سر کلاس آیین نامه رانندگی پلیسه یه تابلو را از من پرسیده. میگم عبور دوچرخه ممنوع. میگه این دوچرخه است؟
میگم پـَـَـ نــه پـَـَـــ تانکه. میگه پـَـَـ نــه پـَـَـــ و مرض! هنوز فرق دوچرخه با موتورگازی را نمیدونی؟
سر کلاس آیین نامه رانندگی پلیسه یه تابلو را از من پرسیده. میگم عبور دوچرخه ممنوع. میگه این دوچرخه است؟
میگم پـَـَـ نــه پـَـَـــ تانکه. میگه پـَـَـ نــه پـَـَـــ و مرض! هنوز فرق دوچرخه با موتورگازی را نمیدونی؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
در آسانسورو باز کرده کوبونده تو سر من از درد اشکم در اومده میگه آخی دردت اومد؟؟
پـَـَـ نــه پـَـَــــ دیدم شب جمعه اس به یاد مرده هامون افتادم یه دیده ای تر کردم!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
صبح پا شدم رفتم سایپا میگم خانم یه پیش فاکتور 132 میخوام میگه پراید؟!پــَ نــه پـــــــَ بوگاتی وِیرون مدل 132 تحت لیسانس سایپا!!!
[SIGPIC][/SIGPIC]
یارو زده روح الله داداشی رو کشته، حالا گرفتنش. می گه حالا چی می شه؟ اعدامم می کنن؟ می گن: پـَـ نه پَــ! می ری مرحله بعد، باید محراب فاطمی رو هم بکشی!
[SIGPIC][/SIGPIC]
به دوستم میگم : شعر زير از كدوم شاعره سعديا مرد نكو نام نميرد هرگز _ _ - میگه : يه راهنمايي بكن !میگم : اسم شاعر در اين مصرع امدہ میگه:سعدی?پـَـَـ نــه پـَـَــــ جواد نکونام!
[SIGPIC][/SIGPIC]
رفتیم سینما یارو با چراغ قوه داره میاد دوستم میگه کنترل چیِ سینماست میگم پَــــ نه پَــــــ موتورِ بروکنار نزنه بهت
[SIGPIC][/SIGPIC]
رفیقم : از رو مهر شناسنامه میفهمن رای دادیم ؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ سال ها بعد میان انگشتامون رو چک میکنن ببینن آبیه یا نه
[SIGPIC][/SIGPIC]
پسره رو poke کردم msg داده میگه ایرانی؟ میگم آره تو چی؟ میگه آره ,یه سوال! ما همدیگرو نمیشناسیم نه؟پـَـَـ نــه پـَـَــــ, میشناسیم! به روی هم نمیاریم یه وقت ریا نشه
[SIGPIC][/SIGPIC]
دوست دخترم وقت گرفته واسه عمل دماغ بم میگه پوریا خوشگل تر میشم نه ؟؟ پـَـَـ نــه پـَـَــــ دو نیم میلیون میخوای بدی که دماغت بشه چماغ
[SIGPIC][/SIGPIC]
با دختره دارم تو خیابون راه میرم، یهو یه مارمولک جلو پاش سبز میشه، جیغ میزنه میگه : اَی ی ی ی مارمولکه ؟!؟!میگم :پـَـَـ نــه پـَـَــــ کروکودیله داره شکست نفسی میکنه !
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)