104581 915زني كه خواهرش را با اجيركردن آدم‌كش 10 ميليون توماني و از روي حسادت به قتل رسانده بود، دستگير شد و كارآگاهان پليس آگاهي در حال بررسي نحوه وقوع و زواياي پنهان اين قتل هستند.

به گزارش سرويس «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با حضور اعضاي خانواده‌اي به دادسراي جنايي تهران، پرونده‌اي تحت عنوان فقداني زني ميانسال به نام فاطمه پيش روي قاضي گشوده شد.

با ارجاع پرونده فقداني «فاطمه» به اداره يازدهم پليس آگاهي پايتخت -مبارزه با آدم‌ربايي و فقداني-، کارآگاهان تحقيقات خود را در اين باره آغاز کرده و پس از چند ماه تحقيق و اظهارات ضد و نقيض مظنونان پرونده، ماموران اطلاعات جديدي مبني بر قتل زن ميانسال، بدست آوردند كه بر اين اساس پرونده از اداره مبارزه با آدم‌ربايي به اداره قتل پليس آگاهي ارجاع شد.

ماموران در بررسي اوليه دريافتند؛ فاطمه زن ثروتمندي است كه يك سال پيش دختر خواهرناتني اين زن با پسرش ازدواج كرده بود اما اين دو خواهر ناتني اختلافاتي داشتند كه بر اين اساس، بازپرس دستور بازداشت وي را صادر كرد.

با توجه به اين که خواهر ناتني ابتدا هر گونه ديدارش را با فقداني در آخرين جمعه سال گذشته انکار مي‌کرد، اما با آخرين تحقيقات ميداني مشخص شد که اين دو خواهر در روز حادثه در يک خودرو مشاهده شدند.

با اين اطلاعات و بررسي‌هاي بيشتر و به دست آمدن مدارکي ديگر، خواهر ناتني اعتراف کرد كه به دليل ثروت زياد خواهرش به او حسادت مي‌كرده، وي در بازجويي‌ها معترف شد كه پس از مدتي تصميم گرفتم تا انتقام سختي از خواهرم بگيرم، برهمين اساس، مدتي خودم را به وي نزديک کرده و سعي داشتم تا باور کند که مي‌خواهم اختلافات از بين رود.

وي با بيان اينكه براي اجراي نقشه‌ام، به سراغ پيرمردي 75 ساله به نام «محمد نبي» رفتم گفت: اين مرد نگهبان يک شرکت ساختماني و نيازمند به پول و کمک مالي بود و او را با 10 ميليون تومان راضي کردم تا نقشه‌ام را اجرا كند.

وي با بيان اينكه خواهرم را به بهانه خريد واحد مسكوني به شهرري بردم، گفت: محمد نبي در ورودي آپارتمان‌هاي نيمه کاره منتظرمان بود پس از مدتي او به ما شک کرد و بين او و محمد نبي درگيري اتفاق افتاد و محمد نبي او را هول داد و سرش به ديوار خورد و بيهوش شد.

به گزارش ايسنا، با ثبت اعترافات صريح اين خواهر، محمد نبي با دستور قضايي بازداشت شد و اين پير مرد 75 ساله ابتدا هر گونه دخالت در اين موضوع را انکار مي‌کرد. اما با جزئياتي که زن آرايشگر در اختيار کارآگاهان قرار مي‌داد، محمد نبي مجبور به اعتراف شد.

پيرمرد در اعترافات اوليه‌اش گفت: اواخر سال گذشته اين زن با يک کيسه مشکي به سراغم آمده و گفت که با يک گوسفند تصادف کرده و مي خواهند تا اين لاشه گوسفند را در چاهي متروک و مطمئن بيندازند. تأکيد داشت تا به هيچ وجه به درون کيسه نگاه نکنم . من هم اين لاشه را به چاهي در همان اطراف انداختم.

با اين اعترافات، جسد زن فقداني از درون يک چاه متروک در اطراف شهرري مخفي‌شده بود، کشف شد.

حسن، شوهرخواهر متهم؛ نيز بازداشت شد. حسن با بيان اينكه خواهرزنم سال قبل يک نفر را در کار ساختماني و تعميرات و بنايي از من خواست و من هم محمد نبي را به او معرفي کردم گفت: هيچ اطلاعي از مسائل بعدي قتل و نقشه قتل ندارم.

درادامه اعترافات، محمد نبي گفت که در داخل آپارتمان‌هاي مجتمع در حال ساخت، زن آرايشگر خواهرش را حول داد و من فقط جنازه را به سمت چاه متروک بردم .

در آخرين اعترافات نيزگفت: من او را به سمت عقب حول دادم و بعد از اطمينان از مرگ وي، او را داخل يک گوني و گوني را داخل نايلون بزرگ حمل زباله قرار داده و به داخل انباري بردم و شب هنگام با يک فرغون به درون چاه متروکه انداختم.

به گزارش ايسنا، سرهنگ کارآگاه آريا حاجي‌زاده، معاون مبارزه با جرائم جنايي پليس آگاهي پايتخت با اعلام اين خبر گفت: با توجه به كشف جسد متلاشي شده مقتول و اعترافات متهمان، به اين علّت که هريک از متهمان سعي دارند تا نقش خود را کم رنگ‌تر جلوه داده و از بار سنگين قتل و کيفر نجات دهند؛ جزئيات بيشتر اين جنايت تا روشن شدن تمامي ابعاد پرونده، در دست بررسي است.