نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 10

موضوع: مقالات همایش ملی گیاهان دارویی و معطر

  1. #1
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    مقالات همایش ملی گیاهان دارویی و معطر

    "خلاصه مقاله های"
    "همایش ملی گیاهان دارویی و معطر"
    19 آدر ماه 1388
    "دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا"




    مطالعه اثر تیمارهای مختلف جیبرلین، نور قرمز، خیساندن بذر و پیش تیمار سرمادهی بر پارامترهای جوانه زنی گل راعی (Hypericum perforatum)


    وحید گلابی- عضو هیات علمی دانشگاه آزاد خاش- Golabi_ehsan@hotmail.com
    *حمیدرضا مبصر-استادیار زراعت دانشگاه پیام نور زاهدان- ha100rz@yahoo.com

    چکیده:

    گل راعی یکی از گیاهان داروئی است که بذر های آن عمدتا دارای دوره خواب می باشند. به منظور بررسی از اسید جیبرلیک، نور قرمز، تیمار پیش سرما و خیساندن بذر بر پارامتر های جوانه زنی گیاه داروئی گل راعی آزمایشی در سال 86-85 در آزمایشگاه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد زاهدان و دانشگاه سیستان و بلوچستان انجام شد. در این بررسی از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح پایه کامل تصادفی در سه تکرار استفاده شد.
    تیمارهای مورد استفاده شامل:
    1)اسید جیبرلیک در سه سطح (a1=0 ppm , a2=3 ppm, a3=10 ppm)،
    2)نور قرمز در دو سطح (2ساعت نوردهی =r1 و 4ساعت نوردهی =r2)،
    3)رطوبت یا خیساندن بذر در دو سطح (بذر خشک یا بدون خیساندن =w1 و بذر خیسانده شده =w2)،
    4)عامل دما (اعمال یا عدم اعمال تیمار پیش سرمادهی) در دو سطح (دمای محیط بدون اعمال تیمار پیش سرمادهی =t1 و دمای محیط با اعمال تیمار پیش سرمادهی r2=) بود.

    تعداد بذور در هر واحد آزمایشی 50 عدد در نظر گرفته شد.
    صفات مورد مطالعه در طی آزمایش شامل: طول ریشه چه، وزن خشک ریشه چه، مدت جوانه زنی، سرعن جوانه زنی، ضریب سرعت، MD یا میانگین روزانه جوانه زنی، MDG یا میانگین جوانه زنی روزانه و PV یا ارزش حداکثر بودند. نتایج نشان داد که اثر اسید جیبرلیک، نور قرمز، خیساندن بذر و اعمال تیمار پیش سرمادهی در گل راعی در تمام صفات MGD و سرعت جوانه زنی معنی دار بودند. اثرات متقابل تیمارهای فوق در گل راعی در اکثر موارد از نظر آماری معنی دار شدند. در کل به این نتیجه می رسیم که اعمال تیمار پیش سرما بر جوانه زنی گل راعی بی تاثیر و باعث کاهش جوانه زنی می شود و برای از بین بردن خواب بذر گل راعی تیمار گرمادهی موثر تر خواهد بود و تیمار های دیگر بر این گیاه اثرات مثبتی خواهد داشت.

    واژه های کلیدی: اسید جیبرلیک، نور قرمز، خیساندن بذر، پیش سرمادهی، گل راعی.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  2. #2
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی مناطق میمند و شیراز


    1-* مهرزاد هنرور، 2- محبوبه رزمخواه، 3- مرتضی خوشخوی، 4- کتایون جاوید نیا
    1-*دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان، گروه علوم باغی.
    2- دانشگاه علوم پزشکی شیراز.
    3- دانشگاه شیراز، گروه علوم باغی.
    4- مرکز تحقیقا شیمی دارویی و گیاهی دانشگاه علوم پزشکی شیراز.


    چکیده:

    ایران به عنوان یکی از موطن های گل محمدی مطرح است که پیشینه آن به 2500 سال می رسد. در حال حاضر استان فارس اولین تولی کننده گل محمدی در سطح کشور می باشد که در روزگار گذشته نیز از فارس (میمند) به عنوان مرکز جهانی تولید گلاب و از شیراز به عنوان صنعت اصلی عطر سازی نام برده شده است. در این تحقیق برای بررسی کمیت و کیفیت اسانس گل محمدی در این دو منطقه بررسی گردید. نتایج نشان داد که در اغلب زمان های برداشت بازده اسانس در میمند از مقدار نسبی بیشتری برخوردار بود که بیشترین بازده اسانس با %09/0 و %08/0 به ترتیب در میمند و شیراز به دست آمد. همچنین بررسی اسانس توسط gc و gc-ms نشان داد که در هر دو منطقه ترکیباتی مانند: لینالول، فنل اتیل الکل، ترپنین-4-ال، آلفا-ترپینول، سیترونلول، ژرانیول، میرسن، سیس رزاکسید، متیل اوجینول، سیترونلیل استات، ژرانیل استات، اوجینول، بتاکاریوفیلن، آلفا-گواین، آلفا هومولن، ژرماگرین- دی، آلفا-بولنسن، المول، آلفا-یودسمول، 2-ضد-6-ال-فارنیزول، 2-ای-6-ای-فارنیزول، 2-ای-6-ضدفارنیزول، پنتاد کان، هپتادسن، هپتاد کان، اکتاد کان، نونادسن، نوناد کان، ایکوزان، هنی کوزان، دو کوزان، تری کوزان و هگزاد کانوئیک اسید موجود بودند.


    کلید واژه: بازده اسانس، ترکیبات اسانس، گل محمدی.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  3. #3
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    مطالعه اثرات شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی همیشه بهار


    1- لیلا کوشکی 2- سید محسن نبوی کلات
    1و2 به ترتیب دانشجوی کارشناسی ارشد و استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد
    Sm-nabavikalat@yahoo.com

    چکیده:

    این آزمایش در سال 1387 در دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کاملا تصادفی در سه تکرار اجرا گردید. فاکتور اول شامل NaCl، KCl و PEG6000 و فاکتور دوم شامل سطوح پتانسیل آب در پنج سطح (شامل: صفر،2-، 4-، 6- و 8- بار) بود.
    نتایج نشان داد که تاثیر نوع نمک و PEG بر تمامی خصوصیات جوانه زنی بذر به جز طول ریشه چه معنی دار بوده است. مقایسه این تیمار ها حاکی است که PEG دارای بیشترین اثرات منفی است. تاثیر سطوح پتانسیل آب نیز بر تمام خصوصیات جوانه زنی بذر معنی دار بود. بیشترین درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه و وزن تازه گیاهچه در پتانسیل آب صفر بدست آمد و با کاهش پتانسیل تمامی این صفات کاهش معنی داری یافت. نتایج این مطالعه نشان داد که گشاه داروئی همیشه بهار در مرحله جوانه زنی بذر به تنش های خشکی و شوری بسیار حساس است و تمامس مولفه های جوانه زنی این گیاه در پتانسیل های پایین تر از 6- بار به شدت تحت تاثیر قرار می گیرد. به طوری که درصد و سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه و وزن تازه گیاهچه در پتانسیل 8- بار نسبت به شاهد به ترتیب در خدود 84، 90، 75، 78 و 81 در صد کاهش را نشان داد.

    واژگان کلیدی: سرعت جوانه زنی، درصد جوانه زنی، همیشه بهار، PEG و NaCl

    __________________
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  4. #4
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    مدیریت آبیاری و کود دهی نیتروزن در بابونه آلمانی تحت تاثیر شرایط نیمه خشک سرد


    *1-بهرام میرشکاری، 2-سحر باصر
    *1-استاد یار دانشگاه آزاد اسلامی تبریز- Mirshekari@iaut.ac.ir


    چکیده:


    به منظور دستیابی به بهترین دور آبیاری و میزان کود و زمان کود دهی نیتروژن در تبریز آزمایش مزرعه ای بر روی بابونه (Matricaria chamomilla L.) با سه فاکتور دور آبیاری به عنوان عامل اصلی ( 6=I 1، I2=12، I3=18 ، روز یک بار) و ترکیب دو فاکتور کود نیتروژن (23=N1، 46=N2، 70=N3 کیلوگرم در هکتار) و تقسیط کود (100 درصد در زمان کاشت =T1، ساقه روی 50 درصد =T2، آستانه گلدهی 25 درصد، ساقه روی 50 درصد، در زمان کاشت 25 درصد =T3) به عنوان عامل فرعی به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل با طرح پایه بلوک های کامل تصادفی اجرا شد. یافته ها نشان دادند که افزایش مصرف کود تا 100 کیلو گرم در هکتار و افزایش فواصل آبیاری از 6 به 12 روز بر روی تعداد گل در هر بوته اثر مثبت داشت. بیشترین عملکرد گل خشک در مجموع سه برداشت (8/873 کیلو گرم در هکتار) به تیمار 100 کیلو گرم در هکتار نیتروژن و آبیاری 6روز یک بار تعلق داشت. نحوه تقسیط کود نیتروژن به صورت 50 درصد در زمان کاشت و 50 درصد در زمان ساقه روی موجب افزایش معنی دار عملکرد گل تا 5/350 کیلو گرم در هکتار در مقایسه با دو سطح دیگر تقسیط کود شد. تاثیر تقسیط کود نیتروژن بر درصد اسانس گل بی تاثیر بود، ولی دو عامل دیگر بر روی این صفت تاثیر چشمگیری داشتند. عملکرد اسانس از حداقل 56/1 لیتر در هکتار در تیمار I3N3 تا حداکثر 63/3 لیتر در هکتار در تیمار I2N2 افزایش یافت. مصرف تمامی کود نیتروژن در زمان کاشت و نیز مصرف سه مرحله ای آن T3)) موجب کاهش معنی دار عملکرد اسانس شد.

    کلمات کلیدی: بابونه آلمانی، تقسیط کود، فواصل آبیاری، Matricaria chamomilla L. .

    __________________
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  5. #5
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    بررسی تاثیر گیاه نعنا بر روی باکتری های لاکتو باسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدم در شیر و ماست پروبیوتیکی


    *1-دکتر محمد حسین مرحمتی زاده 2-صابر افراسیابی 3-سارا رضا زاده
    1-استادیار گروه بهداشت مواد غذایی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون
    2-دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
    3-دانش آموخته مهندسی صنایع غذایی و کشاورزی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کازرون، عضو باشگاه پژوهشگران جوان
    E-mail: saberafraseabi@gmail.com

    چکیده:

    استفاده از گیاه دارویی نعنا به عنوان پیشگیری و درمان بیماری ها توجه متخصصین طب را از گذشته به خود معطوف داشته نعنا یک گیاه دارویی و طعم دهنده در فرآورده های غذایی است و دارای مزایای سلامت بخش است. تحقیقات اخیر حاکی از آن است که میکروارگانیسم های زنده خاص در تنظیم کار سیستم ایمنی و خاصیت ضد سرطانی نقش دارند. در حال حاضر تحقیقات با تمرکز روی تکامل پروبیوتیک های شناخته شده خاصی در حال انجام است که انواعی از آنها امروزه به صورت غذاهای کاربردی مثل انواع شیر و ماست به بازار مصرف وارد شده اند. در این تحقیق امکان تولید ماده غذایی بر پایه شیر و ماست و نعنا مورد ارزیابی قرار گرفت جهت تعیین تاثیر دوز های مختلف نعنا (0%، 3%، 6%، 9%) بر رشد باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و بیفیدوباکتریوم بیفیدم در شیر و ماست نعنا پروبیوتیکی، 33/0 گرم از باکتری لئوفیلیزه را به صورت کشت های جدا و همزمان به یک لیتر شیر استریلیزه صنعتی افزوده گردیده، قابلیت زیستی باکتری های پروبیوتیکی به روش شمارش مستقیم مورد شمارش قرار گرفت ورودی محیط کشت (mrs محیط خاص رشد باکتری های LA و BB ) رشد آنها بررسی شده در روز ششم تولید محصولات مورد ارزیابی حسی قرار گرفت (افزودن نعنا در غلظت های مختلف باعث کاهش تعداد میکروب های پروبیوتیک در محصولات نشد) در نمونه 9% نعنا باکتری ها فعالیت بیشتری نسبت به نمونه های دیگر داشتند و این نمونه سریعتر به اسیدیته مورد نظر می رسید مدت زمان ماندگاری محصولات 15 روز بود و نتایج پرسش نامه در آزمون آماری توصیفی با استفاده از نرم افزار spss مورد تحلیل قرار گرفت که نتایج آماری حاکی از آن بود که فقط بین رنگ و بو نمونه ها تفاوت معنی داری وجود دارد.

    کلید واژگان: نعنا، شیر، ماست، پروبیوتیک
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  6. #6
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    ساختار شیمیایی روغن اسانسی استحصال شده از ساقه های گیاه جاشیر رباط سفیدی
    Prangos serpentinica (RECH.F.,AELL.ESFAND.) HERNNSTADT &HEYN


    *1-مجید محمد حسینی 2-عباس پازکی
    *1-استادیار دپارتمان شیمی، دانشکده ی علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود، صندوق پستی 163/36155، شاهرود، ایران
    2-استاد یار دپارتمان کشاورزی، دانشکده ی علوم، دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین، ورامین، ایران

    چکیده:

    جنس Prangos از خانواده چتریان شامل 30 گونه است. در ایران 50 گونه از خانواده ی چتریان وجود دارد و در بین آن ها 5 گونه بومی هستند. گونه های مختلف این گیاه به طور وسیعی در نواحی کویری ایران پراکنده شده اند. برخی از گونه های جنس Prangos در طب سنتی به عنوان ضد نفخ، تقویتی، دافع کرم روده و ضد قارچ، ضد باکتری، بازدارنده ی رها سازی سیتوکین، آنتی اکسیدان و ضد ویروس ایدز به کار می روند. بررسی منابع علمی حاکی از آن است که تقطیر با بخار دانه ها و تقطیر با آب میوه های برخی از گونه های این گیاه، موضوع تخصصی برخی از مقالات بوده است. در عین حال شناسائی و مقایسه ی اجزای تشکیل دهنده روغن اسانسی ساقه ی گیاه جاشیر رباط سفیدی به روش تقطیر با آب هدف اصلی گزارش اخیر است. روغن اسانسی حاصل از این گیاه، یه رنگ زرد شفاف با درصد وزنی- وزنی 35/0 می باشد. تحت شرایط تجربی بهینه، تزریق بخش های 2/0 میکرولیتری از اسانس های استحصال شده به دستگاه GC/MS، منجر به حصول مجموعه ای شامل 37 جزء حاصل شد که در بر گیرنده ی 4/97% درصد از ساختار اسانس می باشد. اجزاء اصلی تشکیل دهنده ی اسانس گیاه جاشیر شامل آفا پانین(%1/31)، دلتا 3- کارن (%5/10)، ژرماکرن دی (%4/7)، دلتا گواین (%2/4)، دلتا کادینن (%2/4) و آفا هومولن (%8/3) هستند.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  7. #7
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    تأثیر پودر دانه شنبلیله جهت کمک در خروج جفت پس از سخت زایی گاوان


    1-دکتر محمد داداش بیگی 2- دکتر وحید رضاخانی
    1-عضو هیات علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت 2- دامپزشک بخش خصوصی
    dadashbeigi@iaurashr.ac.ir


    چکیده:


    در این مطالعه تعداد 143 راس گاو ماده آبستن طی سالهای 1383-1387 که بدلیل سخت زایی به کلینیک دامپزشکی شهر رشت ارجاع داده شده بودند، انتخاب گردید. پس از رفع سخت زایی و زایمان تمامی گاوان مورد مطالعه، که برایشان، جهت دفع هیچگونه دارویی استفاده نشده بود توسط پودر گیاه شنبلیله مورد مداوا قرار گرفتند. هدف از این آزمایش دفع جفت بسرعت پس از زایمان بود که بلافاصله پس از زایمان مقدار 150 الی 200 گرم از پودر گیاه دانه شنبلیله بهمراه هم وزن آن آب داغ حل شده و به حیوان خورانده شد. از مجموع بیماران در 92 راس (33/64%) طی 6 ساعت اول پس از زایمان و 40 راس (97/27%) طی 9 ساعت اول پس از زایمان و 11 راس (69/7%) پس از 12 ساعت از گذشت زایمان جفت آنها دفع گردید. در پی زایمان های طبیعی کیزان جفت ماندگی بین 12-3 درصد در گاوان شیری برآورد شده است و در موارد سخت زایی این میزان افزایش می یابد که در چنین شرایطی لزوما می بایستی از هورمونهای اکسی توسیک جهت تسهیل در دفع جفت استفاده نمود که آن هم معمولا حداقل در 9 ساعت اول پس از زایمان محقق می شود.
    بنابراین پودر شنبلیله جهت کمک در خروج پس از سخت زایی در 64 درصد موارد موثر یوده است لذا خورانیدن آن بلافاصله پس از زایمان در دامداریها جهت کاهش درصد جفت ماندگی توصیه می شود.


    کلید واژه ها: جفت ماندگی- گاو شیری- دانه شنبلیه- سخت زایی
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  8. #8
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    ارزش اقتصادي گياهان دارويي


    *مرضیه یزدی راوندی
    دانشجوی رشته تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر_عضو انجمن علمی گیاهان دارویی و معطر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین- پیشوا


    Email: clementsia_1985@yahoo.com


    چكيده:

    در این مطالعه بیشتر سعی شده است به جایگاه اقتصادی گیاهان دارویی در کشورهای پیشرفته، در حال توسعه و تولید کننده آن، همچنین مفهوم و تاریخچه تولید و صادرات آن تکیه کرد. این مطالعه از این جهت کاربردی به شمار می رود که ایران بعنوان یکی از قدیمی ترین کشورهای دارنده، مصرف کننده و حتی صادر کننده آن مطرح می باشد. در ادامه این مقاله سعی شده است با نگاهی متفاوت به کاربرد رو به افزایش این گیاهان، پتانسیل اقتصادی آن بعنوان ماده موثره دارو یا پیش ساز بسیاری از داروها و وضعیت گیاهان دارویی در ایران و جهان اشاره شود.
    در این بررسی با ارایه راهکار های اجرایی سعی بر ایجاد انگیزش در تولید کنندگان و بهره برداران برای افزایش بازده اقتصادی بوده یعنی به جای قروش ماده خام با ایجاد صنایع تبدیلی راه را برای ورود هر چه بیشتر ارز به کشور هموار نموده و شهم صادرات غیر نفتی کشور را افزایش دهند.

    کلمات کلیدی:
    ارزش اقتصادی، گیاهان دارویی، صادرات، تولید
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  9. #9
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    بازار فروش گیاهان دارویی و پیوند فناوری برتر داروسازی آنها در جهان


    *1-مرضیه یزدی راوندی 2- هانیه مرشد شکرچی

    *1-دانشجو رشته تکنولوژِی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر-عضو انجمن علمی گیاهان دارویی و معطر دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا
    2-داشنجو رشته تکنولوژی تولید و بهره برداری گیاهان دارویی و معطر-عضو انجمن علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی ورامین-پیشوا


    Email: clementsia_1985@yahoo.com
    چکیده:

    از آنجاییکه اشنان جزئی از طبیعت است بطور مسلم برای هر بیماری، طبیعت گیاه مداوای آن را عرضه کرده است. انسان هر چه به طبیعت نزدیکتر شود، سالم تر و بیشتر عمر می کند به همین دلیل انسان هر چه به طبیعت روی آورد و از نعمات آن بیشتر بهره میبرد، جهت درمان بیماری خود سریع تر در مان می شود.
    هر ماده که در گیاهی پیدا می شود نقش خاصی در گیاه دارد. ماده می تواند در ساختمان گیاه برای اعمال حیاتی بکار رفته، در ساختار خواص فیزیکی و خواص شیمیایی گیاه نقش داشته باشد لذا هر گیاه در طبیعت دارای روند رشدی ویژه خود می باشد. بنابر این از نظر خواص دارویی، زمان برداشت محصول دارای اهمیت حاصی است و از نظر آب و هوای مناسب برای رشد آنها ایران از این امتیاز برخوردار بوده و برای رشد گیاهان دارویی بسیار مناسب است.

    کلید واژه ها: گیاهان دارویی، بیماری قلبی و اعصاب، دستگاه تنفسی
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


  10. #10
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تاریخ عضویت
    Jun 2011
    محل سکونت
    یک خانه
    نوشته ها
    25,040
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

    پیش فرض

    مطالعات اثرات آب شور بر جوانه زنی گیاهان هل و ترب


    *رضا نعمت اله ثانی
    *عضو باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی جهرم

    Email: sina_greengarden@yahoo.com

    چکیده:

    در این تحقیق اثر سطوح مختلف آب شور شامل 5,4،3،2،1،0 میلی گرم در لیتر حاصل از کلرید سدیم بر سرعت و درصد جوانه زنی گیاهان هل و ترب در طرح بلوک کاملا تصادفی در 3 تکرار مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اثر تیمارها بر روی صفات مورد نظر در هر یک از سبزیجات در سطح 1 درصد آزمون دانکن معنی دار بوده و با افزایش غلظت های شوری کاهش درصد و سرعت جوانه زنی مشاهده گردید. همچنین هل و نسبت به جوانه زنی در شرایط شور مقاومت بیشتری در مقایسه با ترب از خود نشان داد.

    واژه های کلیدی: آب شور، هل، ترب، جوانه زنی.
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم



    [SIGPIC][/SIGPIC]


برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/