" اگر شغلي داري كه هيچ سختي در آن نيست پس بدان كه اصلاً شغل نداري" . ماكلوم اس فوربس
" بخش بزرگی از ادب آدمی برآیند ریشه نژادی و خانوادگی است" . ارد بزرگ
" در دنیا تنها دو چیز زیباست ، زن و گل" . مالرب
" اگر شغلي داري كه هيچ سختي در آن نيست پس بدان كه اصلاً شغل نداري" . ماكلوم اس فوربس
" بخش بزرگی از ادب آدمی برآیند ریشه نژادی و خانوادگی است" . ارد بزرگ
" در دنیا تنها دو چیز زیباست ، زن و گل" . مالرب
" بسیاری افراد زمان زیادی را صرف می کنند تا زندگی خود را بسازند بی آنکه بدانند در این جستجو هرلحظه در حال زندگی کردن هستند!!!" . پئر بُورتن
" برای من سفر مانند مجازاتی ست که بخود می دهم در زمانی که زندگی در نگاهم بسیار آزار دهنده و تلخ می شود!!!" . برگلیوت هوبک هاف
" پول در تمامی دنیا مانند یک بیماری ویروسی است که مردم دنیا نمی توانند از شر آن خلاص شوند!!!" . جورج آپنس
" رابطه من با پول ، این گونه است که من هرگز اهمیتی به آن نمی دهم" . اینگوارد آمبیورسن
" سعی نکنیم بهتر یا بدتر از دیگران باشیم، بکوشیم نسبت به خودمان بهترین باشیم" . مارکوس گداویر
" اندوخته ای با ارزشتر از تندرستی ، نمی شناسم" . ارد بزرگ
" بیشتر بدبختی های ما قابل تحمل تر از تفسیرهایی است که دوستانمان دربارۀ آنها می کنند" . کولتون
" برای من بزرگترین مسئله دو جانبه در زندگی این است که عاشق کسی باشم که عاشقانه دوستم دارد!" . ماریا مُراستُود
" داشتن یا بدست آوردن کسی آنقدر ها مهم نیست آنچه مهم است این است که عاشقانه یکدیگر را دوست داشته باشند !" . اوآ سی دبرِرگ
" من فکر میکنم همه زندگی رویائی ست از عشق!" . أوله پاسه
" من میدانم که من زیباترین عشق خود را در یک کتابخانه ملاقات خواهم کرد!" . هاوارد سیلته
" جز نامیدی و افسردگی هیچ بن بستی در زندگی آدمی نیست" . ارد بزرگ
" جز مرگ را ، هیچ کسی از مادر نزاد " . فردوسی خردمند
" اگر بکوشی و در پی نصیبی حتی برای خود باشی بدان که صالحی" . جبران خلیل جبران
" در میان ملکات ذهنی ، حافظه بیش از همه می شکفد و پیش از همه می میرد" . کولتون
" خوشبختی میان خانه ی شماست، بیهوده آن را در میان باغ دیگران می جویید" . مارک اورل
" راز خوشبختى در اين است كه بدانيد ديگران دليل خوشبختى شما هستند" . لرد تنيسون
" آدم هاي حقير،انسانهاي والا را ديوانه ميپندارند. چرا كه اين انسانها سرشت نامعقول تري داشته و به سمت چيزهاي استثنائي جذب ميشوند:چيزهايي كه هيچ جذابيتي براي بسياري از مردم ندارند" . فردريش نيچه
" هرکسی درس مخصوص به خود را می گیرد. ما می توانیم به سه طریق واکنش نشان دهیم
زندگی من مجموعه ای از درسهایی است که به آن نیاز دارم، درسهایی با نظم و ترتیب تمام در زندگی ام روی می دهد.( این سالمترین برخورد است و حد اکثر آرامش ذهن را تامین می کند.)
زندگی یک مسابقه بخت آزمایی است اما من از هر اتفاقی که در زندگی روی می دهد نهایت استفاده را می برم (این دومین انتخاب خوب است و کیفیت متوسطی را به زندگی می بخشد)
چرا همیشه همه بلاها سر من می آید؟ (این طرز برخورد نهایت ناکامی و بدبختی را تضمین می کند)
ما در زندگی مرتبا با درسهای تازه ای روبرو می شویم و تا زمانی که درسی را یاد نگیریم مجبور به گذراندن دوباره آن هستیم" . آندرو متیوز
" ارزش استاد را دانستن هنر نیست ، بلکه بایستگی و وظیفه است" . ارد بزرگ
" در زندگی هیج چیز مهم تر از این نیست که با قلب خود در صلح باشی" . نینا کارین مونسن
" من هرگز اجازه نخواهم داد پول مانع کاری شود که می خواهم انجام دهم!!!" . کارستن ایس شن
" هرگز به کودکانتان نگویید پیشه آینده اش چه باشد همواره به او ادب و ستایش به دیگران را آموزش دهید چون با داشتن این ویژگیها همیشه او نگار مردم و شما در نیکبختی خواهید بود و اگر اینگونه نباشد هیچ پیشه ای نمی تواند به او و شما بزرگواری بخشد" . ارد بزرگ
" من تنها با مردی ازدواج می کنم که عتیقه شناس باشد ، زیرا فقط در این صورت است که هرچه پیرتر شدم در نظر شوهرم عزیزتر خواهم بود " . آگاتا کریستین
" ارزش هر کس به قدر خرد اوست" . بزرگمهر
" پیدا کردن شیطان کاری بسیار ساده است کافی ست باطراف خود بنگریکمی نخواهد پائید که اثری از او پیدا خواهی کرد!" . آندریاس شارت,وورد
" من خداوند را باور و قبول دارم مشکل اینجاست که آیا او هم مرا قبول دارد؟!" . أوله پأئوسه
" در هر یک نفسی که می کشی هم آسمان موجود است هم زمین!" . لایف أوترسن
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)