آمائوري و ملو يووه را ترك ميكنند
خبرگزاري فارس: دو بازيكن برزيلي يوونتوس به احتمال زياد در تابستان جاري اين تيم را ترك ميكنند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از گازتا دلو اسپورت، فليپه ملو و آمائوري دو بازيكن يوونتوس كه فصل گذشته نيز جايي در تركيب اين تيم نداشتند، ممكن است به زودي تورين را به مقصد تيم ديگري ترك كنند.
آمائوري در ژانويه به شكل قرضي به پارما فرستاده شد و ملو نيز در بيشتر بازيها روي نيمكت يوونتوس مينشست. گمانهزنيها در خصوص خروج اين دو بازيكن زماني به اوج رسيد كه نام آنها از فهرست بازيكنان حاضر در اردوي پيش فصل بيانكونري خط خورد. بدين ترتيب احتمال حضور اين دو در يوونتوس در فصل آينده نزديك به صفر است.
فصل گذشته نحوه بازي برزيليهاي يوونتوس نيز مورد توجه هواداران قرار نداشت و بارها توسط تيفوسيهاي اين تيم مورد انتقاد قرار گرفتند. بدين ترتيب سران بيانكونري در فروش آنها مصممتر شدند.
چندين باشگاه برزيلي براي جذب آنها اقدام كردهاند و تا پيش از پايان فصل نقل و انتقالات آنها را به برزيل خواهند برد. كورينتيانس و سائوپائولو از جمله اين تيمها هستند.
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)