صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 41 تا 50 , از مجموع 115

موضوع: تاپیک هواداران تراختور

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

نتوانسته‌ایم به تعهدات خود عمل کنیم

859335 PhotoA

به نقل از باشگاه تراکتورسازی تبریز، محمدحسین جعفری با اشاره به اینکه موسسه قرض‌الحسنه جوانان خیّر با خرید 30 درصد از سهام باشگاه تراکتورسازی تا حدودی مشکلات مالی این باشگاه را برطرف کرد، اظهار داشت: در ابتدای فصل جاری رقابت‌های لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور (لیگ یازدهم) بودجه‌ای را برای تیم فوتبال تراکتورسازی تنظیم و آن را در اختیار هیئت مدیره باشگاه قرار دادیم و بر اساس آن بودجه هدف‌گذاری کردیم که تیم ما در کورس قهرمانی و کسب سهمیه آسیا باشد اما تامین نشدن این بودجه در طول فصل، باشگاه تراکتورسازی را دچار مشکلاتی کرد که به نظر من این باشگاه در طول حیات خود تاکنون دچار چنین بحران شدیدی نشده بود.
    وی ادامه داد: البته این مشکل در فصول گذشته و در زمان مدیریت آقای شفق نیز وجود داشت و حتی‌ امکان داشت که تیم تراکتورسازی دوباره به لیگ یک سقوط کند اما در آن زمان با همت استاندار، سردار پورجمشیدیان و برخی از نمایندگان استان در مجلس، موسسه جوانان خیّر گام خوبی برداشت و مبلغ 1.5 میلیارد تومان به عنوان وام در اختیار مدیریت وقت باشگاه تراکتورسازی قرار داد و با این کمک مالی بود که تیم تراکتورسازی جان دوباره‌ای گرفت و در لیگ نهم رتبه هفتم را کسب کرد.
    جعفری با اشاره به مشکلات مالی باشگاه تراکتورسازی در فصل گذشته تصریح کرد: سال گذشته نیز باشگاه تراکتورسازی دچار مشکل مالی بود و در آن مقطع، کمک‌های استانی تا حدودی گره مشکلات باشگاه را باز کرد و ما توانستیم همه تعهدات خود را انجام دهیم و فقط مبلغ 460 میلیون تومان از فصل قبل بدهی داشته باشیم.
    وی با بیان اینکه بر اساس مصوبه‌ای کمک دولت به تیم‌های حرفه‌ای ممنوع است، یادآور شد: ما تا امروز به هر نحوی شده مشکلات مالی را تحمل کرده‌ایم اما برای موفقیت یک تیم لازم است که پول کافی وجود داشته باشد و بازیکن بدون دغدغه و مشکل مالی بتواند برای موفقیت تیمش تلاش کند.
    مدیرعامل تراکتورسازی تبریز با اشاره به اینکه تا به امروز از سوی صاحبان صنایع و داخل استان برای این باشگاه کمک مالی آنچنانی نشده است، عنوان کرد: ما از ابتدای آبان امسال یک ریال هم به بازیکنان و اعضای کادر فنی نداده‌ایم و نتوانسته‌ایم به تعهدات خود در این خصوص عمل کنیم که این موضوع سبب می‌شد فشار روی ما رفته رفته بیشتر شود.
    وی ادامه داد: در این مدت من هرجا که لازم بود، رفته‌ام و ده‌ها جلسه با بیگی و نمایندگان مجلس و اعضای هیئت مدیره برگزار کرده‌ام تا بلکه گره مشکلات مالی باشگاه حل شود که خوشبختانه امروز با پا پیش گذاشتن موسسه قرض‌الحسنه جوانان خیّر، بخشی از این مشکلات باشگاه در حال برطرف شدن است.
    جعفری با یادآوری موضوع استعفای چند وقت پیش خود از مدیریت باشگاه تراکتورسازی تبریز اظهار داشت: مشکلات مالی باشگاه به حدی بود که من بحث استعفایم را پیش کشیدم و حتی این موضوع را کتبا به هیئت مدیره باشگاه اعلام کردم چون به نظرم حیف بود که تیمی مانند تراکتورسازی که امسال صدرنشین لیگ برتر بوده و اکنون نیز ظرفیت صدرنشینی دارد، با مشکلات مالی مواجه شده و دچار آسیب شود.
    وی در ادامه با اشاره به مذاکراتی که باشگاه تراکتورسازی با موسسه قرض‌الحسنه جوانان خیر داشته، گفت: از حدود چهار ماه قبل ما با مسئولان این موسسه وارد مذاکره شدیم و در ابتدا مذاکرات ما چندان جدی نبود اما از چند روز پیش گفت‌وگوهای دو طرف جدی‌تر از قبل شد و از سویی تلاش بیگی و سردار پورجمشیدیان نیز مثمرثمر واقع شد تا موسسه جوانان خیر بار دیگر برای کمک مالی و نجات تیم تراکتورسازی تبریز آستین‌ها را بالا زده و وارد میدان شود.
    imagephptypesigpicampuserid140ampdateline1327832920

تا بهشت راهی نیست ...

خدایا!!! درک من را از خودت و از خودم بیشتر کن

خوشبختي ما در سه جمله است :
    تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    ولي ما با سه جمله ديگر زندگي مان را تباه مي کنيم :
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

از هواداران تراکتورسازی انتظار نداشتم

1049033 PhotoA

منصور ابراهیم‌زاده پس از شکست ۲ بر یک مقابل تراکتورسازی در پاسخ به این سؤال که چرا در جریان مسابقه به یکباره عصبانی شد، عنوان کرد: بازی زیبایی انجام دادیم و تراکتورسازی امکان نداشت به ما گل بزند. کار کرده بودیم و فقط اشتباهات فردی خودمان باعث شکست در این دیدار شد.
    وی افزود: اخراج بی‌مورد بازیکن ما و بعد از آن اشتباه فردی باعث شکست‌مان شد اما خوشحالم که بازیکنان جوان ما خوب کار کردند. در آخر بازی می‌توانستیم گل بزنیم و نتیجه غیر از این بدست آوریم. اگر من ناراحت شدم علتش این بود که به بچه‌ها گفته بودم که اشتباه نکنید.
    ابراهیم‌زاده با انتقاد از هواداران تراکتورسازی گفت: در این ورزشگاه انتظار شعار علیه تیم مقابل را نداشتم و تعجب می‌‌کنم که امروز چنین شعارهایی را شنیدم. همه می‌گفتند ضد فوتبال آنها به همان بازیکنی می‌گفتند وقت تلف می‌کنی که پیام صادقیان بود. او آذربایجانی است. این فرهنگ آذربایجان نیست و من از طرفداران تراکتورسازی می‌خواهم تیم خود را تشویق کنند. فرهنگ ما باید توسط ورزش بالا برود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

تیمی می‌بندم که 3،4 سال تاریخ مصرف داشته باشد

13900730201325 PhotoA

امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی ۲ بر یک مقابل ذوب‌آهن گفت: به خاطر این برد ‌خدا را شکر می‌کنم. به این پیروزی نیاز داشتیم اما از هواداران گله‌مندم چون مردم آذربایجان الگوی معرفت در تاریخ بوده‌اند و توقع فرهنگی زیادی از این مردم داریم و دارند.
    وی افزود: دست تک تک این دوستان را می‌بوسم اما از آنها می‌خواهم فقط به مسائل فنی بپردازند و از حاشیه بیرون بیایند. هر کسی که در تبریز مهمان است باید با خاطره خوب از این شهر برود. نتیجه از یاد می‌رود و آنچه که ماندگار است، اخلاق است. من حتی پیشنهاد دادم که بازی بعدی ما که با شاهین است و این تیم از حضور تماشاگر ممنوع شده با حضور مردم برگزار شود.
    قلعه‌نویی با اشاره به زمین ورزشگاه یادگار امام تبریز گفت: از پیمانکاران بابت اینکه زمین نسبت به نیم فصل اول بهتر شده تشکر می‌کنم و از آنها می‌خواهم در بهتر شدن آن تلاش کنند. امروز بهترین شرایط ذوب‌آهن نسبت به نفرات ما بود و البته هم ما و هم آنها موقعیت چندانی نداشتیم و کلا کیفیت این مسابقه بد بود.
    وی افزود: این بازی را با نصف نفرات بردیم و به لطف خدا شرمنده مردم آذربایجان نشدیم. تیم ما به آرامش رسیده و هدف من مسائل اخلاقی و فرهنگی در ورزش است. متاسفانه بعضی‌ها تماشاگران تراکتورسازی را تحریک می‌کنند. من تیمی می‌بندم که ۳، ۴ سال تاریخ مصرف داشته باشد. این تیم در آینده پتانسیل قهرمانی دارد. چه من باشم و چه نباشم تراکتورسازی برنامه ۳ ساله می‌خواهد.
    قلعه‌نویی تاکید کرد:‌۸ ماه است که ریالی پولی نگرفته‌ایم و امروز مبلغی به تیم تزریق شده است.
    قلعه‌نویی در پایان گفت: از فدراسیون می‌خواهم از داوران با تجربه در بازی‌های تراکتورسازی استفاده کنند.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

کوتاه از تراکتورسازی

13900918203242 PhotoA

قاسم حدادی فر که به عنوان سرباز به تیم تراکتورسازی پیوسته روز گذشته در نیمه اول بازی با ذوب‌آهن با کشیدگی کشاله ران روبرو شد و زمین مسابقه را ترک کرد. احتمال دارد حدادی فر به دلیل این مصدومیت تا دو، سه هفته نباشد.
    * مهدی کیانی گچ پای خود را فردا باز می کند و از شنبه می تواند تمرین را آغاز کند. او باید تمرینات بدنسازی را انجام دهد.
    * عقیل اعتمادی دروازه بان جدید تراکتورسازی هنوز شرایط قرار گرفتن درون دروازه را پیدا نکرده و مربیان تراکتورسازی برای او تمرینات ویژه در نظر گرفته اند.
    * با توجه به اینکه ۳۰ درصد سهام باشگاه تراکتورسازی به موسسه جوانان خیر داده شد شب گذشته قبل از بازی تراکتورسازی با ذوب‌آهن مبلغی از قرارداد اعضای تیم پرداخت شد. بازیکنان تراکتورسازی ۸ ماه بود پولی از باشگاه دریافت نکرده بود. گفته می شود از منابع دیگر هم قرار است پول به باشگاه تراکتورسازی برسد.
    * تیم تراکتورسازی یکشنبه هفته آینده باید به مصاف شاهین در بوشهر برود. این تیم جمعه به تهران می آید و شنبه راهی بوشهر می شود. امیر قلعه نویی سرمربی تراکتورسازی به دلیل شرکت مراسم عزاداری اربعین حسینی صبح یکشنبه در بوشهر به تیمش ملحق می شود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

قلعه‌نویی: فعلا درباره قهرمانی حرف نمی‌زنم

مادرمان ما را نفرین کرده است!

13901024000225 PhotoA

امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی ۳ بر یک مقابل داماش گفت: برنده واقعی این بازی تماشاگران بودند. در ورزش برد و باخت مهم نیست و از یاد می‌رود و کسی یادش نمانده که در سال ۸۵ تیم‌ها چه نتایجی گرفتند. این منش و اخلاقیات است که می‌ماند مثل تختی و هادی ساعی که از یاد مردم نمی‌روند. از مطبوعات تشکر می‌کنم که ما را در شرایط بحرانی کمک کردند.
    وی در خصوص عصبانیتش در جریان مسابقه عنوان کرد:‌ مادرمان ما را نفرین کرده که مربی شده‌ایم. درست است که بازی را بردیم و خدا را شکر می‌کنم اما مشکلاتی هم داریم که من نمی‌گویم و این روز قشنگ را خراب نمی‌کنم.
    قلعه‌نویی تصریح کرد: این مردم اینقدر با ارزش هستند که هرچه خوبی به آنها کنیم باز کم است و با وجود همه این مشکلات و رفت و آمدها به ورزشگاه باز ما را حمایت می‌کنند.
    سرمربی تراکتورسازی خاطرنشان کرد: کلا از بازی راضی نبودم. اوایل خیلی خسته بودیم و این به خاطر مسابقاتی است که پشت سر هم انجام می‌دهیم. باید بازی به بازی پیش برویم و فعلا در مورد قهرمانی حرف نزنیم. به بازیکنان گفتم بازی تمام شد و تا فردا خوشحال باشند از تمرین فردا به بعد باید به فکر بازی بعدی باشند و خوشحالی از یادشان برود.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

عضو سایت
    تشکر تشکر کرده 
    3,398
    تشکر تشکر شده 
    3,122
    تشکر شده در
    1,393 پست
    قدرت امتیاز دهی
    1664
    Array

اگر پولی ندهند، زورم به خودم می‌رسد و می‌روم

13900720124117 PhotoA

محمد حسین جعفری در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد شرایط مالی باشگاه تراکتورسازی و اینکه اعلام کرده می خواهد تصمیم دیگری بگیرد، اظهار داشت: متاسفانه مواردی که برای کمک از سوی استان در نظر گرفته بودیم هیچ کدام تاکنون مهیا نشده و من از این بابت تحت فشارم. مراجعی که از سوی استان قول مساعدت مالی داده بودند هنوز پولی به ما نداده اند. من شرایط استان را هم درک می کنم اما توقعمان این است که به عنوان تیم پر طرفدار آذری تنهایمان نگذارند.
    وی افزود: مسئولان استان تلاش می کنند اما این سعی و کوشش کافی نیست. انتظار جدی تری از مسئولان داریم. پتانسیل استان بیشتر از این است. اگر به موقع به تراکتورسازی کمک شود در نیم فصل بهترین فرصت است تا تیم را بازسازی کنیم.
    جعفری در پاسخ به این سؤال که چرا مسئولان استان به باشگاه تراکتورسازی کمک نمی کنند، گفت: کسی نمی گوید کمک نمی کنیم یا پول نمی دهیم. همه می گویند تلاش می کنیم اما فعلا پولی نگرفتیم. تاکنون هم به خاطر دو اسپانسر خوبی که داشتیم توانستیم تیم را بچرخانیم. در دو ماه اخیر که باید طبق قراردادها پول به بازیکنان می دادیم نتوانستیم به قول خود پایبند باشیم. امیر قلعه نویی خویشتن داری می کند و به بچه هم تذکر می دهد که شرایط باشگاه را درک کنند و آنها هم می دانند اگر تراکتورسازی جز سه تیم اول در پرداخت پول نباشد عقب تر هم نیست. آنها حقشان است که دنبال دستمزد خود باشند.
    مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی در ادامه گفت و گو با فارس در خصوص بازی روز گذشته مقابل مس سرچشمه که به تساوی صفر - صفر منجر شد، گفت: ما خوب نبودیم. بعد از پیروزی مقابل پرسپولیس در تبریز نتوانستیم نتیجه بگیریم که این جای بررسی دارد.
    وی در جواب به این پرسش که برای نیم فصل چه تصمیماتی گرفته اند، گفت: اگر مسئولان استان دستمان را باز بگذارند برنامه های خوبی برای نیم فصل داریم اما اگر دستم خالی باشد قطع به یقین تیم آسیب می بیند و بنده با همه انگیزه هایی که وجود دارد زورم به خودم می رسد و می روم. من مدیری نیستم که بتوانم ساکن بمانم و اگر شرایط این طور باشد استعفا و ترجیح می دهم انرژی ام را جایی خرج کنم که فایده ای داشته باشد.
    جعفری در ارتباط با اینکه گفته می شود در نیم فصل قرار است طالب لو و جاسم کرار به تراکتورسازی بپیوندند، گفت: کتاب این شایعات را بسته ایم و به فکر آدم های جدید هستیم.
    وی در خصوص اینکه بازیکنان تراکتورسازی نیست به بازگشت جاسم کرار به این تیم واکنش منفی نشان داده اند، عنوان کرد: من چنین چیزی نشنیدم. باشگاه تراکتورسازی به دنبال جاسم کرار نیست و نظری روی او نداریم.

تا بهشت راهی نیست ...

تجربه از ديروز
    استفاده از امروز
    اميد به فردا
    حسرت ديروز
    اتلاف امروز
    ترس از فردا

7. کاربر مقابل از sarbh عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض تراکتورسازي با ترابوزون بازي نمي‌کند

ديدار دوستانه تراکتورسازي با ترابوزون در زمان ديگري برگزار مي‌شود.

00028502
    مسئولان باشگاه تراکتورسازی درصدد بودند فردا یا جمعه با تیم ترابوزون اسپور ترکیه دیداری تدارکاتی برگزار کنند اما با توجه به اینکه مسئولان باشگاه ترابوزون اعلام کرده اند نمی توانند در این تاریخ به تبریز بیایند قرار شد این دو تیم یک دیدار رفت و برگشت در زمان مناسب دیگری برگزار کنند.
    قرار است تراکتورسازی به زودی با یکی از تیم های دسته اولی تبریزی دیدار تدارکاتی انجام دهد.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

9. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

نقص‎مدارک تراکتور روي‎کاهش‎سهميه‎تاثير گذاشت

ماه ها در رسانه ها و جلسات ليگ برتر اعلام کردم بايد وضعيت ورزشگاه ها را سامان بخشيم و و مدارک مالي باشگاه هاي ليگ برتر را به موقع ارسال کنيم اما هيچ کدام از اين جدي گرفته نشد.
    00003561
    سهمیه لیگ قهرمانان آسیا علیه ایران از 3+1 به 2+2تغییر یافت اما عزیزالله محمدی که هم اکنون در مقر ای اف سی و در مالزی حضور دارد همچنان به تغییر این وضعیت امیدوار است.

او درباره تصمیم جدید ای اف سی گفت:« فعلا کمیته اجرایی آپشن اول را که همان 2+2 است در نظر گرفته اما امیدواریم که طی گفت وگوهایی که در دفتر رئیس موقت ای اف سی انجام خواهیم داد نتیجه لازم را بگیریم . هر چند که به نظر من تمام هشدارهای من به باشگاه ها تیم لیگ برتر اینجا خود را نشان داد به دلیل که ماه ها در رسانه ها و جلسات لیگ برتر اعلام کردم باید وضعیت ورزشگاه ها را سامان بخشیم و و مدارک مالی باشگاه های لیگ برتر را به موقع به ای اف سی ارسال کنیم اما هیچ کدام از این جدی گرفته نشد و حالا هم تأثیر خودش را در اعمال نظر ای اف سی گذاشته است.»

او درباره اشکالات مدارک ارسالی به کمیته ای اف سی گفت:« متأسفانه باشگاه تراکتورسازی روی این اتفاق تأثیر گذاشت چرا که با ارسال ناقص مدارک خود باعث شد ناظران و بازرسان ای اف سی در این کسر امتیاز از سوی ناظران ای اف سی شد اما در هر صورت بنده و آقای کفاشیان امشب تمام سعیمان را خواهیم کرد تا نظر رئیس موقت ای اف سی را جلب کنیم و آپشن 3+1 را دوباره ایجاد کنیم.»

وی در انتها درباره انتخاب جباروف گفت:« به هر حال این نتیجه ای است که ای اف سی رقم زد ولی فکر می کنم چون ازبک ها در آسیا بهتر ظاهر شدند این امتیاز برای جباروف لحاظ شد امیدوارم سال آینده یک بازیکن ایرانی بهترین آسیا شود.»

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

خبرهايي کوتاه از تراکتورسازي

مهاجم تيم فوتبال تراکتورسازي به دليل بيماري فرزندش در تمرينات اين تيم غايب است.

00028502
    تیم تراکتورسازی به دلیل یخ زدن زمین های تمرین در تبریز در سالن تمرینات خود را برای بازی روز جمعه هفته جاری با پرسپولیس برگزار می کند. این تیم برای بازی با پرسپولیس بازیکن محروم و مصدوم ندارد ولی سیاوش اکبرپور به دلیل بستری شدن فرزندش در بیمارستان در چند روز اخیر در تهران بوده و هنوز به تبریز بازنگشته است.
    * باشگاه تراکتورسازی برای جذب بازیکن در نیم فصل در حال مذاکره با چند بازیکن خارجی از کشورهای برزیل و ازبکستان است اما هنوز حضور هیچ یک از بازیکنان قطعی نشده است.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4891
    Array

پیش فرض كياني پس از بازگشت به تراکتورسازي

مهدي کياني هافبک تيم تراکتور سازي در خصوص بازگشت خود به تراکتور گفت: خيلي خوشحال هستم که دوباره به تيم محبوم بازگشتم و اميدوارم در ادامه ليگ بتوانم براي پرطرفدارترين تيم ليگ برتر کمکي باشم.

00034087
    کياني در خصوص ميزان آمادگي خود و اينکه از چه زماني مي‌تواند براي تراکتور بازي کند، خاطرنشان کرد: من در اين مدتي که در تيم محبوبم نبودم تمرينات اختصاصي انجام دادم و در شرايط خوبي قرار دارم و آماده بازگشت به ترکيب تيم هستم و از زماني که کادرفني تصميم گيرد آماده خدمت به تراکتور هستم.
    هافبک تراکتور در مورد غيبت چند ماهه خود از اين تيم تصريح کرد: واقعا دلم براي هواداران تراکتور تنگ شده بود و هر بازي تراکتور را که مي‌ديدم دوست داشتم در زمين مسابقه بودم و براي اين هواداران بازي مي‌کردم و انشاالله بتوانم زحمات هواداران را جبران کنم و از استقبالي که امروز از من داشتند نيز تشکر مي‌کنم.
    کياني گفت: من به هواداران اين قول را مي‌دهم که بيشتر از گذشته براي تراکتور سازي تلاش کنم تا بتوانيم با حمايت آنها و تلاش بازيکنان سهميه آسيايي را براي تراکتورسازي بدست آوريم.
    بازيکن تراکتور سازي گفت: خدا را شکر مي‌کنم که تراکتور نتايج خوبي به دست آورده و بازيکنان تلاش کرده‌اند تا تيم نتيجه خوبي بگيرد و انشاالله من نيز تلاش بسيار زيادي خواهم کرد تا تيم نتايج خوبي بگيرد.
    وي اظهار داشت: سردار جعفري براي بازگشت من به تراکتور کمک زيادي کرد و من از همه مسئولان باشگاه ممنونم که عذرخواهي من را پذيرفتند و همچنين من از امير قلعه نويي به خاطر اينکه مجوز حضور دوباره‌ام به تيم محبوم يعني تراکتور را داد تشکر مي‌کنم و ديروز از قلعه‌نويي هم معذرت خواهي کردم و از هواداران نيز عذر مي خواهم و اميدوارم زحمات هواداران را جبران کنم.
    هافبک تراکتور در مورد بازي بعدي تراکتور با ملوان بندر انزلي گفت: در بازي مقابل ملوان اگر در ترکيب تيم جاي بگيرم، تمام تلاشم را خواهم کرد تا براي تيمم موثر واقع شوم و با گرفتن نتيجه دل خواه هواداران با دست پر از انزلي برگرديم و از هواداران مي‌خواهم که براي پيروزي ما در برابر اين تيم دعا کنند.
    کياني پيوستن قاسم حدادي فر به تراکتور را خوش يمن خواند و عنوان کرد: قاسم حدادي‌فر بازيکن بسيار خوبي است و اميدوارم با آمدن او به تيم بتوانيم با قدرت به کارمان ادامه دهيم و اميدوارم سال بسيار خوبي را در کنار تيم و هواداران با تعصب تراکتور سازي تبريز سپري کند.

13. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 5 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)