سلام دوستان جوان
اگر با این شیوه برای حرف زدن بخواهید پیش بروید نمیدونم شاید فردا اگر به مشکل برخوردیم همه شما جا خالی کنید و بار مسئولیت را رها کنید دوستان من از روزی که آقای محمد محمدزاده متن بالا رو لطف کردن نوشتن یادم نیست چند وقت گذشته من حرفم اینه جواب مرقومه آقای مدیر را با توجه به حساسیت موضوع دادم ولی از آنروز خبری از دوستان نشد بابا دنیای رسانه مال شماست برای نجات اون باید دست به دست هم بدیم وگرنه خداحافظ رسانه دیجیتال تنها این رسانه هست که در دنیا آزاد ترین تریپون محسوب میشه چه طور حسن میاد حسین میره آقا بخدا این حق شماست . من وعده ای پا برهنه تر از خودم عادت داریم در وسط سیلاب باشیم و هیچ باک نداریم . اگر تخصص نداریم ولی به یقین مواردی دیدیم که هیچ کس ندید . و باید آنان را رفع کرد . لذا
فراخوان رو اجرائی میکنیم حالا با همه یا ...... اگر ما کند حرکت میکنیم از دیگران ایراد نگیرم کمی هم به عمل خودمان نگاه کنیم در زمان جنگ یادم میاد روز ها وهفته ها مینشستیم طرح میدادیم نقشه پیاده میکردیم شب ها بیداری روزها بیگاری تاروزحمله فرجی حاصل شود . امامیدونید چی میشددرست چند ساعت به عملیات در کمال تعجب میدیدیم عملیات طراحی شده روی خودمان انعکاس پیدا کرد . آخه مگر میشه . نه امکان ندارد .ولی شد خودمان کند رفتیم به دیگران چه مربوط . تازه متوجه شده بودیم صدام به کلیه سران ارتش و دانشمندان و فضلای خود امر کرده زمان فرمایشات وبیانات حضرت امام راحل باید همگی سراپا گوش باشند تا شاید موجبات احیاءدوباره ارتش تکریتی فراهم گردد. بله آنها پای سخنان اندیشمندانه آن عارف بزرگ ساعتها مینشستن واز برکت همان بیانات . حملات ماررا شناسائی میکردند . و ای داد بر ما که امام برای ما بود ولی بیگانه افتخار میکرد. چرا چون کند بودیم . خب ما کند هستیم از دیگران چرا ایراد بگیریم . هل من ناصر ینصرنی /یا حیدر کرار
پیروز وموید باشید التماس دعا![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)