7 مهر
شهادت حجة الاسلام هاشمى نژاد
حجة الاسلام سيد عبدالكريم هاشمى نژاد، شاگرد و يار حضرت اما در دوران مبارزه ، كه ساليان متمادى را در حبس ها و تبعيدها سپرى كرده بود،پس از پيروزى انقلاب در هفتم مهر ماه 1360 در ساختمان حزب جمهورى اسلامى مشهد، پس از پايان كلاس درس با انفجار نارنجك بدست نافقى شقى به شهادت رسيد.
# شهيد هاشمى نژاد كه من از نزديك با او آشنابودم و خصال و تعهد آن شهيد را لمس كرده بودم و مراتب فضل و مجاهدت آن بر اشخاصى كه او را مى شناسند پوشيده نيست .
صحيفه نور جلد 15،ص 167
# تبريك هم به آنها مى گويم كه يك همچو افراد متعهد، عالم ، گوينده و مجاهدت تسليم مى كنند و تقديم مى كنند و براى اسلام و براى پيشرفت احكام اسلام .
صحيفه نور جلد 15،ص 168
7 مهر
شهادت سرداران جنگ در سانحه هوايى
بعد از عمليات ثامن الائمه ، 5 تن از فرماندهان عالى رتبه ارتش و سپاه ، جهت تقديم گزارش به امام خمينى (ره ) با يك فروند هواپيماى سى - 130 از اهواز عازم تهران مى شوند.اين هواپيما كه حامل 40 نفر سرنشين و 27 مجروح و 32 نفر شهيد بود، روز سه شنبه 7 مهر ماه در كهريزك دچار سانحه شد و در نتيجه اكثر سرنشينان آن و از جمله 5 تن از فرماندهان عالى رتبه سپاه اسلام (فلاحى - كلاهدوز - نامجو - فكورى و جهان آرا) به شهادت رسيدند.
# اينان خدمتگزاران رشيد و متعهدى بودند كه در انقلاب و پس از پيروزى انقلاب با سرافرازى و شجاعت در راه هدف و در حال خدمت به ميهن اسلامى به جوار رحمت حق تعالى شتافتند.
# اميد است كه پس از پيروزى شرافت آفرين براى ملت و پس از زحمات طاقت فرسا در راه هدف و عقيده رو سفيد و سرفراز به پيشگاه مقدس ربونى وارد و مورد رحمت خاصه واقع شوند.
# و چه سعادتمند بودند اين شهيدان كه دين خود را به اسلام و ملت شريف ايران ادا نموده و به جايگاه مجاهدان و شهداى اسلام شتافتند.
صحيفه نور جلد 15 ،ص 171
13 مهر
هجرت امام خمينى (ره )از عراق به پاريس
به دنبال اعزام هياءتى از سوى رژيم شاه به عراق و توافق دو كشور در محدود ساختن فعاليتهاى حضرت امام (ره ) معظم له تصميم به ترك عراق گرفتند. ابتدا قصد داشتند از طريق كويت راهى سوريه شوند اما به علت مخالفت كويت ، فرانسه را انتخاب كرده و در 13 مهر 1357 وارد نوفل لو شاتو در حومه پاريس شدند. حضور رهبر انقلاب در قلب اروپا در معرفى چهره تابناك انقلاب اسلامى در جهان ، بسيار مؤ ثر واقع شد.
# اكنون كه من به ناچار بايد ترك جوار مولى امير المؤ منين (ع ) را نمايم و در كشورهاى اسلامى ، دست خود را براى خدمت به شما ملت محروم كه مورد هجوم همه جانبه اجانب و وابستگان به آنان هستيد، باز نمى بينم و از ورود به كويت با داشتن اجازه ، ممانعت نموده اند، به سوى فرانسه پرواز مى كنم .
صحيفه نور جلد 2، ص 111
# من هم يك تعهداتى با اسلام دارم و با ملت ايران ، من هم نمى توانم از تعهداتم دست بردارم .
صحيفه نور جلد 2،ص 145
# بعضى ها ادعا كرده اند كه رفتن من به پاريس به وسيله آنان بوده . اين دروغ است . من پس از برگرداندنم از كويت با مشورت احمد، پاريس را انتخاب نمودم ، زيرا در كشورهاى اسلامى احتمال راه ندادن بود. آنان تحت نفوذ شاه بودند ولى پاريس اين احتمال نبود.
صحيفه نور جلد 21، ص 206
# عراق تحت فشار شاه مرا در فشار قرار داد و من وظيفه شرعى و الهى خود ديدم كه براى انجام مبارزات خود بناچار آن كشور را ترك كنم . در فرانسه موقتا مى باشم و مكان هم براى من مطرح نيست .
صحيفه نور جلد 3، ص 161
17 مهر
تنفيذ رياست جمهورى آية الله خامنه اى
با انتخاب شايسته حضرت آية الله خامنه اى از سوى ملت بزرگ ايران ، حضرت امام خمينى (ره ) در دوره اول در 17 مهر 1360 و در دوره دوم در 13 مرداد 1364 آراى ملت را تنفيذ و ايشان را به رياست جمهورى اسلامى ايران منصوب كردند.
# اينجانب به پيروى از ملت عظيم الشاءن و با اطلاع از مقام و مرتبت متفكر و دانشمند محترم جناب حجت الاسلام آقاى سيد على خامنه اى ايده الله تعالى راءى ملت را تنفيذ و ايشان را به سمت رياست جمهورى اسلامى ايران منصوب نمودم .
صحيفه نور جلد 15، ص 179
# ايشان به همان نحو كه تاكنون خدمتگزار اسلام و ملت و طرفدار قشر مستضعف و به حكم قرآن كريم (( اشداء على الكفار رحماء بينهم )) بوده اند از اين پس نيز به همان تعهد باقى باشند.
صحيفه نور جلد 15، ص 180- 179
# (ملت ايران ) فردى شريف از سلاله پيامبران را براى خدمت به اسلام و ايران و مسلمانان و ملت برگزيد و اين مسؤ وليت سنگين را بر عهده كسى گذاشت كه چهار سال در اين مقام ، صادقانه و با تعهد و روشن بينى به ملت و اسلام و ايران خدمت نمود، و اين ، پس از خدماتى بود كه قبل و بعد از انقلاب انجام داده بود.
صحيفه نور جلد 19،ص 221
# خداوند متعال بر ما منت نهاد كه افكار عمومى را براى انتخاب رئيس جمهورى متعهد و مبارز، در خط مستقيم اسلام و عالم به دين و سياست هدايت فرمود.
صحيفه نور جلد 15،ص 179
# بحمدالله تعالى با تاءييدات خداوند متعال جل و علا و دعاى خير حضرت ولى الله الاعظم روحى لمقدمه الفداء، چهار سال رياست جمهورى اسلامى با خير و سلامت و قدرت و عظمت سپرى شد.
23 مهر
شهادت آية الله اشرفى اصفهانى
آية ا... عطاءالله اشرفى اصفهانى ، نماينده حضرت امام (ره ) و امام جمعه كرمانشاه در روز جمعه 23 مهر ماه 1361 پس از ايراد خطبه اول نماز جمعه ، بر اثر انفجار نارنجك توسط منافقين كوردل ، به ملكوت اعلى پيوست . ايشان چهارمين شهيد محراب مى باشند.
# چه سعادتمند و خوشبختند آنان كه به دنيا و رخارف آن پشت پا زده و عمرى را به زهد و تقوا گذرانده و آخرين درجات سعادت را در محراب عبادت و در اقامه جمعه با دست يكى از منافقين و منحرفين شقى ، فائز و به والاترين شهيد محراب كه به دست خيانتكار اشقى الاشقيا به ملاء اعلا شتافت ، ملحق شدند.
# اينجانب يكى از ارادتمندان اين شخص والا مقام بوده و هستم .
# (او را) به صفاى نفس و آرامش روح و اطمينان قلب و خالى از هواهاى نفسانى و تارك هوا و مطيع امر مولا و جامع علم مفيد و عمل صالح مى شناسم .
صحيفه نور جلد 17، ص 56
1 آبان
شهادت آية الله حاج سيد مصطفى خمينى
آية الله حاج سيد مصطفى خمينى فرزند ارشد امام راحل كه به همراه پدر بزرگوارشان به حالت تبعيد در نجف بسر مى برد، در نيمه شب اول آبان 1356 به شكل مرموزانه اى در منزلش به شهادت رسيد. در بزرگداشت شهادت ايشان ، تظاهراتى در قم برگزار شد كه منجر به شروع نهضت در سال 576 گرديد.
# خدا شاهد است مصطفاى من تنها آن نبود كه سالش نزديك است بلكه همه به خاك و خون كشيده هاى حادثه شوال (17شهريور57) مصطفاى من بوده اند.
صحيفه نور جلد 2، ص 102
# اينطور قضايا مهم نيست خيلى ، پيش مى آيد، براى همه مردم پيش مى آيد و خداوند تبارك و تعالى الطافى دارد به ظاهر و الطافى خفيه .
صحيفه نور جلد 1،ص 255
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)