نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5

موضوع: شيرين گفته های اسرار آميز !

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

شيرين گفته های اسرار آميز !

تو این تاپیک قصد دارم كه داستان ها اخلاقي، فرهنگي، تاريخي ......خلاصه هر نوعش كه جالب باشه و درس هاي قشنگي بده كه به درد زندگيمون بخوره رو بذارم .

خوشحال میشم همراهم باشید . شما هم اگه داستاني ، حكايت ، امثال و روايت اخلاقي داريد ممنون ميشم بذاريد .

لطفا فقط از دکمه ی تشکر استفاده کنید و پست ندید .

امیدوارم که تکراری نباشه

حكايت : دعا و سلطنت

كريم خان زند حكايت مي كند :

در زمان نادر از لشكريان او بودم به ما رسيدگي نمي شد ،فقر مرا مجبور كرد كه يك زين زرين را از زين سازي بدزدم ، بي خبر از اينكه اين زين متعلق به يكي از امراست كه جهت تعمير به زين ساز داده بود .
    روز بعد فهميدم كه زين ساز به زندان افتاده و مي خواهند او را به دار كشند . از شنيدن اين موضوع ناراحت شدم و زين را برده بر سر جاي اولش نهادم ،زن زين ساز زين را يافته و با شادي صورت بر خاك گذاشت و با اشك چشم و سوز دل فرياد كشيد ،
    خدايا كسي كه اين زين را بما رسانيد تو به اندازه اي به او كه صد زين زركوب به خود ببيند و من اين سلطنت را از دعاي آن زن مي دانم
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

كرم خدا تا كجاست ؟

منقولست ، فرعون دلقكي داشت كه در جميع احوال ، خود را به صورت حضرت موسي عليه السلام در مي آورد و مردم را مي خنداند چون فرعون با قوم خود غرق شدند او به سلامت رهايي يافت .

حضرت موسي عليه السلام آه بر آورد و گفت خدايا همه آزار من از او بود « تو او را نجات دادي »!

ندا آمد كه اي موسي چون خود را شبيه به تو مي كرد عيب بود كه مشابه تو را دشمن بدارم و عذاب نمايم !!

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

فرق بندگي شيطان با بندگي حضرت آدم عليه السلام

بدانيكه يكي از اسما عظيمه الهيه غفار و غافر است و مقتضاي ظهور آن در وجود گنهكار است پس نبايد گنهكار مايوس و نا اميد باشد چه آنكه پدر و مادر ما، دوم كساني بودند كه بعد از شيطان به وسوسه شيطان گناه كردند و اين صفت از ايشان به ما ارث رسده است .

وليكن پدر ما گناه كرد و پشيمان شد و توبه كرد وليكن شيطان گناه كرد و پشيمان نشد و توبه هم نكرد .
    پس اگر در بعد از گناه ، تو پشيمان شدي و توبه كردي فطرت آدم در تو جاري است و اگر در بعد از گناه پشيمان نشده و توبه نكردي اخلاق شيطاني در تو جاري است .

آبادي ميخانه ز مي خوردن ماست
    خون دو هزار توبه در گردن ماست
    گر من نكنم گناه رحمت كه كند ؟
    آرايش رحمت ز گنه كردن ماست

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

عمر خطاب روزی بر ابلیس رسید گریبان وی بگرفت گفت- دیر است تا من در طلب توام ترا به خانه برم تا کودکان بر تو بازی کنند. ابلیس گفت- ای عمر پیران را حرمت دار. در هفت آسمان خدای را عبادت کرده ام به هر آسمان صدهزار سال. همی بالا گرفتم پنداشتم که آن بالا گرفتن من کرامتی است و نواختی، چون نیک نگه کردم معنی آن بود که تا هرچند بالا بیش چون بیفتم سخت تر و صعب تر افتم؛ ای عمر تو هفصد هزار ساله عبادت من ندیده ای و من پیش تورا پیش بت به سجود دیده ام.
    عمر دست از وی بداشت و زبان حال ابلیس از سر مهجوری می گوید:

گفتم چو دلم با تو قرین خواهد بود
    مستوجب شکر و آفرین خواهد بود
    بالله که گمان نبردم ای جان جهان
    کامید مرا فذلک این خواهد بود.

"کشف الااسرار میبدی"

[SIGPIC][/SIGPIC]

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array

حكايت : هيچ كس نا اميد از درگاه خدا بر نمي گردد

نقل مي كنند وقتي نمرود در مقابل خدا ، خود را شكست و خورد ديد ادعاي مبارزه با او را نمود و دستور داد صندوق ساخته و كركسهايي را به آن متصل و خود در آن صندوقچه نشست و به سوي آسمان پرواز كرد آنقدر كه زمين در مقابل چشمانش نقطه اي بيش نبود
    در آنحال تيري از كمان به سمت آسمان رها كرد و به اين ايمد كه خداي ابراهيم را بكشد . از قضا در مسير اين تير بر كبوتري اصابت كرد و آن تير به قدرت خدا خونين شد .
    شاعر لطيفه گوي اين قصه را با اين اشارت به شعر در آورد كه :
    ناوك نمرود را يزدان به خون آغشته كرد
    تا كه گويد هيچ كس نا اميد از درگاه نيست
    « يعني حتي اگر نمرود هم به درب خانه من بيايد ولو براي كشتن من ، نا اميد نخواهد گشت » .

[SIGPIC][/SIGPIC]

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)