بسم الله الرحمن الرحیم
قبل از هرچیز ادای وظیفه باید کرد
>گروه آذر دانلود من به عنوان یک مدیر و یک کاربر باید عرض کنم دست همگی درد نکند . آفرین بر پدران ومادران شما با داشتن فرزندانی چون شما .من دست همه دوتان را چون پدر بوسه میزنم <
ضمن تشکر از دوست خوبم آقای محمدزاده و تائید نکاتی که در بالا متذکر شدن . باید عرض کنم
چالش هائی در پهنه نت و ابر رسانه وجود دارد که بعضا متمایل شده است به حفظ سلیقه ها در خانواده بزرگ دولت . باید متذکر شوم من در کلیات این معقوله دلایت کافی ندارم ولی ولی در طول مدتی که دسترسی کوتاهی به امور داشتم بسیار دلایل مبهم وآشکار دیدم که رسانه دیجیتالی در ایران تنها از یک نگاه آنهم توقع و مطالبات یک سویه آنهم تنها در آمد متمرکز شده البته شایان ذکر است که عده زیادی هم از روی عشق در جهت بالا بردن سطح علمی با فراگردی عمیق تر از آنچه تصورش را کنیم فعالیت میکنند و شاید در کنار این فعالیت البته تکرار میکنم شاید سودی حاصل شود که ناچیز که آنهم با عدم مدیریت مسئولانه دوستان در سایرعوامل باعث پرت و ازدیاد هزینه ویا در اثر یک بی مبالاتی همکار داخل مجموعه از روی جوانی و استفاده از امکاناتی که مخرب نیست ولی به جهت استفاده نادرست بعنوان ابزار مخرب یاد میشود . توضیح دارد و یا بدلایل ابهام دار و سهوی از طریق مجاری قانونی باعث کند شدن چرخه فعالیت میشود توضیح دارد باید چه کرد .؟ دولت محترم مسمم است پایه ریزی ناقص را ترمیم کند ولی حرکت رو به جلو کند است چرا .؟ ظرفیتها در حال تکمیل وبدنه اجرائی قانون گذار در حال رشد است اما به چه قیمت توضیح دارد .؟ و مواردی مشابه که برای بحث در این نکات باید در جای خود اهتمام داشته باشیم
وسخنی خودمانی
اکنون که کار به سخن حق رسید باید از دوستان خواهش کنم . آنچنان که باید همت کنیم و انشالله با تبلیغ منسجم درمورد فراخوان همگانی کنیم رو راست بگویم چند روز پیش برای صادر کردن اطلاعیه فراخوان به این آدرس رفتم http://www.saba-e.com/extrapage/pricenew خدائی از دیدن قیمت ها کله ام به ریزش مو مبتلا شدهشدم این شکلی جان مولا همت کنید تبلیغ کنید تا همگانی شدن این فرخوان همه کارها حل خواهد شد . من یک اتول دارم حاضرم اونو بفروشم هزینه کنم ولی چشم تون روز بد نبینه ضمن اینکه مایا حیله گر کلی از ماربود تازه گیها دستگاه لیبل زن ما هم سوخت دیگه این کار از خودمون که بر میاد فراخوان رو همگانی کنیم .
آقای محمد
داداشی
یک اتاق فکر لازم داریم مهیا کردن اون باشما
از کلیه مدیران هم خواهش میکنم در مدیریت خودشون ودر هر مدیریتی که قادر هستند فراخوان را آگهی کنند . من هم در موارد کلی در حال اخذ حمایتهای سازمانها وادارات کل هستم تا بتوانیم لگو آین ادارات را همراه فراخوان کنیم بسم الله یاعلی
اگر با این شیوه برای حرف زدن بخواهید پیش بروید نمیدونم شاید فردا اگر به مشکل برخوردیم همه شما جا خالی کنید و بار مسئولیت را رها کنید دوستان من از روزی که آقای محمد محمدزاده متن بالا رو لطف کردن نوشتن یادم نیست چند وقت گذشته من حرفم اینه جواب مرقومه آقای مدیر را با توجه به حساسیت موضوع دادم ولی از آنروز خبری از دوستان نشد بابا دنیای رسانه مال شماست برای نجات اون باید دست به دست هم بدیم وگرنه خداحافظ رسانه دیجیتال تنها این رسانه هست که در دنیار آزاد ترین تریپون محسوب میشه چه طور حسن میاد حسین میره آقا بخدا این حق شماست
فراخوان رو اجرائی میکنم حالا همه باهم یا ...... اگر ما کند حرکت میکنیم از دیگران ایراد نگیرم کمی هم به عمل خودمان نگاه کنیم . یا حیدر کرار
************************************************** ************************************************** ****************
توجهملاحظه فرمائید ما کند میرویم به دیگران چه مربوط
پس ازچهل هشت ساعت ارائه پاسخ به تایپک بالا
امیدوار بودم تا امروز محمد آقا حرکتی از شما میدیدم شاید هم شما اقدامی کردید من مجدد متوجه نیستم اگر درمورد فراخوان اقدامی صورت دادید بفرمائید/
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)