مواد لازم :
- جعفري و ساقه كرفس: به ميزان لازم
- زعفران آب كرده: 2 قاشق غذاخوري
- آب ليمو ترش: 2 قاشق غذاخوري
- سويا سس: 4 تا 5 قاشق غذاخوري
- روغن زيتون: به مقدار لازم
روش تهیه :
ابتدا داخل شكم جوجه را كاملا خالي كرده و ميشوييم. پياز و فلفل دلمهاي را به شكل انگشتي خرد ميكنيم، يك دسته جعفري را با چند شاخه كرفس و 2 عدد گوجه فرنگي به همراه پياز و فلفل داخل شكم مرغ ميريزيم. 2 ساق مرغ را به يكديگر بسته، سويا سس، آب ليمو ترش و زعفران را با هم مخلوط ميكنيم و روي سطح مرغ را با اين مواد آغشته ميكنيم. در نهايت مقداري روغن زيتون را روي جوجه ريخته و بهمدت 2 تا 3 ساعت روي پنجره فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم، ميپزيم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)