17272 438

مواد لازم :

  • جوجه درسته: يك عدد


  • پياز متوسط: 2 عدد


  • فلفل دلمه‌اي: يك عدد


  • گوجه فرنگي: 2 عدد كوچك


  • جعفري و ساقه كرفس: به ميزان لازم


  • زعفران آب كرده: 2 قاشق غذاخوري


  • آب ليمو ترش: 2 قاشق غذاخوري


  • سويا سس: 4 تا 5 قاشق غذاخوري


  • روغن زيتون: به مقدار لازم




روش تهیه :

ابتدا داخل شكم جوجه را كاملا خالي كرده و مي‌شوييم. پياز و فلفل دلمه‌اي را به شكل انگشتي خرد مي‌كنيم، يك دسته جعفري را با چند شاخه كرفس و 2 عدد گوجه فرنگي به همراه پياز و فلفل داخل شكم مرغ مي‌ريزيم. 2 ساق مرغ را به يكديگر بسته، سويا سس، آب ليمو ترش و زعفران را با هم مخلوط مي‌كنيم و روي سطح مرغ را با اين مواد آغشته مي‌كنيم. در نهايت مقداري روغن زيتون را روي جوجه ريخته و به‌مدت 2 تا 3 ساعت روي پنجره فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم، مي‌پزيم.