معولا پول هدر نمیدم !یک بار عینک خریدم فرداش شکست خیلی سوختمبیشترین پولی که بابت خرید چیزی دادی و فکر میکنی پولت رو حروم کردی چقدر بوده و بابت چی ؟
معرفی دوربین عکاسی و دوربین فیلم برداری که هر کدومشون میانگین 90 بازدید داشتن !تنبل شدین خودتون برید پیدا کنید!مفید ترین پست یا تاپیک که تا حالا ارسال کردی کدوم بوده ؟ لینک بده ؟
من خودم ندارم!پدرم هم فرد بسیار منظم و مرتب هستش پس نتیجه میگیریم............اگر تونستی یک عکس از داخل صندوق عقب ماشینت بگیر و اینجا بذار ! اخه معمولا خیلی شلوغه صندوق ماشین افراد مجرد !
با همه دوست بودن حتی دشمنم بجز یک نفرچه استعدادی داری که فکر میکنی خیلی ها ندارن؟
آتا5-خرید های خونه تون رو کی انجام میده؟
نگرفتمبهترين هديه اي كه گرفتي؟
چرا اینقدر مو دارم؟-پنج تا چرا که تو زندگیت هنوز جوابی براش پیدا نکردی؟
چرا موهام اینقدر لطیفه؟
چرا صیاد شیرازی با سپهبدی شهید شد
چرا هر روز قبل از اینکه صبحانه بخورم میام نت؟
و چرا ترکش کردم؟
یک عرب میره داروخونه میگه انا قوی خانوم قوی اینطور پیش بره یک خاندان میزنیم چکار کنیم؟آخرین جوکی که شنیدی و ترکیدی از خنده رو اینجا بنویس تا ما هم بترکیم!!!اگر هم مورد دار هست با ذکر نقطه چین!!!!
دکتر یک ک...متوسط میده میگه برو استفاده کن! فردا عربه میاد میگه من قوی خانوم قوی کا.. پاق!
دکتر یک قوی ترش رو میده !باز فردا عرب میاد میگه من قوی خانوم قوی کا.. پاق!
دکتر میگه اینطوری نمیشه !یکدونه خودش سفارشی درست میکنه میده به عریه!فردا عربه میاد میگه من قوی خانوم قوی کا...قویپاق!
خدا رو شکر که مذکرم !نمیدونم چون تواون شرایط قرار نگرفتم!به نظرت اگه جنس مذکر نبودی و به جاش مونث به دنیا میومدی دوست دختر خوبی میشدی یا ........... خوب؟
گل خشخاش جان من خودم آشپزم !تا حالا هم هیچغذاییم بد نشده!بد مزه ترین غذایی که خودت وقت گذاشتی و پختیش و بعدش هم ریختیش دور چی بوده؟ با ذکر روش پخت![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)