سلام ...
ممنون از شیرین خانوم بابت این تاپیک خوبی که ایجاد کردند و باعث میشه که بیشتر در مورد گذشتهی هم دیگه بدونیم .
---
اولین انجمنی که من عضو شدم انجمن پی سی ورلد بود (4-5 سال پیش)
توی اون انجمن یه گروهی بودند که لینک برای ملت مستقیم میکردند .
تا مدتها اون گروه کارشو به خوبی انجام میدادند و همه خوشحال و راضی بوند .
اما بعد از یه مدتی حجم کار و لینک ها خیلی زیاد شد و اعضای این گروه هم تک تک دلسرد شدند و دیگه مستقیم سازی لینک رو ادامه ندادند.
کلا فضای اون انجمن بهم ریخت و همه یوزر های خوب یکی یکی داشتند میرفتند و جو جالبی نداشت دیگه .
منم که دیگه اونجا نمیتونستم لینک هامو مستقیم کنم باید دنبال یه راه جدید میگشتم !
دقیقا این جمله رو توی گوگل سرچ کردم " مستقیم کردن لینک های آپلودسنترها " و اولین سایتی که اومد موبایلسان بود !
توی اون انجمن هم با سینا آشنا شدم و دیدم که آدرس اینجارو توی امضاش گزاشته .
وارد اینجا شدم و در انجمن چنتا تاپیک بیشتر نبود و تازه راه اندازی شده بود .
برای جبران یه قسمت کوچیکی از کارایی که سینا برام انجام داده بود شروع کردم به فعالت در انجمن و در بخش فیلم مدیر شدم .
چند هفته بعد سایت دیگه برام باز نشد و توقیف شد و تمام اطلاعاتش پاک شد .
توی همون چند روز وابستگی خاصی به سایت پیدا کردم و برام خیلی جالب بود که مدیر ها و مخصوصا ادمین اصلا خودشونو نمی گرفتند و خیلی راحت و سریع جواب پیام های منو میدادن .
یه 10 - 15 روزی بود هر روز به سایت سر میزدم تا اینکه انجمن دوباره راه اندازی شد و فعالیتم رو از اول شروع کردم و با لطف دوستان سینای عزیز ، پژمان و آقا محمد و احسان عزیز و بهزاد جان هر روز اطلاعاتم در مورد همه چیز بیشتر شد .
همینطوری شد که به اینجا خیلی وابسته شدم و دیگه برام قابل قبول نبود که توی انجمن دیگه ای فعالیت کنم!
این بود خلاصه ای از گذشته من توی 1-2 سال پیش .
ممنون از همه .![]()
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)