اون چيه كه اولش منم دومش تويي سومش زبون؟!!!
چقدر منحرفي نه عزيزم اون نيست.
گل گاو زبونه.
---
ميدوني فرق بين ساعت و دختر چيه؟ ساعت اگه خواب بمونه ضد حال اما دختر اگه خواب بمونه عند حاله.
---
نگاه ساكت باران به روي صورتم دزدانه مي لغزد. ولي ياران نميدانند كه من دريايي از دردم. به ظاهر گرچه ميخندم ولي اندر سكوتي تلخ ميگريم!
---
با آهنگ بخوان: توي دنيا عاشقا چه بي كسن/ عاشقا عاقبتش خارو خسن/
اينارو گفتم برات تا بدوني/ عاشقي خيلي خطرناك حسن/
مينا
هر وقت تنها شدي ستاره ها رو بشمار. اگه كم اومد قطره هاي بارون رو بشمار. اگه بند اومد رو رفاقت من حساب كن نه كم مياد نه بند مياد...!
---
تحفه اي يافت نكردم كه فداي تو كنم يك سبد عاطفه دارم همه ارزاني تو.
حسن آدينه (كوه دشت لرستان)
كاست جديد مهران مديري "دستا همه بالا مربا بده بابا"
پريسا
شده ماتم سرا دنياي هستي ز بنزين و بهشتي و مهستي..
---
هرگز كسي رو نااميد نكن، شايد اميد تنها دارايي او باشد.
---
لوتي ترين اس.ام.اس سال:
قرمزيه چشاتيم.. نفازلين بريز فنا شيم!
علي (اروميه)
اي عشق مدد كن كه به سامان برسيم چون مزرعه تشنه به باران برسيم يا من برسم به يار يا يار به من يا هر دو بميريم و به پايان برسيم.
---
اداره مخابرات براي هزارمين بار به شهروندان ترك اخطار كرد با كارت هوشمند سوخت نميتوان تلفن زد.
علي
به تركه ميگن با "اشكال" جمله بساز. ميگه ننتو گائيدم! ميگن اين كه اشكال نداره. ميگه ايول پس آبجيتم گائيدم!
سينا.ق
سلام خوبی؟ فردا رو با کسی قرار نزار ، با بچه ها قرار بریم خونه ی رضا صادقی مشکیشو در بیاریم!!!
الهام
لذتی که در فراق است. در وصال نیست.! چون در فراق شوق وصال هست.. اما در وصال بیم فراق..!
علیرضا
از زندگي هر آنچه لياقتش را داريم به ما ميرسد نه آنچه آرزويش را داريم.
فرشيد
از يه مرده ميپرسن آرزوت چيه؟ ميگه اي كاش ميشد زن رو هم مثل اسكناس خوردش كرد. مثلا يه چهل ساله بدي دو تا بيست ساله بگيري.
فرشيد
جيگرم نفسم عشقم نازم زندگيم خوشكلم ماهم ستارم فدات بشم الهي روزي صد بار برات بميرم. خوب يهتره ديگه از جلوي آينه برم كنار.
ستاره
تركه كلاس رقص ميزاره ورشكست ميشه تحقيق ميكنن ميبينن سر كلاس شاباش ميداده...!
سارا.ز
خروج افغانها از ايران تا آخر خرداد 86 تمديد شد... بي معرفت بدون خداحافظي از اينجا نري.
سارا.ز
اگه تمام زنبورهاي دنيا نيشت بزنن حقته چون خيلي گلي.
احسان
زندگي دو نيمه است: نيمه اول در انتظار نيمه دوم نيمه دوم در حسرت نيمه اول.
پوريا
يه روز پليس را اردبيل اعلام كرد ماشين هايي كه زنجير ندارند سينه بزنند.
پوريا
يه بار از كنار دريا عبور كردي يك عمر موجا براي بوسيدن جاي پات ميان و ميرن.
پوريا
تركه جلو مدرسه دخترونه مي افته تو جوب. بعد ميخواسته ضايع نشه. صداي قوطي در مياره.
ماني
به تركه ميگن كراوات چيه؟ ميگه خطي فرظي كه لوزه را به بيزه وصل ميكند.
ماني
هر شب برو كنار پنجره تا ستاره ها ببيننت و حسوديشون بشه كه ماهشون مال منه.
حسين
اگه شكلات بودي شيرين ترين بودي. اگه عروسك بودي بقلي ترين بودي. اگه ستاره بودي روشن ترين بودي. و تا زماني كه دوست مني عزيزتريني.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)