نمایش نتایج: از شماره 1 تا 4 , از مجموع 4

موضوع: بررسی نوکیا e6 :

  1. #1
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    پیش فرض بررسی نوکیا e6 :

    نوکیا E6 با ترکیب قابلیت های پیشرفته پیام رسانی و ساختار فلزی مقاوم خود یک مجموعه جالب ایجاد می کند. کاربران گوشی های سری E به خوبی از این گوشی استقبال خواهند کرد. E6 امکاناتی مانند صفحه نمایش لمسی و D-Pad را در اختیار کاربران قرار می دهد و آنها را مجبور به انتخاب یکی از این گزینه ها نمی کند. مزایا :

    • پشتیبانی از چهار باند GSM/GPRS/EDGE
    • پشتیبانی پنج باند 3G با HSDPA 10.2Mbps و 2Mbps HSUPA
    • سیستم عامل Anna سیمبین
    • طراحی ساده به سبک گوشی های پیام رسان ، قاب فلزی ، صفحه کلید QWERTY با چهار ردیف
    • صفحه نمایش 2.46 اینچ لمسی خازنی TFT با وضوح 640 × 480 پیکسل ، 16 میلیون رنگ و شیشه محافظ Gorilla
    • پردازنده 680MHZ RAM 11 و 256MB RAM
    • 8GB حافظه داخلی ، 1GB ROM و محل کارت حافظه MicroSD
    • Wi-Fi 802.11 b/g/n
    • گیرنده GPS با پشتیبانی A-GPS و مسیریابی رایگان با راهنمای صوتی
    • قطب نمای دیجیتال
    • دوربین 8MP با کانون ثابت ، دو فلاش LED ، قابلیت فیلمبرداری 720P در Geotagging ، 25fps ، تشخیص چهره ، زوم هوشمند در ویدئو
    • شتاب سنج داخلی و حسگر Proximity
    • سوکت صوتی استاندارد 3.5 میلی متری
    • رادیو FM استریو با RDS
    • پورت USB ON-The-Go ، MicroUSB
    • پشتیبانی Flash و جاوا برای مرورگر وب
    • بلوتوث استریو 3.0
    • شماره گیری هوشمند و فرمآنهای صوتی
    • پشتیبانی ویدئویی Divx/Xvid و Matroska
    • ادغام با شبکه های اجتماعی
    • مرورگر و ویرایشگر مستندات Office
    • دوام عالی باتری
    • کیفیت صوتی عالی
    معایب :

    • Anna سیمبین هنوز به پای آندروید و iOS نمی رسد
    • کار با این صفحه نمایش کوچک برای انگشتان بزرگ آسان نیست
    • دوربین کانون ثابت دارد
    • نرم افزارهای کمی برای این سیستم عامل وجود دارد
    طراحی :

    نوکیا E6 دارای 8GB حافظه داخلی است و به همین دلیل کارت حافظه در جعبه گوشی وجود ندارد. داخل جعبه گوشی یک شارژر جمع و جور ، یک کابل MicroUSB و یک هدست یک تکه ای مشاهده می شود.
    ta2 ta1 ابعاد این گوشی 115.5 × 59 × 10.5 میلی متر و وزن آن 133 گرم است. پنل کلید های کنترل ، صفحه نمایش لمسی افقی 2.46 اینچ را از صفحه کلید چهار ردیفی QWERTY جدا می کند. درب باتری این گوشی فلزی است و به طور کلی E6 از استحکام لازم برخوردار است. طراحی نوکیا E6 به سبک گوشی های سری E است و ساختار آن کیفیت مطلوبی دارد. این گوشی در دو رنگ نقره ای و مشکی موجود می شود. در نسخه مشکی ، اثر انگشت روی قاب جلوی E6 باقی می ماند در حالی که در نسخه نقره ای اینطور نیست. درب باتری و محل قرارگیری دروبین فلزی است. سایر قسمت های گوشی از مواد پلاستیکی مات ساخته شده است.
    ta4 ta5 خروجی صدای گوشی ، یک جفت حسگر و دوربین مکالمه تصویری بالای صفحه نمایش وجود دارد. یک پنل با کلیدهای کنترل زیر صفحه نمایش و اطراف کلید حرکتی مشاهده می شود. کلید حرکتی برآمدگی کمی دارد و به خوبی واکنش می دهد. در این گوشی SoftKeys به روی صفحه انتقال یافته اند. کلید های One Touch طبق معمول با فشار دادن کوتاه / طولانی ، کارایی متفاوتی را ارائه می دهند.
    ta10 ta9 صفحه کلید QWERTY درست مانند گوشی های E5 و C3 است که کلید های بزرگ آن فواصل کافی دارند و به خوبی کار می کنند.
    ta12 ta11 کلید ولوم ، کلید فرمآنهای صوتی و کلید ضبط صوت در طرف راست نوکیا E6 قرار دارند. کلید قفل کشویی نوکیا نیز در همین طرف گوشی وجود دارد. کلید فرمآنهای صوتی با فشار دادن طولانی و کلید ضبط صوت با فشار دادن کوتاه کار می کند. محل بند گوشی نیز در پایین طرف راست است. قفل کشویی قابلیت دیگری نیز دارد و فلاش دو تایی LED را فعال می کند تا بعنوان چراغ قوه روشن شود. برای این کار فقط کافی است آن را بطور کشویی به طرف پایین ببرید و نگه دارید.
    ta14 ta13 در طرف چپ گوشی فقط پورت MicroUSB وجود دارد که دارای یک پوشش پلاستیکی کوچک است. این پورت امکان شارژ از طریق USB و قابلیت USB On-The-Go را فراهم می کند.
    ta16 ta15 محل کارت حافظه MicroSD با پوشش پلاستیکی ، سوکت صوتی 3.5 میلی متری و کلید پاور بالای گوشی قرار دارند. امکان جا بجایی کارت حافظه در زمان روشن بودن گوشی وجود ندارد. فقط پورت شارژر در پایین گوشی قرار دارد.
    ta19 ta18 ta17 لنز دوربین 8MP با کانون ثابت و دو فلاش LED در قاب پشت گوشی روی یک نوار فلزی که برآمدگی کمی دارد قرار گرفته است. باتری Li-Ion BL-4D دارای توان 1500mAh است. این باتری در یک شبکه 2G در حالت آماده به کار تا 672 ساعت و در مکالمه مداوم حداکثر 14 ساعت و 40 دقیقه دوام می آورد.
    ta21 ta20 گوشی های سری E نوکیا همواره از استحکام لازم برخوردار می باشند. این گوشی پیام رسان QWERTY به راحتی در جیب جا می گیرد. ترکیب صفحه نمایش لمسی و کلید حرکتی در این گوشی رضایت بخش است و وضوح صفحه نمایش نیز یک ارتقا قابل توجه می باشد.
    ta23 ta22


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  2. #2
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    پیش فرض

    صفحه نمایش :

    صفحه نمایش افقی لمسی خازنی 2.46 اینچ این گوشی دارای وضوح 640 x 480)VGA پیکسل) است که 16 میلیون رنگ را نشان می دهد و تقریبا نیمی از قاب جلوی گوشی را در بر می گیرد. صفحه نمایش خازنی به خوبی واکنش می دهد و حتی کوچک ترین لمس صفحه را ثبت می کند.
    ta6 ta3 امکان زوم با نیشگون گرفتن صفحه در گالری و مرورگر وب وجود دارد. صفحه نمایش زوایای دید مناسبی دارد. کلید حرکتی برای مرور در منوها به کاربر کمک می کند و با استفاده از آن می توان وانمود کرد که صفحه نمایش لمسی وجود ندارد.
    ta8 ta7 ساختار منو :

    نوکیا E6 و X7 از نخستین گوشی هایی می باشند که به نسخه Anna از سیستم عامل سیمبین مجهز هستند. این نسخه از سیستم عامل سهولت بیشتری را در کار با منو فراهم می کند و کارایی بیشتری را برای مرورگر وب ، تفکیک صفحه برای وارد کردن متن و طراحی بهتر صفحه اصلی ارائه می دهد. Anna چندین ویژگی جدید را به همراه دارد.
    m3 m2 m1 صفحه اصلی نوکیا E6 شامل پنج پنل است که آنها را می توان با Widgets مختلف پر کرد و آنها را مطابق با نیاز خود مرتب نمود. پنل ها را می توان حذف / اضافه کرد اما نمی توانید بیش از پنج پنل داشته باشید. مرور در صفحه اصلی تا حد زیادی ارتقا یافته است. با حرکت دادن انگشت می توان در پنل ها مرور کرد.
    m6 m5 m4 منو تغییر زیادی نداشته است و همان ساختار پوشه را حفظ کرده است اگر چه آیکن های آن جدید می باشند و اکنون مربع هایی با گوشه های گرد می باشند. آیکن ها را می توان مطابق با نیاز خود دوباره مرتب کرد. همچنین می توان همه آنها را در پوشه اصلی قرار داد تا یک سیستم منوی تخت بدست آید. امکان ایجاد پوشه های شخصی نیز فراهم شده است که در مرتب کردن نرم افزارها به شما کمک می کنند. حالت مشاهده لیست نیز وجود دارد که نیازمند مرور بیشتری است.
    m8 m7 Task Manager تصاویری از نرم افزارهای در حال اجرا را در عوض آیکن ها نشان می دهد. برای غیر فعال کردن آنها فقط به یک کلیک نیاز است. Task Manager فقط سه نرم افزار را روی صفحه مدیریت می کند و باید از طریق مرور به نرم افزار مورد نظر خود بروید. با ضربه زدن در بالای گوشه راست صفحه می توان به Pop-Up دسترسی پیدا کرد که یک ساعت بزرگتر ، یک میانبر به منوی ارتباطات ، یک دکمه برای اطلاعات باتری و هشدارهایی مانند تماس ناموفق و پیام جدید را ارائه می دهد.
    m10 m9 اگرچه فقط تعداد رویدادها را نشان می دهد و مانند بخش هشدار آندروید ، ابتدای یک پیام متنی جدید را نشان نمی دهد. تنظیمات ارتباط Wi-Fi و USB را از اینجا می توان فعال / غیرفعال کرد. قفل کشویی موجب باز / بسته شدن قفل صفحه نمایش می شود اما اگر آن را به طرف پایین نگه دارید موجب فعال شدن چراغ قوه می شود و به همین ترتیب می توان آن را غیر فعال کرد. کارایی Anna مانند نسخه 3 سیمبین است.
    m12 m11 این گوشی دارای 256MB RAM است. از مزایای Anna این است که همواره کلید مجازی Back قابل مشاهده می باشد و به موجب آن آسان تر می توان در نرم افزارها مرور کرد. منوی گزینه ها براساس ساختار منو / زیر منو است و به یک راه حل مانند آندروید در حال تغییر می باشد. کلید منو که یک پنل با 6-8 دکمه را برای اکثر گزینه های رایج نشان می دهد می تواند به کلید More تبدیل شود تا کاربر را به عمق تنظیمات ببرد.


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  3. #3
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    پیش فرض

    تماس و دفترچه تلفن :

    نوکیا E6 مانند گوشی های نسخه 3 سیمبین دارای همان دفترچه تلفن با کارایی کامل است که تعدادی تغییرات ظاهری را نیز به همراه دارد. دفترچه تلفن می تواند همگامسازی شود اما مانند تمامی نسخه های قبلی سیمبین ، Anna نیز در این مورد با اشکالاتی همراه است. سیمبین یک دفترچه تلفن با ظرفیت مجازی نامحدود و مدیریت عالی برای مخاطب ارائه می دهد. دفترچه تلفن از شبکه های اجتماعی نیز پشتیبانی می کند. اطلاعات مخاطب در دو Tab نشان داده می شود.
    t3 t2 t1 یک Tab خلاصه ای از اطلاعات مخاطب را ارائه می دهد که به صورت یک میانبر سریع برای شماره گیری شماره اصلی است و سپس چندین ردیف که هر یک از آنها اطلاعات همانند را ارائه می دهند قابل مشاهده می باشند. یک میانبر به نرم افزار سرویس های اجتماعی نیز وجود دارد. دومین Tab تمامی اطلاعات موجود تفکیک شده را براساس نوع (اسامی ، شماره تلفن ، ایمیل و ...) را بصورت لیست نشان می دهد.
    t6 t5 t7 برای کار با این Tab به مرور بیشتری نیاز است. مخاطبین را به آسانی می توان بر اساس اسم کوچک یا اسم فامیل مرتب کرد. همچنین می توان انتخاب کرد تا مخاطبین ذخیره شده در سیم کارت ، حافظه گوشی و یا شماره های سرویس نشان داده شوند. جستجو بسیار آسان است و فقط کافیست تا کلمه مورد نظر را با صفحه کلید QWERTY تایپ کنید.
    t9 t8 t7 در صورت استفاده از صفحه نمایش لمسی ، مرور طبق الفبا نیز وجود دارد. اگر بعضی مخاطبین را به عنوان Favorites انتخاب کنید آنها در بالای لیست نشان داده می شوند و بدین ترتیب به مرور کمتری نیاز است. زمینه های از پیش تنظیم شده بسیاری برای ویرایش یک مخاطب وجود دارد که هر یک از آنها را می توان به تعداد دفعات مورد نظر تکرار کرد. برای هر مخاطب می توان زنگ و ویدئوی شخصی تعیین کرد.
    t12 t11 t10 کاربر در صورت تمایل می تواند مخاطبین را گروهبندی کند و برای هر گروه یک زنگ خاص قرار دهد. در زمان ویرایش اطلاعات مخاطب به موجب یک گزینه می توان آدرس آنها را با قرار دادن روی یک نقشه وارد کرد. ادغام شبکه اجتماعی شامل فیس بوک و توییتر است که با یک کلیک می توان وضعیت مخاطب را چک کرد و با کلیک دیگر پروفایل او را مشاهده نمود.
    t14 t13 ارسال و دریافت تماس با نوکیا E6 بسیار آسان است و از ویژگی های مهم آن محسوب می شود. این گوشی مشکل آنتن دهی ندارد. نوکیا E6 به شماره گیری هوشمند مجهز است و با تایپ چندین حرف از نام مخاطب مورد نظر می توان آن را از لیست پیشنهادی انتخاب کرد تا تماس برقرار شود. نوکیا E6 دارای شماره گیری صوتی نیز می باشد که با فشار دادن و نگه داشتن کلید تماس یا کلید اختصاصی Voice در وسط کلید ولوم می توان آن را فعال کرد. این ویژگی کاملا مستقل از بلندگو است اگر چه کارایی آن در محیط های شلوغ تا حدودی کاهش می یابد.
    t15 در صورت تعیین چندین شماره ، برای یک مخاطب ، شماره پیش فرض یا نخستین شماره در لیست شماره گیری می شود. آخرین گزینه برای اجرای تماس از طریق Favorites Widget روی صفحه اصلی صورت می گیرد. به موجب حسگر Proximity در طول تماس با نزدیک کردن E6 به صورت بطور اتوماتیک صفحه نمایش خاموش می شود. E6 با کمک شتاب سنج با برگرداندن گوشی صدای زنگ را قطع می کند.
    t17 t16 پیام :

    نوکیا E6 یک گوشی هوشمند تجاری محسوب می شود و از تمامی قابلیت های پیام رسانی برخوردار است. E6 دارای یک صفحه کلید سخت افزاری عالی QWERTY است و به راحتی تمامی نیازهای کاربر را در رابطه با پیام رسانی برطرف می کند. تمامی پیام های دریافتی در یک صندوق پستی مشترک قرار می گیرند که در صورت تمایل می توان آنها را در حالت مشاهده زنجیره ای به صورت مکالمه تفکیک کرد.
    p2 p1 این گوشی از یک ویرایشگر مشترک برای انواع پیام ها نیز استفاده می نماید. شمارشگر کاراکتر نیز در SMS وجود دارد. با اضافه کردن محتوای چند رسانه ای ، پیام بطور اتوماتیک به MMS تبدیل می شود که در این صورت شمارشگر کاراکتر به شمارشگر داده تبدیل می شود و کیلو بایت را نشان می دهد.
    p6 p5 p4 Email Client امکان تنظیم آسان Gmail را فراهم می کند و در اکثر موارد کافی است نام کاربری و رمز را وارد کنید تا گوشی در کوتاهترین زمان سایر تنظیمات را انجام دهد. از چندین حساب ایمیل و پروتکل های امنیتی مختلف پشتیبانی می شود بنابراین هر سرویس ایمیل را به راحتی می توان در E6 اجرا کرد.
    p7 پیام ها را می توان بر اساس معیارهای مختلف مانند تاریخ ، فرستنده ، موضوع ، اولویت یا حتی بر اساس پیوست ، مرتب کرد. امکان جستجو نیز وجود دارد. Client می تواند فقط تیتر پیام ها یا کل آنها را دانلود کند و می توان آن را بطور اتوماتیک تنظیم کرد تا ایمیل ها را در وقفه های زمانی مشخص چک کند. از پیوست ، امضا و سایر مواردی که روی یک گوشی موبایل نیاز است پشتیبانی می شود.
    p9 p8 موسیقی و رادیو :

    نرم افزار پخش موسیقی در نوکیا E6 درست مانند گوشی های نسخه 3 سیمبین است و یک منوی جدید مانند Cover Flow دارد. امکان تفکیک اتوماتیک براساس خواننده ، آلبوم و نوع فراهم شده است. به کمک یک گزینه می توان مستقیما روی گوشی ، PlayList شخصی ایجاد کرد. نرم افزار پخش موسیقی از فرمت های بسیاری پشتیبانی می کند و دارای یک اکولایزر و ویژگی تشدید استریو است.
    mu3 mu2 mu1 پنج گزینه برای پیش تنظیمات اکولایزر وجود دارد که شامل افزایش دهنده باس می باشد اگرچه نمی توان گزینه های شخصی ایجاد کرد. نرم افزار پخش موسیقی به صورت Minimize در زمینه اجرا می شود که در این صورت از طریق Widget پخش موسیقی روی صفحه اصلی می توان آن را کنترل کرد و همچنین تراک در حال پخش را نشان می دهد.
    mu6 mu5 mu4 نرم افزار پخش ویدئو در مقایسه با گوشی های N8 یا E7 کارایی بهتری دارد و از Divx/Xvid پشتیبانی می کند. این برنامه ویدئوهای با حداکثر وضوح 720P را پخش می کند.
    mu11 mu10 نرم افزار Media Player فقط در حالت تمام صفحه افقی کار می کند. در حالت تمام صفحه با فشار دادن انگشت روی صفحه ، کنترل ها نشان داده می شوند زیرا در غیر این صورت پنهان می باشند. نرم افزار پخش ویدئو از زیرنویس پشتیبانی می کند اگر چه پشتیبانی زبانهای آن محدود است.
    mu14 mu13 mu12 نوکیا E6 دارای یک رادیو FM است که منوی ساده ای دارد و از RDS و فرکانس های متعدد پشتیبانی می کند. RDS ، نام ایستگاه و سایر اطلاعات را نشان می دهد. ویژگی فرکانس های متعدد در صورت ضعیف بودن نخستین سیگنال ، بطور اتوماتیک رادیو را روی فرکانس دیگری که همین ایستگاه را پخش می کند ، تنظیم می نماید.
    mu9 mu8 mu7


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






  4. #4
    انجمن علمی و پژوهشی
    زیبایی های زندگی در دستانه توست
    تاریخ عضویت
    Jul 2011
    محل سکونت
    sudae eshgh
    نوشته ها
    10,188
    تشکر تشکر کرده 
    2,930
    تشکر تشکر شده 
    4,180
    تشکر شده در
    2,113 پست
    حالت من : Ashegh
    قدرت امتیاز دهی
    2045
    Array

    پیش فرض

    دوربین :

    نوکیا E6 به یک دوربین 8 مگاپیکسل با حداکثر وضوح 3264 × 2448 پیکسل مجهز است که دارای دو فلاش LED می باشد و با کانون ثابت همراه است. کار با منوی دوربین خیلی آسان نیست و فقط سه میانبر در نمایاب وجود دارد. این میانبرها امکان سوئیچ بین دوربین عکاسی و فیلمبرداری ، تنظیم فلاش و دسترسی به گزینه های قابل تنظیم را فراهم می کند. سایر گزینه ها در منوی تنظیمات وجود دارد که شامل تغییر دادن صحنه ها ، ISO ، تعادل رنگ سفید ، میزان نوردهی ، تنظیم کنتراست ، شفافیت ، فعال / غیر فعال کردن تشخیص چهره ، فعال کردن Self-Timer و ... است. Geotagging امکان ثبت محل فعلی در اطلاعات EXIF عکس ها را با استفاده از GPS داخلی فراهم می کند. کیفیت عکس های دوربین در حد معمول است.
    do3 do2 do1 دوربین در وضوح 720P در 25fps فیلمبرداری می کند و تثبیت کننده تصویر دیجیتال را ارائه می دهد. کلیپ های ویدئویی به صورت فایل های MP4 ذخیره می شوند. میزان فشرده سازی کم بر اندازه فایل تاثیر می گذارد و 15 ثانیه از ویدئو حدود 26MB را در بر می گیرد. دوربین نوکیا E6 همچنین از تکنیک زوم هوشمند استفاده می کند که امکان زوم تا حداکثر 3X را در حین فیلمبرداری 720P فراهم می نماید و کارایی خوبی دارد.
    do6 do5 do4 سایر امکانات :

    گالری Anna سیمبین درست مانند گالری نسخه 3 سیمبین و گوشی های قبل از آن است و تنها مورد جدیدی که به آن اضافه شده است مرور Kinetic می باشد. امکان مرور با کشیدن انگشت روی صفحه و زوم با نیشگون گرفتن صفحه نیز وجود دارد. علاوه بر این برای زوم می توان از دو بار ضربه زدن روی صفحه و یا نوار کشویی روی صفحه نیز استفاده کرد. امکان زوم با استفاده از کلید ولوم وجود ندارد. از گالری مستقیما می توان چندین عکس را برای حذف یا به اشتراک گذاشتن انتخاب کرد. گزینه های بسیاری برای به اشتراک گذاشتن تصاویر وجود دارد که از طریق MMS ، ایمیل ، بلوتوث ، فیس بوک ، توییتر و سایر شبکه های اجتماعی است.
    sa4 sa2 sa1 برای استفاده از شبکه های اجتماعی ابتدا باید حساب آنها را تنظیم نمایید. گالری عکس همچنین دارای سیستم برچسب گذاری تصویر برای تفکیک آسان تر ، حالت مشاهده اسلاید و سیستم آلبوم ها است. مرور در تصاویر در عکس های 12MP حتی در حین زوم نیز سرعت بالایی دارد.
    sa7 sa6 sa5 نوکیا E6 دارای دو نرم افزار سودمند است که ویرایشگر تصویر و ویدئو نام دارند. این نرم افزار ها منوی ساده ای دارند اما از کارایی بالایی برخوردار می باشند. با ویرایشگر تصویر می توانید بخشی از تصویر را جدا کنید ، بچرخانید ، اندازه آن را دوباره تنظیم کنید و در آن از متن ، جلوه های ویژه ، مهر استفاده کنید یا جلوه ویژه قرمزی را پاک می کند و ... . تمامی این ویژگی ها به صورت لمسی انجام می شود. ویرایشگر ویدئو دارای دو حالت ایجاد / ویرایش یا ایجاد اسلاید از عکس ها است. کنترل های این نرم افزار نیز به صورت لمسی می باشند و کار با آنها آسان است.
    sa10 sa9 sa8 نوکیا E6 از انواع ارتباطات شبکه پشتیبانی می کند که شامل GPRS ، EDGE و 3G با HSDPA) HSPA 10.2Mbps و HSUPA 2.0Mbps) می باشد. این گوشی از چهار باند GSM/EDGE و پنج باند 3G (850/900/1700/1900/2100MHZ) پشتیبانی می کند. بلوتوث 3.0 با پشتیبانی استریو و رادیو Wi-Fi با قابلیت Wireless N وجود دارد. نسخه USB 2.0 با پورت استاندارد MicroUSB علاوه بر انتقال داده ، قادر به شارژ گوشی نیز می باشد. در این گوشی یک سوکت صوتی 3.5 میلی متری وجود دارد که می توان یک کابل استاندارد 3.5 میلی متری A/V را برای خروجی صوتی و تصویری به آن وصل کرد . این گوشی خروجی تلویزیون ندارد.
    نسخه Anna سیمبین در مقایسه با گوشی های نسخه 3 ، مرورگر بهتری دارد. مرورگر نوکیا E6 زمان بارگذاری کوتاه تر و کارایی بالاتری دارد. این مرورگر دارای زمینه آدرس همراه با جستجو و یک دکمه Back است که همواره قابل مشاهده می باشد. تاریخچه نیز در این مرورگر ارتقا یافته است و اکنون Tabs بهتر مدیریت می شوند. کاربر از منو می تواند کلید اختصاصی ویندوز را انتخاب کند و سپس Tabs را ببندد یا اضافه کند و یا بین آنها مرور نماید.
    sa13 sa12 مرورگر صفحه را به خوبی پردازش می کند و ویژگی هایی مانند 5 اندازه متفاوت فونت ، پر کردن اتوماتیک فرم های وب و مدیر رمز دارد. با دو بار ضربه زدن روی صفحه و نیشگون گرفتن صفحه می توان زوم کرد. از مرور Kinetic در این قسمت نیز پشتیبانی می شود. زمینه آدرس در زمان مرور در صفحه بطور اتوماتیک پنهان می شود و از جستجو پشتیبانی می کند. در هنگام تایپ باید گزینه جستجو را انتخاب کنید زیرا در غیر این صورت نتیجه مطلوب بدست نمی آید.
    sa15 sa14 ویژگی " پیدا کردن روی صفحه " امکان جستجوی لغت کلیدی را فراهم می کند. تاریخچه نیز به کاربر کمک می کند تا صفحه بازدید شده را به آسانی پیدا کند. مسدود کننده Pop-Up نیز وجود دارد. پشتیبانی Flash Lite 4.0 برای پخش ویدئوهای Flash کافی است اگرچه یوتیوب فقط ویدئو های 360P را پخش می کند.
    sa18 sa17 sa16 نوکیا E6 به ویرایشگر مستندات Office مجهز است که Quick Office نام دارد که دارای ویژگی های بسیاری است و حتی به عنوان File Manager نیز کار می کند. گزینه فایل های اخیر ، سریع ترین راه برای برگشت به مستنداتی است که روی آن کار کرده اید.
    sa20 sa19 Quick Office از قابلیت مشاهده و ویرایش مستندات Word ، Excel و Powerpoint برخوردار است. تمامی فایل های Office در حالت ویرایش مستقیما باز می شوند. امکان زوم با نیشگون گرفتن صفحه وجود دارد و به خوبی کار می کند.
    sa23 sa22 sa21 ویرایشگر دارای گزینه های بسیاری است که از آنها می توان به فرمت پیشرفته ، ویرایش جدول ، لیست کامل عملکردهای Excel و ... اشاره کرد. اگر چه کار کردن با منو / زیر منوی آنها خیلی آسان نیست. ویرایشگر PowerPoint در هنگام زوم امکان ویرایش ندارد و با آغاز ویرایش به چندین کلیک نیاز است تا متن را در یک برچسب تغییر دهد.
    sa26 sa25 sa24 ویرایش مستندات بطور کلی سریع است حتی زمانی که با فرمت Office 2007 Docx کار می کنید نیز سرعت به اندازه کافی است. برای مشاهده فایل های PDF نیز نرم افزار استاندارد Adobe وجود دارد و ویژگی زوم با نیشگون گرفتن صفحه نیز در این برنامه کار می کند و سرعت بالایی دارد.
    sa29 sa27 E6 یک گوشی تجاری نوکیا است و یک سازمانگر با کارایی مطلوب دارد. تقویم دارای چهار حالت مشاهده ، مختلف براساس ماه ، هفته ، روز و لیست To-Do است که امکان چک کردن تمامی ورودی های To-Do را صرف نظر از تاریخ آنها فراهم می کند. سه نوع رویداد را می توان برای تقویم تنظیم کرد که شامل جلسه ، سالروز و To-Do است. هر رویداد دارای زمینه های خاص خود است و برای بعضی از آنها می توان یک آلارم قرار داد تا در زمان از پیش تنظیم شده به عنوان یادآوری کار کند.
    sa32 sa31 sa30 این گوشی دارای یک Zip Manager و برنامه آنتی ویروس موبایل (F-Secure) است که همراه با بسته Office امکانات کافی را فراهم می کنند. نرم افزار ماشین حساب کارایی معمولی دارد و پیشرفته ترین ویژگی آن جذر است.
    sa34 sa33 sa36 sa35 بسته سازمانگر همچنین دارای یک فرهنگ لغت ، ضبط صوت و یادداشت است. این گوشی مبدل واحد ندارد و می توان آن را از OVi Store دانلود کرد.
    sa39 sa38 sa37 نرم افزار آلارم امکان تنظیم تعداد زیادی آلارم را فراهم می کند که هر یک دارای نام ، زمان اجرا و برنامه تکرار خاص خود است. به موجب شتاب سنج داخلی با برگرداندن گوشی می توان صدای آلارم را قطع کرد. نرم افزار Message Reader تمامی پیام های متنی را با صدای بلند می خواند.
    sa41 sa40 sa43 sa42 نوکیا E6 دارای ادغام شبکه های اجتماعی است که بخشی از آن نیز در دفترچه تلفن وجود دارد. این گوشی از دو شبکه اجتماعی معروف فیس بوک و توییتر پشتیبانی می کند. کاربر می تواند چندین حساب روی هر شبکه داشته باشد اما در هر زمان فقط یکی از آنها می تواند فعال باشد. بخش فیس بوک دارای گزینه های متعددی است و کار کردن با منوی لمسی آن آسان می باشد. پست کردن به روز رسانی وضعیت ، پیوست کردن یک عکس یا ویدئو و اضافه کردن اطلاعات Geotagging بسیار راحت است.
    sa46 sa45 sa44 توییتر نیز از طریق یک منوی ساده قابل دسترسی است. یک دکمه برای کوتاه تر کردن لینک ها وجود دارد و می توان عکس و ویدئو را نیز به Tweets پیوست نمود.
    sa49 sa48 sa47 با اضافه کردن حساب های فیس بوک و توییتر ، بخش All Activity موجود می شود که به روز رسانی وضعیت را از هر دو شبکه بیرون می کشد و به صورت یک لیست ارائه می دهد. کاربر می تواند بطور همزمان از اینجا به روز رسانی یک وضعیت را روی هر دو شبکه ارسال نماید. گزینه ای برای پست به یکی از شبکه ها وجود ندارد. امکان جستجوی دوستان روی هر دو شبکه فراهم شده است و هر دو حساب را برای یک نام مشخص ، جستجو می کند.
    sa52 sa51 sa50 سیمبین یکی از معروف ترین سیستم عامل های گوشی های هوشمند در دنیا است اگر چه فروشگاه نرم افزاری iOS و بازار آندروید محدود می باشد. این کمپانی منوی OVi Store خود را ارتقا داد تا کار با آن برای کاربران نسخه 3 سیمبین آسان تر شود. صفحه پیش فرض لیستی از نرم افزار های پیشرفته را نشان می دهد یا کاربر می تواند براساس گروه در نرم افزار های موجود در OVi Store مرور کند که این گروه ها شامل نرم افزار ، بازی ، محتوای صوتی و تصویری و شخصی سازی می باشند.
    sa55 sa54 sa53 امکان جستجو طبق مجموعه ( مجموعه چت ، کیت APPS Start ، سفر ، ابزار حرفه ای ها ، نرم افزار برای بچه ها و ...) نیز وجود دارد. پروفایل حساب کاربر تمامی نرم افزار های نصب شده را تحت My Stuff ثبت می کند و می توان انتخاب کرد که بازی ها و نرم افزار ها در کجا نصب شوند و محتوای صوتی و تصویری کجا قرار گیرد.
    sa58 sa57 sa56 نوکیا E6 به گیرنده داخلی GPS مجهز است که در صورت غیر فعال بودن A-GPS در حدود دو دقیقه به قفل ماهواره می رسد. نوکیا E6 در محیط های پر ازدحام نیز برای دستیابی به قفل مشکلی ندارد. نوکیا مسیر یابی OVi Maps را برای تمامی گوشی های هوشمند خود به صورت رایگان ارائه داده است که این شامل E6 نیز می شود. راهنمای صوتی در حال حاضر در بیش از 70 کشور و در 40 زبان مختلف وجود دارد و اطلاعات ترافیک نیز برای بیش از 10 کشور فراهم شده است.
    sa60 sa59 نوکیا همچنین یک منوی لمسی زیبا با ویژگی هایی مانند راهنمای شهر ، هتل های HRS و راهنمای رستوران Michelin برای نرم افزار OVi Maps فرار داده است. همچنین پیش بینی وضعیت هوای 5 روز آینده برای شهر های موجود همراه با Map Reporter وجود دارد که از آن می توان برای گزارش دادن موارد نادرست روی نقشه استفاده کرد. کاربر می تواند انتخاب کند که کدام موارد در منو قابل مشاهده باشند. با OVi Maps 3.06 سه حالت مشاهده متفاوت وجود دارد که شامل نقشه های ماهواره و مترو می باشد اگر چه آنها نیازمند ارتباط اینترنتی می باشند.
    sa62 sa61 حالت مشاهده دو بعدی و سه بعدی نیز وجود دارد و می توان آنها را با نقشه های از پیش بارگذاری شده مشاهده کرد. با اجرای نسخه 3.06 می توان نقشه ها را مستقیما از گوشی دانلود کرد نیازی به کامپیوتر نیست. به راحتی می توان الگوریتم برنامه ریزی مسیر را مطابق با نیاز خود تنظیم کرد و در طول مسیر از جاده های دارای عوارضی و تونل ها عبور نکرد تا کوتاهترین یا سریعترین مسیر انتخاب شود. OVi Maps برای تعیین مسیر در طول پیاده روی نیز مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین می توان گیرنده GPS را غیر فعال کرد و از گوشی به عنوان یک نقشه دستی استفاده نمود.


    اگــر بــه کـــــــسی بــیش از حــد بــها بدی
    حــتمآ بــهش بــدهــــــکار مــیشی






برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست در پست خود ضمیمه کنید
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •  

http://www.worldup.ir/