تقوايي: «تهران من حراج» مجوز داشت
ديروز «مرضيه وفامهر» مستندساز و بازيگر سينماي ايران در دادسرا حاضر شد و حكم بازداشتش براي انجام تحقيقات ميداني به مدت يكماه تمديد شد.
ناصر تقوايي، كارگردان مطرح سينماي ايران كه بيش از 20 روز است درگير بازداشت همسرش، به دليل بازي در فيلم «تهران من، حراج» است، به شرق ميگويد: «قرار شده اطلاعات بيشتر از اعضاي اصلي ساخت اين فيلم يعني تهيهكننده و كارگردان دريافت شود، اما آنها هركدام در كشوري زندگي ميكنند.»
اين كارگردان سينما تاكيد ميكند: «من پيش آقاي شمقدري هم رفتهام. ايشان در ابتدا تصور ميكرد كه فيلم مجوز ندارد، اما بعد مجوز آن پيدا شد كه متعلق به سال 1387 است. اين فيلم در زمستان آن سال ساخته شد. گراناز موسوي، كارگردان اين فيلم قراردادهاي آن را با يك شركت ايراني براي من فرستاده است. فيلمبردار و بازيگر ديگر فيلم با ويزاي كار از استراليا به ايران آمدند و با مجوز خانه اجاره كرده بودند و با سينه موبيل تمام صحنهها در تهران فيلمبرداري شده است.»
تقوايي، كارگردان نامدار سينماي ايران كه خاطره فيلمهاي او همچون «ناخدا خورشيد» در يادها مانده است، با اشاره به 10سال فيلم نساختن خود ميگويد: «يك بازيگر بايد كاري كه كارگردان از او ميخواهد را انجام دهد در اين صورت بايد از اين حرفه خداحافظي كند.»
يكي ديگر از نكتههاي كه تقوايي ميگويد اين است که «اين يك فيلم سينمايي نيست تنها يك فيلم 60 دقيقهاي بوده كه براي پاياننامه ساخته شده است.»
تابهحال بارها شده كه سينماگران به دادگاه رفتوآمد داشتهاند از نمونههاي آن ميتوان به بازداشت تهمينه ميلاني براي فيلم «نيمهپنهان» و دادگاهي شدن مسعود كيميايي براي فيلم «سربازهاي جمعه» اشاره كرد.
پيگيري خبرنگار شرق براي گفتوگو با جواد شمقدري به نتيجه نرسيد و مديركل نظارت و ارزشيابي عليرضا سجادپور بر اين نكته تاكيد كرد كه اين فيلم مجوز ندارد اما همچنان اين سوال مطرح است كه آيا اين شيوه برخورد راهحل درستي است؟
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)