به گزارش سرویس دانش و فناوری برنا، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد مردم هند با حدود 36 درصد بیمار مبتلا به افسردگی حاد افسردهترین مردم جهان محسوب میشوند.
طبق مطالعات این سازمان، افرادی که در مناطق ثروتمندی چون هلند، فرانسه و آمریکا زندگی میکنند، نسبت به کسانی که در مناطق فقیرتر زندگی میکنند، افسردهترند.
هلند با 33.6 درصد، فرانسه با 32.3 درصد و آمریکا با 30.9 درصد بیمار مبتلا به افسردگی حاد پس از هند در ردههای دوم تا چهارم قرار دارند.
در کشور هند 9 درصد از مردم یک دوره طولانی در زندگی خود از افسردگی رنج بردهاند و حدود 36 درصد مبتلا به افسردگی حاد هستند. سن متوسط افسردگی در هند 31.9 سال است. این در حالی است که سن متوسط افسردگی در چین 19.8 سال و در آمریکا 22.7 سال است.
علاوه بر احساس افسردگی، ناراحتی، از دست دادن علاقه، احساس گناه، عدم اعتماد به نفس، اختلال خواب و اشتها، فقدان انرژی، عدم تمرکز از علایم افسردگی حاد هستند. زنان 2 برابر مردان از این بیماری رنج میبرند و نداشتن همسر و یا شریک (در نتیجه مرگ و یا طلاق) اصلیترین فاکتور و عامل این بیماری گزارش شده است.
در سراسر دنیا جمعیتی بالغ بر 120 میلیون نفر به این بیماری مبتلا هستند. در مراحل شدید این بیماری، افراد به خودکشی روی میآورند و سالانه 850 هزار نفر بر اثر این بیماری جان خود را از دست میدهند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)