گوور تأكيد كرد اين تغييرات نقش موثري در كاهش خطر ابتلا به ديابت نوع دوم، سكته مغزي و بيماري‌هاي عروق كرونري دارد.
يك بررسي جديد نشان داد كاهش مقدار اندكي از مواد غذايي كربوهيدراتي از رژيم غذايي مي‌تواند به كاهش چربي دور كمر با تغيير بسيار ناچيز در وزن فرد، كمك كند.

به گزارش ايسنا، پروفسور باربارا گوور، استاد علوم تغذيه در دانشگاه آلاباماي آمريكا در بررسي‌هاي اخير خود متوجه شد كه كاهش حتي مقدار كمي از كربوهيدرات‌هاي رژيم غذايي مي‌تواند در كم شدن چربي كل بدن موثر باشد.

گوور تأكيد كرد اين تغييرات نقش موثري در كاهش خطر ابتلا به ديابت نوع دوم، سكته مغزي و بيماري‌هاي عروق كرونري دارد.

به گزارش شبكه خبري ان‌بي‌سي، گوور و دستيارانش اين مطالعات را روي 69 فرد مبتلا به اضافه وزن انجام دادند اما تمام اين افراد با وجود داشتن اضافه وزن، سالم بودند.

شرح اين مطالعه در نشست سالانه انجمن غددشناسي آمريكا در بوستون ارائه شده است.