مانتوهایی متفاوت براي تابستان شما
ين گزارش نگاهي است به مانتوهاي تابستانه كه حال و هواي تابستان بيش از هر چيز در آنها به چشم ميخورد. اتفاق متفاوتي كه در این طراحيهاي تابستانه افتاده، تاكيد بر پارچههاي خنك و سبكي است كه در كنار بازي با رنگ و طرح براي تابستان گرم امسال بسيار مناسبند.
بازي با پارچهها را از كودكي شروع كرد و حاصل همه تلاشهاي كودكانهاش دامن پرچيني شد كه براي نخستين بار وقتي كه فقط 10 سالش بود براي خودش دوخت... عشق به دنياي رنگارنگ پارچهها و خلق تصويري تازه از آنها از همان روزهاي كودكي هميشه با او بود تا امروز كه با وجود تحصيلات در رشته گرافيك و تمام تجربههايي كه در زمينه دكوراسيون داخلي دارد باز هم طراحي لباس و بازي با طرح و نقش براي آفريدن طرحهايي نو را،؛طرحهايي كه براي زيباتر نشان داده شدن طرح و رنگ به قامت افراد بريده ميشوند حرفه اصلي خودش قرار داده است. مهسا مرعشي طراحي است كه امروز از نگاه متفاوتش به دنياي طرح و رنگ براي ما ميگويد. اين گزارش هم نگاهي است به مانتوهاي تابستانه او كه حال و هواي تابستان بيش از هر چيز در آنها به چشم ميخورد.
گرافيك در طراحي لباس
«با وجود تمام عشق و علاقهام به طراحي لباس، در رشته گرافيك تحصيل كردم. چون احساس ميكردم با زير و بم اصول خياطي و طراحي كم و بيش آشنا هستم اما آنچه حالا براي جان دادن به كارها به آن نياز دارم نگاهي متفاوت است به دنياي پارچهها و بافتها. اينكه كدام بافت را در كنار بافت ديگر به كار ببرم و اينكه كدام طرح را با طرح ديگر تركيب كنم كه نتيجه نهايي هماني شود كه بايد باشد. اين شد كه در رشته گرافيك تحصيل كردم....» خانم مرعشي به پشتوانه نگاه متفاوتشان به دنياي طراحي، هنر گرافيك را با دانش دوخت با هم آميختند و حاصل تمام تلاش ايشان هم لباسهايي شد كه به قامت افراد بريده ميشوند.
وقتي كه قاعدهها شكسته ميشوند
«لباس درست مثل يك تابلوي نقاشي است كه اگر با تمام زيبايياش در قابي درست ننشيند جلوهاش را از دست ميدهد.» اين ديدگاه خانم مرعشي به موضوع طراحي لباس باعث شد كه همه قاعدههاي معمول را در هم بشكند و به سايزهايي برسد كه دقيقا مطابق با اندام خانمهاي ايراني طراحي شدهاند.:«وقتي كه من تصميم گرفتم طراحي و دوخت لباس را شروع كنم دنبال اين بودم كه بتوانم به تمام خانمهاي ايراني براي انتخابي كه برازنده آنهاست كمكي كرده باشم. خود من بهعنوان يك خانم بارها بارها تمام بازارهاي لباس را زيرورو كرده بودم اما دريغ از لباسي كه بتواند من را آنطور كه بايد و شايد راضي كند. هميشه سايز و برش لباسها در اوج زيبايي خالي از ايراد نبود. تحقيق و بررسي به من نشان داد كه اين ايرادها ناشي از تناسبنداشتن سايزهاي موجود با سايز متناسب با اندام ما ايرانيهاست بنابراين فكر كردم كه اگر قرار است من طرحهاي متفاوتي ارائه بدهم اين طرحها بايد در سايز و اندازه هم متفاوت باشند تا به نتيجه دلخواه برسم. بنابراين الگوهايي را ارائه دادم كه اصلاح شده سايزهاي موجود است و درست مطابق با سايزهاي ايراني. يعني سايزهايي كه در كنار سايزهاي موجود گرالاور، مولر و.... ويژه ما ايراني هستند.»
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)