نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 21

موضوع: بیاین از خاطره ها و کاربرهای قدیمی بگید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو سایت
    گاه برای ساختن باید ویران کرد، گاه برای داشتن باید گذشت ، و گاه در اوج تمنا باید نخواست!
    تشکر تشکر کرده 
    3,527
    تشکر تشکر شده 
    5,275
    تشکر شده در
    3,184 پست
    حالت من : Akhmoo
    قدرت امتیاز دهی
    4452
    Array
    من سابقه ام اینجا خیلی کمه و بیشتر دوستای قدیمی را نمیشناسم ولی تو ایم یک ماه اونقدر اینجا وابسته شدم که تنها خداحافظی از اینترنت من را از اینجا جدا میکنه ولی اشناییم را با اینجا میگم .
    من تو انجمن های زیادی فعالیت داشتم ولی مدتی بود از محیط همه اونها خسته شده بودم یادمه تو ایران فروم روزی بالای 500 تا مطلب داشتم ولی چه فایده کم کم از همه چیز خسته شده بودم
    یه شب خواستم گوشی خودم را اپدیت کنم که اون شب اتفاقی افتاد و تا نیمه شب که مجبور سراغ گوشی رفتم تا شماره یکی از اقوام را دربیارم گوشی همین طور به لپ تاپ وصل بود ولی وقتی کابل را از گوشی کشیدم یک بوق کوتاه زد و بعد خاموش شد
    اشکم دراومده بود و نمیدانستم چیکار کنم و فقط داشتم انگشتم را گاز میزدم دلم میخواست داد بزنم یک دفعه به فکرم رسید از اینترنت کمک بگیرم ساعت دو شب بود و من حتما باید زنگ میزدم دیدم سیستم داداشم روشن هستش و تو یک سایتی بود قبل از رفتن بیرون من سایت را صفحه اولش باز کردم و دیدم یک نفر فقط اونجاست با ناامیدی بهش پیام دادم که جایی را میشناسه که بتونند کمکم کنند تا گوشیم را روشن کنم
    بعد سریع رفتم سراغ گوگل و جستجو کردن چند دقیقه بعد دوباره همان سایت را رفرش کردم که دیدم اون ادم جواب داده چه مشکلی دارید ؟ و گوشی شما چیه ؟
    راستش با کلافگی فقط مدل و گفتم و بعد چند دقیقه که برگشتم دیدم یک لینک دادن بهم که دانلود کنم و شروع به راهنمایی کردن
    نمیدانم خنگ نیستم ولی چرا هر کاری میکردم روشن نمیشد
    دو ساعت گذشت اون بنده خدا بهم گفت که دیگه چشمهاش نمیبینه ولی تا نزدیکی صبح اونقدر با حوصله به پیامهام جواب داد که گوشیم روشن شد و من حتی ازش تشکر هم نکردم .
    چند روز گذشت من حتی یادم نبود تو کدام انجمن اون را دیدم و داداشم هم یادش نبود و میگفت همان شب اونجا عضو شده ولی من اسم اون را یادم بود .اونقدر گشتم تا دوباره اونجا را پیدا کردم ولی درست از همان شب اون هم دیگه نرفته بود اونجا ولی وقتی روی امضا اون که یک عکس تبلیغی بود کلیک کردم اومدم اینجا ولی هیچی اینجا کار نمیکرد و تا وارد شدم موس و همه چیز از کار افتاد ولی وارد انجمن که شدم برام انگار یک خانه تازه بود .
    دنبال اسمش تو تمام کاربرها گشتم ولی نبود و دیگه نا امید شده بودم
    4300 صفحه کاربر را گشته بودم و نزدیک صبح به چند تا از مدیرها پیغام دادم ولی اونها هم اون را نمیشناختن
    گیج شده بودم که حسین اقا من را نجان داد و گفت همان ادم ادمین اینجاست
    باز هم گیج شده بودم چون وقتی از خود اون پرسیده بودم momfilm را میشناسی درست جواب نداده بود و راستش هنوز اون پیام را دارم :
    نقل قول نوشته اصلی توسط Mohamad نمایش پست ها
    سلام
    خوش اومدین
    امیدوارم لحظات خوبی در اینجا داشته باشید
    خانم momfilm هم مثل بقیه اینجا کار میکنه گاهی و اون فرقی با بقیه نداره
    نمیدانم شاید شما را اذیت کرده اگه اینطوره بهم بگید تا توبیخ بشه
    اگه کاری داشتید سید حسین و پژمان و سارا میتونند کمکتون کنند من هم در خدمت هستم
    ولی زیاد دنبال اسمها نباشید چون اونها فقط اسم هستند و روزی از ذهنها پاک میشند .
    شاد و پیروز باشید
    و من امروز به جبران همان محبت و شخصیت اون ادم که بی منت کاری کرد اینجا هستم و هر چند نمیتونم زیاد کمک کنم ولی سعی میکنم یاد بگیرم و کمک کنم
    [دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]
    غافل از آنیم که کج میرویم

[SIGPIC][/SIGPIC]

2. 17 کاربر مقابل از shirin71 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)