از این به بعد اخبار تیم ملی فوتبال کشور در این تاپیک گذاشته میشه.
به امید موفقیت تیم ملی فوتبال کشور
از این به بعد اخبار تیم ملی فوتبال کشور در این تاپیک گذاشته میشه.
به امید موفقیت تیم ملی فوتبال کشور
[دل خوش از آنیم که حج میرویم؟ ..]غافل از آنیم که کج میرویم
[SIGPIC][/SIGPIC]
كيروش: مربياني كه انتقاد ميكنند از برنامههاي ما اطلاع ندارند
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: مربياني كه انتقاد ميكنند كه چرا براي بازي با مالديو اردوهاي اروپايي ميگذارند از برنامههاي ما اطلاع ندارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، كارلوس كيروش در نشست خبري امروز خود صحبتهاي زير را انجام داد:
* بازي برابر مالديو ابتداي راه طولاني صعود به جام جهاني است
بعد از اردو در اتريش به ايران آمديم و مراحل آماده سازي را براي بازي با مالديو انجام ميدهيم. اردوي ايران با بازي دوستانه برابر با ماداگاسكا به پايان ميرسيد و در مرحله نهايي ما بايد برابر مالديو بازي كنيم كه مسابقه مقدماتي جام جهاني است. ما تمام مراحل آمادهسازي خود را معطوف به اين بازي كردهايم. دو بازي مقابل مالديو در واقع نيمه اول از راه طولاني صعود به جام جهاني برزيل است.
در دو بازي كه انجام خواهيم داد به آنچه كه ميخواهيم، ميرسيم. بازيكنان در اردوي اتريش پيشرفت خوبي داشتند و انگيزه رقابت بين آنها ايجاد شده است. ما در ابتداي راه طولاني صعود به جام جهاني هستيم.
* خلعتبري را در اختيار نداريم
اردوي اتريش با 30 بازيكن برگزار شد و پس از آن 6 بازيكن را خط زدم و اكنون با 24 بازيكن اردو را ادامه ميدهيم اما محمد رضا خلعتبري را به دليل آنكه تعهد باشگاهي داشت در اختيار نداريم.
* با نظر فيفا در اين زمان برابر مالديو بازي ميكنيم
دو بازي حساس برابر مالديو شرايط خاصي دارد زيرا بايد بازيكنان را در فرم خاصي براي بازي با مالديو نگه داريم. مسابقه با مالديو در بين تعطيلات دو فصل انجام ميشود(اول و ششم مرداد) و فيفا تعيين كرده كه ما در چنين زماني بازي كنيم. هر چند بازي در چنين زماني معمول نيست آن هم مسابقات مقدماتي جام جهاني. در اين زمان برخي از بازيكنان فصل طولاني را پشت سر گذاشتند و برخي استراحت كردند و حتي بازيكنان تيم اميد را كه در تمام فصل استراحتي نداشتند در اختيار نداريم. شرايط آماده سازي بازيكنان در اين زمان سخت است.
* بهترينها را براي بازي با مالديو انتخاب كرديم
ما سعي كرديم آمادگي جسماني بازيكنان را حفظ كنيم و در بازي با مالديو به نتيجهاي كه ميخواهيم برسيم. من بهترينها را براي بازي با مالديو انتخاب كردم. تيم ملي مانند خانهاي است كه در و پنجره ندارد و احتمال دارد در آينده برخي از اين بازيكنان خط بخورند و يا بازيكناني دعوت شوند اما من به اين نفراتي كه انتخاب كردهام اعتقاد خاصي دارم و ما مسير طولاني براي صعود به جام جهاني داريم. اين گروه از بازيكنان براي بازي با مالديو انتخاب شدند.
* نگراني همكاران ايرانيام را درك ميكنم
كيروش در پاسخ به سؤال خبرنگار خبرگزاري فارس مبني بر اينكه فصل گذشته نيز ما يك اردوي آماده سازي در اتريش داشتيم و اين اردو با اعتراض مربيان ايراني مواجه شد و چه لزومي داشت براي بازي با مالديو چنين اردويي برگزار شود گفت: تيم ملي نياز به حمايت همه افراد دارد. من نگراني همكاران ايرانيام را درك ميكنم. مربيان ايراني در باشگاهشان مسئوليت دارند اما آنها نيز بايد شرايط من را درك كنند. من هم در تيم ملي وظايفي دارم و بايد آن وظايف را انجام دهم ضمن اينكه همانطور كه گفتم تاريخ بازي با مالديو را فيفا تعيين كرده است.
من تاكيد ميكنم دليلي بر دست كم گرفتن حريفان در فوتبال وجود ندارد. آنهايي كه اين انتقاد را مطرح ميكنند ما براي بازي با مالديو اردوي اروپايي برگزار كردهايم آيا ميدانند كه مالديو چه تحولاتي در فوتبالش انجام داده است؟ آيا ميدانند اين تيم براي بازي با ايران اردوي 6 ماه برگزار كرده است؟ ضمن اينكه اردوي اتريش فقط براي بازي با مالديو برگزار نشد. ما برنامه بلند مدت هم داريم. من اين سؤال را مطرح ميكنم كه چه كاري بايد انجام دهيم كه به جام جهاني برزيل برسيم؟ در اردوي اتريش هدف ما اول بازي با مالديو و دوم ايجاد بنياد تيم براي مسابقات آينده است. ما در آينده بايد برابر بهترين تيمهاي آسيايي بازي كنيم. بازي با مالديو برنامه كوتاه مدت ما است. من از برگزاري هر اردو 3 هدف دارم؛ برنامه كوتاه مدت، ميانه مدت و بلند مدت. بازي، اولين هدف پس از پايان اردو برنامه كوتاه مدت من است. مثل بازي با مالديو اما ما برنامه ميان مدت و بلند مدت هم داريم.
*مربياني كه انتقاد ميكنند از برنامههاي ما اطلاع ندارند
مربياني كه انتقاد ميكنند كه چرا براي بازي با مالديو اردوهاي اروپايي ميگذارند از برنامههاي ما اطلاع ندارند. من اين را به شما ميگويم كه نظر مربيان ايراني را مطرح كرديد و از تكرار آن نه يك بار و صد بار هم خسته نميشوم و آن هم اينكه ترسي ندارم به شما و همكاران ايرانيام و طرفداران فوتبال بگويم كه اگر بخواهيم فقط به تاريخهاي فيفا يعني روزهاي فيفا اكتفا كنيم آن زمان براي آماده سازي يك تيم قدرتمند كافي نيست. ما نياز داريم كه كار كنيم. ما بايد سخت كار كنيم برخي از مردم از اينكه حتي به كلمه كار فكر كنند ترس دارم اما من به شما ميگويم ما نياز داريم كه كار كنيم.
[SIGPIC][/SIGPIC]
تیم ملی فوتبال ایران از سد ماداگاسکار گذشت
تیم ملی فوتبال کشورمان در دیداری دوستانه مقابل تیم ملی ماداگاسکار به پیروزی رسید. به گزارش خبرنگار مهر، تیم ملی فوتبال کشورمان که خود را برای حضور در دیدارهای مرحله انتخابی جام جهانی 2014 آماده می کند از ساعت 19:30 امروز در دیداری دوستانه به مصاف تیم ملی ماداگاسکار رفت.
این دیدار دوستانه که در حضور کمتر از هشت هزار تماشاگر در ورزشگاه آزادی برگزار شد با برتری یک بر صفر تیم ملی فوتبال کشورمان به اتمام رسید.
تنها گل این دیدار را سید جلال حسینی در دقیقه 19 به ثمر رساند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
معماي نكونام در تيم كيروش
خبرگزاري فارس: از زمان حضور كارلوس كيروش در تيم ملي حضور جواد نكونام در اردوهاي تيم ملي به يك معما تبديل شده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، در چند باري كه از كيروش بابت غيبت هاي جواد نكونام در اردوي هاي تيم ملي سوال شد وي پاسخ داد كه اين بازيكن طبق هماهنگي براي حضور در تورهاي تابستانه اوساسونا، در اردوها حضور ندارد و اعلام شد براي بازي با مالديو به تمرينات مي آيد.
در حالي كه تيم ملي در اردوي اتريش بود جواد نكونام در تهران در كمپ تيم هاي ملي تمرين انفرادي انجام مي داد تا شبهات در خصوص عدم حضور وي در اردوي اتريش بيشتر شود. زماني كه تيم ملي به ايران بازگشت تا تمرينات خود را براي بازي دوستانه با ماداگاسكار ادامه دهد جواد نكونام در اردوي تيم ملي ديده شد اما نام اين بازيكن در بازي با ماداگاسكار ديده نشد تا علامت تعجب ها بابت اين غيبت بيشتر شود و حتي تصور خط خوردن نام بازيكن اوساسونا براي بازي دوستانه به وجود آيد.
عباس ترابيان سرپرست تيم ملي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي فارس در خصوص دليل غيبت نكونام در بازي دوستانه ديروز اظهار داشت: نكونام بازيكني نيست كه بخواهد خط بخورد. او براي حضور در باشگاه اوساسونا و مذاكره با اين باشگاه براي حضور در بازي با مالديو به اسپانيا رفت.
وي در پاسخ به اين سؤال كه بازي با مالديو در تاريخ فيفا است و چرا بايد يك بازيكن براي چنين مسابقه اي بايد با باشگاه مذاكره كند، گفت: باشگاه اوساسونا هنوز بحثي براي عدم اجازه به نكونام مطرح نكرده اما او رفته تا به آنها بگويد كه ايران با مالديو بازي دارد. اگر باشگاه اوساسونا مخالف حضور نكونام باشد مجبوريم از طريق فيفا وارد عمل شويم.
به گزارش فارس، اعزام نكونام به اسپانيا براي مذاكره با باشگاهش در شرايطي كه ديدار تيم ايران با مالديو در تقويم فيفا ثبت شده نمونه ديگري از ابهامات فدراسيون فوتبال است. اگر قرار بر مذاكره براي حضور يك بازيكن در تيم ملي باشد مگر نه اينكه اين مكاتبه بايد از طريق فدراسيون با باشگاه مورد نظر باشد؟ بر چه اساسي يك بازيكن خودش بايد با باشگاهش براي حضور در بازي تيم ملي كشور آن هم مسابقه اي كه زير نظر فيفا است، مذاكره كند؟
[SIGPIC][/SIGPIC]
اسامي تيم فوتبال نوجوانان اعلام شد
خبرگزاري فارس: اسامي بازيكنان دعوت شده به اردوي تداركاتي تيم فوتبال نوجوانان از سوي كادر فني اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، علي دوستي براي اردويي كه از فردا آغاز مي شود و تا سوم مرداد ادامه دارد نفرات زير را دعوت كرده است:
سيد سجاد سيد، علي ريگي از خراسان، دانيال كاظم نيا،علي حسني،مجتبي دمقتدايي، قدرت طاهري،علي هزامي،شاهين عباسيان،محمد ياسيني،رضا كربلا چعب از خوزستان،مهدي صدقيان،ميلاد داعي،كيوان هاشمي،امير نصر آزاداني،پدرام اسماعيليان،محمد بازاج،امير حسين كريمي،محمد بائوج از اصفهان،سيد مجيد حسيني و امين جوادي از تهران،كيهان متاجي از مازندران؛حيدر پور رضا از فارس،عرفان اسطخري از همدان،علي نوري از گلستان و امير محمد مظلوم از گيلان.
[SIGPIC][/SIGPIC]
ترابيان: شعارهاي انحرافي تماشاگران خط داده شده بود
خبرگزاري فارس: سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: عدهاي از هواداران در بازي با ماداگاسكار شروع به سر دادن شعارهاي انحرافي كردند و من فكر ميكنم اين خط از قبل تعيين و داده شده بود.
عباس ترابيان در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره بازي روز گذشته تيم ملي مقابل ماداگاسكار عنوان كرد: قبلا هم گفته بودم بچه ها در شرايط آرماني نيستند. بازيكنان به دليل تمريناتي كه در اردوي اتريش داشتند دچار افت بدني شده اند اما اين مسئله قابل رفع است. از طرف ديگر آنها بايد تلاش كنند تا سرعت پايين بازي ديروز تكرار نشود.
وي اضافه كرد: درست است كه بازي با ماداگاسكار به لحاظ نتيجه گيري براي خود ما هم راضي كننده نبود اما مي تواند كمك كند تا خودمان را پيدا كنيم و مربيان نقص ها را برطرف كنند. اعضاي تيم در حال تلاش هستند تا براي بازي با مالديو تجديد قوا كنند.
سرپرست تيم ملي در ادامه در خصوص شعارهاي هواداران عليه رئيس فدراسيون عنوان كرد: اتفاقاتي كه رخ داد براي من جاي تعجب داشت. دقيقه 75 به بعد در حالي كه تيم ملي از حريف پيش بود و توپ هايمان به تيرك دروازه مي خورد عده اي از هواداران شروع به سر دادن شعارهاي انحرافي كردند، شعارهايي كه ربطي به بازي نداشت. من فكر مي كنم اين خط از قبل تعيين شده بود. البته نمي گويم از طرف چه كسي و يا چه كساني اما اين حركت دور از جوانمردي بود.
ترابيان تصريح كرد: كسي اين رفتارها را نمي پسندد. عده اي بدون توجه به اينكه تيم ملي كشورشان در حال مسابقه دادن است با در نظر گرفتن منيت ها مسائل شخصي را در اولويت قرار دادند. كيروش از شنيدن اين شعارها متعجب شده بود. گاهي پيش مي آيد كه هواداران به دليل روند نامناسب تيم ملي گلايه داشته باشند و حق هم دارند اما در شرايطي كه تيم ملي از حريف پيش است و بازي را در دست دارد چنين شعارهايي نمي تواند درست باشد. شعار عليه كسي كه در ورزشگاه نيست و يا تشويق شخصي ديگر نشان مي دهد كه مي خواستند مردم را منحرف كنند.
سرپرست تيم ملي در مورد اتفاقي كه بين خبرنگاران در نشست خبري رخ داده گفت: من روز گذشته بابت اتفاقي كه رخ داد به خبرنگاران معترض شدم و خيلي تاسف خوردم. بعضي از دوستان خبرنگار راه به كسي نمي دهند و اجازه نمي دهند ديگري سؤالات فني خود را مطرح كند و در عوض خودشان سؤالات حاشيه اي كه ربطي به بازي ندارد را مطرح مي كنند. از دوستان خبرنگار خواستم خودشان جلوي اين افراد را بگيرند و از وقت خود براي پرسيدن سؤالات فني استفاده كنند. با اتفاقي كه ديروز رخ داد تصميم گرفته ايم در نشست هاي بعدي كنترل بهتري روي بحث هاي مطبوعاتي داشته باشيم و فرصت را به آنهايي بدهيم كه سؤالات فني دارند.
[SIGPIC][/SIGPIC]
انصاريفرد: زود قضاوت نكنيد، بهترين مربي جهان را داريم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم ملي فوتبال ايران گفت: بايد به كيروش فرصت داد چراكه امروز بهترين مربي جهان در كنار تيم ملي حضور دارد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم انصاريفرد پس از برتري يك بر صفر ايران مقابل ماداگاسكار گفت: تلاش كرديم گلهاي زيادي به ثمر برسانيم اما با توجه به دوره بدنسازي كه دراردوي اتريش سپري كرده بوديم از لحاظ بدني خسته و ناآماده بوديم. مطمئناً در آينده هواداران بازيهاي قابل قبول و بهتري از تيم ملي شاهد خواهند بود.
اين بازيكن يادآور شد: بايد به كيروش فرصت داد و خيلي زود در مورد او قضاوت نكرد، چرا كه امروز بهترين و با دانشترين مربي جهان در كنار تيم ملي حضور دارد.
[SIGPIC][/SIGPIC]
كيروش: تماشاگران درك كنند هنوز به فرم ايدهآل نرسيدهايم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: تماشاگران بايد درك كنند كه در دوره بدنسازي هستيم و هنوز فرم ايدهآلمان را پيدا نكردهايم.
به گزارش خبرگزاري فارس، كارلوس كيروش پس از برتري يك بر صفر برابر ماداگاسكار اظهار داشت: همانطور كه انتظار داشتم بعد از 3 هفته تمرين تيم آهسته كارش را شروع كرد و از نظر بدني هنوز به شرايط آمادگي كامل نرسيدهايم. من نيمه دوم بازي را بيشتر پسنديدم. در نيمه اول سرعت بازي پائين بود. اگرچه اين بازي دوستانه بود اما بازيكنان بايد بدانند نبايد فرصتهاي گلزني را از دست بدهند زيرا ما براي بازي با مالديو آماده ميشويم.
سرمربي تيم ملي در مورد انتقاد تماشاگران گفت: اگر راستش را بخواهيد در جريان بازي فقط تمركزم روي زمين است و فقط به بازي فكر ميكنم اما تماشاگران بايد درك كنند كه تيم ملي در دوره بدنسازي است و هنوز فرم ايدهآل را پيدا نكرده است. در بازيهايي كه در اتريش انجام داديم بازيكنان شادابتر بودند و طبيعي است بعد از اردو كمي دچار افت بدني شويم. من هم از نيمه اول بازي راضي نيستم. تيم كند بود و مجبور شديم تغييراتي ايجاد كنيم.
كيروش در مورد انتقاد استيلي از تيم ملي و اينكه باشگاه پرسپوليس نفرات مليپوشش را ندارد، عنوان كرد: اكنون زمان چنين حرفهايي نيست. در نشست خبري كه قبل از بازي داشتم، يك نفر از من پرسيد ماداگاسكار با تيم دومش ميآيد. اين سؤال درست نبود. اين تيم، تيم اول ماداگاسكار بود. ضمن اينكه بايد توجه كنيد بر اساس برنامه ما و يا فدراسيون فوتبال در اين تاريخ با مالديو بازي نميكنيم. اين تاريخ فيفا است و ما مجبوريم اكثر بازيكنان را در اختيار داشته باشيم. نفرات تيم ملي بايد در اوج آمادگي باشند.
سرمربي تيم ملي در مورد انتخاب ماداگاسكار به عنوان حريف تمريني گفت: ماداگاسكار اكنون در كوران مسابقات ليگ است، درست مانند مالديو كه اكنون رقابتهاي ليگ در اين كشور برگزار ميشود. ضمن اينكه اگر از من بپرسيد بازي با مالديو آسان خواهد بود يا نه، پاسخ من منفي است زيرا بازيكنان مالديو در كوران ليگ خود قرار دارند.
وي يادآور شد: مربياني كه از ما انتقاد ميكنند كه چرا بازيكنان را در اختيار داريم به من بگويند آيا گزينه ديگري است؟ آيا ميتوان فقط يك روز قبل از بازي با مالديو بازيكنان تيم ملي را در اختيار داشت؟
كيروش در پاسخ به سؤال خبرنگاري كه پرسيد، بهتر نبود اين بازي بدون تماشاگر باشد زيرا شما چند بار تغيير تاكتيك داديد و 7 تعويض انجام داديد، گفت: بازياي كه من ديدم را شما نديديد. من 7 تعويض نداشتم و فقط اجازه 6 تعويض داشتيم. مورد دوم تغيير تاكتيك است كه من يك بار در دقايق پاياني تغيير تاكتيك داشتيم. ضمن اينكه نميدانم چرا ميگوييد بازي بهتر بود بدون تماشاگر برگزار ميشد، زيرا در اتريش 3 بازي بدون تماشاگر داشتيم و اكنون همه ميخواستند بازي با تماشاگر باشد.
اين مربي پرتغالي در مورد اينكه رابطه سقف قرارداد بازيكنان و نحوه بازيشان گفت: نميدانم چه ربطي بين نمايش بازيكنان و دستمزد آنها است. بازيكنان در منچستر و رئال 100 برابر بازيكنان ايراني دستمزد ميگيرند اما آنها نيز شكست ميخورند. من فقط ميتوانم بگويم بازيكناني كه در تيم ملي هستند سخت تلاش ميكنند.
كيروش در مورد اينكه تيم ملي ابزار لازم براي بازي با سيستم 4-3-3 را دارد، گفت: قطعا ما ابزار چنين كاري را داريم. ما در اتريش برابر تيمهايي به مراتب بهتر از ماداگاسكار با همين روش بازي كرديم اما مهم سيستم بازي نيست بلكه مهمتر از آن حفظ توب، درك موقعيت و خوب ضربه زدن به توپ است. تيم ملي در نيمه اول مشكلاتي داشت كه در نيمه دوم برطرف شد.
وي در مورد انتقال دفاع به حمله به تيم ملي، گفت: بازيكنان در تيم ملي اين كار را انجام دادند اما سرعت آن پائين بود و علت آن شايد خستگي بود. اگر 3،4 گل به ماداگاسكار ميزديم بهتر بود.
[SIGPIC][/SIGPIC]
علاقه مندی ها (بوک مارک ها)