1 خرداد
آغاز محاصره اقتصادى ايران توسط آمريكا
شيطان بزرگ ، آمريكاى جنايتكار، كه به ايران پس از انقلاب به چشم همان ايران دوران ستمشاهى مى نگريست ، در اول خرداد 1359 به دنبال شكست هاى سياسى و تبليغاتى خويش براى رهايى گروگان ها، به (تحريم اقتصادى ) توسل جست ، اما از همان آغاز، شكست چنين توطئه اى روشن بود.زيرا كه اين اقدام نمى توانست ايران را از خواسته هاى به حق خود باز دارد.امام راحل اين ترفند دشمن را به فال نيك گرفته آن را هديه اى الهى براى رسيدن به استقلال اقتصادى كشور دانستند.
# ما از محاصرات اقتصادى نظامى ...ابرقدرتها نمى ترسيم ، فرضا كه آنها وارد بشوند در اينجا، ما قدرت در مقابلشان ايستادگى مى كنيم .
صحيفه نور جلد 12،ص 92
# ... ما را نترسانيد از اينكه به شما براى خاطر انساندوستى گرسنگى مى دهيم تا بميريد، نخير، اينطور، روزى ما با خداست و ما قدرت اين را داريم كه از اين زمين خدا روزيمان را بيرون بياوريم .
صحيفه نور جلد 11،ص 12
فعالتر مى شويم ، به نفع ماست ...
صحيفه نور جلد 11،ص 158
من اعتقادم اين است كه اگر ما در محاصره اقتصادى ده سال ، پانزده سال واقع بشويم ، شخصيت خودمان را پيدا مى كنيم ...وقتى اين احساس ‍ پيدا شد در يك ملتى كه من خودم بايد هر چيز مى خواهم تهيه كنم ،ديگران به من نمى دهند، مغزها به راه مى افتد.
صحيفه نور جلد 14،ص 77
# اين محاصره اقتصادى را كه خيلى از آن مى ترسند من يك هديه اى مى دانم براى كشور خودمان ...مهم اين است كه ما بفهميم ديگران به ما چيزى نمى دهند.
صحيفه نور جلد 14،ص 77-78
# محاصره اقتصادى كه شما مى كنيد و يك ملت مظلوم را مى خواهيد در تنگناى محاصره قرار بدهيد، اين با چه اصل از اصول دنيا،از قوانين دنيا منطبق است .
صحيفه نور جلد 12،ص 154
# دخالت شماها همه در كشور ما و حصر اقتصادى شماها،در آن اراده ملت ما، آن تصميم و اراده ملت ما اثر نخواهد كرد و ما مهياى مرگ هستيم .
صحيفه نور جلد 12،ص 154