27 تير
پذيرش قطعنامه 598 توسط ايران
به دنبال افزايش كمكهاى همه جانبه استكبار به رژيم عراق ،به كارگيرى وسيع دشمن از سلاح شيميايى و نيز سرنگونى هواپيماى مسافربرى ايران توسط آمريكا، امام خمينى در راستاى عمل به تكليف الهى همراه با رعايت مصلحت اسلام و كشور، در 27 تير 1367 قطعنامه 598 سازمان ملل متحد مبنى بر خاتمه جنگ بين ايران و عراق را پذيرفتند.
# خدا مى داند كه اگر نبود انگيزه اى كه همه ما و عزت و اعتبار ما بايد در مسير مصلحت اسلام و مسلمين قربانى شود هرگز راضى به اين عمل نمى بودم و مرگ شهادت برايم گواراتر بود، اما چاره چيست كه همه بايد به رضايت حق تعالى گردن نهيم ،
صحيفه نور جلد 20، ص 239-238
# قبول قطعنامه از طرف جمهورى اسلامى ايران به معناى حل مساءله جنگ نيست ، با اعلام اين تصميم حربه تبليغات جهانخواران عليه ما كند شده است .
# من باز مى گويم كه قبول اين مساءله براى من از زهر كشنده تر است ولى راضى به رضاى خدايم و براى رضايت او اين جرعه را نوشيدم .
# در قبول اين قطعنامه فقط مسؤ ولين ايران به اتكاء خود تصميم گرفته اند و كسى و كشورى در اين امر مداخله نداشته است .
صحيفه نور جلد 20، ص 240
# فرزندان انقلابى ام !اى كسانى كه لحظه اى حاضر نيستيد كه از غرور مقدستان دست برداريد!شما بدانيد كه لحظه لحظه عمر من در راه عشق مقدس خدمت به شما مى گذرد. مى دانم كه به شما سخت مى گذرد ولى مگر به پدر پير شما سخت نمى گذرد؟مى دانم كه شهادت شيرين تر از عسل در پيش شماست ،مگر براى اين خادمتان اين گونه نيست ؟ ولى تحمل كنيد كه خدا با صابران است .بغض و كينه انقلابى تان را در سينه ها نگه داريد، با غضب و خشم بر دشمنانتان بنگريد و بدانيد كه پيروزى از آن شماست .
صحيفه نور جلد 20،ص 241
# ما خواستيم به دنيا ثابت كنيم كه صدام معتقد به مجامع بين المللى نيست .
صحيفه نور جلد 20،ص 241
27 تير
روز نيروى انتظامى
براساس قانون مصوب مجلس شوراى اسلامى ، نيروى انتظامى جمهورى اسلامى ايران سازمانى است مسلح در تابعيت فرماندهى كل قوا و وابسته به وزارت كشور كه فرمانده آن از طرف فرمانده كل قوا منصوب مى شود. هدف از تشكيل نيروى انتظامى ، استقرار نظم و امنيت ، تاءمين آسايش عمومى و فردى ، نگهبانى و پاسدارى از دستاوردهاى انقلاب اسلامى در چارچوب قانون و در قلمرو كشور جمهورى اسلامى ايران است .
# قواى انتظامى براى انتظام يك كشور است ، براى حفظ مردم است ،براى حفظ جان و مال مردم است .
صحيفه نور جلد 8،ص 166
# امروز روزى است كه ملت با اين قشرهاى انتظامى رفيقند و دوستند و برادرند. آنها مى خواهند حفظ كنند اين انتظامات را براى ملت .
# ملت وقتى ديد كه اين طايفه خدمتگزار او هستند و محبت به او مى كنند نسبت به كسى كه خدمت به او مى كند، حفظ مى كند نظم مملكتش را، قهرا علاقمند مى شود.
صحيفه نور جلد 8،ص 207-208
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)