نگاهي متفاوت‌ به زيبايي

خانم مرعشي نگاه متفاوتي به دنياي دوخت و طراحي لباس دارند ايشان معتقدند، لباس زيبا لباسي است كه روي بدن بنشيند و متناسب اندام ما بريده و دوخته شود. اين نگاه باعث شده كه همه در مجموعه‌هاي پيشنهادي ايشان به طرح و مدلي برسند كه درست به قامت آن‌ها بريده شده و با اندام آن‌ها هماهنگي لازم را دارد.:« لباس زيبا به‌نظر من لباسي است كه متناسب با قامت و اندام ما بريده و دوخته شده باشد. در اين صورت حتي به يك لباس كاملا ساده هم مي‌توان گفت، لباسي زيبا. من زيبايي را صرفا در مدل‌هاي شلوغ و فانتزي نمي‌بينم».خانم مرعشي معتقدند، آنچه يك لباس را زيباتر نشان مي‌دهد، كاربردي بودن آن است. اگر قرار باشد كاربرد لباس پشت طرح‌هاي نامانوس آن گم شود بدون شك زيبايي لباس را هم زير سوال مي‌برد.:«من اصولا سعي مي‌كنم لباس‌ها را طوري طراحي كنم كه هم كاربردي باشند هم زيبا يعني اگر قرار باشد در طرحي، كاربرد لباس فداي زيبايي شود ترجيح مي‌دهم اصلا آن طرح را فراموش كنم. ببنيد اگر پوشيدن لباسي در من يا شما احساس آرامش ايجاد نكند طبيعي است كه زيبايي آن پشت ناملايمتي‌هايش گم مي‌شود. اصلا من معتقدم اگر ما در لباس راحت نباشيم زيبايي هم براي آن تعريفي ندارد.»

به لطافت حرير

اتفاق متفاوتي كه در طراحي‌هاي تابستانه برند مهسا افتاده، تاكيد بر پارچه‌هاي خنك و سبكي است كه در كنار بازي با رنگ و طرح براي تابستان گرم امسال بسيار مناسبند. تاكيد خانم مرعشي در انتخاب پارچه‌هاي طرح‌هاي تابستاني سبكي و خنكي پارچه‌ها و حتي پارچه‌هاي درشت بافتي است كه هم زيبايي مانتوها را دوچندان مي‌كنند هم راحتي آن‌ها را.:« من در طراحي‌هاي تابستانه تمام سعي‌ام را به خرج دادم تا به انتخاب‌هايي مناسب با فصل برسم. در اين ميان حتي از پارچه‌هاي حرير هم به دليل راحتي و سبكي بي‌اندازه‌شان استفاده كردم. اين پارچه‌ها به علت تنوع رنگ، طرح و همچنين جنس متفاوتي كه دارند به راحتي مي‌توانند با يك آستر بسيار ظريف تركيب شوند و در عوض در طراحي نهايي مانتو، زيبايي و خنكي را با هم داشته باشند.»

16792 672

طراحي اين مانتو، ناخودآگاه لباس‌هاي سنتي ايراني به‌علت فرم آستين‌ها يا حتي شايد طراحي متفاوت يقه را در ذهن ما زنده مي‌كند. اما ويژگي مهم آن گشادي قسمت جلو و كمر قابل تنظيمي است كه زير يقه تعبيه شده كه ضمن از بين بردن محدوديت سايز، شكل و شمايل متفاوتي به آن مي‌دهد.