نمایش نتایج: از شماره 1 تا 2 , از مجموع 2

موضوع: گفت‌وگو با تنها شاهد قتل روح‌الله داداشی

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

گفت‌وگو با تنها شاهد قتل روح‌الله داداشی

گفت‌وگو با تنها شاهد قتل روح‌الله داداشی

راننده همین که از ماشین آمد پایین دو تا فحش ناموسی داد و قمه را از غلاف بیرون کشید و تا روح الله به خودش بیاید قمه را محکم زیر حنجره روح‌الله کشید.
    خبرورزشی:مجید فرجی خبرنگار جوان کرجی که همراه با روح‌الله داداشی در صحنه قتل او حضور داشت در مورد این اتفاق گفت: «حدود ساعت ۱۲:۰۵ شب بود که روح‌الله با آزرای مشکی‌اش امد در خانه ما در خیابان مالک اشتر تا با هم برویم بیرون. با هم رفتیم از یک سوپر مارکت خرید کردیم و آمدیم توی ماشین نشستیم. کمی که جلوتر رفتیم یک پراید مشکی با بوق‌های وحشتناک (که هنوز صدای آن در گوشم است) پشت ما قرار گرفت و مدام شروع کرد به بوق زدن. مشخص بود دنبال بهانه‌ای برای دعواست چون راحت می‌توانست رد شود. روح‌الله شیشه را پایین کشید تا ببیند طرف چه می‌گوید که راننده چند فحش بد داد و بعد گفت اگر وجود داری بزن کنار.

روح‌الله دید طرف سرش برای دعوا درد می‌کند گاز داد که برود اما پراید مشکی دنبالش آمد و سرانجام جلوی ما پیچید و روح‌الله که دید طرف دست بردار نیست از ماشین رفت پایین تا ببیند حرف حساب آن‌ها چیست. راننده همین که از ماشین آمد پایین دو تا فحش ناموسی داد و قمه را از غلاف بیرون کشید و تا روح الله به خودش بیاید قمه را محکم زیر حنجره روح‌الله کشید. شاید شما بگویید چرا روح‌الله با آن هیکل اسیر این آدم شد که قد بلندی هم نداشت. روح‌الله اصلا آدم دعوایی نبود. اصلا دنبال شر نمی‌گشت. فکرش را هم نمی‌کرد که طرف قمه را بزند اما انگار طرف برای این کار ماه‌ها برنامه ریخته بود چون معطل نکرد و بلافاصله زیر حنجره روح‌الله کشید.»

او ادامه داد: «خون مثل فواره زد بیرون. روح‌الله شوکه شده بود که در همان حالت یکی هم توی قلب روح‌الله زد. آن یکی که کنار راننده نشسته بود آمد طرف من اما چیزی دستش نبود من هم با او گلاویز شدم که راننده را برای کمک خواست. راننده با قمه آمد سمت من و من رفتم سراغ ماشین تا سوئیچ را بردارم اما سوئیچ نبود. راننده به دوستش گفت بیا بریم زدمش... و بعد با قمه آمد سمت ماشین و نشست توی ماشین و گازش را گرفت و رفت. من دستم به جایی نبود و مدام فریاد می‌زدم کمک. گویا یکی از ساکنان ساختمان‌های آن محل در خیابان پونه غربی زنگ زده بود به ۱۱۰ و گفته بود که تند بیایید که دو تا جوان را اینجا کشتند. ضبط شده صدای او در ۱۱۰ هست. من رفتم سمت روح‌الله که دیدم مدام می‌گوید نامردا زدند تو قلبم.»
    [SIGPIC][/SIGPIC]

2. 2 کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند.

ناظم ارشد انجمن
    شاید من بی عیب نباشم اماتوهم نیستی...پس برو وپیش از شمارش اشتباهات من به خطاهای خودت رسیدگی کن
    تشکر تشکر کرده 
    190
    تشکر تشکر شده 
    12,809
    تشکر شده در
    3,688 پست
    حالت من : Relax
    قدرت امتیاز دهی
    11330
    Array

چگونه شاهرگ روح الله داداشی را زدند؟

با این حال بنابر اطلاعات خبرنگار "آینده" داداشی كه ساعت 23 و 30 دقیقه از جشنی در منزل خانم آجرلو نماینده كرج كه در آستانه انتخابات برگزار می شده باز می گشته است یكی از خبرنگاران شركت كننده در جشن را به همراه می برد، در طول مسیر بر اثر پیچیدن خودرو در یك خیابان سرنشینان یك پراید با اعتراض به داداشی اقدام به فحاشی به مادر وی كه تازه درگذشته بود می كنند...
    در حالی كه تاكنون دو روایت متناقض از قتل روح الله داداشی منتشر شده است، خبرنگار آینده اطلاعات متفاوتی از این جنایت را بدست آورده است.
    به گزارش سرویس ورزشی «آینده»؛ در مطالبی كه به عنوان اعتراف متهم بصورت غیر رسمی درج شده است، آمده كه در پشت یك چراغ قرمز آینه خودروی پراید با آینه خودروی آزرای داداشی برخورد كرده سپس بین آنها درگیری لفظی پیش می آید و بعد از آن پراید خودرو را تعقیب كرده ودر یك فرصت مناسب آن را متوقف كرده و چون از هیكل داداشی ترسیده بودند با چاقو وی را هدف قرار می دهند.29 9004275079 L60028129
    یك خبرنگار كرجی در اظهاراتی متناقض بیان می كند كه این خودرو با توطئه قبلی از پشت برای خودروی دادشی بوق زده سپس به وی فحش ناموسی می دهد و با وجود عدم پیگیری مرحوم دادشی وی را تعقیب و سپس متوقف كرده با چاقو مضروب می كند.
    با این حال بنابر اطلاعات خبرنگار "آینده" داداشی كه ساعت 23 و 30 دقیقه از جشنی در منزل خانم آجرلو نماینده كرج كه در آستانه انتخابات برگزار می شده باز می گشته است یكی از خبرنگاران شركت كننده در جشن را به همراه می برد، در طول مسیر بر اثر پیچیدن خودرو در یك خیابان سرنشینان یك پراید با اعتراض به داداشی اقدام به فحاشی به مادر وی كه تازه درگذشته بود می كنند كه این فحاشی ناموسی موجب عصبانیت دادشی شده و به تعقیب آنها می پردازد و در نهایت پشت یك چراغ قرمز آنها را متوقف می كند.

با پیاده شدن داداشی یكی از سرنشینان پراید كه از جثه و قدرت وی ترسیده بود، اقدام به كشیدن چاقو می كند كه براثر اصابت چاقو به گردن داداشی وی مجروح شده و خبرنگار نامبرده از صحنه فرار می كند و یكی از ساكنین محل به پلیس اطلاع می دهد.
    مشخصات پراید كه متواری شده بود در اختیار پلیس از سوی ساكنین محل قرار گرفته و راننده خودرو كه فرزند مالك آن بوده دستگیر می شود و از طریق وی ضارب مرحوم داداشی شناسایی شده و با عملیات پلیس آگاهی وی در زمان اقدام به فرار از كرج دستگیر می شود.
    گفته می شود وی در اعترافات جزئیات قتل را اعلام كرده و آنچه كه بعنوان اعترافات وی توسط برخی رسانه ها منتشر شده است دچار تحریف گردیده است.

[SIGPIC][/SIGPIC]

4. کاربر مقابل از mehraboOon عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

برچسب ها برای این تاپیک

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)

علاقه مندی ها (بوک مارک ها)