بارسلونا بدون خريد
باشگاه بارسلونا بدون هيچ خريدي پيش فصل خود را كليد زده و خبري از فهرست بلند بالاي سرمربي اين تيم براي خريد بازيكنان جديد نيست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از آس اسپانيا، جوزپه گوارديولا كه از روز گذشته اردوي تابستاني تيمش را تحويل گرفته و تمرين با بازيكنانش را آغاز كرده به نظر دلخور و ناراحت ميآيد، او نه تنها هشت بازيكن درخواستي خود را در اختيار نگرفته بلكه بسياري از مهرههاي كليدي تيمش را نيز در ابتداي اردو نميبيند، چرا كه اين بازيكنان اكثرا غير بومي يا در كوپا آمهريكا بوده و يا هنوز به پايان تعطيلات رسمي خود نرسيدهاند.
بارسلونا و شخص الساندرو روسل كه به شدت تحت فشار رسانههاي كاتالونيايي قرار دارد در خريد گزينههايي چون فابرگاس، روسي، آخرو، نيمار، دو مدافع فرانسوي، دو هافبك هلندي و سه بازيكن آفريقايي شكست خورده و اين در حالي است كه نامبردگان پيشنهادات رسمي از بارسا دريافت كرده و به غير از اين موارد چندين گزينه پشت پرده نيز در كار بوده و بارسلونا در اين موارد نيز راه به جايي نبرده است.
هواداران بارسا از برجسته شدن اخبار مربوط به خريدهاي رئال مادريد به شدت عصباني هستند، خريدهايي چون شاهين، واران، كوئنترائو و نزديكي اميدوار كننده اين تيم به نيمار.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)