سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از اضافه شدن احمدرضا عابدزاده و کريم باقري به کادر فني اين تيم خبر داد.
![]()
حميد استيلي امروز در گفتگويي با شبکه خبر درباره مسائل مختلفي از جمله انتخاب عابدزاده به عنوان مربي دروازهبانان پرسپوليس و اضافه شدن کريم باقري به کادر فني صحبت کرد که بخشهايي از آن را در زير ميخوانيد.
* عابدزاده هم به عنوان مربي دروازهبانان در نيمکت تيم جايگزين سعيد عزيزيان خواهد شد. از اين به بعد سعيد عزيزيان ديگر درنيمکت اصلي تيم حضور نخواهد داشت. او به عنوان استعدادياب در باشگاه فعاليت خواهد کرد.
* قرار است کريم باقري در کنار بازيکنان باشد و تيم را تمرين دهد. البته او پستي را قبول نکرده است. اضافه شدن کريم باقري و احمدرضا عابدزاده صد درصد با هماهنگي من بوده است. من سه هفته پيش با آنها صحبت کرده بودم. کريم باقري شخصيت بسيار مثبت و محبوبي است. او با اضافه شدن تيم ميتواند بار روحي بچهها را افزايش دهد.
* بعد از بازي با استقلال به فکر تقويت خط دفاعي خود و برطرف کردن خطاهاي آنها افتاديم. ما دو دروازهبان خيلي خوب داريم اما متاسفانه آنها توقعات ما را برآورده نکردند. اميدوارم که آنها در تمرينهاي تيم ملي بهتر شوند تا بتوانند به تيم ما کمک کنند. حقيقي و معمارزاده از دروازهبانهاي ملي پوش ما هستند. آنها يکسري اصول را ميدانند اما متاسفانه گلهايي که دريافت ميکنند پيش پا افتاده است و به نظر من اين به جنبه رواني آنها برميگردد.
* ما دربسياري از بازيها برروي اشتباههاي فردي گل خوردهايم به عنوان مثال بعد از بازي با داماش پي بردم که فقط شيري وظيفه خود را به خوبي انجام داد. ديگر عناصر خط دفاعي تمرکز لازم را در اين ديدار نداشتند. در گل اول اشتباه به خاطر نحوه جايگيري بازيکنان و دفاع فردي شيث رضايي بود و اين به عدم تمرکز نفرات برميگردد. اين مسئله را بايد يادآوري کنم که ما پيروزي بسيار ارزشمندي مقابل داماش گيلان به دست آورديم چرا که داماش در شرايط بسيارخوبي به سر ميبرد. آنها با عوض کردن مربي خود نتايج بسيار خوبي در هفتههاي اخيرگرفتند. و بازيکنان ما در اين ديداربا نمايش بسيار خوب خود به نتيجه دلخواه رسيدند، اما متاسفانه حوادثي که بعد از بازي افتاد شيريني اين پيروزي را در کام ما تلخ کرد.
* بسياري به خاطر اينکه من در بازي گذشته از هاشميان استفاده نکردم از من انتقاد ميکردند. اما من پيش از شروع بازي با داماش به خوبي از شرايط جوي آنجا آگاه بودم به همين خاطر بود که به هاشميان استراحت دادم و او به خوبي در اين ديدار کار کرد و جواب اعتماد ما را داد.
* ما از ابتداي فصل با شيث رضايي قرارداد داشتيم، پس مجبور بوديم از او استفاده کنيم. اما از او تعهد گرفته بوديم که حاشيه نداشته باشد و الحق هم که قبل از اين ماجرا حاشيهاي به وجود نياورد.
* کار ما به عنوان مربي ساختن است، نه تخريب. به نظر من کار اين دو نفر به هيچ وجه قابل قبول نيست و حتما بايد تنبيه شوند. صادقانه بگويم سالارکيا (رئيس کميته انضباطي) و من فيلم بازي را نديده بوديم.
* حضرت رسول ميفرمايند: اشاعه کار زشت به اندازه خود کار زشت بد است. صداوسيما اشاعه کار زشت کرد. اين کار چه نتيجهاي براي کشور دارد؟ به جز اينکه به کشور و نظام ضربه بزنيم، چه نتيجهاي گرفتيم؟ کار بازيکنان ما زشت بود، اما اشاعه کار زشت از خود کار زشت بدتر است.
* متاسفانه هر بازيکني که حاشيه بيشتري داشته باشد، رسانهها بيشتر به او توجه ميکنند. اما کسي سراغ بازيکن خوشاخلاق و بيحاشيه نميرود. مشکلات پيشآمده مختص فوتبال نيست. در جامعه ما هم همين مشکلات وجود دارد. من به نصرتي زنگ زدم، او پشت تلفن گريه ميکرد و گفت که از خجالت نميتواند از خانه خارج شود.
* در رشت همهچيز به زارع گفتند، او خودش را کنترل کرد و اگر چنين کاري نميکرد، يکسال محروم ميشد. قطعا نصرتي و رضايي بايد مجازات شوند، اما خانواده آنها چه گناهي دارند؟ مجازات بايد متناسب با جرم باشد، ولي در اين مورد اينگونه نبوده است.
* من با کميته فني تيم پرسپوليس صحبت کردم. متاسفانه اين کار کميته فني حرفهاي نيست که در رسانهها چنين مسائلي را مطرح ميکنند. پس از صحبتي که با سردار رويانيان داشتم، ايشان اشتباه کميته فني را پذيرفتند و از من عذرخواهي کردند.
* براي بررسي شرايط يک تيم به يکي از عواملي که بايد توجه داشت، مسائل فني است. اما علاوه بر مسائل فني تيم ما مشکلاتي نيز خارج از باشگاه دارد. حاشيههاي خارج از تيم ما زياد است و تا اينجا فقط با کمک خدا بوده که شرايط را تحمل کرديم.
* بازيکني که علي کريمي به او اشاره کرده است و گفته شبها در ورزشگاه درفشيفر ميخوابد، بازيکن اميد ما بود، نه بازيکن اصلي ما. خوشبختانه با پيگيريهاي انجامشده از سوي باشگاه الهايي چند روز قبل به هتل منتقل شده است.
* من به کار خود ايمان دارم، اما يکسري عوامل بيروني تيم ما را اذيت ميکند. خوشبختانه پروين پاي تيم ما ايستاده است و از ما حمايت ميکند. من در جلسه هيات مديره گفتم که اگر انتقادي داريد، با خودم مطرح کنيد و موضوع را رسانهاي نکنيد. چون وقتي موضوع رسانهاي ميشود، کنترل آن بسيار سخت خواهد بود. در اين مدت حرفهاي زيادي به من زده شد و تهمتهاي فراواني عليه من مطرح شد، اما من به کسي بيحرمتي نکردم. چون به کارم و تيمم ايمان دارم.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)