وحيد طالب لو در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد حضورش در شاهين بوشهر، كاپيتاني در اين تيم و رويارويي با پرسپوليس صحبت هاي زير را مطرح كرد:
فارس: توانستي به لحاظ فوتبالي در بوشهر با شرايط جديد هماهنگ شوي؟
هنوز كه زمان زيادي از حضورم در شاهين نگذشته است. شرايط بد نيست. مردم اينجا فوتبال را واقعا دوست دارند.
فارس: هواداران شاهين مثل هواداران استقلال هستند؟
بوشهرها فوتبال را خيلي دوست دارند. نمي خواهم بين هواداران دو تيم را با هم مقايسه كنم، هميشه گفته ام بعد از پرسپوليس و استقلال، تيم هاي تراكتورسازي و شاهين بيشترين تماشاگران را دارند.
فارس: اكنون كه در شاهين هستي چه تقاوتي با 10 سال حضورت در استقلال مي بيني؟
نمي خواهم به عقب برگردم. من دهه جديدي از فوتبالم را شروع كردم. واقعا احساس ميكنم در فوتبال متولد شده ام. به گذشته فكر نمي كنم. سعي مي كنم از تجربياتم در اين سال ها استفاده كنم.
فارس: اولين سال حضورت در شاهين را تجربه مي كني اما خيلي زود بازوبند كاپيتاني را به دستانت بستي. قضيه چه بود؟
نمي خواستم بازوبندي را قبول كنم چون اين بازوبند بار مضاعف روي دوش بازيكن مي گذارد. بايد مدام هواي همه بچه ها را داشت تا تيم ضربه نخورد. اين دوستي را بايد يكسان بين همه رعايت كني و مسئوليت بزرگي است. با توجه به درخواستي كه كادر مديريتي و فني داشتند كاپيتاني را قبول كردم. دفعه اول كه مطرح كردند اين خواسته را رد كردم. مسئله دومي كه باعث شد قبول كنم لطف مردم بوشهر بود. در عمل انجام شده قرار گرفتم. تيم ما بازيكنان ديگري هم دارد كه شايسته كاپيتاني هستند. به نظر من رفاقت از همه چيز مهمتر است. من به يك تكه پارچه اكتفا نمي كنم و اگر اين مسئوليت را قبول كردم براي اين بود كه در تيم رفاقت را بيشتر كنم و از تجربه ام استفاده كرده باشم.
فارس: هنوز هم اين سؤال براي خيلي ها هست كه چرا شاهين را انتخاب كردي؟
همه مي دانيم كه شاهين چه جايگاهي داشته و هميشه براي نيفتادن تلاش كرده است. فكر مي كنم پتانسيل اين تيم به اين شكل نيست. با توجه به توانايي و حمايت مردم فكر مي كنم امسال با تلاش مي توانيم شاهين را در جايگاه مناسبي قرار دهيم. همه انتظار قابل قبولي از اين تيم دارند. سال گذشته اين تيم با مشكلات مالي هم دست و پنجه نرم مي كرد اما امسال با جذب اسپانسر اين موارد حل شده است. نياز به زمان داريم تا هماهنگ شويم. تيم دير تشكيل شده و در بازي هاي اول بايد تلاش كنيم تا امتيازهاي لازم را بگيريم.
فارس: به تيم ملي هم فكر مي كني؟
اول تمام فكرم موفقيت شاهين است بعد اگر عملكرد مناسبي داشته باشم دوست دارم به تيم ملي هم دعوت شوم. فكر مي كنم تيم ملي ايران شايسته حضور در جام جهاني است. اين موفقيت بايد نصيب فوتبال ايران شود تا ارتباط دلي دوباره مردم با فوتبال برقرار شود.
فارس: با پرسپوليس بازي داريد. نظرات در مورد اين بازي چيست؟
اين اولين تجربه بازي من مقابل پرسپوليس با پيراهني غير از استقلال است.تمام تلاش خود را مي كتيم مقابل تيم بزرگ و با تجربه پرسپوليس نتيجه بگيريم. پرسپوليس هم تغييرات زيادي داشته اما بازيكنان بزرگي دارد. من يك فصل است كه مقابل پرسپوليس بازي نكردم. هيجان بازي مقابل اين تيم مهم نيست و مهم عملكرد خوب است.
فارس: امسال برنامه اي براي بازگشت به استقلال داري؟
قويا مي گويم كه امسال هيچ برنامه اي براي بازگشت به استقلال ندارم.
فارس:فصل بعد چطور؟
براي فصل بعد به استقلال فكر مي كنم، اما اكنون همه فكرم شاهين است. بعد از شاهين، استقلال خانه من است. شايد موقت اين تيم را ترك كرده باشم اما براي هميشه اين كار را نمي كنم. مي خواهم تا زماني كه در بوشهر هستم خاطره خوبي از خود به جاي بگذارم.
فارس: فكر مي كني هواداران استقلال فراموشت كنند؟
نه. آنها هميشه به من لطف دارند. در اهواز هم تعدادي از آنها آمده بودند و تشويقم كردند. امسال هم آنها مرا تنها نمي گذارند چون مي دانند در اين سالها صادقانه براي استقلال بازي كردم.
فارس: طلبت را از استقلال گرفتي؟
خير هنور طلب خود را نگرفتهام، اما فتح الله زاده قول داده پول به باشگاه برسد ما را فراموش نكند. من هم براي اينكه براي اين تيم حاشيه درست نشود حرفي نزدم. به حرف فتح الله زاده و قولي كه مي دهد اعتماد دارم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)