستم دوشنبه با ارائه يك بازي خوب مي‌توانيم در حضور هواداران‌ به برتري برسيم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

14. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

پیش فرض حاشيه ديدار تيم‌هاي استقلال و داماش

ميثم علي‌پور يكي از اعضاي كادر پزشكي فصل گذشته استقلال كه پس از جدايي امين نوروزي، مدير گروه پزشكي استقلال از جمع آبي‌پوشان خود نيز جدا شده بود، 10 روزي را در جمع پرسپوليسي‌ها سپري كرده بود حالا به داماش پيوسته و در ديدار امشب روي نيمكت تيم گيلاني قرار دارد.
    * ناصر حجازي همچنان محبوب هواداران استقلال است. استقلالي‌ها با سر دادن شعارهاي متعدد مرحوم حجازي را تشويق كرده و خاطره دروازه بان سابق تيم ملي را زنده كردند.
    * در نيمه دوم تعداد تماشاگران استقلال به حدود 70 هزار نفر رسيد.
    * خبرنگاران زيادي براي پوشش اين ديدار در ورزشگاه آزادي هستند. به طوري كه در جايگاه خبرنگاران ديگر جايي براي نشستن نيست.
    * در يك صحنه نيمكت‌نشينان استقلال زماني كه فرهاد مجيدي كاپيتان اين تيم در محوطه جريمه داماش متوقف شد به نشانه اعتراض از روي نيمكت بلند شدند كه با وساطت منصور پورحيدري به اين كار خود پايان دادند.
    * عزيز محمدي و علي اميري از جايگاه ويژه مشغول تماشاي اين بازي هستند. در بين دو نيمه محمد محمدي باز هم مورد حمايت هواداران استقلال گرفت. وي با بوسيدن زمين وارد دروازه داماش شد.
    * پژمان منتظري و ابوذر رحيمي مدافعان دو تيم در حالي كه براي آغاز نيمه دوم به زمين مسابقه مي‌آمدند خوش‌وبش گرمي را انجام دادند كه احوال‌پرسي آنها تا وسط زمين طول كشيد.
    * محمد غلامي كه در دقيقه 58 تعويض شد و از آن‌سوي زمين بيرون رفت و زماني كه به سمت نيمكت داماش حركت مي‌كرد با پرويز مظلومي دست داد و اين در حالي بود كه مهدي دينورزاده سرمربي داماش براي دست دادن به سمت وي رفت.
    * مهدي مهدوي‌كيا كه بازي خوبي را از خود ارائه مي‌كرد در دقيقه 60 از زمين بازي تعويض شد. وي در زماني كه زمين بازي را ترك مي‌كرد توسط هواداران استقلال مورد تشويق قرار گرفت كه در اين هنگام هافبك سرشناس داماش براي آنها دست تكان داد و سر تعظيم فرود آورد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

جباري: استقلال و داماش براي پيروزي وارد ميدان شدند

مجتبي جباري پس از برتري يك بر صفر استقلال مقابل داماش گفت: دو تيم آمده بودند تا در اين مسابقه با برتري ميدان را ترك كنند. در نيمه دوم استقلال بهتر شد و خوشبختانه به هر 3 امتياز رسيد، اما تلاش داماشي‌ها جاي تقدير دارد.
    وي ادامه داد: خوب بازي كرديم، اما به لحاظ بدني كمي خسته بوديم چرا كه فاصله زماني بين دو ديدار استقلال با سپاهان و استقلال و داماش بسيار كم بود.
    جباري تأكيد كرد: البته در مسابقه امشب كمي هم ناهماهنگي داشتيم. ما چند بازيكن را از دست داده و چندين بازيكن جديد را جايگزين آنها كرده بوديم. باز هم خدا را شكر كه نتيجه بازي به سود استقلال شد.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

مجيدي: از هواداران عذرخواهي مي‌كنم، قول مي‌دهم در بازي‌هاي بعد بهتر باشيم

فرهاد مجيدي پس از برتري يك بر صفر استقلال كه با گلزني اين بازيكن مقابل داماش حاصل شد، در جمع خبرنگاران گفت: از هواداران عذرخواهي مي‌كنم كه زياد خوب نبوديم، از آنها ممنونم كه به ورزشگاه آمدند و اين قول را مي‌دهم كه حتماً در بازي بعدي استقلال بهتر بازي كند.
    وي ادامه داد: 50 درصد تيم عوض شده است و به همين دليل مشكلاتي به وجود آمده كه به مرور زمان رفع خواهد شد.
    مجيدي در مورد هواداراني كه امروز او را تشويق كردند، گفت: از آنها سپاسگزارم كه با زبان روزه به ورزشگاه آمدند و اين وعده را مي‌دهم كه در بازي‌هاي بعدي بهتر بازي كنيم و نتايج قابل قبول‌تري را به دست بياوريم.
    كاپيتان استقلال در پاسخ به اين سؤال كه چه رمز و رازي دارد كه مانند جوان 17 ساله بازي مي‌كنند، تأكيد كرد: سعي مي‌كنم تا وقتي پيراهن استقلال را مي‌پوشم با تمام سعي و تلاش براي اين تيم به ميدان بروم.
    وي در مورد صحبت‌هايي كه در چند روز اخير از وي در روزنامه‌ها چاپ شده بود كه مبني بر تأكيد حرف‌هاي محمد مايلي‌كهن مديرفني پرسپوليس بود، از توضيح اضافه به خبرنگاران خودداري كرده و در اين مورد گفت: صحبت‌هايم را با روزنامه‌ها كردم و هيچ پاسخ اضافه‌اي در اين خصوص ندارم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

صفحه 6 از 32 نخستنخست ... 234567891016 ... آخرینآخرین