صفحه 9 از 20 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 81 تا 90 , از مجموع 327

موضوع: تاپیک هواداران پرسپولیس

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    حالت من : Motarez
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض عابدزاده وباقري به کادرپرسپوليس اضافه شدند

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس از اضافه شدن احمدرضا عابدزاده و کريم باقري به کادر فني اين تيم خبر داد.
    00000527
    حميد استيلي امروز در گفتگويي با شبکه خبر درباره مسائل مختلفي از جمله انتخاب عابدزاده به عنوان مربي دروازه‌بانان پرسپوليس و اضافه شدن کريم باقري به کادر فني صحبت کرد که بخش‌هايي از آن را در زير مي‌خوانيد.

* عابدزاده هم به عنوان مربي دروازه‌بانان در نيمکت تيم جايگزين سعيد عزيزيان خواهد شد. از اين به بعد سعيد عزيزيان ديگر درنيمکت اصلي تيم حضور نخواهد داشت. او به عنوان استعدادياب در باشگاه فعاليت خواهد کرد.

* قرار است کريم باقري در کنار بازيکنان باشد و تيم را تمرين دهد. البته او پستي را قبول نکرده است. اضافه شدن کريم باقري و احمدرضا عابدزاده صد درصد با هماهنگي من بوده است. من سه هفته پيش با آنها صحبت کرده بودم. کريم باقري شخصيت بسيار مثبت و محبوبي است. او با اضافه شدن تيم مي‌تواند بار روحي بچه‌ها را افزايش دهد.

* بعد از بازي با استقلال به فکر تقويت خط دفاعي خود و برطرف کردن خطاهاي آنها افتاديم. ما دو دروازه‌بان خيلي خوب داريم اما متاسفانه آنها توقعات ما را برآورده نکردند. اميدوارم که آنها در تمرين‌هاي تيم ملي بهتر شوند تا بتوانند به تيم ما کمک کنند. حقيقي و معمارزاده از دروازه‌بانهاي ملي پوش ما هستند. آنها يکسري اصول را مي‌دانند اما متاسفانه گل‌هايي که دريافت مي‌کنند پيش پا افتاده است و به نظر من اين به جنبه رواني آنها برمي‌گردد.

* ما دربسياري از بازيها برروي اشتباه‌هاي فردي گل خورده‌ايم به عنوان مثال بعد از بازي با داماش پي بردم که فقط شيري وظيفه خود را به خوبي انجام داد. ديگر عناصر خط دفاعي تمرکز لازم را در اين ديدار نداشتند. در گل اول اشتباه به خاطر نحوه جاي‌گيري بازيکنان و دفاع فردي شيث رضايي بود و اين به عدم تمرکز نفرات برمي‌گردد. اين مسئله را بايد يادآوري کنم که ما پيروزي بسيار ارزشمندي مقابل داماش گيلان به دست آورديم چرا که داماش در شرايط بسيارخوبي به سر مي‌برد. آنها با عوض کردن مربي خود نتايج بسيار خوبي در هفته‌هاي اخيرگرفتند. و بازيکنان ما در اين ديداربا نمايش بسيار خوب خود به نتيجه دلخواه رسيدند، اما متاسفانه حوادثي که بعد از بازي افتاد شيريني اين پيروزي را در کام ما تلخ کرد.

* بسياري به خاطر اينکه من در بازي گذشته از هاشميان استفاده نکردم از من انتقاد مي‌کردند. اما من پيش از شروع بازي با داماش به خوبي از شرايط جوي آنجا آگاه بودم به همين خاطر بود که به هاشميان استراحت دادم و او به خوبي در اين ديدار کار کرد و جواب اعتماد ما را داد.

* ما از ابتداي فصل با شيث رضايي قرارداد داشتيم، پس مجبور بوديم از او استفاده کنيم. اما از او تعهد گرفته بوديم که حاشيه نداشته باشد و الحق هم که قبل از اين ماجرا حاشيه‌اي به وجود نياورد.

* کار ما به عنوان مربي ساختن است، نه تخريب. به نظر من کار اين دو نفر به هيچ وجه قابل قبول نيست و حتما بايد تنبيه شوند. صادقانه بگويم سالارکيا (رئيس کميته انضباطي) و من فيلم بازي را نديده بوديم.

* حضرت رسول مي‌فرمايند: اشاعه کار زشت به اندازه خود کار زشت بد است. صداوسيما اشاعه کار زشت کرد. اين کار چه نتيجه‌اي براي کشور دارد؟ به جز اينکه به کشور و نظام ضربه بزنيم، چه نتيجه‌اي گرفتيم؟ کار بازيکنان ما زشت بود، اما اشاعه کار زشت از خود کار زشت بدتر است.

* متاسفانه هر بازيکني که حاشيه بيشتري داشته باشد، رسانه‌ها بيشتر به او توجه مي‌کنند. اما کسي سراغ بازيکن خوش‌اخلاق و بي‌حاشيه نمي‌رود. مشکلات پيش‌آمده مختص فوتبال نيست. در جامعه ما هم همين مشکلات وجود دارد. من به نصرتي زنگ زدم، او پشت تلفن گريه مي‌کرد و گفت که از خجالت نمي‌تواند از خانه خارج شود.

* در رشت همه‌چيز به زارع گفتند، او خودش را کنترل کرد و اگر چنين کاري نمي‌کرد، يکسال محروم مي‌شد. قطعا نصرتي و رضايي بايد مجازات شوند، اما خانواده آنها چه گناهي دارند؟ مجازات بايد متناسب با جرم باشد، ولي در اين مورد اين‌گونه نبوده است.

* من با کميته فني تيم پرسپوليس صحبت کردم. متاسفانه اين کار کميته فني حرفه‌اي نيست که در رسانه‌ها چنين مسائلي را مطرح مي‌کنند. پس از صحبتي که با سردار رويانيان داشتم،‌ ايشان اشتباه کميته فني را پذيرفتند و از من عذرخواهي کردند.

* براي بررسي شرايط يک تيم به يکي از عواملي که بايد توجه داشت، مسائل فني است. اما علاوه بر مسائل فني تيم ما مشکلاتي نيز خارج از باشگاه دارد. حاشيه‌هاي خارج از تيم ما زياد است و تا اينجا فقط با کمک خدا بوده که شرايط را تحمل کرديم.

* بازيکني که علي کريمي به او اشاره کرده است و گفته شب‌ها در ورزشگاه درفشي‌فر مي‌خوابد، بازيکن اميد ما بود، نه بازيکن اصلي ما. خوشبختانه با پيگيري‌هاي انجام‌شده از سوي باشگاه الهايي چند روز قبل به هتل منتقل شده است.

* من به کار خود ايمان دارم، اما يکسري عوامل بيروني تيم ما را اذيت مي‌کند. خوشبختانه پروين پاي تيم ما ايستاده است و از ما حمايت مي‌کند. من در جلسه هيات مديره گفتم که اگر انتقادي داريد، با خودم مطرح کنيد و موضوع را رسانه‌اي نکنيد. چون وقتي موضوع رسانه‌اي مي‌شود، کنترل آن بسيار سخت خواهد بود. در اين مدت حرف‌هاي زيادي به من زده شد و تهمت‌هاي فراواني عليه من مطرح شد، اما من به کسي بي‌حرمتي نکردم. چون به کارم و تيمم ايمان دارم.

در دنیا هیچ بن بستی نیست.یا راهی خواهم یافت،یا راهی خواهم ساخت

2. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض رويانيان: محروميت نصرتي کم شد

مدير عامل باشگاه پرسپوليس گفت: محروميت نصرتي به دليل حسن زحماتي که کشيده و درخواست تعداد زيادي از پيشکسوتان و هواداران کاهش يافت.

00033981
    به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس محمد رویانیان گفت: از آنجایی که باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس بر مبنای اخلاق حرفه ای و فرهنگ محوری استوار است پس به هیچ عنوان رفتار زشت دو نفر از بازیکنان پرسپولیس در دیدار برابر داماش را بر نمی تابد. لذا به دور از جنجال و غوغاسالاری تصمیم نهایی در مورد چگونگی برخورد با این افراد بدین شرح اعلام می شود:
    وی ادامه داد: آقای شیث رضایی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 300 میلیون تومان از کل قرارداد جریمه و همچنین از باشگاه پرسپولیس اخراج می شود.
    رویانیان عنوان کرد: آقای محمد نصرتی به دلیل وارد ساختن لطمه مادی و معنوی به باشگاه و انجام حرکات خلاف شئونات اخلاقی و حرفه ای با کسر مبلغ 250 ملیون تومان از کل قرارداد جریمه و به دلیل حسن سابقه و زحماتی که در عرصه فوتبال کشیده است و همچنین درخواست تعداد زیادی از پیشکسوتان فوتبال و هواداران، محرومیت کامل وی به محرومیت تا پایان نیم فصل تبدیل شد.
    وی تصریح کرد: در روزهای گذشته علی رغم شرایط و جو سنگینیکه حاکم بود تصمیمی اخذ نکردم و به خودم این فرصت را دادم تا در فضای آرام و با رعایت اخلاق و به دور از هوای نفس به وظیفه قانونی خود عمل کنم.
    وی ادامه داد: در تیم بزرگ پرسپولیس همواره ارزش ها و اخلاق حرفه ای حاکم بوده است. ارزش هایی که مجموعه پرسپولیس مبلغ آن بوده و مفاخری همچون علی پروین، علی دایی، کریم باقری، حمید استیلی مهدی مهدوی کیا و علی کریمی محصول آن هستند.
    رویانیان افزود: طی هفته گذشته به دور از جو حاکم مشورت های بسیاری با افراد آگاه دانا صادق و خیراندیش داشتم تا بتوانم اصلح ترین تصمیم را به عنوان مدیر عامل اخذ کنم.
    مدیر عامل پرسپولیس خاطرنشان کرد: هر چند این جانب تنها 40 روز است که به جامعه فوتبال پیوسته ام اما امیدوارم کلیه مسئولان و دست اندرکاران گذشته تا کنون و اصحاب محترم رسانه، به دور از هر گونه گرایش کمک کنند تا بتوانیم اخلاق الهی، فرهنگ صحیح و انسانی را در بخش های مختلف فوتبال نهادینه کنیم که این امر نیازمند مشارکت، تعامل و گفتمان مشترک است.

4. 2 کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض پروين: پرسپوليس بيشتر فرصت داشت

مدير تيم فوتبال پرسپوليس گفت: دربي کوچک زيبايي را ديديم و دليلش هم اين بود که بازيکنان استرس نداشتند.

00005518
    علی پروین در خصوص تساوی 2 بر 2 استقلال و پرسپولیس عنوان کرد: دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و این یک دربی کوچک قشنگ بود. نتیجه بازی هم عادلانه بود. استقلال تیم بزرگی است و بازیکنان خوبی دارد و پرسپولیس را اذیت کرد.
    وی افرود: پرسپولیس فرصت‌های گلزنی بیشتری داشت و فقط بچه‌ها کمی بی‌دقت بودند. بازیکنان پرسپولیس باید بدانند در شرایط حساس از تک موقعیت‌های خود بهترین استفاده‌ها را انجام دهند تا کار یک بازی به دقایق آخر نکشد.
    پروین یادآور شد: وضعیت بازیکنان پرسپولیس را خوب دیدم. آنها باید در بازی‌های لیگ برتر و جام حذفی هم همین طور باشند اما نگه داشتن پیروزی هم خودش یک هنر است که امیدوارم پرسپولیس بعد از زدن گل بتواند گل‌هایش را نگه دارد.
    عضو هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس گفت:‌ پرسپولیس در این بازی دو بازیکن محروم خود را نداشت و با کمبود بازیکن در خط دفاعی مواجه شد. امیدوارم هر چه سریع‌تر تکلیف شیث و نصرتی را روشن کنند تا ببینیم چه سرنوشتی برای آنها رقم خواهد خورد.
    وی در ادامه در مورد دیدار روز جمعه ایران و بحرین گفت: بحرین پس از اینکه 6 گل از ما خورد قطعا در خانه خود همه کار می‌کند تا به نتیجه برسد. بچه‌ها نباید استرس داشته باشند. امیدوارم با کسب سه امتیاز در بازی مقابل بحرین صعودمان به مرحله بعدی قطعی شود تا از اکنون برای مرحله دوم مقدماتی جام جهانی برنامه‌ریزی کنیم.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض حضوردو بازيکن آفريقايي واروپايي درپرسپوليس

دو بازيکن از آفريقا و اروپا هفته آينده در تمرينات پرسپوليس شرکت مي‌کنند.

00031900
    حمید استیلی هفته گذشته برای جذب دو بازیکن خارجی به امارات رفت.
    وی در این باره گفت: در این سفر فیلم چند بازیکن خوب را در پست مدافع و مهاجم دیدم. پس از صحبت‌هایی که با مدیر برنامه‌های آنها داشتم بازیکنانی از آفریقا و اروپا هفته آینده در تمرینات ما شرکت خواهند کرد تا مورد ارزیابی کادر فنی قرار گیرند. این بازیکنان کارنامه‌های خوبی دارند.
    خبر دیگر از پرسپولیس این‌که شب گذشته جشن قهرمانی پرسپولیس در جام ولایت در هتل اوین با حضور رویانیان برگزار شد.
    رویانیان که در این جلسه دقایقی برای بازیکنان سخنرانی کرد به آنها قول پاداش را داد اما مبلغ آن را اعلام نکرد. وی همچنین از بازیکنان خواست در لیگ برتر و جام حذفی با قدرت ظاهر شوند.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض عزيزيان رسما از پرسپوليس جدا شد

سعيد عزيزيان پس از جلسه با مسئولان باشگاه پرسپوليس و دريافت چک مطالباتش رسما از اين تيم جدا شد.

00034055
    سعید عزیزیان که هفته گذشته از سوی مسئولان باشگاه پرسپولیس کنار گذاشته شده بود، امروز به این باشگاه رفت تا درباره حق و حقوقش صحبت کند. پس از این جلسه عزیزیان با دریافت چک مطالباتش رسما از پرسپولیس جدا شد.
    پرسپولیسی‌ها پس از اینکه عزیزیان را برکنار کردند با عابدزاده مذاکراتی انجام دادند ولی به نتیجه نرسیدند. قرار است تا انتخاب مربی جدید، سومدیک درواز‌ه‌بانان پرسپولیس را تمرین دهد.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض پروين سخنگوي فني پرسپوليس شد

مدير راهبردي تيم فوتبال پرسپوليس به عنوان سخنگوي فني باشگاه انتخاب شد.
    00005518
    به نقل از سایت باشگاه پرسپپولیس، در جلسه عصر امروز (چهارشنبه) مدیران باشگاه پرسپولیس، ساختار جدید این باشگاه از سوی مدیر عامل اعلام شد.

پس از بررسی 45 روزه و بر اساس مطالعه ساختار باشگاه‌های موفق دنیا و استفاده از نظرات کارشناسان متخصص در امر فوتبال، ساختار جدید باشگاه پرسپولیس، تصویب شد.

در این جلسه ساختار جدید به تصویب شورای مدیران رسید و از سوی مدیر عامل جهت اجرا، ابلاغ شد. این ساختار از روز شنبه 21 آبان اجرایی می‌شود.

همچنین در جلسه شورای مدیران باشگاه مصوب شد هر گونه اظهار نظر و مصاحبه در زمینه فنی و فوتبال از سوی علی پروین که مسئولیت مدیر راهبری تیم را دارد، انجام شود.

جلسه شورای مدیران این باشگاه عصر امروز (چهارشنبه) با حضور مدیر عامل، قائم مقام، مدیران باشگاه، سرمربی و سرپرست تیم تشکیل شد. در این جلسه مقرر شد علی پروین به عنوان مدیر فنی و راهبری تیم، تمامی اظهار نظرها و مصاحبه‌های فنی و فوتبالی را انجام دهند.

همچنین مسئولیت اجرایی ساختار باشگاه و امور اجرایی بر عهده قائم مقام بوده و سیاست‌های کلی در امور اقتصادی، فرهنگی و روزنامه پرسپولیس راسا از سوی مدیر عامل باشگاه پیگیری خواهد شد.

در پایان نیز از حمید استیلی و وحید هاشمیان که از سوی کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال به عنوان مربی و بازیکن اخلاق انتخاب شده اند، تقدیر شد.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض کنفرانس مطبوعاتي شيث فردا برگزارميشود

مدافع محروم تيم فوتبال پرسپوليس فردا ظهر کنفرانس مطبوعاتي برگزار مي‌کند.

00003022
    به دلیل اتفاقات بازی داماش و پرسپولیس شیث رضایی از سوی کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تا اطلاع ثانوی محروم است. از همین رو این بازیکن پس از چند روز سکوت و نشان ندادن هیچ گونه عکس‌العملی درباره محرومیتش توسط باشگاه پرسپولیس قرار است فردا ساعت 13 به همراه غلامرضا رفیعی وکیل حقوقی دادگاه جهانی CAS نشست مطبوعاتی برگزار کند.
    در این نشست شیث رضایی قرار است از اتهاماتی که به وی وارد شده دفاع کند.

10. کاربر مقابل از sorna عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11331
    Array

تمرين امروز پرسپوليس در غياب وحيد هاشميان برگزار شد.
    197286 259ورزش3- تمرین تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۱ صبح امروز در ورزشگاه درفشی فر دنبال شد.

* بازیکنان ملی‌پوش، حمید علی‌عسگر و وحید هاشمیان غایب بودند. هادی نوروزی نیز در تمرین امروز حضور نداشت. وی با دستور کادر فنی به آب درمانی پرداخت.

* حدود ۵۰ هوادار در تمرین امروز حضور پیدا کردند. با توجه به مشکل سکوها، هواداران مقابل خبرنگاران ایستادند و تمرین را نظاره‌گر شدند. همین موضوع مشکلاتی برای نمایندگان رسانه‌ها پیش آورده بود.

* پس از گذشت ۲۰ دقیقه از تمرین علی پروین در جمع قرمزپوشان حضور پیدا کرد و تمرین را نظاره‌گر بود. او هرکدام از اعضای کادر فنی را می‌دید درباره شرایط بازیکنان سؤال می‌کرد.

* کریم باقری در تمرین امروز هم حضور داشت و در برخی اوقات تذکراتی به سایر بازیکنان می‌داد.

* دروازه‌بان‌ها زیر نظر گمالوویچ اختصاصی تمرین کردند.

* علی کریمی اختصاصی تمرین کرد. او دقایقی با میثاق معمارزاده نیز به تمرینات اختصاصی پرداخت

* بازیکنان به دو قسمت تقسیم شدند و مدافعان و مهاجمان به مرور کارهای تاکتیکی پرداختند.

* اسماعیل هلالی نیز در تمرین امروز حضور پیدا کرد و گزارشی از وضعیت تیم «ب» به پروین داد.

* عزیزی دستیار استیلی که به دلیل عدم پرداخت مطالباتش از این تیم جدا شده غایب بود.

* سوژه اصلی بازیکنان پیروزی تیم ملی برابر اندونزی و صعود به مرحله بعد بود.

* در پایان تمرین نورمحمدی، اولادی و فشنگچی زیر نظر استیلی اختصاصی تمرین کردند.

تمرین ساعت ۱۲:۴۵ به پایان رسید و قرمزپوشان فردا ساعت ۱۱ تمرینات خود را دنبال می‌کنند.
    این تیم روز شنبه در چارچوب هفته دوازدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی به مصاف سپاهان اصفهان خواهد رفت.
    [SIGPIC][/SIGPIC]

12. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض غايبان پرسپوليس برابر سايپا

سرخپوشان پايتخت در هفته چهاردهم مسابقات ليگ برتر فوتبال، روز سه شنبه ميهمان تيم سايپا خواهند بود و اين در حالي است که هفت بازيکن اصلي خود را در اختيار ندارند.
    00029091
    به نقل از سایت رسمی باشگاه پرسپولیس تهران، غلامرضا رضایی به دلیل 3 اخطاره بودن، هادی نوروزی به علت اخراج در بازی برابر سپاهان، میثاق معمارزاده، محمد نصرتی و شیث رضایی به دلیل مسایل انضباطی، وحید هاشمیان و حمیدرضا علی عسکری نیز به دلیل مصدومیت، غایبان بزرگ پرسپولیس برابر سایپا هستند.

تیم فوتبال پرسپولیس باید فردا در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف تیم سایپا البرز برود.

سرپرست
    شعار بلد نیستم
    تشکر تشکر کرده 
    20,666
    تشکر تشکر شده 
    10,290
    تشکر شده در
    4,519 پست
    قدرت امتیاز دهی
    4892
    Array

پیش فرض مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس ام آر اي شد

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس به دليل درد شديد از ناحيه مچ پا بعد از ظهر امروز ام آر اي شد.

00035070
    هادی نوروزی مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس چند مدت گذشته از ناحیه مچ پا دچار مصدومیتی جدی شد اما با تزریق پزشکان بهودی حاصل شد.
    از همین رو هادی نوروزی پس از اینکه در بازی مقابل سپاهان از زمین بازی اخراج شد از ناحیه مچ پا که همان ناحیه مصدومیت قبلی‌اش است احساس درد شدید همراه با ورم داشت.
    بر همین اساس کمیته پزشکی باشگاه پرسپولیس تشکیل جلسه داد و تصمیم گرفت که این بازیکن ام آر ای شود.
    نوروزی هم بعد از ظهر امروز از پای خود ام آر ای گرفت و قرار است پزشکان درباره او فردا نظر قطعی خود را اعلام کنند.
    احتمال پارگی یکی از رباط‌های نوروزی در مچ پا وجود دارد اما هنوز قطعی نشده است.

صفحه 9 از 20 نخستنخست ... 567891011121319 ... آخرینآخرین

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)